![]() |
Re: Cafeneaua Urban Division:
felicitarile mele pt cupele castigate la buzau si imi pare rau ca nu am putut fi alaturi... :D
|
baaa ramaneam doar sa beau...am simti eu de aseara ca nu se mai tin cursele :)) si imi mai faceam si nervi :D
|
Quote:
|
bem altadata :)))
|
Quote:
Michael sa inteleg k ai plekt k nu se mai tineau cursele? nu aveai cu cine sa te dai? cred k d`asta nu s-au mai tinut k le-a fost la toti frik de bolidu tau! sau ai plekt k iti era frik s dormi cu noi? sa stii k nu-ti faceam nimik (cred). |
bey si eu tot aud prin cartier ca masina mea are ba 250 cp ba 300 cp :D
si nu aveam cu cine sa ma dau :)))) daca ramaneam cu voi ma trezeam cu parasolar urban :D si m`ai imi luati si taxa pe el :) |
Quote:
Aaaaaa.... IARTA-MA!!! Chiar nu am stiut... Hai ca ma revansez eu :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Ce sa mai baieti deja am vazut cativa memebri cu masinile pe strada mult noroc in continuare si imi place tare mult numele clubului tinetio tot asa :D:D:D
|
Quote:
Lasa, ca Michael a fost cu 2 secunde mai rapid ca voi si nu a ramas!! Anticipase deja... :lol: |
am avut doi prieteni buzoieni care mi`au spus de acel e praf :D
si am avut eu un feeling :P apropo de parasolar :))) ca am mai patit`o odata...pe vremuri :d https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1177271065 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1177271189 |
si totusi puteai sa stai sa bei cu NOI mai draga mai :lol: :twisted: :idea:
PS: Poate asta pateai si acuma , mai sti ?? !! :lol: :D :twisted: Quote:
|
Quote:
|
cum arata mah zici ca era imbalsamat! :)) lasa ca o sa vrea el singur sa vina la noi. uite mah daca iti pui parasolar nu iti luam banii il platesc io!
|
Ascundeti pozele :))
Sigur asta pateai si acum... ;)) |
ba voi ne-ati fotografiat pe acolo... cand vedem poze? :D
|
Quote:
daca intri unde este sectiune cu show BUZAU aici la noi pe sectiune o sa vezi poze si cu voi :lol: :idea: :arrow: |
bine v-am gasit! si multumesc lui Xel`Naga pt intelegere bafta RESPECT!
|
mama,mult vb,de 5 minute citesc discutiile de aici,sa vad unde pot posta si eu.am o rugaminte,bine,daca se poate...la descrierile masiniilor voastre,nu puteti pune si cam cat v-a costat?m-ar ajuta.multumesc
|
nu cred ca ar fi un lucru relevant....unele masini sunt modificate de ceva vreme... multe piese au costat atunci fff mult iar acum sunt mult mai ieftine de ex...deci nu ar fi un lucru relevant asta....+poate unele piese sunt luate/facute de diferiti prieteni etc... (combinatii :)) ) etc... ;)
deci NU...descrierea masinilor ca ramane asa.... multzumim de intelegere...URBAN DIVISION TEAM |
Quote:
boieruu te stiam om serios :lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Buna Seara chiar nimeni pe aici ? ... Am postat si eu un thread acolo la UrbanDivision .. "Vrem in Urban Division" poate vizitati si voi ala .. ce ziceti ?
|
Quote:
|
Da am vazut dupa ce am postat acolo ... orikum mi se pare mai simplu dekat un MAil :)) :D ;)) o sa trimit si mail ...
|
pai dak ar face fiecare un thread care vrea sa intre in club...ar fi prea multe....trebe sa fie ceva organizat si bine gandit...:D k doar e facut cu cap de Xel'Naga;)) cu ocazia asta ii mai spun o data La Multi Ani!!!
|
O Chiar Am Fost Am Vb Cu El Azi La Telefon Toata Ziua Le-am Stresat:)) Si Nu Stiam K E Ziua Lui :) Da Totushi I-am Zis La Multi Ani Da Ii Mai Zik O Data :)) La Multi Ani
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS: cauta-ma pe PM sa iti dau semnatura schimbata !! :rolleyes2 :idea: :arrow: |
Salutare la toata lumea...Sunt Alex cu Stilo galben...mi-am schimbat nick-u deoarece cel vechi nu avea nici o legatura ...a fost facut mai demult cand nu avea legatura cu masina...sper sa intelegeti:D....sper sa nu se mai repete...Bafta:oops:
|
stai man linistit ca nu te cearta nimeni :P:P:P
|
Bafta clubului ...SI sa fitzi cat mai unitzi ...k asa e frumos si bine si kt mai multzi..:D
|
multumim .. mult respect..
Anu asta si vina sa vin ca tot ce e mai bun |
salutari clubului urban division ...bafta cel mai tare club :D https://www.youtube.com/watch?v=W46R7hIX4QU
|
ce mai fac baietii din urban ? :D
|
Salut!
uite suntem mai toti ocupati schimbam masini vopsim masini si cat de cat mai selectionam masini pentru club. eu unu am dat golful si am pus xenon la proiectoare la audi si inca cateva modificari si astept sa apara piese ca e prea noua masina, eddie are 2 surprize (una este o schimbare la alfa si alta e o noua alfa :) ), mario ne onoreaza cu o noua membra in club (tt-ul nou), mircea face citroenul din ce in ce mai tare (urmeaza kit), speram in curand sa mai avem si un eos in club si vrem sa ne axam cat mai mult pe masini mai scumpe (suntem in tratative cu un posesor de cateva masini extrem de rare la noi - rare a nu se citi trabant :) ) am cumparat domeniul pentru site si speram in cel mai scurt timp sa ii dam drumul - imediat cum se face mai frumos si cald ca sa tragem niste filmari. Ah si ca sa nu uit speram in curand sa reuseasca cineva dintre noi sa fie la tv cu o noua emisiune auto! BAFTAAAA! |
sa stapanesti sanatos masinutza mane ;) si multa bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning