![]() |
Re: Brabus Bullit - Mercedes C-Class
Uite pe asa ceva as da banii fara sa ma gandesc prea mult...Asta daca as avea atatia. Din pacate pentru BMW nici Alpina si nici SChnitzer nu cred ca baga 700 cai pe un seria 3. Colaborarea Mercedes-Brabus RULZ!:twisted:
|
deci masina asta e o prostie mare
|
Nu pricep de ce e atat de scumpa, adica au pus ditai motorul pe o platforma de sedan, care sincer, nu cred ca straluceste prea mult... mai ales la manevrabilitate!
|
invidiosilor numai va zgariati pe ochi ma mercedes brabus scoate masini sa arate puterea ma si valoarea ma pe care o are marca ma
|
nota 11, Mercedes intotdeuna va face masini frumoase si bune dar sincer e destul de piperat pretul, cu banii aia imi iau Lamborghinii
|
aviz amatorilor: este acum disponibil de vanzare (daca ma intrebati pe mine, asta ii mai mult decat o simpla coincidenta cu proaspata lansare a lui CTS-V).
oricum, o vreau, chiar si numai sa ma pot lauda la prieteni ca ii LIMITATA la 1100Nm :dribble::dribble::dribble: |
Quote:
din pacate lamo nu mai inseamna asa mult ca inainte, este ceva comercial si si-a pierdut din frumusete, sportivitate... toate atuurile li s-au mai stins! limitata la 1100 Nm... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning