![]() |
Re: SKODA vRS
4 Attachment(s)
inca cateva..........
|
Nice car man s-o stapanesti sanatos e o frumusete.Visul meu a fost o Octavie vRS dar Diesel dar sau schimbat planurile asta este.Multi km fara probleme
|
Consumul chiar este mic mic....am skoda octavia 2 1.6 si am o medie de 8....si nu se compara 103cp cu 250....;)Numa' bine
|
:-P in plan am cam urmatoarele:folie,stalpii de carbon de la milotec,ias schimba si capacele de la oglinda cu unele de carbon de la milotec,xenon neaparat,blow off dar pt turbina cu presiunea marita este apoape 400 de euro,distantieri spate,si cam atat.in rest astept sugestii si pareeri.ms
|
de ce xenon? vad ca are.. cumva in proiectoare? :-)
|
nu are xenon sunt doar faruri cu lupa:-P
|
Nu prea vad ce ai putea sa ii mai faci ca masina arata bomba si asa..Poate ceva sunet...Bafta
|
are si ceva sunet daca te referi la muzica
|
sa pui pe plafon o folie de carbon :D
|
intai sa vedem cum o sa vina cu folia si cu stalpii de carbon
|
apropos, in loc de folie exista 1 tip la campulung-muscel kre are 1 atelier de tuning (pasteur company parca) si kre vopseste orice, carbon look. eu as apela la el pt carcasele de oglinzi si 1 eleron... cred k da mai bine vopsit si cu lac peste, decat folia carbon look... :rolleyes2 :?:
|
da si sa iti ceara 4000 EUR am auzit de el... :D
|
pai nu e folie carbon look e altceva
|
aham... deci e scump tipu'.. da' ce este, dak nu e folie? Ma intereseaza. Pt k exista carcase de oglinzi la milotec din carbon, da' eu as vrea si eleronul vopsit sau imbracat in carbon... mersi!
|
cateva pareri despre masina pana acum.motorul....trage prea bine,franele bunicele,suspensia mie mi se pare cam moale pt ce motor are masina dar buna pt gropile din ro,consum execelnt tinant cont de puterea motorului.am facut fetesti bucuresti cu o viteza medie de 110 120 km si am obtinut un consum de 6.7 la suta de km.dar daca te dai la el................
|
nu am zis ca pune folie tipul ala... eu am dat o solutie ieftina... am gasit eu de vanzare in america.
|
1 Attachment(s)
si poza cu celebrul consum
|
Chiar consuma putin rau.....La cati cai are....
|
:-P pai asta daca mergi ca un om civilizat daca mergi cum am mers in seara asta......e grava treaba:-P :-P :-P
|
am vrut doar sa dovedesc ca daca mergi normal se poate scoate si un consum decent fara probleme.oricum eu nu stau in buc si pe aici traficul e lejer asa ca consumul e mai scazut
de ex pana acum consumul mediu de cand am luat masina pana acum adica pe computer la 2 este de 8.6 |
Multa bafta cu noua masina ,bun venit printre noi (cei ce conduc OCTAVIA )
|
multumesc deasemenea
|
1 Attachment(s)
consuma putin datorita tehnologiei FSI.. asta dak mergi normal, nici lent da' nici sportiv.. si eu am niste consumuri demne de TDI.. Pe memoria 2 nu sare de 6,9l/100km.. avand in vedere k 80% o exploatez in oras.. eu zic ca e ok! 8) :-P
|
am reusit sa o inscriu si sa iau numerele
|
frumoasa masinutza,sa ai parte de ea,ai luat-o ieftin ...dupa parerea mea.
un consum urban care ar fi? |
eu nu stau in bucuresti aici la mine cam 9-10
|
cati cai are acum?
|
super faina masina s`o stapanesti sanatos si asteptam noutati de la tine
|
pai dupa spusele lui rabanne 250 cp si 350 Nm daca are mai multi sau mai putini voi vedea cand ajung pe la un dyno dar dupa cum se comporta masina e super belea si ii are sigur
|
eu am Oct I RS
cu putin tuning are 210 cai. In ultimi 3000km am iesit la 7,5 litri/100 |
salut!....In primu rand felicitari pentru masina!....Arata si sunt sigur ca merge super tare!!:D
Am si eu o intrebare: Din cate spui tu ti-ai schimbat softu...si ai spus la inceput ca masina mai e in garantie pana in 2009...daca ai umblat la soft..nu ai pierdut garantia?? Sunt f. curios pentru ca si mie trebuie sa-mi vina o O2 2L tdi si as vrea sa o resoftez..:D |
:-P pai acum eu mai am vreo 10 mi de km pana la garantie depinde daca o pierd sau nu.daca isi dau aia seama cred ca da daca nu nu.dara sta se poate rezolva cred eu vad cum fac.daca o pierd asta e:D
|
Parerea mea ca o sa-si dea seama ca e umblat la soft....cum adica mai ai 10 mi pana la garantie. Pana la revizie vrei sa spui? Sper sa nu-si dea seama aia :D !!
Cu rabanne nu ai vb de aspectu asta cand ai mdificat-o?..Oricum daca nu te intereseaza garantia...e bine!:lol: |
pai am vb cu rabanne da el ce sa faca mia facut resoftarea prin obd sa nu e vada dar daca baga testerul si se uita la aspectul asta isi dau seama .dar eu cred ca nu o sasi dea sama pt ca nu fac revizia la buc
|
Poate merge sa-i pacalesti asa!.....Eu pot sa ma duc sa-mi fac revizia in alt oras...chiar daca sunt din Buc??:lol:
|
normal poti sa o faci si in germania numai sa fie service skoda
|
da poti sa-ti faci la orice reprezentanta Skoda din tara! :D
|
Sa inteleg ca astia care nu sunt din Buc sunt mai "fraieri"?:lol: ...sau nu sunt la fel de bine echipati ca servisurile din Buc? Si mai exista o problema...daca apar probleme la motor dupa chip..unde te duci ??.La servis la skoda sau la firma care a facut chip-ul??
Cred ca intotdeuna o sa apara probleme daca faci chip-tuning la o masina care e inca in garantie...asta daca vrei sa pastrezi garantia..daca nu cu atat mai bine!:-) |
nu apare nici o problema
|
Felicitari Naka, abia acum am vazut topicul. S-o stapanesti sanatos si bafta la tunarit :D ...nu ca ar mai fi nevoie :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning