Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Speed Daemons (https://forum.4tuning.ro/360-speed-daemons.html)
-   -   Antidotul plictiselii... (https://forum.4tuning.ro/360-speed-daemons/51324-antidotul-plictiselii.html)

Sir. Kid 11-10-07 22:20

Re: Membrii Speed Daemons

ha! Nu fi asa de sigur!
Bafta!

Sir. Kid 11-10-07 22:21

Nu vreau sa fiu rau dar de curiozitate vad ca langa numele tau scrie "participant Curse". Parca ai zis ca nu faci dastea si nici nu ai facut!...

Mishu-f 20-10-07 00:08

Re: Antidotul plictiselii...

nu am mai intrat de multicel pe aici :D ..... Turbo110 .... eu cred ca nu ai idee c masina a avut sau c a condus road ..... ;) asa k chill out ;)..... a da sunt masini care chiar prind 200 ....din nefericire chiar si mai mult .... .....imi placi ai incercat sa fi nostim ;) ........ nu am frut sa fiu rautacios si nici sa fie un atac la persoana ci doar o explicatie

Magos 20-10-07 03:07

Gata maa....
Misu... Crede-ma...
Nu intram in amanunt... :))

tico_rs 25-10-07 01:54

Gata cu smecheria ! Eu va sparg pe toti cu suzi so chill :D :D :D

Magos 25-10-07 02:15

Tu mai potoleste-te cu Suzi... :))

DSM_23 25-10-07 08:08

Quote:

Originally Posted by Turbo110 (Post 1145017)
nu e avion dar in mod cert prindea 0-100 mai rapid decat orice masina pe care ai conduso :)))

dupa toate cunostintele mele de la 0-100 se masoara in secunde nu in 'mai repede sau mai incet'.exista ,masinii care prind 100 in 3,5 secunde (citeste 4Tuning numarul nou)deci sincer un bmw 335 nu mi se pare cine stie ce masina .bafta.
Salutari membrilor speed daemon

Magos 25-10-07 08:09

:) crede-ma ca e o cearta inutila.. fara rost... :D
NU ai cu CINE sa te certi ... :)

Sir. Kid 25-10-07 23:14

ufff magos am impresia ca tu esti singura care crede ca este vorba de o cearta!... poate o discutie in contradictoriu! :)

Magos 26-10-07 10:15

Bene domne, bene :))

DSM_23 28-10-07 10:10

dar nu ma certam cu el .incercam sa-l fac sa inteleaga ca exista si masini mai bune ca un bmw 335.

tgpalexa 31-10-07 21:25

Quote:

Originally Posted by Turbo110 (Post 1144543)
man eu nu nu am masina de curse si nu am participat niciodata , era doar o intrebare pt cunostiintele mele gen , sa stiu si eu pe viitor daca sunt bine primit pe undeva . :)))) da probabil o sa imi imfiintez clubu meu propriu .

sa nu imi spui ca vrei sa ne dam :)) ca nu e legal nu de alta plus ca politica mea e sa ma dau numai cu maisini ce depasesc 6500/rpm , daca vreau sa ma dau cu diesel ma dau pe centura cu betonierele .
Masina mea nu e de curse . oricum frumoase masini :))

Domnule Turbo110
mi-am facut cont pe 4tuning special pt.a va intreba ce masina aveti dumneavoastra pt.a putea afirma ca daca vreti sa va dati..va dati numai pe centura cu bertonierele...cumva acel golf 1 care trebuie impins,pt.a putea fi pus in functiune...sau acela care vreti sa-l instrainati...

iar daca e sa vb despre inteligenta dvs...care sincer lasa de dorit(probabil si trenul are mai multe clase,dar asta :-$ nu mai spuneti la nimeni,in caz ca nu stiti sa interpretati o poza..aia insemna traducere)...sa va informez ca facand pe desteptul..dati dovada de mai MULTA incultura...sa va anunt ca aceasta propozitie "era doar o intrebare pt cunostiintele mele gen "...se zice pt.cultura generala ...ca probabil aveti cunostinte(prieteni)..ceea ce m-ar surprinde...asa ca incercati sa ganditi mai mult inainte de a vb...si nu mai folositi cuvinte pe care probabil aveti o vaga cunostinta despre ele..SI TOTUL VA FI OK...

wolfgang_69 31-10-07 21:31

pff...man,ti-a dat-o grav :)))

DSM_23 31-10-07 22:36

felicitari tgpalexa .cel mai tare scurt si la obiect.oricum nu ai cu cine sa te certi .

Magos 01-11-07 08:33

Deci mor... =)))

Leutzu_ 01-11-07 09:54

Vai...pe cuvantul meu...lipsea cutitul pus la gatul lui turbo si era scapat in pantaloni :))

MauS 01-11-07 13:29

Vai mama.....n-as vrea sa ma cert cu tine sau "sa-ti cad" in ...dizgratie:-) :-) ))))

Sir. Kid 02-11-07 01:19

Nasol moment... no comment!

DSM_23 02-11-07 19:51

sa nu mori ca mai avem nevoie de tine

Mishu-f 05-11-07 22:55

baiiii..... nene.... da va mananca limba ? .......aaa aa alexa..... magos... sa ma treci in testament cu masina ta.... daca e......

Magos 06-11-07 00:41

:)))
Ma mai gandesc :>

dima_versace_VROOOM 07-11-07 00:47

ce lesinati sunteti va luati de turbo cand turbo iesea la ''intreceri legale'' voi dabea aveati prima experienta sexuala cu palma ...;) aiurea ...pt asta o sa va zgari masinile la toti :)) ;)

MauS 07-11-07 16:22

Quote:

Originally Posted by dima_versace_VROOOM (Post 1187141)
ce lesinati sunteti va luati de turbo cand turbo iesea la ''intreceri legale'' voi dabea aveati prima experienta sexuala cu palma ...;) aiurea ...pt asta o sa va zgari masinile la toti :)) ;)

Ce ar fi ca inainte sa "zgari" masina la toti sa inveti sa scrii?:-) si ortografia ar fi interesanta....daca ar exista;)

Sir. Kid 07-11-07 21:12

gata mah! Devine penibil... care are ceva de impartit cu cineva o rezolvam fata in fata ca asa in spatele forumului toti sunt tari in gura! Pace

Mishu-f 07-11-07 21:53

deja o dati in diverse si nu imi place...... daca unii au incercat sa fie nostimi... si noi am facut la fel.... dar eu atat zic.... nu intreceti masura.... unu la mana nu e frumos.... si doi... detest amenintarile....

road_runner 08-11-07 12:20

Quote:

Originally Posted by dima_versace_VROOOM (Post 1187141)

care voi mah? nu vb daca nu ne cunosti! si mai usor cu amenintarile ca te arzi singur!

sa inteleg ca noi suntem mici si tu mare.... cred ca timpu a trecut degeaba pe langa tine... esti o suferinta de 2 lei.....!!!!

Dexter81 08-11-07 15:44

Fratilor terminati este aiurea, fiecare are dreptu la pareri , da la jigniri nu...
hai sa incercam sa ne intelegem totusi...

Mishu-f 16-11-07 10:08

4 Attachment(s)
ca sa nu va plictisiti... admirati :lol:

Cristy 16-11-07 11:09

Nu am cuvinte ma.... numai nebuni pe strazi. Bine ca esti ok!!!

NightClubRacer 16-11-07 11:25

nasol mishule...bine ca esti tu ok ;) fiarele se repara.

Dexter81 16-11-07 13:11

Holy shit! Bine ca esti ok, viata e mai importanta ca un fier...

Magos 16-11-07 18:02

Doamne, BUBU... :-o...
Bine ca esti tu sanatos si intreg, da'l naibii de autoturism..

browser 16-11-07 23:52

Mishu-f imi pare rau :( aiurea ce sa zic..... daca esti tu bine asta conteaza restu se face bafta ai grija !

Mishu-f 19-11-07 12:16

eu am scapat usurel tinand cont ca omu a intrat cu 80km/h in mine fara sa puna frana... daca nu aveam centura ma sifonam.....masina din fata mea a ajuns logan hatch :D... Tico RS stie .....

Dexter81 26-11-07 14:04

Ehh omu o fi fost sigur de masina lui ca e tapana de a intrat cu 80 la ora.Numai nebuni pe sosele :)
Important e ca tu esti sanatos, si pe urma intervine si partea materiala, care aia se rezolva cat de cat in favoarea pagubitului :P

Sir. Kid 26-11-07 21:43

Bv ca ai scapat intreg!
Nasol de masina!

Mishu-f 26-11-07 23:14

dexter partea materiala o sa suport si eu in mare parte asa ca nu e usor..... asigurarea lui e de *** nu imi despagubeste dauna ;) mai scumpa era muzica...... asta e ;) ........ asteptam za new car ..... dupa sarbatori.... ca ma duc cu colindu.... asa ca strangeti bani :P

_b52_ 26-11-07 23:27

Salut , imi pare rau pentru cele produse dar sunt curios de unde stii ca respectivul care a intrat in tine din spate avea 80 la ora ? Din pozele postate de tine , e mai degraba o busitura de 30-45 la ora din spate , iar in fata ai bara indoita si capota destul de putin sifonata , mai ales ca pretinzi ca loganului din fata ta i-a fost retezat spatele si transformat in "hatch" . Nu incerc sa fiu rautacios , am fost implicat in accidente la randul meu , dar ce am vazut in pozele astea nu explica mai deloc viteza de 80km/h . Sper ca nu te-am jignit in nici un fel . Bine ca nu ai patit nimic , fierul se indreapta , numai bine in continuare

_b52_ 26-11-07 23:28

Later edit : acum am realizat ca si lateralul a fost afectat , e discutabila treaba :)

tico_rs 29-11-07 07:15

trust me, am vazut masina, e terminata, plafon cutat, din motor curgea ulei, iar pe langa aripile spate umflate s-a rupt si din oalele amortizoarelor, iar loganul din fata avea spatele bagat cam 30 cm inauntru...

All times are GMT +2. The time now is 23:26.

- Copyright 2026 4Tuning