![]() |
1 Attachment(s)
mp3
|
1 Attachment(s)
video
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Cam cel mai tare film pe kre l-am vazut in ultimul timp:
THE JACKET PEACE :peace: |
9 Attachment(s)
Super misto filmu The Jacket il recomand si eu mai ales pt fetita asta super buna care apare in film arata fenomenal :roll: uitati si niste poze are niste ochi si o privire :P sorry ca am pus atatea sa nu imi sariti in cap dar am vrut sa vedeti si voi cat de frumoasa este in caz ca nu apucati sa vedeti filmu
|
:evil: :evil: grrr....videoclipul de la Vibrate era pus de mine pe prima pagina din topic.... :roll:
8) 8) 8) :twisted: |
film..You Got Served..prea tare..cum danseaza toti aia..coloana sonora marpha..etc..senzatii :wink:
|
Film - MADAGASCAR
E prea tare, razi de mori... PEACE :peace: |
Batman Begins .... nice movie :)
iau de pe net War of the Worlds ..... un fel de Independence Day 2 :chuckel: :weee: |
Vad ca a placut Vibrate..incercati pe asta -petey pablo-freek a leek,nota 10 melodia si mai ales fetele
|
LOWRIDER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! god !!! de cand astept sa puneti clipu asta :D muahahhaha , de abia astept sa-l vad e veche melodia :D o ascultam acum un an ... undeva .. unde era frumos .. bla bla |
ce pakat k ti`ai luat bataie la topicu cu melo asta contra..stii tu ce sant0s.. :twisted: :lol:
|
da ... :roll: ce rau imi pare.... :?
am pierdut pe forum si-am castigat in alta parte :twisted: :twisted: gata cu ot`u .. :) |
are careva petey pablo feat. ciara -> goodies..?videoclipu..pliz
|
Re:
Quote:
|
lowrider,ce-ar fi lumea fara tine ? !
c melodie preferi ? gooodies sau freee a leeek ? : / ? |
mercik lowrider :icon_kiss dar mie rar nu`mi merge:(
|
Re:
Quote:
|
bai fratzilor stiti ceva de vre-o problema cu sereru;???k incerc sa uploadez un video (Jadakiss - Knock yourself out) si nu pot...dupa ce stau de-mi sar capacele imi dah k nu geseste pagina shi dupa aia no post mode specified...am incercat de 3 ori..idei???
|
Re:
Quote:
|
|
salutare tuturor.am si eu o mare rugaminte.cine imi poate face rost de toata colectia de filme Alien.normal ca va fii contra cost.astept rasp si ne descurcam noi cu trimiterea.numai bine
|
are cineva Ciara-Oh
50Cent-just a little bit 50Cent-this is how we do videoclip..dar nu rar?pliz :roll: ..i need them 4 my bro`.. :wink: |
:evil: :evil: :evil: nu pot sa fak upload la 2 videoclipuri....50 cent-how we do & Ciara-Oh...
mai incerc paote merge.. |
Missy Elliott & Ciara & Fatman Scoop - LoseControl / On&On
|
Re:
Quote:
|
Vreau si eu videoclipul la cTc - Orice feat. Yolo , Nwanda ! PLZ
|
The Machinist - super film
Requiem for a dream - m-a facut sa inteleg niste chestii ;) |
1 Attachment(s)
merge iar netu k inainte....asta dupa ce m-am dus la ei la firma :twisted:
am voie sa pun ajea ceva pe forum??? :roll: (hai k nu e mai rau decat knock yourself out.....) |
Cine are videoclipurile 50Cent-just a little bit 50Cent-this is how we do ....
il rog sa le puna ............macar unu dintre ele |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
bravo ma ! o singura data in viata am vazut clipu asta, pe mtv , la yo , de abia astept sa-l vad din nou :) nush ... avea ceva ... avea acel ceva clipu asta :P 10xz skilz |
1 Attachment(s)
ma bucur k am nimerit-o sant0s.......cred k dak ma mai plictisesc ajea mai pun niste videoclipoace dastea la melodii cunoscute....lean bacl,get low,tipsy,right thurr(uncensored)....shi unul super tare nush dak il stitzi....Sum 41, Nelly, Ja Rule - Walk This Way....
ps:e tare clipul asta si melodia(parerea mea) Ride Or Die!!! |
:arrow:mi-e lene sa fak arhiva..schimbati extensia
|
bine man :wink:
|
are cineva clipu de la pussycat dolls feat. busta rhymes -> don`t cha??
|
|
cu dedicatzie speciala pt dvd..si nu numai...
|
malibu's most wanted....
eurotrip madagascar comedii super tari :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning