![]() |
E faina \"chestia\" dar nu mi se pare chiar cine stie ce.Respekt totusi pt proprietar si pentru munca depusa.
|
RESPEKT pe cel care a facut`o :wink: , nu e ceva extraordinar..dar omul a muncit sa realizeze ceva si asta e de apreciat 8)
|
Salut Iustin!!
Cei care nu ati facut pana acum nimic cu manutele voastre proprii si personale va rog sa va abtineti.Nici macar nu stiti cata satisfactie iti da un asemenea utilaj care a iesit din uzina \"Mana,flex,truda&co\" cu sediul in garaj. Dupa cum stiti cativa dintre voi,si eu sunt pasionat de masini,motoare,karting,buggy-uri,truggy-uri etc. Pe la vreo 10 ani mi-am facut singur prima racheta-CarutzMobil-cu un motor rablagit de Mobra.De atunci am incercat sa construiesc un kart profi,dar m-am lovit,ca si Iustin,de problema pieselor pt karturi. Asa ca am trecut la urmatoarea dimensiune,buggy-ul.Am construit prima data un buggy cu sasiu din teava dreptunghiulara(50x60 parca,sau dimensiuni apropiate) si tren rulare spate de la un Trabant(toata puntea fata de Trabi demontata si trantita in spatele buggy-ului si tren rulare fata de la un Fiat Polski(arc lamelar,fuzete complete,roti,brate,telescoape,totul de la Polski) si un roll cage din teava tubulara de 40 mm.Acum am facut rost de un motor Ford SOHC 1.6 CFI de 89 caluti(din pacate am nevoie si de cutie) si astept vacanta de iarna ca sa il pun pe buggy.Apropo,am 16 ani. Si satisfactia este enorma,va garantez(desi nu stiu daca acceptati voi vreo garantie de la mine,dar oricum..). |
FIECARE SE MANDRESTE MAI MULT SAU MAI PUTIN CU CE ARE!
ASA CA...MERITA APRECIATA MUNCA LUI! CONTEAZA SA FII MANDRU DE CE FACI SI CE AI! :!: :idea: :wink: |
Re: Creatie propie 100%
Felicitari pentru munca depusa !
Ceea ce imi place cel mai mult la ea e ca are tractiune spate ...:D |
merg cerculetele bine :P
|
ce jante ai pe kart
|
misto inventia...numai sa nu ametim
|