Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce e iubirea? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/51575-iubirea.html)

Magos 18-09-07 15:08

Re: ce e iubirea?

Asa e, Bea...
Total de acord...

xxdadixx 18-09-07 21:27

Acu 2 ani si mai bine de jumate scriam pe aici ca "Dragostea e o reactie chimica la nivelul creierului" probabil stimulata de unele glande :lol: , la fel ca si cheful de ....bere, prajituri ... :D
Eu zic ca se trateaza prin indiferenta totala si TOTDEAUNA se termina cu suferinta intr-o singura parte, voi decideti daca se merita sau nu :-P

bodyspeed 18-09-07 21:47

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1107442)
Acu 2 ani si mai bine de jumate scriam pe aici ca "Dragostea e o reactie chimica la nivelul creierului" probabil stimulata de unele glande :lol: , la fel ca si cheful de ....bere, prajituri ... :D
Eu zic ca se trateaza prin indiferenta totala si TOTDEAUNA se termina cu suferinta intr-o singura parte, voi decideti daca se merita sau nu :-P

pfooooaaa
pai dadi depinde de ce parte esti..pe partea suferinda sau nu?
.. acum..esti de o parte dar nu se stie ca peste 5 minute vei fi pe partea cealalta
indiferenta .. pai nu prea ai cum.., cum fara o prajitura sau o bere {si aici pentru care prefera.. si le place mult :D }
ce iti este stimulat de acestea.. nu iti da pace pana nu mananci.. sau bei o bere.
iar cu iubirea..tot asa practic/teoretic.. esti prins :rolleyes2

Sasha_z 19-09-07 15:24

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1107442)

poate sa se termine si cu suferinta din ambele parti...sau poate sa nu se termine ;)

Mustang 19-09-07 17:06

N-am mai vazut o relatie care sa se termine si sa sufere amandoi, decat in telenovele pentru ca nu il lasa parintele nu stiu care sa se casatoreasca cu nu stiu care pitipoanca.

Sasha_z 19-09-07 17:10

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1108709)
N-am mai vazut o relatie care sa se termine si sa sufere amandoi, decat in telenovele pentru ca nu il lasa parintele nu stiu care sa se casatoreasca cu nu stiu care pitipoanca.

hehehehe ma bucur k te uiti la telenovele..
eu am vazut mai multe cazuri si reale pe deasupra... de ex eaintr`un oras la fac el in altu... el s`a mutat cu parintii in alta tara ea a ramas in oras...

Mustang 19-09-07 19:29

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1108714)
hehehehe ma bucur k te uiti la telenovele..
eu am vazut mai multe cazuri si reale pe deasupra... de ex eaintr`un oras la fac el in altu... el s`a mutat cu parintii in alta tara ea a ramas in oras...

Nu ma uit. ;)
Aud femeile de la mine de la munca cum isi povestesc telenovelele.

xxdadixx 19-09-07 23:43

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1108609)
poate sa se termine si cu suferinta din ambele parti...sau poate sa nu se termine ;)

Odata si odata tot se termina, numa daca mor amandoi in acelasi timp, atunci sunt sanse sa nu se termine, DAR si atunci creierul mai functioneaza cateva secunde... de ajuns sa realizezi ce s-a intamplat persoanei iubite si tie. Asa ca tot cu suferinta se termina
Indiferenta e foarte ok iar timpul chiar le rezolva pe toate. ( sa nu se creada ca generalizez, fiecare om are caracterul sau, oricum nu se ajunge niciunde cu discutiile si cel mai bine te convingi pe pielea.
:-P

Sasha_z 20-09-07 19:54

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1109283)
Odata si odata tot se termina, numa daca mor amandoi in acelasi timp, atunci sunt sanse sa nu se termine, DAR si atunci creierul mai functioneaza cateva secunde... de ajuns sa realizezi ce s-a intamplat persoanei iubite si tie. Asa ca tot cu suferinta se termina
Indiferenta e foarte ok iar timpul chiar le rezolva pe toate. ( sa nu se creada ca generalizez, fiecare om are caracterul sau, oricum nu se ajunge niciunde cu discutiile si cel mai bine te convingi pe pielea.
:-P

hmmm pai si in cazul in kre 2 oameni isi dau seama k nu se mai iubesc si nu mai simt nimic unul fata de celalalt.... !!!! nu mai sufera nimeni nu??

needBrain 21-09-07 03:27

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1110565)
hmmm pai si in cazul in kre 2 oameni isi dau seama k nu se mai iubesc si nu mai simt nimic unul fata de celalalt.... !!!! nu mai sufera nimeni nu??

e prea ipotetic cazul asta...

aleks 21-09-07 16:21

cum era cu definitia iubirii?
ca eu unul nu prea cred in termenul asta...
e un fel de-a spune, mai degraba e o stare pe care o viseaza toata lumea, si pe care nu o atinge nimeni, pentru ca, ma repet, e o himera, e doar o stare ipotetica...
sa zicem ca starea in care mori daca nu vezi pe omul de care te-ai indragostit poate fi asimilata, dar aia e doar o stare de moment, exploziva, plina de senzatii placute, dar care se stinge repede, se transforma daca vreti..
e ca un fel de orgasm, dar un orgasm sentimental...

Mustang 21-09-07 16:41

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1111896)
...dar un orgasm sentimental...

De acum incolo sa nu mai spui ca te-ai indragostit.
Sa te aud ca spui ca ai orgasm sentimental.

CLAR ? :lol: :lol: :lol: :lol:

bodyspeed 21-09-07 20:26

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1111927)

:lol: :lol: :lol: sa vedem aleks ai dat de belea...:lol:
mustang e cu ochii pe tine..

Sasha_z 21-09-07 20:28

Raspunsul cel mai corect la acest topic il gasesti in inima ta,si in ochii celui de langa tine...

Sasha_z 21-09-07 20:33

un mic fracment din cartea : " Arta de a trai" de Cristian Turcanu

"...A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta...."

bodyspeed 21-09-07 21:08

daca e vb despre citate..
as pune tot ..dar e cam mult :rolleyes2
pun si eu.. putin din ce spune kahlil gibran
......Despre iubire - de Kahlil Gibran

......'''''''Cand iubirea coplesitoare va face semn, urmati-i indemnul,
Chiar daca drumurile ei sunt aparent grele si prapastioase,
Si cand vraja paradisiaca va cuprinde cu aripile ei angelice,
supuneti-va misterului ei,
Chiar daca sabia ascunsa-n penaju-i v-ar putea rani,
Iar cand iubirea transfiguratoare va vorbeste si o
simtiti profunda si divina, dati-i crezare,
Chiar daca vocea ei ar putea sa va sfarame visurile himerice,
asemenea vantului din miaza-noapte care va pustieste gradinile.......'''''''

..........................................

Bea69 22-09-07 00:54

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1111927)

mie mi-a placut mai mult vb lu' creierash..cu "alarma falsa" :D :D :D
mey,aleks..."indragosteala" ta incepe sa devina un mit!!!

Mustang 22-09-07 13:45

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1112285)
Raspunsul cel mai corect la acest topic il gasesti in inima ta,si in ochii celui de langa tine...

In inima ta stii ce e, dar nu poti NICIODATA citi gandurile partenerului doar uitandu-te in ochii lui.
Exista persoane care mint cu nerusinare cu aceeasi ochi. EU eram bun de exemplu acum 2-3 ani in privinta asta.

Magos 22-09-07 15:59

Bla bla bla...
De ce va chinuiti pentru o definitie exacta??
Nu exista... ;)

giubau_v8 22-09-07 18:47

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1113426)
Bla bla bla...
De ce va chinuiti pentru o definitie exacta??
Nu exista... ;)

ai dreptate...nu exista o definitie exacta..se manifesta in prea multe feluri

Mustang 22-09-07 18:50

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1113605)
ai dreptate...nu exista o definitie exacta..se manifesta in prea multe feluri

unul il stim ... mintea o ia razna.

needBrain 25-09-07 08:08

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1112748)
mie mi-a placut mai mult vb lu' creierash..cu "alarma falsa" :D :D :D
mey,aleks..."indragosteala" ta incepe sa devina un mit!!!

just dots on the radar :))

my bad :))

zicea cineva pe aici pe undeva ca in viata o singura data iubesti cu adevarat,apoi doar faci compromisuri pt a nu fi singur

Bea69 25-09-07 11:38

NU ESTE ADEVARAT!
ba dimpotriva..cind ai mintea mai coapta...si totusi reuseste cineva sa te deie p spate,p linga faptul k dispare orice urma d rationalitate din tine...ajungi sa apreciezi si mai mult sentimentul...stiind cit d pretioasa e!!!;)

needBrain 03-10-07 03:21

pai deci apoi iubesti cu capu mai mult ;)

Dodo_998 07-10-07 23:32

in momentul asta.. pentru mine iubirea inseamna suferinta... :(

dogy_10 08-10-07 00:41

subscriu...

Turbo110 11-10-07 22:13

iubrea=o suma intre 2 dobitoace

Sickntired 15-10-07 15:08

ce e iubirea?

1 Attachment(s)
Asemei Zeului omul are capacitatea de a inceta a mai fi unul ... aceasta stare de fapt ia loc prin intermediul unui tot; un sentiment lasciv, efemer, instabil shi schimbator... Totushi atat cat tzine incetezi a mai avea doar un trup, o minte, un suflet....eshti doi...dar totushi unu .

r0xanicutza 03-11-08 16:54

:love::love::love::love::love:
Iubirea este acea amintire placuta care iti ramane pentru intreaga viata. Este singurul lucru frumos din viata asta si chiar daca ajungi sa suferi,vei fi fericit ca ai avut ocazia sa iubesti. Vei fi fericit ca pentru o clipa, ea era totul pentru tine. Faceai totul in numele ei, ai fi mutat si muntii din loc doar de dragul ei.

Iubirea a ajuns o arma in mainile unora si o victima in mainile altora. Iubirea este perceputa ca un mijloc, ca un scop, ca un interes. Este adeseori confundata cu ideea de atractie fizica, cu ideea de indragosteala copilareasca sau cu ideea de sex. In ziua de azi, iubirea e orice, numai ce ar trebui sa fie nu mai este. Omul a tranformat iubirea din sentiment in obiect si a gresit. A incercat s-o schimbe pe placul lui si iar a gresit pentru ca n-o poti schimba; iar cand nu mai esti demn de ea, o pierzi precum un parfum ce nu persista. Iubirea e mereu acolo, dar precum credinta, cand te indepartezi de ea, cand nu mai crezi in ea, n-o mai poti simti si din aceasta cauza te vezi izolat, te vezi singur.

Iubirea nu are nimic de-a face cu sexul, cu atractia fizica, cu banii. Iubirea ramane pentru totdeauna cu tine; si iti va incalzi sufletul si te va insoti atunci cand te vei simti singur si ori de cate ori vei fi trist ea va fi acolo pentru tine.

Chiar daca suferim, chiar daca am iubit si sufletul ne este sfasiat de durere, nu trebuie sa ne pierdem speranta. Dragostea va reveni; trebuie doar sa vrem s-o primim, sa gasim omul care sa impartaseasca cu noi acea iubire...si va veni din nou: mai frumoasa, mai matura, mai calda.

Deschide ochii si mai ales deschide-ti sufletul s-o poti primi din nou si ai curaj! Va veni la tine daca vede ca iti doresti acest lucru.

:blahblah::blahblah::blahblah::blahblah::blahblah:

Oare cati dintre noi au curajul sa treaca peste orice prejudecata, orice regula sociala sau materiala, sa treaca peste ratiune si sa iubeasca omul de langa ei asa cum este? :roll::roll::roll::roll::roll:

Trixi 03-11-08 17:02

...momentan,daca as putea sa iau ultimele 2 randuri scrise de tine,le-as pune pe un ciocan...si cred ca as gasi mai multe persoane care ar merita sa dau in capul lor...cu ciocanul,evident.:lol:
chiar acum am terminat de aberat despre preconceptii pe un alt topic.:)

bodyspeed 04-11-08 08:12

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1841436)
...momentan,daca as putea sa iau ultimele 2 randuri scrise de tine,le-as pune pe un ciocan...si cred ca as gasi mai multe persoane care ar merita sa dau in capul lor...cu ciocanul,evident.:lol:
chiar acum am terminat de aberat despre preconceptii pe un alt topic.:)

da.. dar se vorbea de iubire .. si tu ne iei cu ciocane :lol:

Quote:

Originally Posted by joy4
Oare cati dintre noi au curajul sa treaca peste orice prejudecata, orice regula sociala sau materiala, sa treaca peste ratiune si sa iubeasca omul de langa ei asa cum este?

Foarte puţini.. adevarul cam ăsta e.
Deşi īţi spun şi susţin că īn numele iubiri ar face orice, este eronat faptele sun altele
..te uiţi că deşi eşti cuprins de o iubire patimaşă , jumatatea ta nu clinteşte un deget .. din ce ar fi putut să facă ca relaţia să avanseze şi nu să se degradeze .. dar e tārziu.. şi īn continuare ramane doar aceelaşi praf..........dar pe alt drum :rolleyes2

r0xanicutza 04-11-08 10:39

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1842508)
Foarte puţini.. adevarul cam ăsta e.
Deşi īţi spun şi susţin că īn numele iubiri ar face orice, este eronat faptele sun altele
..te uiţi că deşi eşti cuprins de o iubire patimaşă , jumatatea ta nu clinteşte un deget .. din ce ar fi putut să facă ca relaţia să avanseze şi nu să se degradeze .. dar e tārziu.. şi īn continuare ramane doar aceelaşi praf..........dar pe alt drum :rolleyes2

mai sunt si alte cazuri in care unu trage ca prostul sa mearga relatia si celalalt... parca ar fi legat la ochii; si uite asa devenim si noi rele, agresive si cu dorinta de razbunare.
eu personal... prefer sa-mi vad de viata mea si sa incerc sa fiu eu fericita decat sa ma complic sa-l fac pe el sa sufere; consider ca ies mai in castig asa... whatever...

BlueEyes 04-11-08 14:23

Un amalgam de sentimente : multa dragoste, dorinta trupeasca, orgasm, euforie, nebunie, perfectiune, curatenie, bucurie, o stalucire aparte a ochilor la vederea persoanei iubite, un dor continuu cand nu iti este prin preajma, adrenalina , bucuria de a trai prin cel care-ti este alaturi, contopirea sentimentelor tale cu ale lui, bucuria de a-l vedea fericit, bucuros; dorinta de a face pentru el ce nu ai face niciodata pentru tine, furie necontrolata, gelozie cu masura, ar mai fi multe ...ati mai spus si voi ... oricum ceea ce este trist este k iubirea se pierde ... sau mai bine zis se lasa de izbeliste in detrimentul altor sentimente ... iubirea este perfectiune ..... iar lumea nu este perfecta .... :( iubirea se TRANSFORMA ... de detelioreaza ... in iubire se INVESTESTE ... in momentul in care te opresti din investit ... se rupe ceva ... se pierde din puritate ..din respect ... iubirea se pateaza ... iar cand ajunge in ultima faza ... de degradare se poate transforma in cele mai rele sentimente .. cele mai ucigatoare .. si devastatoare pentru suflet ... cam atat ...

bodyspeed 04-11-08 15:28

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1842768)
mai sunt si alte cazuri in care unu trage ca proastul sa mearga relatia si celalalt... parca ar fi legat la ochii; si uite asa devenim si noi rele, agresive si cu dorinta de razbunare.
eu personal... prefer sa-mi vad de viata mea si sa incerc sa fiu eu fericita decat sa ma complic sa-l fac pe el sa sufere; consider ca ies mai in castig asa... whatever...

Mă bucur, pentru că m-ai inţeles .. mai ales că am facut postul prea denoapte ca să mă pot inţelege CHIAR EU !!

foarte tare .. ce ai scris si am subliniat eu :D

11KPO 05-11-08 23:56

uibeirea e .......iubire dar ca sa existe iubire trebuie sa existe respect si atunci va exista iubire sigur..

All times are GMT +2. The time now is 21:53.

- Copyright 2026 4Tuning