![]() |
Re: Campulung
cipri nu zice nimic?
|
cipriiiiiii !!!
hai sa vb sa facem ceva d invidiat... cine are idei si are tupeu sa le spuna...e bineasteptat !! :lol: |
ce sa zic ma,hai sa facem dar numai sa avem ce si cu cine.eu sunt pentru.apropo mai e ceva de clubul ala k vreau sa ma inscriu si eu.
|
si eu vreau sa intru ..
|
o sa va explicam, si io si mihai care e treaba cu clubul Fullspeed racing club...
inca nu e nimic sigur...si e bine sa nu va aruncati la prima oferta...studiati... ;) |
Quote:
|
vdm...deocamdata stabilim chestiile...
|
4 Attachment(s)
Golf IV....................
|
4 Attachment(s)
Bmw..........
|
5 Attachment(s)
Mercedes...........
|
2 Attachment(s)
Masina mea..
|
la asta nimic special...se vede ca nu ai fost la produs sau la cules de capsuni ca altii! ;)
|
s a dus drq masina aia .. am facut o praf:(
|
pai ce ai avut cu ea!?
|
m am dat peste cap .. :| ....
|
am fost da si prin ziar .. pe la pit .. ceva de genu ...
|
cand/cum/unde!?
ai scapat teafar!? |
da .. am scapat.. nu stiu cum .. nici eu nici cel care era cu mine ....
veneam de la pitesti intr o seara. .si m am luat cu unu la intrecere .. si pe la c-lung pe un pod .. era gheatza .. si mi a derapat am intrat pe contrasens in altu (aveam 160) m am dat peste cap dupa impactu cu ala am rupt un stalp si un brad .. si m am oprit in alt brad :| |
o s a bag poze cu masina .. sa vezi cum arata:|
|
10 Attachment(s)
uita te si tu din ce am scapat... totzi care au trecut pe langa masina au zis catzi morti sunt :|
|
ai avut mare noroc.....P.S.: sper ca ai invatat ceva din incident
|
Ma uit de 10 minute la pozele cu masina ta si tot nu imi vine sa cred k tu esti nevatamat.Ai o mare soarta asta e clar.Sa incepi sa bagi la loto k la sigur castigi. ;) Bine k esti tu sanatos,pt k banii pe masina ii iei de la asigurari.
|
dap .. nu `s cum am scapat :| vb serios fara nimic .. kiar nimic :( doar eram taiat la mana ca am spart un geam pe unde am iesit si la glezna .. ca mi s a prins picioru intre pedale .. ah .. si nu mai zic ca nu am avut centura pusa nici eu nici celalalt :| .. in fine. . bani da. . ii iau de la asigurari .. am luat 6000 de euro + masina care trb sa o vand pt piese .. ar veni in total cam 7000 .. .. la loto nu bag ca mi se pare o porcarie :))
|
Doamne cum e masina , tot norocul din viata voastra acolo s-a prapadit . In locul vostru m-as duce la biserica, sa-i multumesc lui Dumnezeu, n-ai cum ,imposibil , vaai cum e masina n-am cuvinte !
|
stie careva un pot duce si eu masina sa o vand pt piese ?o fi vre o firma ? ceva ?
|
Bun venit la toata lumea si pana va strangeti si voi mai multi si va vom face rubrica separata va gazduim cu placere. Topic Sticky !!
|
Frateee cat norok cu accidentu ala...:|
Nu vreau sa fiu rau dar pt ce piese poti vinde masina!? no offence... |
motor , cv , panou lumi , sunt mai multe ..
|
O duci la cei de la dezmembrari pentru k ei o vor cumpara cu siguranta.gasesc ei ce sa mai vanda de pe ea ;)
|
3 Attachment(s)
Alta mASina BMW
|
mda mishto ideea de a avea macar jentile de M3 daca altceva nu! :P
|
4 Attachment(s)
Cateva poze si cu masinutza mea :P
:evil::evil::evil: |
pfuuuu criminal BMW-u ala portocaliu din prima pagina...
|
da .. e frumos
|
Radu87 am auzit ca ti-ai foliat masina.Cat te-a dus? Si unde ai facut-o?
|
pai ... m a dus 7.500.000 toata masina .. dar acum depinde si de masina .. la linea e ceva mai greu .. si am foliat-o la un tip din pitesti are el firma.. daca vrei mai multe detali da mi add elf_4the1time
|
Salut baieti ,
Am fost la campul lung ieri la raliu cu ceva treaba si am vazut ceva masini dragute dar am vazut si o dacie 1300 , nu stiu daca e pe forum omu` cu masina , cu flash-uri in faruri cu tot ce trebuie:)) si cand mergea isi face si incalzire la pneuri:)))) |
hmm .. dacie 1300.. culoare nr?:|
|
era alba cu eleron parca .....inconfundabila
|
sincer nu am vazut dacie tunata la noi in oras.. cred k era din alt oras.. la noi sunt doar 2 una galbena si una rosie...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning