Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   MTM Audi R-TT (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/51583-mtm-audi-tt.html)

blazeyblaze 11-11-07 18:08

Re: MTM Audi R-TT

ai batut cl 500? din mers ?
380 hp? 600 nM? m3 e46? 650i? iarta-ma dar imi vine greu sa cred...poate vrei sa spui ca te-ai dus putin in fata fiind ajutat de turbo dupa care te-au calarit vehement.....dar in rest....no can do senor

SEBASTIAN 11-11-07 20:30

sincer cred ca nu exista masina si e o fabulatie
Continental GT ...
felicitari celor ce pun botul

TIR 11-11-07 20:38

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1194958)
Continental GT ...

Mai eu stiu sigur ca exista masina ca am vazut-o live cand a adus-o omul era in trecere pe la mine prin oras.

Avand in vedere performantele nu stiu ce sa zic.

SEBASTIAN 11-11-07 20:40

la ea ca performante ma refer

blazeyblaze 11-11-07 20:44

masina are niste cifre pe hartie ;)

Alex_55 11-11-07 22:42

MTM Audi R-TT

Engine: 2.0 Turbo FSI
Max. Power: 313 HP @ 6150 RPM
Max. Torque: 395 Nm @ 3200 RPM

Performance:
0-100 Km/h: 5.6 s - 6.0 s (depinde de suprafata)
0-200 Km/h: 17.6 s
80-120 Km/h: 2.7 s
Top Speed: 273 Km/h

tu ca fost proprietar de bmw m5 crezi ca te-ar fii batut masina asta ???

Airscape 11-11-07 22:48

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1194753)
ai batut cl 500? din mers ?
380 hp? 600 nM? m3 e46? 650i? iarta-ma dar imi vine greu sa cred...poate vrei sa spui ca te-ai dus putin in fata fiind ajutat de turbo dupa care te-au calarit vehement.....dar in rest....no can do senor

De ce vorbesti aiurea fara sa ma cunosti sau sa cunosti masina ?
Si de ce ti se pare atat de incredibil ? Crezi ca nu am altceva de facut decat sa ma laud aiurea ?

Da am facut masinile astea din mers, de pe la 50-60 la ora pana la 170-180 la ora. Vino cu oricare din ele si o sa iti arat. Pana atunci nu vorbi in necunostinta de cauza.

CL 500... 380 CAI si 1995 Kg.... 650i aproape aceeasi greutate... M3-ul iarasi mult mai greu si doar cativa cai in plus. Eu am 313 cai la roata si 1260 Kg ! Fa si tu un calcul sa vezi ca e nu e asa de exagerat.
Din cate stiu esti esti prieten bun cu Catalin (A4 2.0 TFSI) pe care si eu il cunosc prin cineva. Are acelasi motor ca si mine, nu are toate modificarile mele, si masina mai grea. Si stii probabil ce masini a facut si el.
Inca o data, eu zic sa nu vorbesti in necunostinta de cauza.

blazeyblaze 11-11-07 22:51

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1195167)
MTM Audi R-TT

Engine: 2.0 Turbo FSI
Max. Power: 313 HP @ 6150 RPM
Max. Torque: 395 Nm @ 3200 RPM

Performance:
0-100 Km/h: 5.6 s - 6.0 s (depinde de suprafata)
0-200 Km/h: 17.6 s
80-120 Km/h: 2.7 s
Top Speed: 273 Km/h

tu ca fost proprietar de bmw m5 crezi ca te-ar fii batut masina asta ???

e39 m5
masina care facea pe hartie 5.3 suta
0-200 : 15-16secunde
acum ce sa zic....eu am avut m5 e39 , iar DIN MERS ma indoiesc ca ai fi avut vreo sansa....lasa-ma cu "vorbesti fara sa ma cunosti" ca nu iti comentam tie persoana....comentam faptul ca nu cred ca tu poti sa bati masinile astea...si in cotinuare imi sustin ideea....uite promit ca o sa incerc sa vin cu un m3 e46 si un m5 e39 sa vedem cum stai......iar catalin.....catalin face ce face doar datorita plecarii bomba pe care o are masina.....in rest ma indoiesc ca un e39 m5 isi ia bataie DIN MERS

Airscape 11-11-07 22:56

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 1194958)
Continental GT ...

Si pe ce te bazezi tu cand spui ca e o fabulatie ? Valabil si pentru tine, nu ma cunosti, nu ai vazut masina, asa ca nu vorbi doar sa te aflii in treaba. Eu nu cred ca am zis niciodata de tine nimic, desi ai pe aici multi contestatari. Nu te cunosc, nu iti stiu masina, nu vorbesc. Pana la proba contrarie.

Nu sunt doar niste cifre pe hartie. Sunt teste, si nu unul, ci mai multe, facute de reviste de renume din germania si nu numai. Teste pe circuit, masina condusa de piloti experimentati... Masina e chiar si pana pe Youtube, in teste cu ABT si Oettinger.

Airscape 11-11-07 22:58

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1195185)
e39 m5
masina care facea pe hartie 5.3 suta
0-200 : 14.10 secunde
acum ce sa zic....eu am avut m5 e39 , iar DIN MERS ma indoiesc ca ai fi avut vreo sansa....lasa-ma cu "vorbesti fara sa ma cunosti" ca nu iti comentam tie persoana....comentam faptul ca nu cred ca tu poti sa bati masinile astea...si in cotinuare imi sustin ideea....uite promit ca o sa incerc sa vin cu un m3 e46 si un m5 e39 sa vedem cum stai......iar catalin.....catalin face ce face doar datorita plecarii bomba pe care o are masina.....in rest ma indoiesc ca un e39 m5 isi ia bataie DIN MERS

De cand are M5 E39 14 secunde 0-200 ???????? De unde le scoti ?? Mai documenteaza-te si apoi vorbeste despre masinile altora. Da, te astept cu oricare din masinile astea.

blazeyblaze 11-11-07 23:00

am editat pentru ca mi-am dat seama ca am gresit
carfolio asa zice
eu personal nu am cronometrat niciodata asa ca nu e problema

Airscape 11-11-07 23:00

M5 E39 are 0-200 in peste 18 secunde. Cum sa aibe 14 ??? M3-ul nou are suta in aprox 15-16 secunde, si M5 vechi in 14 ???

blazeyblaze 11-11-07 23:01

iar tu cu 313 cai LA ROATA :) esti mega senzatie

de unde ai tu toate datele pe care le-ai postat referitor la masina ta?

Airscape 11-11-07 23:02

Sebastian, eu ti-am lansat o propunere sa vedem cum stam. Nu am zis ca te bat, chiar stiu ce e imposibil. Dar vrea sa stiu cum stau cu M3-ul nou. Cu RS4 am vazut cum stau.
... dar tu in schimb, in loc sa imi raspunzi politicos...spui ca masina mea e fabulatie...

blazeyblaze 11-11-07 23:03

auzi....ca sa ne linistim.....te dai cu un z4m coupe?

Airscape 11-11-07 23:05

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1195209)
iar tu cu 313 cai LA ROATA :) esti mega senzatie

de unde ai tu toate datele pe care le-ai postat referitor la masina ta?

Pentru ca a fost masina oficiala de expozitie a celor de MTM ( daca ai A5 poate ai auzit de ei :P ). Si pentru ca am zeci de teste pe dyno, zeci de teste pe circuite, vreo 60 de pagini de documentatie pentru TUV ce cuprinde toate modificarile lor, pentru ca am garantie la absolut tot, motor, cutie, turbina etc. Masina asta nu e tunata in vreun garaj obscur. Oamenii astia raspund pentru datele pe care le dau, garanteaza pentru ele.

Achim 11-11-07 23:05

boss cu M3 poate din mers ;) si dupa ce iti cunosti mult mai bine masina... ca nah, eu nu prea am pretentii de M'uri :???: :rolleyes2

Airscape 11-11-07 23:07

Eu zic sa o lasi mai usor cu misto-urile. Nu cred ca te-am deranjat cu nimic. Da, accept provocarea. Daca accepti sa iti ceri scuze oficial aici pe forum, in cazul in care il fac din mers sau cel putin ies f. aproape (tinand cont ca e mai usoara decat M3).

blazeyblaze 11-11-07 23:07

da da da chiar
am auzit ca ai probleme cu civic type R
cum iti xplici asta?
scuza-ma daca te enervez prea are dar cand cineva vine cu cifrele astea si cu afirmatiile astea e TOTAL normal sa intrebam ce si cum ca pe piata sunt multe ciuperci stricate ;)

blazeyblaze 11-11-07 23:08

IARTA-MA BOSSULE CA TE-AM DERANJAT

apropo tu ce strada cauti?

blazeyblaze 11-11-07 23:25

http://www.mtm-online.de/en/index.ph...m=M1TT200310FX

ce mai ai de zis aici?
sau masina ta e mai speciala?

Alex_55 11-11-07 23:26

http://www.mtm-online.de/en/index.ph...m=M1TT200310FX

m-am uitat si eu pe site la MTM de curiozitate ...

Alex_55 11-11-07 23:30

sa nu intelegi gresit ca as avea ceva cu tine sau cu masina ta, chiar e foarte misto sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea la maxim si fara incidente !!!!
DAR nu minti ca de mincinosi suntem satui toti

blowwind 11-11-07 23:49

pana una alta Airscape a accepta provocarea lui blazey cu Z4M (a lui tom presupun) si vad ca s`a dat la fund ... traiasca carcotasii de pe 4tuning...ce ne`am face fara ei :D

blazeyblaze 12-11-07 00:06

am avut o discutie cu Ariscape pe yahoo adineauri in care mi-a spus ca a acceptat provocarea.....oricum sunt curios cine da id-ul meu asa gratuit =))

Alex_55 12-11-07 00:20

dar nu inteleg de ce nu are curaj sa scrie aici ?! de ce la MTM pe site scrie una si el zice alta ?!

Airscape 12-11-07 01:02

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1195230)
da da da chiar
am auzit ca ai probleme cu civic type R
cum iti xplici asta?
scuza-ma daca te enervez prea are dar cand cineva vine cu cifrele astea si cu afirmatiile astea e TOTAL normal sa intrebam ce si cum ca pe piata sunt multe ciuperci stricate ;)

Cu TypeR am avut probleme de pe loc. Asta am spus de la bun inceput, in treptele 1 si 2 stau aproape pe loc. Daca eram mincinos asa cum voi sugerati puteam sa ma laud ca fac si de pe loc nu stiu ce masini... Repet, nu am de ce sa mint. Nu sunt pustan plin de aere, sunt un om serios, am firma de software etc. Nu m-am dus la curse, dar mi-am incercat si eu puterile cu ce masini am gasit apropiate ca performante. Si asta a fost rezultat-ul. Ti-am spus pe messenger cine poate sa iti confirme pt CL500, pt Bentley, pt TT 3.2,pt 335 etc.

Cifrele mentionate pe de alta parte, sunt rezultatul onor teste ale unor reviste de top din Germania si nu numai. Sunt online pe site la MTM. Masina repet, a fost masina lor oficiala. Este exact masina din teste.

Inteleg ca mereu apar contestatari, si dubii, dar se poate sa va expuneti parerile si fara misto-uri, insulte si chestii de genul acesta. Chiar nu isi au rostul. Am acceptat de la bun inceput orice provocare.

Airscape 12-11-07 01:06

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1195282)
sa nu intelegi gresit ca as avea ceva cu tine sau cu masina ta, chiar e foarte misto sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea la maxim si fara incidente !!!!
DAR nu minti ca de mincinosi suntem satui toti

Cu ce argumente vii, nu numai sa ma contrazici, dar sa ma mai faci si mincinos ? Te rog, spune-mi.

Fa un calcul, raport putere/masa si o sa vezi ca "reusitele" mele sunt chiar plauzibile.

Te indoiesti ca masina ar avea specificatiile alea ? MTM garanteaza asta in scris. Cu documentatie. TUV. Garantie.

Te indoiesti ca are avea 313 cai ? Doar cu evacuare si soft faci 260 cai. Mai adauga o turbina mai mare, injectoare high flow plus multe alte modificari si o sa iti iasa 313 cai.

Alex_55 12-11-07 01:51

de ce la mtm pe site scrie ca ai 0-200 = 20s iar tu spui ca ai 17.* ?? atat te intreb ?

Alex_55 12-11-07 11:05

vad ca tot nu ai raspuns ... acum ce concluzie sa trag eu ?!?

Airscape 12-11-07 13:33

Unii poate mai au si altceva de facut cu timpul lor, decat sa stea toata ziua pe forumuri ca tine. Cu atat mai mult cu cat conversatia asta a avut loc la 2 noaptea. Tu nu dormi ?

Datele pe care le-au trecut acolo nu sunt corecte. Poate sunt doar estimative. Sau poate nu sunt updatate. Masina a trecut prin mai multe etape. Are ceva mai multe modificari decat vezi tu acolo. Ala e doar un "pachet" de modificari.
Timpii ti-am spus, i-am luat din reviste germane, AutoBild, Auto Motor und Sport, etc...articolele sunt la ei pe site. Uite cam cat s-a scris despre masina mea:
http://www.mtm-online.de/en/index.php?nav=5&id=27

Eu zic sa incetezi sa mai ma jignesti gratuit. Carcotasi se gasesc la tot pasul. Vino cu oricare din masinile alea si vorbim atunci. Inca nu inteleg ce e asa greu de crezut ca o masina ca asta sa bata altele cu cativa zeci de cai in plus dar si cu SUTE de kilograme in plus (400-500 Kg).

P.S. Iti pun si eu aceeasi intrebare. De ce pe unele site-uri M5 are 0-200 in 15 secunde (cum zice blazey) iar pe altele are peste 18 sau chiar 19 ?

Airscape 12-11-07 14:01

Cand mai vii din ORASUL Monaco pe la noi prin tara, da-mi un mesaj si te plimb o tura cu masina. Sunt convins ca o sa impresioneze chiar si pe cel mai inrait fan BMW. :)

Alex_55 12-11-07 16:06

Quote:

Originally Posted by Airscape (Post 1195916)
Cand mai vii din ORASUL Monaco pe la noi prin tara, da-mi un mesaj si te plimb o tura cu masina. Sunt convins ca o sa impresioneze chiar si pe cel mai inrait fan BMW. :)

sincer sa fiu nu prea ai cu ce sa ma impresionezi ;) daca tot vb asa cu mine ...

Alex_55 12-11-07 16:08

blazey a confundat e39 cu e60.

P.S. eu sunt baiat de bani gata si imi permit sa stau toata ziua pe forumuri ;)

Achim 12-11-07 16:45

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1196072)
blazey a confundat e39 cu e60.

P.S. eu sunt baiat de bani gata si imi permit sa stau toata ziua pe forumuri ;)

si eu care credeam ca nu sunt asa de multi :D eu zic ca poate "iesi" si tu pe interval ;) ca poate vrea sa se dea si cu tine :twisted:

Eu nu stiam ca aici e vba de o cursa intre TT si Z4 M :oops: Am crezut ca Blazey vrea sa se dea cu el de pe loc (ceea ce ar fi foarte plauzibil ;) )...
Audi TT MTM vs. BMW Z4 M SKN :shock: ... sa ii zicem si lui Tom? si eu zic ca dak e cazu de ceva sa se intample in curand ca dupa vremea nu cred ca va mai permite asa ceva...
Si o sa fiu si eu acolo ... ca sa imi masor puterile asa cum am stabilit... de pe loc ;)

@AirScape: masina ta sunt convins ca fuge tare din mers... dar gandeste-te ca cifrele 0-200 sunt de pe loc si includ si treptele 1 si 2.... asa ca e f optimist timpul... poate 100-200 e comparabil cu al unor masini f tari, dar si pana acolo se cronometreaza...

Alex_55 12-11-07 17:54

Airscape hai sa intelegi ceva, eu cu tine nu am nimic nici nu masina ta pe care am vazut-o si arata foarte bine ! nu inteleg de ce ai sechelele astea cu "baiat de bani gata" ?! in fine... strict la masina iti repet ai o masina super nu am absolut nimic cu tine, masina e misto DAR eu m-am legat de tine ( nu te-am facut mincinos) pt ca nu cred ca ai batut unele masini si nu cred ca ai 0-200 17s, ATAT, nu vreau sa imi porti ranchiuna sau ceva ca eu nu am absolut nimic cu tine.

Airscape 12-11-07 20:30

E, uite, ca pana la urma se poate purta si o discutie civilizata, fara misto-uri si jigniri. Am inteles ca poate pentru unii pare greu de crezut, poate si mie initial mi-a fost greu sa cred, dar chiar nu am mintit in legatura cu niciuna din masinile alea pe care le-am facut. Chiar i-am spus lui Blazey cateva persoane care pot confirma. Acum nu stiu daca au intervenit si alti factori (sofer ne-experimentat, cauciucuri iarna etc etc), ideea e ca de la 50 la 160-180 la ora am fost in fata lor. Si chiar am inteles din toata chestia asta un lucru: greutatea unei masini este incredibil de importanta. Si daca stati putin sa calculati raportul masa/putere al acestori masini veti vedea ca e mai slab decat cel al TT-ului meu.

Referitor la acei timpi, Achim, ei sunt scosi pe circuit, de piloti experimentati. Nu cred ca se poate compara aderenta pe un circuit, chiar pe o strada din Germania, cu aderenta pe un drum la noi. Am spus si mai devreme, am mers cu masina destul de mult in Germania, si chiar nu am avut probleme la plecare. Si nici nu e greu de crezut, tinand cont ca ei tin masinile curate "luna" 2-3 luni, iar la noi dupa 2 zile sunt pline de praf. Acel timp probabil e scos in conditii APROAPE perfecte de aderenta. Nu perfecte, pentru ca 0-100 tot nu este tocmai excelent 5.6, pentru puterea aia. Dar masina fuge rau de tot din momentul in care prinde aderenta.

Chiar sunt deschis la provocari. Daca aveti M3, M5 etc, sau daca aveti prieteni...sunt dispus sa vedem ce si cum. Am incredere in masina, daca as fi un mincinos, m-as da la fund, dar dimpotriva.

Provocarea cu Z4 M + Soft ramane in picioare. Cand, cum, astept un mesaj ceva pe privat. Oricum Z4 M e mai usor decat M3, are timpi mai buni, si daca mai are si soft, treaba chiar se complica. Am zis ca bat M3 stock, cu Z4 M-ul SKN ramane de vazut, dar sper sa fiu aproape.

bozo 12-11-07 21:35

Quote:

Originally Posted by Airscape (Post 1195916)
Cand mai vii din ORASUL Monaco

Ca bine zici Airscape...oare unde sa fie orasu' asta? ca eu stiam ca monaco e stat:lol: ...si ca singuru oras e Monte Carlo da mai sti:o

Achim 13-11-07 01:45

Quote:

Originally Posted by bozo (Post 1196638)
Ca bine zici Airscape...oare unde sa fie orasu' asta? ca eu stiam ca monaco e stat:lol: ...si ca singuru oras e Monte Carlo da mai sti:o

boss... ai 2 ... aici nu e ora de geografie :-P omu' si-a pus aia la misto pt ca nu se implica asa de mult in viata de forum ;) plus ca rade ciob de oala sparta... ce oras e ala al tau? :rolleyes2

Quote:

Originally Posted by Airscape
Referitor la acei timpi, Achim, ei sunt scosi pe circuit, de piloti experimentati.

nush de ce imi zici mie asta :D ca eu nu am aprofundat ideea ;)

ESPinoza 13-11-07 02:17

Quote:

Originally Posted by bozo (Post 1196638)

monte carlo oras? lol

All times are GMT +2. The time now is 18:50.

- Copyright 2026 4Tuning