![]() |
Re: Vand piese Renault Originale!
mam uitat si eu de curiozitate si am gasit un model care se pune pe megane, scenic si espace cod diferit fata de cel de clio
|
Quote:
|
te-as ruga daca vrei si ai acest filtru care zici tu ca e pt megane 2006 1.5dci 63 kw.. sa faci niste poze din toate unghiurile ca sa vad daca e ce-mi trebuie sau nu... si un pret... FARA SENZOR am nevoie
iar maine sper sa il dau jos iar pt a lua codul ...multi m-au sfatuit asta.. pe baza codului nu se poate gresi la comanda sau ce-mi trebuie mie cica ! |
intra aici http://maximizeronline.com si bate codul asta sus unde scrie cod reper :
FM P10040 |
multumesc de intentie dar nu e cum imi trebuie :(
am facut comanda la un magazin cum ca ar avea ei un furnizor nu stiu ce..acum sa vad cand imi vine daca e bun..170lei ma costa.. omul parea sa stie problema si era sigur pe el ca imi aduce ce trebuie ! daca nu singura solutie e la renault si asta cand vor veni oamenii din concediu :))) |
Daca nici ala nu-i bun ia codul de pe filtru tau, e cel mai simplu.
|
L-am luat pana la urma original am reusit ... acum am gasit pe el doua coduri cred ca alea sunt altele nu-s ...si le-am bagat pe siteul dat de tine si nu gaseste nimic... e fix cum imi trebuie o sa ii fac 1-2 poze poate sunt oameni curiosi
|
jante de tabla pe 16 pt megane 2 ai?
|
covorase megane 2 2006 hatchback?
|
placute de frana de renault 5 campus ai da-mi un pm??
|
arcuri spate clio 2 din 2002 1.4 mpi la ce pret ar fi daca ai ?
|
220-250 lei sunt
|
jante de tabla pe 16 pt megane 2 ai?
|
salut , proiectoare clio I RT din 90 ai , dak da da-mi un pm ceva sa luam legatura.merci
|
Quote:
|
Salut, ma intereseaza pt Clio 3 urmatoarele: covorase, faruri modelul cu lupa (xenon), placute frana, discuri frana, plansa bord cea unde este situat aerul conditionat si reglajele aerului (cea cauciucata), modul geamuri electrice spate (cu impuls sau fara), pedaliere sport (de la modelul clio RS). Astept un raspuns pe Pm cu preturile de asemenea. Multumesc frumos!
|
clio din 2001 pahse 1 olginda stanga cu tot cu carcasa ai ? ce pret
|
daca`mi poti spune si mie pt un clio 2 din 99, un alternator cat costa si stergatoarele, fata spate daca sunt cu lamela
|
Quote:
|
Quote:
|
m`ar interesa pentru un megane sedane 2002 urmatoarele:
1. parbriz 2. carenaj 3. lampa semnalizatoare laterala 4. bascula si bieleta 5. fasunguri proiectoare 6. grila/plasa bara fata 7. usa sofer Nu mai imi trebuie nimic...multumesc oricum |
Salut,ma intereseaza un pret pt. o conducta de aer conditionat pt. un renault megane 2 2006,1,5dci,60 kw.Asta este codul produsului:8200385296
|
Quote:
|
salut. ce piese ai pentru un renault twingo din 2000?
da un private ca sa vad cand mi-ai raspuns te rog |
salut! ma intereseaza proiector stanga fata renault clio simbol sau care sa se potriveasca,eleron laguna2,broasca ce vine montata pe interiorul usii stinga pe lateral care se inchide de stalp pt laguna2,macara geam electric stanga fata laguna2,daca ai ceva din astea da-mi niste preturi.p.s.stergatoare megane 2 cu face lift,brate+lame.
|
Quote:
|
sal...
m-ar interesa pt un renault symbol urmatoarele piese : 1. capete bara (stg+drt) 2. flanse amortizor+ rulmenti flanse amortizor 3. pompa apa 4. fulie alternator 5. chit distributie (componentele separat) 6. chit accesorii (componentele separat) 7. proiector PS: la reperele solicitate mai sus as dori sa mentionati producatorul si pretul. renault symbol 2005, 1.4 8v, 55 KW (A.C, servo) tip motor K7J-A7 VF1LB0BC533954355 |
Quote:
1.chit distributie 2.curea accesorii 3.set proiectoare (s-ar putea sa am si unul singur) 4.un singur capat de bara Pentru a sti sigur exact ce am si ce nu, va rog mai aveti rabdare 1 zi sa ma uit in garaj, momentan sunt plecat din oras. |
Quote:
|
catalizator clio 2 motor1,2
|
Quote:
|
o distributie pt un clio 1.5DCI din 2003
|
set proiectoare megane 2.2 2006 ? la ce pret?
|
Quote:
|
eventual de logan am inteles ac merg...clio nu stiu.
|
Pompa servodirectie Renault Trafic 2007 1.9 100cp.
|
Pt megane 2 sedan din 2006, motor 1.6 16V , 113CP , fulie defazoare gasim?
|
salut , pentru scenic 2 , 2004, bara fata si aripa dreapta fata , ai cumva?
|
salut, pentru un scenic 2 , o aripa dreapta fata plastic? cam la ce pret este?model 2004 mersi
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning