Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Honda - Acura (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura.html)
-   -   '93 - CRX Del Sol EH6 ESi - 1.6 16v VTEC (D16Z6) (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/51662-93-crx-del-sol-eh6-esi-1-6-16v-vtec-d16z6.html)

MauS 25-09-07 16:27

Re: Honda Crx DelSol, 1.6 Vtec, 125 cp---prima mea masina

Quote:

Originally Posted by Lukkkkkas (Post 1117922)
Taxa in mod sigur nu se va scoate pentru ca ea exista in toate tarile noi intrate in UE (Ungaria, Polonia), cee ace deranja Comisia Europeana nu e taxa pe masini vechi ci discriminarea care se facea intre masinile de productie romaneasca si cele alte tari comunitare.

Taxa de prima inmatriculare exista si pentru masinile autohtone.:???: Daca iti iei logan, platesti taxa in conformitate cu anul, cilindreea si norma de poluare. De ex: 2006, 1598cmc, euro 3 - in jur de 580 euro taxa de PRIMA inmatriculare.

Frumishica foc masina.:-)

doggz 25-09-07 16:32

Quote:

Originally Posted by Lukkkkkas (Post 1117927)
Pe urma masina e tare faina...inamtriculeaz-o si vinde-mi-o mie ca iti dau 5000 pe ea, ma va mai costa ceva banuti schimbarea culorii in negru :-)

:lol: , hahaha, mersi mult, ma bucur ca-ti place masina, dar sunt nebun si eu dupa ea...n-am luat-o ca s-o vand, chiar daca as scoate poate mai mult de dublu sumei care am dat pe ea...

Deocamdata s-o inmatriculez maine, si dupa aceea mai vedem, am ceva planuri in privinta ei...:-P

Lukkkkkas 25-09-07 16:38

1 Attachment(s)
:D Ciudat...esti nebun dupa masina dar nu dai 3000 E ca sa aiba numere ca lumea de Romania. Daca ai dat pe ea 2500 + 3000 = 5500 adica o suma rezonabila pentru asa ceva , si la care ai putea sa gasesti clienti in eventualitatea unei vanzari.

doggz 25-09-07 16:39

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 1117921)
scuze...abia acum am citit post-ul in care explica mai toate alea!:))da chiar e prea complicat pt oamenii de la noi!si in plus tu ai cunostinte acolo....noi avem pe ... tata melcu...pe nimeni!!!!

Prietene, eu am o Honda, tu la fel...este mai mult decat suficient sa te ajut in orice problema legata de inmatricularea la bulgari...

Tb. sa-ti gasesti masina atat...e simplu...restul sunt detalii

Lukkkkkas 25-09-07 16:41

Sa ne zici si noua care e consumul real ca sunt tare curios

doggz 25-09-07 16:42

Quote:

Originally Posted by Lukkkkkas (Post 1117961)
:D Ciudat...esti nebun dupa masina dar nu dai 3000 E ca sa aiba numere ca lumea de Romania. Daca ai dat pe ea 2500 + 3000 = 5500 adica o suma rezonabila pentru asa ceva , si la care ai putea sa gasesti clienti in eventualitatea unei vanzari.

Lukas, nu dau 3000 de Euro pt. ca nu sunt prost, si nu ca nu tin la masina...da ? Si hai sa gandim altfel: 2500 + 500 inmatricularea = 3000, si probabil as putea s-o vand lejer cu un profit de 3000, ce zici suna bine ?

Lukkkkkas 25-09-07 16:47

Pai nu suna bine...pt ca tot masina cu numere straine ramane cu posibilitatea complicatiilor de rigoare. As aduc o masina din Germania si ies la fiecare 3 luni in afara cateva zile sau circul 3 luni pe an si in rest o tin cu prelata pe ea...sau o vand pe e-bay etc...solutii sunt desigur..dar toate presupun complicatii.

Nicknamed_13 26-09-07 05:43

Quote:

Originally Posted by Lukkkkkas (Post 1117975)
Pai nu suna bine...pt ca tot masina cu numere straine ramane cu posibilitatea complicatiilor de rigoare. As aduc o masina din Germania si ies la fiecare 3 luni in afara cateva zile sau circul 3 luni pe an si in rest o tin cu prelata pe ea...sau o vand pe e-bay etc...solutii sunt desigur..dar toate presupun complicatii.

Hmmmmm. 3000 euro sau complicatie? Greu de ales.

Urban_Racing 26-09-07 09:04

Nu e nici un fel de complicatzie , in constantza sau inmultzit mashinile de bulgaria de la noi sunt doar 50 de km pana la vama ....shi nu e complicat deloc daca nu vrei sa te incurci cu bulgarii sunt romani care inmatriculeaza mashini la bulgari ziarul e plin de anuntzuri deastea shi daca nici asta nu vrei mai exista o solutzie una ar fi sa ai un petec de pamant pe la bulgari dar asta e scumpa shi a 2-a la care o sa recurg yo la anul daca nu se scoate taxa de inmatriculare pt ca shi yo am un civic cu nr de italia dar yo am inca actele valabile e sa itzi deskizi o firma acolo , nu e scump shi am pe cineva care o sa ma ajute e destul de ieftin shi nu mai umblii cu procuri shi kestii de genu asta o pui direct pe firma ta! Inca exista o groaza de solutzii sa evitzi taxa de inmatriculare .... shi altceva vroiam sa mai zic ....felicitari omule , e absolut superba! sa o stapaneshti sanatos shi fara incidente!

Lukkkkkas 26-09-07 11:39

Treaba cu firma mi se pare o solutie desi dupa cate stiu eu poti sa umbli 3 luni pe an ...o fi o solutie ...ce sa zic, altfel ne putem linge pe bot de frumuseti de masini sport produse in anii 80 si prima jumatate a anilor 90'...apropos, nu-mi place deloc noul model de Civic...nu-mi plac farurile, dar bordul mi se pare de la o masina de jucarie nu de la un vulcan pe roti cum ar trebui sa arate.

phvlad 27-09-07 14:39

Salutare

Sunt nou pe forum si as vrea sa stiu daca se merita sa dau 8000euro pe un Del Sol din 97, 160cp, 100000km + taxa de prima inmatriculare 3000euro?
Daca sunteti din Bucuresti poate pot si eu sa vin cu voi la intalnire sa va admir Del Sol-urile.

Va multumesc

fanete 27-09-07 15:36

salut
8000 oiro pe un delsol neinscris e mult
8000 pe el inscris, merge...

doggz 28-09-07 11:02

Quote:

Originally Posted by Lukkkkkas (Post 1117975)

Ok...tocmai ti-am zis inainte cum sa faci ca sa n-ai probleme pe viitor cu ea

doggz 28-09-07 11:07

8000 E, vtec 160 cp, '97, suna tentant...ma rog dupa mine e cam mult, avand in vedere ca eu am dat 2500 din '94...bine 125 cp.

doggz 28-09-07 11:21

3 Attachment(s)
Baieti, gata....am inmatriculat-o.:lol: yeahhhhhhhh....:lol: A mers totul struna, si la RAR, si la politie...belea, verificare, asigurare, procura, (precontract de vanzare-cumparare cu bulgarul, in care se spune ca i-am dat 2500 de Euro pe masina)...totul la notar, apropo de precontract, nu prea vroia sa-l faca...m-am certat cu el juma de ora, dar l-a facut pana la urma.

Am nr. de bulgaria CC2245CA, asta nu-mi prea place, dar ma rog.

Am venit ieri pe autostrada cu ea de la Calarasi spre Bucuresti, decapotata...super senzatia, am capotat-o pe la Lehliu, ca ma luase de cap...si binenteles ca n-am rezistat si i-am dat un 200 km/h asa din scurt...si inca mai putea.

Singura kestia cu care nu m-am obisnuit, e zgomotul de la cauciucuri, ca sunt prea late, si scot un fel de vuiet asa...dar e cool pana la urma.

Deci in concluzie...imi place de mor...sa-mi zica cineva Welcome to Honda Club repede...ca numai imi incap in piele de bucurie...hihihihihi:lol:

Chiar si lui tataie ii place in del Sol, hahahahha :lol:

fanete 28-09-07 13:05

io credeam ca tu esti in pozele astea =))))))))

"prima mea masina (la 70 de ani)" :D

da... acum sa fim seriosi...FELICITARI, sa ai grija de ea ca ea o sa aiva de tine :)

cind ma plimbi si pe mine ?

Urban_Racing 28-09-07 19:50

ma daca ii place shi lu tataia .... nu mai e nimic de zis ... inseamna ca treaba e buna :)

da`mi un pm cu nr de tel ca vreau sa te intreb ceva

marius-gabriel 28-09-07 20:16

daca stiam ca treci prin calarasi poate ne intalneam sa vad si eu masina ca e o mica bijuterie.
poate alta ocazie cand mai vii la bulgari

neo_crx 29-09-07 12:36

Bvo mane....felicitari pentru inmatriculare....unde stai prin bucuresti???.....poate ne intalnim sa-tzi vad shi eu del sol-ul :P ....eu dupa ce termin mashina ma bag in midnight racers...sau poate chiar facem noi un club ceva....

fasso 29-09-07 22:48

in midnight racers mai greu de acum in colo...pt ca din pacate MICUTZU nu mai e!!!Dumnezeu sa-l ierte!!!!odihneste-te in pace omule!!!

doggz 30-09-07 18:46

Quote:

Originally Posted by fanete (Post 1122883)
io credeam ca tu esti in pozele astea =))))))))

"prima mea masina (la 70 de ani)" :D

da... acum sa fim seriosi...FELICITARI, sa ai grija de ea ca ea o sa aiva de tine :)

cind ma plimbi si pe mine ?

Pai chiar vroiam Fanete sa vb cu tine, ca mi-a zis Adi, cu crx-ul negru, ca aduci ceva piese, si ma interesa si pe mine, una alta...:lol:

doggz 30-09-07 18:49

Quote:

Originally Posted by marius-gabriel (Post 1123546)
daca stiam ca treci prin calarasi poate ne intalneam sa vad si eu masina ca e o mica bijuterie.
poate alta ocazie cand mai vii la bulgari

Pai din Calarasi sunt de origine, mai trec pe la ai mei din cand in cand, da-mi id de mess, si te anunt cand vin.

doggz 30-09-07 18:56

Quote:

Originally Posted by neo_crx (Post 1124493)
Bvo mane....felicitari pentru inmatriculare....unde stai prin bucuresti???.....poate ne intalnim sa-tzi vad shi eu del sol-ul :P ....eu dupa ce termin mashina ma bag in midnight racers...sau poate chiar facem noi un club ceva....

Multumesc...n-ar fi o ideea rea, chiar ma ganeam "to join a club", dar nu prea stiu care mi s-ar potrivi...ce-mi recomandati ?

hellker 09-10-07 18:00

stie cineva motoarele de pe del sol ce euro au...euro1,euro2? dar cele de pe crx 2?

neo_crx 09-10-07 19:46

eu shtiu ca delSol-ul are euro 2 a mea sigur are euro 2....iar cele un model mai in urma adica crx 2 are euro1 (probabibil or fii shi cu euro 2)asta nu shtiu sigur.

fanete 10-10-07 10:24

aproape toate hondele dupa 1991 sunt euro 2

yulasinio 10-10-07 14:34

Quote:

Originally Posted by fanete (Post 1142075)
aproape toate hondele dupa 1991 sunt euro 2

Si daca sunt fabricate in japonia?
Tot euro2:?:

topi 11-10-07 12:36

Un loc de intalnire pentru Hondari ,un club,ceva ?????
Fanete,tu ce zici ???

Urban_Racing 11-10-07 18:58

Quote:

Originally Posted by topi (Post 1144141)
Un loc de intalnire pentru Hondari ,un club,ceva ?????
Fanete,tu ce zici ???

rabdare sa ne terminam shi noi mashinile :D

neo_crx 11-10-07 20:11

Mdeah....mai avem treaba.....

doggz 07-11-07 10:57

Sapt asta vreau sa-i schimb toata distributia si toate consumabilele. M-am gandit ca e cel mai bine asa, ca sa stau eu linistit. Am toate reviziile pana la 100.000 facute in Germania, dar acum are 170.000. I-am luat bujii Ngk, ulei Castrol 10w40. Tre' sa-mi vina sapt asta (cu ajutorul lui Fanete): toate 3 curele, rola intinzatoare, pompa apa, filtrele.
Toata smekeria cred ca pe la 300 de Euro...:nervious:, fara manopera, nu era in program, dar asta e...

Aahh, si vreau sa-i pun Angel Eyes pe faza lunga, sper sa arate bine...

ZooM-ZooM 07-11-07 16:02

saliu ! super ok masinutza ! te rog si eu ceva...un pm cu un nr de contact sau un id de mess...intentionez sa imi iau si eu ceva asemanator,am si gasit in germania,insa as vrea sa merg cu una inainte sa ma duc dupa ea...sunt sigur ca o sa imi placa,insa as vrea intai sa vad pe indelete....nu acolo in 10 min sa ma grabeasca ala si sa nu stiu ce aleg.
ms frumos si sper sa ma poti ajuta!

doggz 08-11-07 18:20

Quote:

Originally Posted by ZooM-ZooM (Post 1187811)
saliu ! super ok masinutza ! te rog si eu ceva...un pm cu un nr de contact sau un id de mess...intentionez sa imi iau si eu ceva asemanator,am si gasit in germania,insa as vrea sa merg cu una inainte sa ma duc dupa ea...sunt sigur ca o sa imi placa,insa as vrea intai sa vad pe indelete....nu acolo in 10 min sa ma grabeasca ala si sa nu stiu ce aleg.
ms frumos si sper sa ma poti ajuta!

Np...my friend, ne vedem vineri...Am vb cu omu' la tel, si cica nu e decis, vrea sa-si ia Bmw sau Crx Del Sol. Ma intalnesc cu el vineri sa-i arat masina...ii dau maxim 10 min. ca sa uite faza cu BMW...:twisted:

ZooM-ZooM 10-11-07 18:20

Quote:

Originally Posted by doggz (Post 1189840)
Np...my friend, ne vedem vineri...Am vb cu omu' la tel, si cica nu e decis, vrea sa-si ia Bmw sau Crx Del Sol. Ma intalnesc cu el vineri sa-i arat masina...ii dau maxim 10 min. ca sa uite faza cu BMW...:twisted:

and i did :D :lol: :lol:
sper sa o mai aibe ala din germania...pe cea care am gasit o,si evident,sa nu aiba vre o hiba majora... :D
merci frumos pentru tura si pentru ca ai stat cu mine sa imi explici/arati majoritatea chestiilor la masina,care ar putea fi stricate s a m d ! :D

sapt care vine plec...sper sa ma intorc pe roti, cu un vtec sub cur :D :lol:

yulasinio 10-11-07 22:31

Buna alegere. Sa pui pe cineva sa se uit din spate daca poti sa vezi daca fumega. Poti sa deschizi capacul de la ulei si sa te uiti un pic inauntru sa vezi cum e culoarea la ulei. In rest ca de obicei, directie, frane, rugina si alte alea.
Bafta la cumparaturi :-P

fasso 11-11-07 12:18

Quote:

Originally Posted by doggz (Post 1187515)

Aahh, si vreau sa-i pun Angel Eyes pe faza lunga, sper sa arate bine...

parerea mea este sa stai cuminte ca si-a luat un amic de-al meu angel eyes din alea la 3 mil setu pt un urs si dupa 2 saptamani s-a bulit unul din inele!faci cum crezi...da ti-am zis ca nu mi se pare o investitie chiar atat de buna!mai mult de "fitze"!

Rookie 12-11-07 08:11

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 1194219)
parerea mea este sa stai cuminte ca si-a luat un amic de-al meu angel eyes din alea la 3 mil setu pt un urs si dupa 2 saptamani s-a bulit unul din inele!faci cum crezi...da ti-am zis ca nu mi se pare o investitie chiar atat de buna!mai mult de "fitze"!

fasso, scuze ca zic, dar, cam d-asta sunt facute Angel Eyes-urile ... si, sincer, cred ca ar da foarte bine pe masina ...

Nicknamed_13 12-11-07 08:43

Depinde si de unde iei. Daca sunt ieftine si prost facute iti bagi picioarele. Una este sa fie piese originale care tin si alta este sa fie rahaturi din targ. Asa am si eu stopuri clare puse de fostul proprietar acum cateva luni si deja se cam duc. Altii daca dau bani pe stopuri/faruri originale de 2 ori mai scumpe, nu au treaba cu anii.

Urban_Racing 12-11-07 08:56

Ma sfatu meu e sa vb cu fane shi sa itzi iei nishte faruri jmekere care au shi angel eyes daca tot vrei sa dai nishte bani!

fanete 12-11-07 11:11

am vb cu el, nu sunt faruri cu angel pentru delsol, doar faruri clare cu semnale clare. arata foarte bine si alea dar numai ca nu sunt cu lupa si angel eyes.
am discutat deja cu el :)

All times are GMT +2. The time now is 08:43.

- Copyright 2026 4Tuning