![]() |
Re: Dacia prezinta Logan Pick-Up!
arata beton :D sper ca va fii ca shi cu pick-up-ul vechi...cele mai bune dacii ever made. sincer mi-ar place una.
|
eu il vad in fiecare zi pe strada... si pot sa spun ca daca ar fi sa imi iau logan asta ar fi modelul pt ca e singur care merita:)) si l-as face un wild pick-up :>
|
super logan din toate loganurile asta`i cel mai reusit bv lor da orcum uras daciile :d:twisted:
|
e frumos...imi place mult mai mult decat ala in 4 usi berlina :))
|
O masina utila si atat!!! Tot aiurea mi se pare. Nu-mi place ca are aceasi fata cu berlina. Puteau sa faca un pick-up cu totul nou si diferit fata de Logan. Logan 4x4 mai au sa scoata!
|
Sunt curios daca o sa incerce macar sa puna 4x4 pe Pick-up cum este si pe Papucii vechi; exista kangoo 4x4 :) De ce sa nu exista si Logan 4x4? (nu suv) :)
|
ArCaDa wrote :
Quote:
OT: Dacia pick-up in general a fost o masina ff folositoare ! Asta nu se dezminte, plus ca imi place ideea cu spatiul in plus in spatele scaunelor, aduce un surplus de confort MARE. Cine e mai solid asa si a sofat pick-up clasic de la dacia, stie la ce ma refer..sa stai cu picioarele in gat..bleah. |
Bine bine...dar e utila ? Ce spatiu de incarcare are ? Ca din cate vad nu incape nici macar o bicicleta intreaga ( are roata fata data jos ). Ca lungime intra mai mult in Logan Van ?
|
Care va reusi sa care mai mult un Pick-Up clasic de la Dacia sau de un Logan Pick-Up?
|
4 Attachment(s)
Cateva poze de la SIAB ;)
|
urmeaza cabrio , coupe , si dric
|
Hay mey k e misto masina ....mie imi place :P
|
Quote:
|
[QUOTE=Dripci;1370050]ArCaDa wrote :
ASA, SI ?! cum s-a mai repetat pe forumul asta..daca era aceeasi masina, dar fabricata sub alt nume si in alta tzara, nu o mai blamati atat ! Degeaba era fabricata sub alt nume sau de alta marca....in primu rand gusturile nu se discuta...decat logan mai bine cielo..la felu in care arata loganu..repet gusturile nu se discuta..nu mi'o lua in nume de rau:-) |
mie imi place pick-up-ul....chiar mai mult decat berlina. varianta 4X4....o fi?? stie careva??
|
dak avea si un facelift era mai dragutz dar sunt tare curios...motorizari diferite? si or sa pastreze transmisie fata sau adapteaza si spate :D
|
foarte naspa loganu asta... pik up... or cam decupat din locaul simplu... si geamul ala lateral e foarte urt... la fel de ingust... NASPA
|
....daca ar pastra "traditia", propulsia spate ar aparea odata cu varianta cu obloanele [adica drop-side]. Parca asa tin minte :-?
@ArCaDa: non taken...fiecare cu parerea lui :) |
1 Attachment(s)
Da deja cred ca Surferii din Hawaii ca stau la coada sa-si ia Logan.:smile:
|
Pentru o utilitara e tocmai buna. ;)
Si n-arata nici rau. |
2 Attachment(s)
Haha! Astept cu mare interes sa vad in fata blocului un logan pick-up utilat cu suporturi pt termopane :)) sau un logan pick up cu 2-3 tone pe el (cel veki putea "cara" 2-3 tone)
Din cate stiu acest "pick-up" are aceeasi platforma cu logan berlina deci nici vorba de suspensii cum avea vechiul papuc adik pe foi sau cum le-or zice... oricum este foarte "original" , am atasat 2 poze... comentati voi P.S. este opel corsa pick-up ;) |
asemanarea este evidenta si izbitoare.. daca si opel au facut asta, atnci de dacia ce sa mai zicem... eh , acum lasand caterinca de o parte...decat berlina, break si van... asta arata destul de bine. adica mi-ar placea una. sa o aranjez in stil offroad ;)
loganul arata chiar mai bine decat corsa aia pickup. ca linii vorbind. mi se pare mai bine realizata. desi nu are atatea elemente ca si opelul...(jante aliaj, rollbar cu proiectoare... etc) |
mi se pare mie sau are garda la sol mai mare? ar fi un lucru bun :P
|
Seamana cu el camino
|
sincer sa fiu, nu imi place deloc, imi vine sa cred ca romani nu stiu ce este acela pick-up, deci aceasta dacie se poate compara cu Toyota Hilux, Nisan Navara, Mitsubishi L200,etc, .........nu prea cred, eu zic ca inca suntem mult inapoiati din acest punct de vedere .............
|
Masina asta e inlocuitoarea vechiului papuc... deci nicidecum nu ar avea de ce sa fie comparata cu cele amintite de tine...
si cu toate comentariile unora ca "nu le place cum arata", tinand cont ca aspectul nu are nicio imporanta la o asemenea masina, se va vinde in draci si in tara si afara... |
se va vinde in draci din parti :))))) intai sa vedem cu trage si dupaia ;) din datele care le-am vazut nu mai transporti cu ea tota mobila pt casa sau termopane de pui la tot blocu...alea vechi trageau fara probleme..asta..parca vad k se rupe in 2 :)) pacat k nu se chinuie si ei sa faca ceva k lumea si tot timpu fac masini ieftine de proasta calitate si urate..Modelele vechi erau mult mai frumoase si bune
|
ma e soper tare...lam vazut la SIAB...shi e alt aer fatza de berlina...o da mai bine!!!chiar imi place
|
Quote:
|
in sfarsit o dacie care e placuta:D dar si utila
|
Quote:
Sunt curios cat de frumoase erau vechile dacii, care ieseau din fabrica fara nici o linie a caroseriei, si care in 2 ani erau ruginite. Nu degeaba le zicea zambetu' lu iliescu, erau strambe ca asta. Oricum, slaba masina ca aerodinamica, nu mai poti sa te iei la intrecere pe autostrada cu taximetristul B-32-MUE, si te vei face de ras. Cat despre domnul mad_aurel, un analist auto de talie internationala, vreau sa spun ca are cea mai mare dreptate. Loganul este cea mai praf masina pe langa Hilux sau Navara. Este la kilometri distanta de acestea ca tehnologie, dar ce uita domnul expert, este ca e la ani lumina de ele ca si pret ! Dar cum zicea alt expert, care nu are ani de viata cat avem unii de pe aici ani de scoala, ca Dacia tot dacie ramane. Jos palaria omul meu, ca e tara plina de degeabisti dastia ca tine, de miserupisti (adica daia de li se rupe), care merg pe principiul ca las-o ba Dorele ca merge asa. |
O sa bata concurentza pt k este mai ieftin si are cam aceleasi caracteristici. O investitie buna pt o firma de constructii!
|
eu personal daca apare o varianta cu 4 locuri sunt printre primii kre isi vor cumpara...mai ales dak o sa fie 4x4 sau tractiune spate....mi se pare geniala k masina...dkt sa iau berlina...mai bine iau una d-asta....chiar si pentru un pusti ar fii tare rau sa ii pun o "carlinga"(cred k asa se spune) si sa incep tuning placut ochiului....:)nishte jante pe 17 si cauciucuri cu profil subtire ar da bine rau...plus...putin inaltzata...muzica sanatoasa pe ea....doua proiectoare mari deasupra exact unde incepe "portbagajul" si nelipsitele stopuri cu angel-eyes....cred k ar fii o masina kre ar atrage multe priviri..de ce...prin simplitatea ei si bunul gust...si da...MI-AS PUNE BULL-BAR IN FATA!!! mi se pare absolut necesar pentru orice masina kre vrea sa imbine stilul de offroader cu un tunning placut...poate unora nu o sa le placa ideea mea..insa ii astept cu idei noi de cum ar trebui aranjata o astfel de masina...dar neaparat in 4 locuri...k n-am nevoie de "coupe":P
dkt sa-mi iau break mai bine imi iau d-asta....arata mult mai bine:P |
ce e sigur e ca incap mai multi saci de cartofi decat in restu' loganurilor...
|
Kiar daca vekiul papuc ruginea in 2 ani... continua sa isi indeplineasca rolul principal, anume acela de a transporta multe multe multe multe "chestii".
Nu pot sa uit imaginile memorabile cu "papuci" incarcati la refuz de termopane, lemne, butoaie, scanduri, fiare veki, BERE( tipii cu aprovizionarea... cred ca bagasera intr-un papuc de 2 locuri sute de kg de bere daca nu tona) si tot asa... Noul logan pick up e o masina ok dar are aceasta forma mai "moderna" care parca nu te face sa bagi in ea ca nesatulu... si nu stiu cat poate cara... oricum mai putin ca vekiul papuc in orice caz.... Ramane de vazut... se va cumpara noul pick up, sau vor creste vanzarile la vekiul papuc? Cei care le vand sa scape imediat de ele... |
Mda,un model foarte reusit mai ales ca design,performante pe masura,motor puternic cu un cuplu foarte bun,cutie bine etajata,tractiunea integrala foarte performanta,sarcina de incarcare mare si foarte utila.....si-acum ne mai trebuie un desfacator de conserve!,caci asta "mananca" tarile de mana a-3-a!!
|
logan = urmaotare dacie 1300/1310
ma rog ... asta e facuta cu un scop util asa ca prea multe nu poti comenta despre ea sa-si faca treaba (pe langa CC ar mai lipsi una sport (2 usi)) |
destul de misto pt un pick up !!!
|
daca avea sasiul un pik mai lung si 100 de caluti chiar merita arata ca pick up urile americane
|
am vazut-o la promotor si era foarte extaziat prezentatorul ... de altfel cum e extaziat de orice alta masina prezentata :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning