![]() |
Re: Accidente in Neamt
eu creq o dat`o anumea sa-si ia bani de pe casco :)
|
Quote:
|
atunci dc avea nr TR... ?
|
5 Attachment(s)
Avea 230km/h cand nu a vazut indicatorul si a zburat!
|
eu nu cred ca avea 230 km/h...probabil a ambalat motoru in timp ce era in aer ...altfel nu imi explic....sa zic ca avea 130...150km/h.....nu creq putea sa-i dea 230 si sa o tina dreapta.....si daca avea 230 creq ajungea pana in cimitir.....banuiesc ca venea dinspre parcu zoo.
|
PFUAAIII!!! baiii tataaaaaaaaaa!!!!
|
Quote:
|
a vrut sa faca in stanga spre politie dar a derapat din cauza poleiului.... si cu tractiune spate.......................................:(
|
Quote:
Oricum unul dintre cele mai neobisnuite accidente din oras ...am inteles ca era loc de pelerinaj ...in ziua accidentului acolo |
Quote:
|
mda...eu nu cred ca avea el viteza aia.. n`ai unde sa`i dai acolo 230.. la intersectia aia de langa forestier..si la viteza mica..e najpa dapai la 230... plus k drumu e f ingust.. oricum...najpa..
|
Quote:
|
ei n-ai unde... e BMW.... :D
|
banuiesc ca nu a scapat viu soferu nu?
|
Quote:
|
Hai dom'le ce femeie!:lol: Era un tip toata ziua! Nevasta-sa cica era acasa si cand a primit tel. atunci s-a trezit din somn!
Soferul e bine merci si a iesit pe geam, dupa toata povestea si cica a plecat acasa, sau spre casa. Nu e exclus sa fi fost nitel ,,amortit" cand s-a suit la volan. @buddy_lexx: Punem pariu ca merge BMW-ul cu 230 si pe acolo?:lol: :lol: :lol: |
era manga?:D
|
Quote:
eu d unde sa stiu :rolleyes2 |
In ziar se vb. multe si de regula se infloresc lucrurile. Ce v-am spus, stiu din surse sigure.;) Si culmea mai era si de etnie rroma. Deci asta, face cat o mie de cuvinte. Na, poate ma trezesc ,,linsat" pe strada!8)
|
Quote:
|
O oarecare vina o au si cei de la drumuri. Pai cum naiba, pui acolo doar niste pablica de facut funde fara a fi reflectorizanta si un semn desenat pe o tabla cu pensonul si vopsea?! Abia a doua zi l-au schimbat repede cu unul omologat, dar pamblica, tot de funde a ramas!
|
Pfaaai ce chestie ba:) ma nu-mi imaginez cum o ajuns masina acolo..chiar nu...crek avea aripi sau ceva..ni astia de la drumuri dai in **** k is vai de teasta lor..ei ar trebui sa plateasca jumatate din pagube..k jumatate soferu ca na...viteza viteza....
|
Quote:
|
Quote:
|
=))) ala cu bmw oi era beat ori adormise :))) da nu inelg cum plm a putut sa ajunga pana acolo.... totusi nu cred k avea peste 200 nu avea unde sa ii dea atata... da asta e.... soferu a patit ceva??:-? k pana la urma masina se repara... viata unui o e mai greu e reparat!!!!
|
Pun pariu cu voi pe cat vreti, ca de la parcul zoo, pana la locul problema, am mai mult de 230. Stiu ce poate un BMW, mai ales generatie noua!:lol:
|
ca distanta nu e imposibil, dar intersectia cu Forestierul nu cred sa fie prea usor de inghitit
|
Quote:
|
230 este mult,dar daca rotile din spate erau in aer cum de a ramas km la 230?
|
3 Attachment(s)
Poze cu avariile BMW-ului lui John ...unul din membrii comunitatii noastre care a avut accident acum ceva vreme...se pare ca a fost de vina ...neatentie la volan
|
Din cate am inteles, are service, asa ca il poate repara la costuri reduse:D
Pacat ca arata bine masinuta. |
2 Attachment(s)
Quote:
Si inca un accident vazut saptamana asta la iesirea spre Bicaz |
Oau, naspa! Ma gandesc ca a fost neacordare de prioritate.
Pai asta cu Opelul ce a vrut sa faca? A dat cu spatele in stalp?!:shock: |
Quote:
Opelul e dintr-un alt accident ..era lovit si din fata si din spate ...asa era pozitionat ..dupa accident ..si partea dreapta era avariata |
la faza cu viteza... si din impact cred k a ajuns acul kilometrajului la 230.... parerea mea...
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: