![]() |
Re: logan 2008 derivat din renault
Quote:
|
ba...ca masina n-ar arata chiar rau...in mod cert se putea si mai bine...chiar mult mai bine..da ce vreti de la o masina care ajunge la 12000 full...sa fie audi s8???wtf...e a noastra si tre sa o laudam...
la partea cu clima si scaune incalzite sa stiti ca a fost facuta o dacie pentru nea nicu care avea incalzire in scaune, cutie automata, AC, motor de vreo 2200cmc,geamuri electrice... si era facuta prin 70 si ceva..cu sigla umt...sau cum se numea dacia innainte...am vazut-o cu ochii mei prin vitan la vreo 5000 de euro la vanzare...dati un search pe google daca nu ma credeti... |
[IMG]http://www.**************/stiri/logan-hatchback-in-2008-3084.html[/IMG]
intrati aici si veti vedea cum va arata in realitate hatchback-ul scuze ca v-am dezamagit mai mult decat erati |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
deci sunt foarte vechi si nu asa va arata modelul ... asta e clar. cat despre sandero .. e oky mashina. ca design e pest logan. (si logan break a fost criticat rau de tot inainte de a aparea ... si dupa ce a aparut multi au spus ca e mai fain ca loganul normal ). deci dupa ce o sa apara si asta .. o parte din pareri o sa se schimbe si daca pretul e ca la/sub logan ... va avea mare trecere ;) |
1 Attachment(s)
cam asta este dacia sandero.. (sau cum naiba se va numi..)
|
mi se pare chiar interesanta
|
trebuie s-o vedem si prin pitesti in curand...
|
"Cine vrea sa vada/fotografieze modelul, poate sa o faca zilnic pe drumul ce leaga Mioveni de Pitesti. In fiecare zi trec intre orele 9-16, 2 modele cu numere de PROBE pe acest drum, masinile sunt fara steme pe portbagaj sau grila spoiler si nu mai poarta acele prelate de camuflaj in trafic, asa ca cine-i curios poate sa le vada......si eventual sa puna si niste poze cu ele.....mai e putin pana pe 8 martie cand se va lansa la Geneva......"
postul unui user de pe daciaclub.ro |
de obicei apar si prin pitesti foarte repede si pot fi vazute pe toate strazile la fel cum am vazut logan-ul cu cateva luni inainte sa fie lansat, logan mcv ceva mai tarziu decat logan-ul normal, logan pick-up il vedem de destul timp, trebuie sa apara si uratenia asta...
|
mesaj pentru cei din Pitesti: cand le mai vedeti sa aruncati cu ceva in ele, ca ne faceti o favoare, poate arata mai bine cand au o urma de piatra pe ele. :D
|
daca nici asta nu va place.....chiar ca suntem o natie de tot cacatul, ne place numai ce e facut afara :rolleyes2 (scuzati limbajul)
|
Cum naiba sa imi placa o masina care e facuta din bucati de Renault si Logan,si care arata ca o masina desenata parca de un copil de 5 ani, pe bune acu.Ar trebui sa ne lase pe noi sa ne facem masinile, nu sa le faca altii.Arata ca un r***t pe 4 roti si este o tampenie ieftina.
|
Pe langa ce masini face Renault(tidda)asta chiar arata decent,pacat ca nu au schimbat si interiorul....
|
Ce ma deranjeaza pe mine (bine, poate o fi si iluzie optica): plafonul trebuia coborat cu ~ 2 cm. Chiar asa de inalti sunt romanii ? Oricum trebuie sa asteptam si pretul acestei masini, dar oricum mi se pare una reusita.
|
Va zic eu urmatorul pas e sa'i puna la dacie sigla renault:cry:
|
lasa ca sunt mai beton daciile 1300 si 1310 care mai sunt inca in circulatie...asta e naspa...luati 1300..ca e si mai misto si mult mai ieftina..de pe la 150 EUR in sus...si cand doamne fereste faceti vreun infarct, accident, etc..sa va duca la spital o dacia break..atunci o sa apreciati progresul facut cu logan-ul si cu modelul acesta care se lanseaza acum...si cele viitoare sper...
|
hm loganul in regim de ambulanta (emergency) se rastoarna probabil in prima intersectie unde trebuie sa faca stanga/dreapta:-? asta se rastoarna printr-o groapa... :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning