![]() |
Re: DACIA 1300...din '79...NT 05 GKH
Quote:
|
pai mie nu imi plac spoilarele astea de cielo cum vin pe ea, sincer acum mai bine mergeau cele de dacie
|
Quote:
|
Quote:
PS:succes;) |
frumoasa masina!!! mie unu nu imi plac oglinzile, in rest e ok. bafta si ai grija de ea!
|
Quote:
|
In mare imi place dar ii trebuie jante shi e km deranjant galbenul in proportziile alea la interior
|
Quote:
|
prietene..hai sa`ti dau un sfat..scapa de eleroanele alea sau cum le`oi zici tu din plastic..fa rost de tabla, aparat de sudura si muuult chit, si ai sanse sa apari si tu in vre`o expozitie ceva ;)
|
salut da un add la djhuidu2pac ca vreau sa te interb cate ceva imi place interioru
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Frate ... arata mishto ceasurile alea ale tale..poate reusim sa punem in aplicare si planurile pt daciutza mea ..sa speram ca o sa iasa ceva calumea 8) hai pace..si spor la stilizat :-)
|
Quote:
|
nu te supara pe mine , sper sa nu te superi dar la exterior arata nasol rau! ce imi place la ea sunt cesurile !
|
Quote:
eu am facut ce am putut eu...pana mea...ma bucur k itzi plac macar ceasurile...de acum o sa incerc sa fac alte modificari la ea...sa vad ce o sa iasa |
poti incepe prin a pune bari din plastic normale de dacie, dau mult mai bine decat cele actuale si scapa de praguri.
oglinzile schimbate tot cu cele uzuale, parerea mea personala e ca atarna ca urechile la caine modelul asta. niciodata nu mi`au placut. scoate capacele si vopseste jantele negru, alb sau galben daca iti place asa tare. botul... nu se inteleg bine deloc ochelarii cu grila de cn, ori un fel ori altul si nu in ultimul rand interiorul, prea mult galben zic eu, insa important e sa iti placa tie ;) |
ce sa mai zici..ce sa mai comentezi..cei de la Rar iti vor mai da oare Itp=ul ? Nebuni ar fi !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D :twisted: :D |
5 Attachment(s)
Quote:
|
in mare imi place masina .... mai putin kitu ...eu as merge mai degraba pe aspectu clasic al masinii....:-)...in rest e ok...;)..bafta ...:D
|
parerea mea k masina e cam deformata...nu t supara da nu arata bn nik la ea,asta e adevaru...mai bn ai face-o aja cum a fost ea din fabrica...
off topic: da vara de la atata galben nu e plina de gandacei,stupi de albine si alte balarii?:lol::lol: sa-i pui filtru de polen :lol::lol: |
daca asta e parerea ta nu inseamna ca tre sa faci misto de om...plus ca eu nu cred ca ai facut ce a facut el la orice masina....asta e masina si lui ii place ....gusturile nu se discuta....dar fara misto`uri...ca nu e frumos...
ps: eu unul apreciez foarte mult ce a facut la ea....cate dacii au lupa in far?cate nu mai au manere la usi?felicitari pt ce ai facut pana acuma si ce o sa faci de acum inainte! multa bafta Shmen! |
Quote:
|
man...as vrea sa te vad pe tine ce potzi sa faci la 18 ani ... dintr-o mashina normala,fara sa fii ajutat de nimeni...el macar a incercat ceva...
|
Quote:
Domnu meu, da nu ti se pare ca vb cam mult si gandesti cam putin? ce treaba ai tu cu omu? ia pune si tu niste poze cu ce ai realizat tu...creca pe tine te cam bazaie musca ca pe un dinala de miroase urat, mai gandeste cand vorbesti bai pochemonule, apreciaza munca omului si vino cu proiecte nu vb. aiurea ca tu la 17 ani te jucai cu papusele iar omu asta muncea la masina, si a facut-o dupa gustul lui. Bine ca te-ai trezit tu mai papusel sa vb din troaca. |
voi vorbiti mult si aiurea:blahblah:...nu ma refer la shmen.a fost o gluma si gata:|!acum nu trebe sa faceti atata caz,macar sa faceti voi ce am fc eu pana acum la masini si sa le intretina prin propiile puteri;),eu cand aveam masina si lucram la ea nici nu te gandeai la aja cva nea' eleeron;)...deci sa inchidem acest subiect si gata,punct!:peace:
|
Quote:
pt varsta si posibilitatile lui a realizat foarte multe! bafta maxima ioane!! |
tare as vrea so vad live masina asta....ca mo facut chiar curios
|
Quote:
|
Quote:
eu zic k nu are rost sa o mai ardeam aja degeaba.oricum poti sa te agiti cat vrei k nu o sa-ti mai rasp;).umplem thread-ul baiatului de off cu toate tampeniile.mai bn las-o aja cum a picat,asta e..ai luat blat:D |
ma nene.. acuma pe bune.. mie sincer mi-ar fii rusine sa merg cu ea pe strada.. mai bine de banii astia incepea sa-i faca tablaria.. ca o linie nu mai are si ea.. uita-te la capota cum vine.. cu ochelarii aia.. e toata stramba.. poate te superi, poate nu.. dar asta e adevarul... pe forum primesti si pareri bune si pareri mai putin bune..
|
Quote:
|
schimba spoilerele...astea nu dau bine!!!
bafta! |
fara nici o suparare, dar arata groaznic...nu are nici o linie, capota ondulata, colantu ala a crapat pe ea, farurile sunt negre (s-au afumat)
fiecare cu gusturile lui!!! |
Quote:
|
Quote:
da, e masina ta, poate in ochii tai e sarea si piperul...dar serios..sunt o groaza de dacii, si se inmultesc zilnic, pline de umflaturi, care mai de care cu aerisiri, fante, chit la greu, capace vopsite, bla bla... macar daca n-ati munci atata la ele..da' voi bagati timp..si bani...FARA CAP!!! e pacat...chiar imi pare rau cand vad dacii ca asta :( |
in fine poate o sa tina cont de sfaturile voastre si o sa remedieze problemele.... bafta
|
felicitari shmen. !!! BV !
PS: omuletzu asta la 18 ani sia facut singur masina cu banii lui fara sa il ajute lumea... deci fiecare priza spoiler vopsit sietc facut de el....... putin respect... dak ar fi bani multi credetzi ca nu ar face avion din dacia asta? va asigur eu ca face.. e foarte inspirat si stie cei ala tuning... ;) Respect ;) ! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:47. |
- Copyright 2026 4Tuning