![]() |
ajea Cartman....pune paru pe ei...:)) trage-i de urechi....sa puna osu la treaba...sincer daca nu mijka ceva repede...eu zic... ca o sa se programeze evenimente peste evenimente...si nu o sa mai poata face nimik...
|
Intalnirea s-a amanat pe duminica viitoare la aceeasi ora !!! Ne intalnim atunci !!!
|
interesant..poate reusesc sa ajung si eu...:)) ar fi o chestie...deji nu promit nimik...s-ar putea sa imi fac drum pana la suceava...
|
Nimeni nu a spus ca este usor. Doar ca in momentul de fata avem in plan organizarea unei curse de acceleratie pe aeroport. Detaliile insa vor fi facute publice in momentul in care este ceva concret.
Pana atunci asta este. mai trebuie sa asteptati. Nici la Iasi nu cred ca s-au organizat Legale din primul moment. Asa ca trebuie avuta un pic de rabdare. |
bravo...cred ca oricine sa bucura si va apreciaza pt ca incercati sa faceti ceva...multa bafta pe viitor, iar daca aveti nevoie de spirjinul 4tuning, nu ezitati sa`l cereti :wink:
|
Sigur o sa avem !!! Si de mr nevoie :)
|
hm...suna interesant...400 m...viteza..:)) chiar interesant...dar daca oragnizati ceva sper sa nu iasa vreo prostie...k din ce am vazut acum..la Oradea a fost o mare teapa....:)) oricum..ma bucura fuarte mult....tot asa inainte...:))
|
Buna Trankan.
Te asteptam pe la Suceava sa dai o mana de ajutor. Ca vad ca stii foarte multe. :D |
o sa incerc sa ajung..desi nu promit nimik...:( ca am multe pe cap...si as vrea sa ajung si eu....dar nu promit nimik...:(
|
Poate ii oleacka off topic dar cine stie in suceava unu care face cutii de subwofere ?? bandpas de pref !!!
|
parea mea ca o cursa la suceava ar fi ca o bomba \"ar fi un mare succes foarte multe masini si spectatori :wink:
mult succes si asteptam o cursa la suceava ar fi bine una pana la sfarsitul lunii iunie :P |
Pai eu ce zic !!! Ca ar fi chiar o adevarata bomba !!! Multa lume multa multa si in plus ca suntem si in vacanta !!!! Studenti !!!! deci ganditi-va ce va fi acolo !!! Poate si un concert ..... ar fi super !!! Pentru ei !!!
|
asa 8) ca grabitiva sa faceti ceva !!!!
daca cei de la aeroport sunt deacord bineinteles :oops: lasa concerctul eu vreau Cerculete si Burnout mult fum :dance: stii tu nu :P |
Mult succes cu initiativa asta guys, sa ne invitati si pe noi daca se realizeaza ;)
|
Cine vine duminica ????
|
eu nu pot sa vin..:( sunt prins in bucuresti cu nijte probleme....si cred ca aeroportul o sa fie de acord..:P suna interesanta initiativa..acu tre sa faceti rost de sponsori..:D
|
Se lucreaza deja la partea cu sponsorii. In legatura cu programarea cursei inca nu pot sa va anunt o data. Cum avem ceva sigur va anuntam.
|
Se lucreaza deja la partea cu sponsorii. In legatura cu programarea cursei inca nu pot sa va anunt o data. Cum avem ceva sigur va anuntam.
|
Duminica pe 12 iunie ne intalnim in fata la B.C.R-- Suceava !!! Deja cativa sponsori sunt alaturi de noi !!!
|
sunteti interesati ca duminca iesirea sa fie un fel de iarba verde. Cautam un loc unde sa putem sta linistiti si sa stam la discutii.
Daca da propun sa ne intalnim sambata si sa punem la punct deatliile. Eu am sa incep sa dau telefoane si la membrii care nu activeaza pe forum ca sa incerc sa adun cat mai multa lume. (Heptar: as vrea sa ne intalnim sa discutam cateva aspecte legate de colaborarea noastra) |
Poate trec joi pe la tine la toyota !! Pe la 2:30-3:00 dupa amiaza ii bun ?
|
nu e nici o problema. daca apare ceva te sun si iti spun.
|
:lol:
|
Re:
Quote:
Dar pe viitor te rog sa postezi doar daca ai ceva de spus. Multumesc pentru intelegere. |
Imi pare rau ca nu am postat pana acum.. Acuma am gasit si eu Suceava la Comunitati. Pai se pare ca ne intalnim week-endul viitor.. BETON!.
A ! apropos: cine merge din SV duminica asta la Iasi la curse ??? Din cate am vazut pe site, va si mai frumos decat ce a fost in luna Mai... |
se merge duminica la iasi?????poate se organizeaza o plecare faina???
|
Eu merg la Iasi 99% sigur. Pentru cei interesati, este tren accelerat dimineata la ora 8 fara 5 din Itcani , spre iasi, iar pentru intoarcere este tren tot accelerat la ora 8 seara din Iasi. Sunt si mai devreme , dar sunt personale.
Golf II, daca am loc poate ma iei cu tine :) Stefan are inca Fiatul la vopsit, asa ca nu o sa poata veni... Tre sa mai vedem, care din SV se mai baga spre Iasi. Din cate am citit o sa fie show superb, cu de toate, iar partea cu intreceri intre avioane si masini mi s-a parut kool. Va anunt ca e posibil, am vb cu seful de post de la Aeroport din Iasi. |
As merge si eu dar nu prea am cu cine !!! Cu trenu ii nashpa de mers stai acolo in picioare toata ziua vii rupt seara acasa !!! dar na !!!
|
Re:
Quote:
Hai cu mine, eu inca incerc sa mai strang niste prieteni sa mergem. Chia daca nu mai merge nimeni cu mine, tot merg. Daca suntem mai multi e mai misto, nah. Vorbim pe messenger daca vrei, ID-ul meu e semecristian . |
Nu cred ca merg ca s-a ivit ceva !!! Sorry !! Lasa ca o sa mergem la Salcea impreuna !!!
|
daca mergeti vreu cat mai multe poze. Macar asa sa imi clatesc ochii, ca altfel nu am cum. Eu o sa fiu la Botosani duminica.
|
pai se pare k nu mere nimeni cu masina... eu oricum nu pot lua pe nimeni dak merg.k am deja plinul facut.dar nici singur nu mai merg.(adik eu singur cu masina).mai vb.
|
Am vb cu adminul de pe www.orasul-suceava.ro sa ne faca acolo reclama !!! Asteapta un banner !!! Il face cineva sau il fac eu !!!
|
parerea mea este ca daca s-ar face o cursa in curand la iasi vor fi multe masini si spectatori din Botosani si Dorohoi
e bun ca s-e incearca sa se faca ceva eu cred ca pana la sfarsitul lunii iunie o sa fie o cursa la iasi*** :roll: |
imi pare rau ca nici acum nu pot sa vin..:( dar fac 21 de ani luni(06.06)...si tre sa plec la munte..daca vreti ..sambata si duminica ma gasiti prin Bujteni.... in rest...bafta....si pune-ti treaba pe picioare..si sigur o sa ne vedem pe Salcea daca se face ceva..:P
|
Am o intrebare, si o rugaminte in acelasi timp la cei care cititi mesajul acesta in timp util: Care ma poate imprumuta pe duminica cu un MEMORY STICK mai mare de 64 mb ??? Ca cel pe care il am eu e de 16 MB , adik foarte putin :( . Vreau sa si filmez la Iasi, si sa fac niste poze de calitate... Poate pana in seara asta se gaseste cineva...
Anunt oficial ca merg 100 % la Iasi, si vine si un prieten cu mine.. Deci suntem deja doi.. restul ??? Ce faceti?? o sa pierdeti vremea prin SV ?? :)) |
Eu o sa pierd vremea prin Botosani.
|
Care a fost la iasi !!! Sa puna niste poze aici da ??
|
Sorry :oops:
Va dau linkul ..... Don;t be mad on me ... https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...r=asc&start=90 |
cum afost la iasi????pacat k nu am mers sie eu... :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:27. |
- Copyright 2026 4Tuning