Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Club de curse legal.Ce ziceti? (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5206-club-curse-legal-ziceti.html)

daflyer_oradea 15-09-05 10:53

eu am facut deja 2...da, intr-adevar, un avocat nu ar strica, macar sa ne facem o idee

flaviutza 15-09-05 11:06

Is curioasa cat rezista postu asta...... ca precis il sterge Daflyer.

Mi-a tot stros neuronii pt. denumiri de club si am gasit cateva....

Zero Limits

Xcessive Cruisers

Urban Cruisers

West Side Cruisers

Velocity

UnderGround HyperToys

Rollin Flyers

Rog baiestii de la Autoperform sa scoata la imprimanta denumirile sa le avem si akolo....
Ce ziceti?

daflyer_oradea 15-09-05 11:49

West Crazy Drivers...avem si logo
:wink: ...plus ca toti oradenii in deplasari au avut denumirea asta pe masini...eu zic ca se potriveste cel mai bine.
Fara aberatii de genu' F F. :lol: :lol: :lol:

flaviutza 15-09-05 12:48

\"Fara aberatii de genu' F F. \"
adik? nu a zis nimeni de Fast&Furious......
??????? :roll:
lamureste-ma pls

Autoperform 15-09-05 14:12

hmmm....faza cu west( de la amandoi ) ne place,dar proprunem ceva putin modificat: :D

West Riderz.....ii si mai simplu...paprerea mea...si nici nu-i asa fantasmagoric :D chiar daca oarecum bate inspre motociclete.

sau

Society X....asta deja v-am spus ca mi de suflet....(oricum nu cred ca o sa fie ales)....in genu de \"comunitate\" nu de societate comerciala :D

oricum propun sa vina fiecare cu denumiri si le supunem la vot....asa-i cel mai corect

daflyer_oradea 15-09-05 14:15

Oameni buni West Crazy Racers....e denumirea noastra, aleaas de mult. Are amprenta lui ervin :) si avem si logo. Deci, numele exista de mult. asa ar fi corect sa ramana asta. Plus ca primim ajutor financiar din partea lui ervin, daca e nevoie, si eventual a celorlalti, prin ervin.
O sa vorbim mai pe larg cand ne vedem. nu are rost acum sa ne infierbantam pe net :D
pana maine nu mai e asa mult. :twisted:

Ariana 16-09-05 17:15

-

West Crazy Racers... cam lung nume, dar e emblematic. Asa ca... se voteaza. ;) :) ;)

HoricutzWSR 16-09-05 21:04

great ideea cu clubu...sper k e cand imi iau shi io mashinutza sa existe asha ceva in oradea k sa nu mai fie nevoie sa \"migram\" pe la alte cluburi de racing...daka nu iese de data asta nimik ...cand fak 18 ani...preiau loku` lu` flaviutza deoarece mi se pare super folositor ce face ea p`aki shi daka se infiinteaza un club de racin` in oradea o parte o sa ii fie datorata ei :D :flower: :hug:

flaviutza 16-09-05 21:19

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu se datoreaza mie aproape nimik,eu sunt o pasionata de masini&tuning ( momentan nu am masina dar o sa fie foarte curand,numai sa am plasticu in mana).
Infiintarea clubului se datoreaza celor care se implica in asta(Ervin,Daflyer,Autoperform, etc. nu termin lista ca sa nu se supere nimeni) si celor care au tunatele.

flaviutza 16-09-05 21:57

P.S. Pe mine nu ma inlocuieste nimeni !
:lol: :lol: :lol:

Xender 17-09-05 14:02

Wooow!!! N-am apucat de ceva timp sa mai intru pe forum, da vad k s-a pus in sfarsit in aplicare planul asta cu infiintarea clubului.
Totusi, s-au pus bazele clubului, in sfarsit???? Sau urmeaza..

daflyer_oradea 17-09-05 14:54

vinerea viitoare stabilim numele, logo-ul, mambrii fondatori (o sa fim vreo 5) si...gata, ii dam drumul, speram sa gasim un avocat si sa facem rost de un statut pana atunci.
De luni ne apucam efectiv de treaba.

Xender 18-09-05 13:04

Bravoo!! in sfarsit. Cei care s-au implicat in tot timpul asta pt clubul asta (sper ca si de acum inainte tot asa), merita tot RESPECTUL!!!!!
De luna viitoare vin si eu in Oradea si sper sa pot participa si eu la intalnirile care vor mai fii, dak se poate...bineinteles.

valib 18-09-05 17:57

daca va trebe avocat....pot sa intreb un prieten, si daca are timp, sigur ne va ajuta gratis.
(e din oradea)

Corse 18-09-05 18:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
In acesata ordine invoc sa se prezinte la intalnire,si ii notez cu rosu absenta la intalnire :
-AleXXL
-Ariana
-horguemtuning
-Øvi
-valib
-mtg
-Daflyer nici nu mai incape in vorba......la fel si Autoperform
care mai sunt si nu i-am enumerat ii rog sa nu se supere.
Neforumishti care sunt rugati sa se prezinte si va rog sa-i anuntati daca puteti:
-cristi,GAJ
-Ervin A8(in prezent)
-Sandu LGY
-Domi,ARO
-Zozo,ar trebui obligat chiar la fel si Ervin....
-UAD,MWK,Opel Astra (BH 05 YVT),Opel Omega (BH 20 GIK),Peugeot 307 (BH 97 ZZZ).......in fine
Ideaa e ca trebuie sa ne strangem fratilor.

sorry pt intrerupere, dar ovi deja e la RR. asta nu inseamna ca nu poate veni la intalniri (daca va fii in oradea :wink: ) dar in club nu cred ca se baga :P just so you know

valib 18-09-05 18:22

vedeti voi....eu am de reparat rabla, mai am de lucru si la baza de date pt MIT(intr-o luna trebuie sa o predau), asa ca nu prea o sa ajung prin oradea, dar daca ajung...dau un tel...si poate ne mai intalnim la o vorba doua.
+ rabla a devenit aspirator de $$$

Autoperform 18-09-05 18:25

ar fi perfect. avocat ne trebe, dar nu stiu inca exact pentru ce. statutul il facem noi sapt. asta, dupa modelul altor cluburi, adaptat la ce ne convine noua, deci aia nu ar trebui sa faca. nu stiu exact ce hartzogaraie ar trebui sa mai faca.oricum ar fi bine sa vorbesti cu el, sa ne intalnim sa vedem exact ce trebe si ce nu.

valib 18-09-05 18:29

o sa incerc sa dau de el maine, sa vad daca are vreme sa ne ajute.

Autoperform 18-09-05 18:46

pentru intalnirea de vineri 23.09 in parcare la heat la ora 8 sa se prezinte toata lumea cu un logo si o denumire pentru club pe o foaie a4 sa supunem la vot denumirea finala a clubului.

Xender 18-09-05 19:57

Ar trebui sa fie un logo fain, care sa poata fi pus si pe niste masini, tunate, ar trebui si ar fi bine, pt mai multa reclama, pt ca la inceput mai ales va fi nevoie. 8)

Xender 18-09-05 19:58

Ar trebui sa facut un logo fain, care sa poata fi pus si pe niste masini, tunate, ar trebui si ar fi bine, pt mai multa reclama, pt ca la inceput mai ales va fi nevoie. 8)

AleXXL 30-09-05 23:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Xender\"
Ar trebui sa fie un logo fain, care sa poata fi pus si pe niste masini, tunate, ar trebui si ar fi bine, pt mai multa reclama, pt ca la inceput mai ales va fi nevoie. 8)

avem logo ... facut de autoperform ... :wink:
asteptam sa fie pus pe site ...

flaviutza 01-10-05 04:11

AleXXL logo inca nu e sigur,adik acum vineri trebuia votat... dar a fost vreme urata si nu ne-am strans.

daflyer_oradea 01-10-05 12:37

depinde cand e gata si ce propuneri sunt pentru el.
O sa vedem next week.

bpipifs 03-10-05 23:26

deh

mah fratilor scuze k nu am venit vineri da am avut gripa :cry: si noah am stat in carpe.
Anyway se mai face intalnire vineri seara???
sper k da.....szia all
WEST SIDE RACERS :twisted:

daflyer_oradea 03-10-05 23:59

se face, numai ca vinerea asta se pare ca va fi in parcare la sala sporturilor, ca in centru fac astia festivale...

flaviutza 04-10-05 01:42

Si o sa fie niste SURPRIZE ! invitzati(e) speciali(e) !!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

AleXXL 04-10-05 16:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
Si o sa fie niste SURPRIZE ! invitzati(e) speciali(e) !!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

hmm ... da`ne si noua un indiciu :roll:

flaviutza 04-10-05 16:35

Arad..................
fetitze multe si sexy.................
masini...............
show...............

altceva?

horguemtuning 07-10-05 08:55

dar se stie unde se face intalnirea?

daflyer_oradea 07-10-05 11:34

In parcare in fata la sala sporturilor va fi...tot la opt. :D

Autoperform 07-10-05 14:09

LOCUL INTALNIRII S-A MODIFICAT.
INTALNIREA DIN DATA DE 07.10 VA AVEA LOC IN PARCAREA DIN CENTRUL CIVIC-(PE PLATOU, UNDE SUNT TAXIURILE)

horguemtuning 10-10-05 09:04

unde au fost fetele , unde a fost showul , apropo unde erau cei din Arad , probabil erau la Sala Sporturilor! :D

Autoperform 10-10-05 10:36

\"fetele\" a.k.a \"cei din arad\" erau alea doua sau trei pipitze care-si faceau poze pe tico :lol: , iara show-ul......we'll never know.....oricum o fost cam slabutz oameni buni....ramane saptamana viitoare sa recuperam :wink:

flaviutza 10-10-05 13:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Autoperform\"
\"fetele\" a.k.a \"cei din arad\" erau alea doua sau trei pipitze care-si faceau poze pe tico :lol: , iara show-ul......we'll never know.....oricum o fost cam slabutz oameni buni....ramane saptamana viitoare sa recuperam :wink:

... \"pipitze\" ...Bogdan watch your language ce poate schimb placa,nu de alta dar si eu eram cu ele ......
De showul promis nu mai zic nimik,ma rog, o sa fie cand ma duc eu la ele sau ne intalnim ca vineri nu au avut masini,insa de venit tot au venit dupa cum au promis.

flaviutza 10-10-05 13:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"horguemtuning\"
unde au fost fetele , unde a fost showul , apropo unde erau cei din Arad , probabil erau la Sala Sporturilor! :D

Fetele erau cu mine dar nu prea imi vine sa cred ca nu ti-ai dat seama.

daflyer_oradea 12-10-05 18:57

lasa, nu le lua apararea...
din pacate, Bogdan cam are dreptate

flaviutza 12-10-05 19:53

Apropos ati hotarat ceva? s-a votat ceva?

horguemtuning 13-10-05 21:58

Pai asa nu se va hotara niciodata nimic adica eu zic ca daca vreti sa facem ceva ne adunam totii sau cine vine sau cine s-a trecut memebru activ sau fondator si sa discutam nu aiurea intr-un bar ci sub forma unei sedinte tip masa rotunda sa fim operativi fratzilor ca ineficienta asta ma dispera ! Asta nu am vazut decand nu am mai fost la asociatia studenteasca la care am fost si eu memebru fondator cand am fost la faculta !
Stabilim ordinea de zi si daca nu este care a mai facut asa ceva ma ofer ca moderator de discutie !

daflyer_oradea 14-10-05 19:16

Vinerea asta e compromisa, dar cred ca vinerea viitoare ar fi cazul sa fie ceva mai serios, sa stim cum si unde suntem.
Chair daca actele o sa le facem mai incolo, poate in 2006 sa nu ne prinda sfarsitul lui 2005 si sa se schimbe ceva legi,dar tot trebuie sa alegem comitetul executiv, sa stie toata lumea cine suntem etc...
asa arr trebui, si ar fi ok.
Deci, Laci...poti sa te impui, chiar te rog!
Este nevoie si de sprijin de la celilati, ca degeaba eu cu Bogdan vrem sa facem ceva, daca nu ne baga nimeni efectiv in seama.

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning