![]() |
Re: a... kteva desene...
e aiurea poza :p
la q7 nu inteleg cum vine portiunea de jos de la spoiler. cred k e o greseala de perspectiva. in skimb x5-ul e superb. |
1 Attachment(s)
Stapanul Inelelor
|
81 Attachment(s)
ma intorc un pic in timp... cu cateva desene din :-" copilarie :P
...pentru cei care vor sa stie cum se invata desenul ;) practice,practice & again, practice *alea care arata prea bine sunt copiate pe geam :( |
deci nu pera am ce sa comentez!!!!!!!!!!!!
bv frate!!!!!!!!!1 |
super tare desenele....m-ai lasat fara cuvinte
|
5 Attachment(s)
2 lucrari terminate +
audi r8 (pt un pushti) + un concept + un lambo' dp net = _________________ new post |
Daca nu ai mai pune numarul ala de inmatriculare pe fiecare masina desenata ar fi mult mai bine.
|
14 Attachment(s)
asta nu prea cred ca se va intampla in viitorul apropiat,nu vreau sa renunt la numarul asta, domnule PizziRG (ps: prea marfa desenele cu aerograful=d> place)
intre timp, mai pun cateva lucrari:arrow:... <sper sa nu deranjez prin a fi offtopic cu lucrarile in lut> |
5 Attachment(s)
din pacate, a 3a pespectiva la sciroccox nu a mai fost terminata :-"
porsche.ul a fost dat unei profesoare de franca... 'e, da multe mai vreti voi (-catre elevi)... si eu vreau un porsche la scara' :P |
Quote:
spor la lucru in continuare. |
Quote:
chiar imi place porsche-ul, e tare, in felul lui :) |
`place Porschele :-) ca de altfel toate desenele si skitele .Vad ca nu duci lipsa de timp liber. Iti permiti sa faci f.multe desene, ori ai motor la mana :lol: .Cum era aia dintr`o emisiune tv... :shakefist a ! da... "Pasiunea Nu cunoaste Limite " :-) Keep Going ! ;)
|
1 Attachment(s)
caldura sa fie de vina? parca nu mai vine cheful ala din timpul scolii, cand urma o ora din aia periculoasa, si scoteai creionul, caietul (si mp3.ul) si te jucai..... 8-> sa vedem ce.o sa mai vina pe viitor... *ps, o sa retusez umbra-stanga jos
suzuki Vitara / creion / a5 |
11 Attachment(s)
s.o luam pe rand :-?
-o mica retusare a umbrei,care m.a deranjat, la vitara -apoi, un fel de carrera gt, din categoria -schite de porsche pt profa de fr. -maseratti -un RX7 care.mi place cum se vede si vreau sa.l termin -un (fel de) hotrod... -un ursuletz (fatZa facuta de un coleg,care.mi spune 'puiu batran de lebada tanara') -un (fel de) supercar (fata facuta de un alt coleg) -un alt hotrod (alaturi de un coleg) -o silvia, sketch, cu tableta -inca ceva cu care o sa fiu offtopic:( :-" si... teoretic, mai lucrez la un ford,tot cu tableta |
6 Attachment(s)
scuze ca postez hotrod.ul inca o data, dar nu mi.am dat seama ca nu acoperisem 2 stersaturi.
-porsche.urile sunt din grupul 'schite pt profa de franca'...nu mi.au placut asa ca m.am jucat cu ele. -si ultimul, dar nu cel din urma, 35Zet.ul lui DK :X (my fav. car, langa silvia:P ) |
mijto frate ai talent nu gluma tzine-o tot asha!!!;)
|
3 Attachment(s)
in continuare...
coperta caietului de engleza- un cabrio (langa alte caiete de fizica, nu ale mele); un concept (cu toate ca gradatia de lumina de pe planul de jos,cel in creion, ar fi trebuit sa fie invers, am vrut totusi sa scot contraste) si un alt concept (la care am stat aseara pana la 1:D) |
ai cam dat-o bara la ultimul desen :) in rest ... RESPECT! ;)
|
4 Attachment(s)
-continuarea 35Zet.ului lui DK,
-rx7 drifter, terminat, -un concept, -merc cl6oo (o sa.l fac negru) |
dabia astept sa vad "melcul" :D
|
6 Attachment(s)
dupa o pauza mai lunga, revin cu cateva schite, si cu 'melc'u :arrow:
|
Frumoase desene, bravo :)
Ma bucur ca te intalnesc si pe aici dupa ce "ne-am ciocnit" si la Machetele mele. Am postat si eu aici (oleco2007), asa ca daca vrei, esti bine venit la vizionari. Te astept cu noi desene . :) |
7 Attachment(s)
(salut din nou, oleco, sigur ca ti.am vizitat thread.ul; numai cuvinte de lauda am, bravo tot asa)
...cat despre noile desene... -audi a3 (pentru concursul de pe virtual-tuning) -o pisicuta in burnaut (ce.mi place cum suna in romaneste;)) cu ajutorul unui coleg) -niste japoneze (de pe net) -si nu in ultimul rand, un cotoi batran >:) bmw m3 (ericsson) ...sper sa va placa |
Foarte fain Audi-ul...dar astept M3-ul terminat...
|
Re: Desenele mele: blue macca
prea tari desenele ... esti un talent adevarat
|
13 Attachment(s)
...cu greselile de rigoare, unele intentionate, altele scapate... mai bag o serie de desene ce contine si melcul pentru cox
|
matizache-ul e simpatic rau ... daca erai mai atent la el iesea misto :)
|
matiz?? unde ... ala e fiat 500 ... parerea mea :))
sigur e fiat 500 :)) sau asa cred... |
mie-mi arata a matiz ... si nici tu nu esti sigur ... cu exceptia semanlizatoarelor nu prea vad alte asemanari :p
|
1 Attachment(s)
dap..inafara de majoritatea liniilor...si proportiilor nu vad nicio diferenta :lol: ...doar semnalizarile sunt mult mai mici... :rolleyes2
|
dap ...ai dreptate .... dar tot k matiz il vad :D
|
2 Attachment(s)
baieti, scuze ca am lasat confuzia asta... m.am luat dupa un fiat5oo, si.a iesit ce.a iesit ;))
lasand asta la o parte, revin cu 2 schite (copiate de pe net :( )...o sa le termin...candva |
prima e misto ... dar eu o vedea mai degraba k unu cu rinichi decat cu o stea cu 3 colturi ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Blue frate ce sa mai zic am ramas fara cuvinte :D. Imi place foarte mult stilul tau. Cel mai mult imi place cum faci reflexiile, umbrele... Cred ca ai facut de 10 ori mai multe masini ca mine la viata ta... Eu nu prea desenez asa des, mi-e cam lene sa ma apuc de o masina, ca daca o incep nu las creionu pana nu o termin, sau pana nu fac io cat mi-am propus din ea. Nici sa fac pipi nu ma duc =)). Bravo frate! Tine-te de ele, mai fa in continuare, ca ma inspiri rau de tot :))
|
7 Attachment(s)
(am mai invatat ceva... cu rinichiul)
paul, merci... incearca si tu sa ignori lenea,ca nu face bine deloc. in continuare... silvia pentru un concurs pe virtual-tuning dacia logan 'van' (cica, da numai asta n.a iesit) pentru concursul de pe forum; *modificat un pic in PS 2 de nissan :x si mercedes 300SL asemenea fostei mele machete 1/24 |
prea tari desenele tzineo tot asha :)
|
mijtouri toate...:twisted:
|
foarte tari desenele...bravo nene
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning