![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
cine vine la oradea pe data de 22 la tiuning sou ?
|
Re:
Quote:
Legat de avatarul tau Cioli :lol: :lol: :lol: ..nu ai luat inca bataie de la fratele tau !!! :lol: :lol: :lol: :lol: |
stai ca acuma am gasit unu belea la mine pe comp facut de mine la masina lui fratemiu :lol: :wink: 8)
|
1 Attachment(s)
era deabia la inceput de vtec :D
8) 8) 8) |
pe elevator e facuta poza? :lol:
|
sigur sigur :lol:
|
Intr-o balta neagra,
Patru ochi luceste. Ce sa fie oare? Cred ca e doi peste. ...... Pe un camp cu viorele Crestea numai ghiocei. Si-a venit mandrele mele Si le-a cules ei pe toti. ...... Creste iarba, iarba deasa Perpendicular pe casa. Vine calul si o paste... Alta iarba se dezvolta. ...... Tara mea cu rauri multe Si cu frunze si cu flori. Ai in tine-o populatie De mai multi locuitori. ...... Si din bolovani cu apa S-au format inspre apus, Muntii tai de incretire Orientati cu varfu-n sus. ...... Trece lebedele-n zare. Eu ma uit, ele dispare... :peace: :lol: |
1 Attachment(s)
Noul ambalaj de la Coca-Cola !!!! :lol:
|
1 Attachment(s)
Liniute ,,prin aer''...!!!! :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Acuma daca tot am facut reclama la Coca-Cola hai sa fac reclama si la PEPSI !!! :lol:
|
Un ascet isi dedica toata viata lui D-zeu, traind in pustiu, hranindu-se cu radacini, toate cu gandul la rasplata viata de apoi
pentru viata sa de pe pamant intru D-zeu. Vine si fericita zi in care moare (dupa atatea radacini zi de zi, era de asteptat). Urca frumos pe tunel, trece de lumina, ajunge la poarta Raiului,unde da nas in nas cu Sf. Petre, cu ceaslovu-n fata. Da sa intre in Rai, sigur pe el. Sf. Petre ii bareaza drumul: - Ho, sefu', incotro? - Pai in Rai, eu sunt ascetu' Senie. - Pai, hai sa verificam ce zice ceaslovu'. Cauta Sf. Petre la sectiunea \"Asceti\" Senie... Senie... Nu, n-am nici un Senie la \"Asceti\". -Cum n-aveti nici un Senie. Cauta la sfinti. -Senie... Senie... Nu, nu-i nici un Senie nici la \"Sfinti\". Ascetu',din ce in ce mai agitat si enervat: - Cauta la \"Mucenici\", la \"Credinciosi cu merite deosebite\", la mama masii. Trebuie sa fiu undeva acolo! Sf. Petre cauta prin tot ceaslovu... Nimic... Senie daramat... - Toata viata pierduta... Am mancat la radacini de mi-a venit rau,mi-am dedicat toata viata lui D-zeu... Pentru ce?! Sf. Petre il ia impaciuitor de dupa umeri si ii zice. - Ma, vezi norisoru' ala de acolo. Ala mic,alb si pufos? - Da..., zice Senie printre hohote de plans. - Zambeste, ma, esti la Camera Ascunsa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
hahahha :lol: tare asta ultimu
|
super marfa!nu mai pot de ras. :D
|
1 Attachment(s)
:lol:
|
nar fii frumos sa merem toti in coloane TM + AR pana la oradea ???
noi la 10 ne intalnim + pana plecam + pana ajujem la arad .... plecati si voi pe la 11 ce naiba ... ca tine pana la 22:00 |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
io nu ma trezesc la ore din astea.....merg pe la 2 3 :lol: |
Re:
Quote:
P.S.aduceti-i si lui calin o galeata cu apa rece sa-l trezim :wink: :lol: :lol: :lol: |
Unde va intaliniti :?: Ca poate sa mai aduna lumea
|
vino la opera la ora 12:00 , da sa nu intarzii :!:
|
Re:
Quote:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=480 |
1 Attachment(s)
:paper:
|
Culmea rabdarii:
sa bagi p**a in pamant si sa astepti un cutremur sa te masturbeze!!! :shock: :shock: Mistretul neprietenos pe bicicleta, iepurasul pe langa el: - O sa cazi, o sa cazi! Mistretul cade. Iepurasul: - Ai cazut, ai cazut! - PARCHEZ UNDE VREAU! :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
si aveam cam 200 la ora :lol:
|
Re:
Quote:
|
Doi Homosexuali se cearta:
- Porcule! - Boule - Nenorocitule - P**da ma-tii! - Tampitule! - Su*i p**a! - Aha, deci vrei sa ne-mpacam! :lol: Dorim sa va informam ca, datorita trecerii la leul greu, cu începere de la 1 iulie 2005, pozitia Kamasutra cunoscuta sub denumirea de 69 va fi de acum cunoscuta sub numele de 0,0069. Cu stima, Comitetul de implementare a leului greu. Va multumim :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
bai cioli..poateti dau 2 palme :D
|
Atentie :!: degenereaza topicul ,folositi mai putin organele cu pricina in bancuri si glume ca altfel trebuie mutat si transformat in XXX ,xxl,xl,sau mai stiu yo ce :lol:
|
Cum sa identifici un idiot:
Stă douăzeci de minute uitându-se la o cutie de suc de portocale deoarece scrie „concentrat” Este înjunghiat într-un confruntare de tir. Trimite un fax cu o ştampilă pe el. Încearcă să înece un peşte Dacă i-ai da o mie de lei pentru inteligenţa lui, ţi-ar da rest. Se împiedică de un telefon fără fir. Doarme cu un liniar în pat să vadă cât de mult a dormit. Inventează o lanternă solară. Află că 90% din crime se petrec în jurul casei, aşa că se mută. Ratează autobuzul 14 aşa că îl ia pe 7 de două ori. A rămas închis într-un magazin de mobilă, dar doarme pe jos. Ascultă ce am citit noi pană acum şi analizează dacă este sau nu un idiot. |
Re:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am schimbat ceea ce a fost inainte cu .... :arrow:
|
ozeneuri colorate nu ai ??? :)
|
Re:
Quote:
|
HAHAHHA....TEKIN tu ce intelegi din posturile lu rcs? :lol: