Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Accidente în Neamţ (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/52155-accidente-neamt.html)

mariusD 29-09-07 18:30

Re: Accidente in Neamt

eu creq o dat`o anumea sa-si ia bani de pe casco :)

26WRC 29-09-07 18:51

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1125009)
eu creq o dat`o anumea sa-si ia bani de pe casco :)

sunt sanse mari sa nu aiba casco din moment ce nu'i in leasing...

mariusD 29-09-07 23:47

atunci dc avea nr TR... ?

nt98adu 30-09-07 20:50

5 Attachment(s)
Avea 230km/h cand nu a vazut indicatorul si a zburat!

Puya^WRX 30-09-07 20:59

eu nu cred ca avea 230 km/h...probabil a ambalat motoru in timp ce era in aer ...altfel nu imi explic....sa zic ca avea 130...150km/h.....nu creq putea sa-i dea 230 si sa o tina dreapta.....si daca avea 230 creq ajungea pana in cimitir.....banuiesc ca venea dinspre parcu zoo.

morpheusmaster 30-09-07 21:07

PFUAAIII!!! baiii tataaaaaaaaaa!!!!

marian_sro 30-09-07 22:54

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1124786)
:yikes: :yikes: GAnditi-va ce viteza tre sa fi avut de o ajuns pana acolo ...probabil avea si c eva la bord ca altfel nu-mi explic cum de nu a vazut semnele....:rolleyes2

eu am auzit ca s-a oprit vitezometrul la 225

catalos 30-09-07 23:00

a vrut sa faca in stanga spre politie dar a derapat din cauza poleiului.... si cu tractiune spate.......................................:(

Ali_ump 30-09-07 23:03

Quote:

Originally Posted by marian_sro (Post 1126721)
eu am auzit ca s-a oprit vitezometrul la 225

Este poza ....mai in spate kilometraj la 230km/h ...da nu stiu undea a putut sa ii dea atat...strada de pe care venea el nu cred ca poate fi strabatuta cu o asemenea viteza ...sunt niste denivelari naspa ....chiar acolo in intersectia dinainte de liceul forestier ...
Oricum unul dintre cele mai neobisnuite accidente din oras ...am inteles ca era loc de pelerinaj ...in ziua accidentului acolo

shmen_dj 30-09-07 23:03

Quote:

Originally Posted by catalos (Post 1126734)
a vrut sa faca in stanga spre politie dar a derapat din cauza poleiului.... si cu tractiune spate.......................................:(

probabil omul a fost la meci....shi sa gandit sa nu mai piarda timpul...:shock: :shock: mergand pe strada....

buddy_lexx 01-10-07 00:19

mda...eu nu cred ca avea el viteza aia.. n`ai unde sa`i dai acolo 230.. la intersectia aia de langa forestier..si la viteza mica..e najpa dapai la 230... plus k drumu e f ingust.. oricum...najpa..

shmen_dj 01-10-07 00:44

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1126900)
mda...eu nu cred ca avea el viteza aia.. n`ai unde sa`i dai acolo 230.. la intersectia aia de langa forestier..si la viteza mica..e najpa dapai la 230... plus k drumu e f ingust.. oricum...najpa..

nu nashpa....foarte nashpa....:cry: :cry:

JubliX 01-10-07 06:59

ei n-ai unde... e BMW.... :D

mariusD 01-10-07 08:15

banuiesc ca nu a scapat viu soferu nu?

nick_nasta 01-10-07 09:19

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1124562)
Incredibi, oferta promotionala la El Greco: la o bere primesti un Bmw

cica era femeie la volan....:oops:

nt98adu 01-10-07 16:43

Hai dom'le ce femeie!:lol: Era un tip toata ziua! Nevasta-sa cica era acasa si cand a primit tel. atunci s-a trezit din somn!
Soferul e bine merci si a iesit pe geam, dupa toata povestea si cica a plecat acasa, sau spre casa. Nu e exclus sa fi fost nitel ,,amortit" cand s-a suit la volan.

@buddy_lexx: Punem pariu ca merge BMW-ul cu 230 si pe acolo?:lol: :lol: :lol:

mariusD 01-10-07 16:46

era manga?:D

nick_nasta 01-10-07 16:46

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1127696)
Hai dom'le ce femeie!:lol: Era un tip toata ziua! Nevasta-sa cica era acasa si cand a primit tel. atunci s-a trezit din somn!
Soferul e bine merci si a iesit pe geam, dupa toata povestea si cica a plecat acasa, sau spre casa. Nu e exclus sa fi fost nitel ,,amortit" cand s-a suit la volan.

asa scrie in ziar :D
eu d unde sa stiu :rolleyes2

nt98adu 01-10-07 16:49

In ziar se vb. multe si de regula se infloresc lucrurile. Ce v-am spus, stiu din surse sigure.;) Si culmea mai era si de etnie rroma. Deci asta, face cat o mie de cuvinte. Na, poate ma trezesc ,,linsat" pe strada!8)

nick_nasta 01-10-07 16:52

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1127712)
In ziar se vb. multe si de regula se infloresc lucrurile. Ce v-am spus, stiu din surse sigure.;)

ce a fost ce nu a fost a iesit foarte naspa

nt98adu 01-10-07 16:55

O oarecare vina o au si cei de la drumuri. Pai cum naiba, pui acolo doar niste pablica de facut funde fara a fi reflectorizanta si un semn desenat pe o tabla cu pensonul si vopsea?! Abia a doua zi l-au schimbat repede cu unul omologat, dar pamblica, tot de funde a ramas!

Nartik 01-10-07 17:11

Pfaaai ce chestie ba:) ma nu-mi imaginez cum o ajuns masina acolo..chiar nu...crek avea aripi sau ceva..ni astia de la drumuri dai in **** k is vai de teasta lor..ei ar trebui sa plateasca jumatate din pagube..k jumatate soferu ca na...viteza viteza....

buddy_lexx 01-10-07 22:53

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1127696)

nu`i nevoie.....eu gandesc in felu urmator.. eu am mers odat cu cineva cu 200..si mi se parea k drumul era k o sarma d ingusta si ma gandesc ca drumul care duce la stadion...e cat d cat ingust..plus..gropi..si denivelarile alea mari...mai parcheaza cate unu langa bordura... si iti dai seama la viteza aia cum o mers omu ala p acolo...l`o agitat ca pe o stikla de pepsi... nuj ..nu`mi vine sa cred :))) prea d tot..

nick_nasta 02-10-07 11:44

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1128361)
nu`i nevoie.....eu gandesc in felu urmator.. eu am mers odat cu cineva cu 200..si mi se parea k drumul era k o sarma d ingusta si ma gandesc ca drumul care duce la stadion...e cat d cat ingust..plus..gropi..si denivelarile alea mari...mai parcheaza cate unu langa bordura... si iti dai seama la viteza aia cum o mers omu ala p acolo...l`o agitat ca pe o stikla de pepsi... nuj ..nu`mi vine sa cred :))) prea d tot..

vreau eu sa vad bmw cu 230 p acolo dar ma urc pe nocturna:lol: :lol:

RapJustin 02-10-07 15:10

=))) ala cu bmw oi era beat ori adormise :))) da nu inelg cum plm a putut sa ajunga pana acolo.... totusi nu cred k avea peste 200 nu avea unde sa ii dea atata... da asta e.... soferu a patit ceva??:-? k pana la urma masina se repara... viata unui o e mai greu e reparat!!!!

nt98adu 02-10-07 17:18

Pun pariu cu voi pe cat vreti, ca de la parcul zoo, pana la locul problema, am mai mult de 230. Stiu ce poate un BMW, mai ales generatie noua!:lol:

johnson 02-10-07 17:25

ca distanta nu e imposibil, dar intersectia cu Forestierul nu cred sa fie prea usor de inghitit

buddy_lexx 02-10-07 23:08

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1129525)
ca distanta nu e imposibil, dar intersectia cu Forestierul nu cred sa fie prea usor de inghitit

exact...acolo e jale mare... dac nu era hopu ala acolo...era buna treaba

GTRs 04-10-07 13:26

230 este mult,dar daca rotile din spate erau in aer cum de a ramas km la 230?

Ali_ump 06-10-07 17:15

3 Attachment(s)
Poze cu avariile BMW-ului lui John ...unul din membrii comunitatii noastre care a avut accident acum ceva vreme...se pare ca a fost de vina ...neatentie la volan

nt98adu 06-10-07 17:20

Din cate am inteles, are service, asa ca il poate repara la costuri reduse:D
Pacat ca arata bine masinuta.

Ali_ump 06-10-07 17:22

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1135756)
Din cate am inteles, are service, asa ca il poate repara la costuri reduse:D
Pacat ca arata bine masinuta.

Da are service ...dar mai rau e ca a ramas fara permis pt cateva luni:sad:
Si inca un accident vazut saptamana asta la iesirea spre Bicaz

nt98adu 06-10-07 17:29

Oau, naspa! Ma gandesc ca a fost neacordare de prioritate.

Pai asta cu Opelul ce a vrut sa faca? A dat cu spatele in stalp?!:shock:

Ali_ump 06-10-07 17:33

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1135774)
Oau, naspa! Ma gandesc ca a fost neacordare de prioritate.

Pai asta cu Opelul ce a vrut sa faca? A dat cu spatele in stalp?!:shock:

Da din ce stiu a fost neacordare de prioritate ...la intersectia bd-ul Traian ..cu strada care duce catre posta Maratei nu stiu cum se numeste... John iesea ...
Opelul e dintr-un alt accident ..era lovit si din fata si din spate ...asa era pozitionat ..dupa accident ..si partea dreapta era avariata

RapJustin 06-10-07 21:07

la faza cu viteza... si din impact cred k a ajuns acul kilometrajului la 230.... parerea mea...

GTRs 11-10-07 16:15

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1136087)
la faza cu viteza... si din impact cred k a ajuns acul kilometrajului la 230.... parerea mea...

nu stiu ce sa zic pana la urma.Bine ca n-a fost mai grav...

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1136087)

nu mai conteaza asta.Bine ca nu e ceva grav,viata cont mai mult:!:

buddy_lexx 11-10-07 16:22

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 1144497)
nu mai conteaza asta.Bine ca nu e ceva grav,viata cont mai mult:!:

de beemer nu ti`e mila a??saracu de el..ce sifonat era:((

GTRs 11-10-07 16:23

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1144504)

ba da,dar bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav. Nu?

RapJustin 11-10-07 16:24

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1144504)

eh... el si-a cautt-o cu mana si picioru lui:)))) (sticla si pedala):D dar bn k a fost numai atat....!!!! VIATA ARE PRIORITATE!!!!

nick_nasta 19-10-07 09:49

Quote:

Originally Posted by RapJustin (Post 1144509)
eh... el si-a cautt-o cu mana si picioru lui:)))) (sticla si pedala):D dar bn k a fost numai atat....!!!! VIATA ARE PRIORITATE!!!!

se mai intampla :rolleyes2 :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 17:46.

- Copyright 2026 4Tuning