![]() |
Re: Ce aparat foto folosesti ?
Marca/Model: Canon Ixus 65
Date Tehnice: 6.0 Mpx, 3x zoom optic, pina la 12x zoom digital, ISO max. 800, etc. Marca Dorita: un slr cel putin EOS 400D, cel tirziu pina la anu il am...sper! greets! El3m3nt ;) |
|
ceva micut......incepatorul, inainte de un 40D....
https://img216.imageshack.us/img216/1...finepixnx2.jpg |
ma ajuta si pe mine cineva cu o parere ? pls ? vreau sa imi iau un aparat foto si nu sunt decis ... intre cateva modele. O sa vad prezint intre ce aparate as opta sa imi ziceti si voi care ar merge :
1. Nikon Coolpix L15, 8MP 2. Canon PowerShot A560, 7.1MP 3. Sony DSC-W55S, 7.2MP V-as ruga sa nu fiti subiectivi ! Vreau sa le judecati dupa caracteristici, va multumesc mult de tot pt ajutor !!! |
Quote:
2. Canon PowerShot A560, 7.1MP : http://www.canon-europe.com/For_Home...ex.asp?specs=1 3. Sony DSC-W55S, 7.2MP : http://www.********/view/ShowProduct....ll+Cameras#tab .... nu mi-am dat seama sa pun si linkurile in primul threat ... sorry |
eu am canon powershot a550 si sunt multumit de el.. deci din cele 3 iti recomand a560-ul.. dar daca ai poti ia-ti canon powershot a630 sau a620
|
Incearca de la Canon din seria 700-uri sau 600-uri, cele 500 nu prea iti lasa mult loc de jucat cu setarile acu depinde de buget, daca vrei neaparat doar dintre astea 3 eu as lua Canon-u
|
Marca:Canon
Model:Power Shot A540 MPX:6.0 Ce iti doresti:deocamdata imi ajunge asta |
Marca: HP Photosmart
Model: M 537 MXP: 6.1 best sunt f multumit d el, face poze clare :) pe viitor o camera de filmat.. |
hop si eu
Marca : Fuji Model : 6500 FD cu 28-300 (2,8-5,6) MPX : 6 Aparat dorit : Canon 350D - cu un 50 fix de 2,8, un 28-200 tot cu 2,8 si mai visez la un grandangular (un 14 sau un 18) Accesorii : trepied 1,7 m sau 1,5 nu am idee exact. |
Pensionat recent : Canon 300D cu 18-55
Actualul : Canon 40D cu 17-85/f4-5.6 IS USM Obiectivul din kit va pleca si va fi inlocuit de 17-55/f2.8 IS si 70-200/f4L. La primavara vor veni de asemenea 580EX si un trepied Manfrotto |
Ce parere aveti despre Samsung NV3
http://www.go4it.ro/Camere-FOTO/Sams...cificatii/1501 |
e aparat slim ptr poze d'astea simpliste care le poate face oricine.
|
Marca : Canon
Model : Powershot A560 MPX : 7.1 Aparat dorit : Canon EOS 400D |
Marca: FujiFilm
Model: FinePix F480 MPX: 8.2 ce parere aveti de ea?:rolleyes2 |
Marca: FujiFilm
Model: FinePix S5800 MPX: 8.0 tocmai am luat-o and i`m lovin` it:D |
Marca: Canon
Model: EOS-400D MPX: 10.1 Obiective: Canon 50mm F/1.8, Canon 70-200mm F/4 L USM Filtre:Hoya CIR Polarizing, Hoya Skylight |
Marca: Sony
Model: DSC-H7 Mpx: 8.1 Zoom: Optical 15x..digital: sincer nush :D E destul de ok...uneori ma dezamageste, alteori mi se pare aparatul perfect pt. mine. |
tocmai mi-am luat un 28-105 mm USM II :D
|
http://www.f64studio.ro/det.php?id=416&pid=3009
Nu inteleg ce esti atat de fericit. Gaseai 17-85 la banii astia aproape si era o combinatie mult mai buna. |
mpa, am dat 6 milioane pe el nu 10, ca daca puteam sa dau 10 sigur luam 17-85 :) am uitat sa zic pretul d-aia eram fericit, si e si nou nout :)
|
Quote:
Asa gasesti si 70-300 ieftin dar nu o sa aiba niciodata calitatea unui 70-200. |
logic. oricum, am facut niste teste, e destul de aproape de 17-85, probabil pe un 40D s-ar simti altfel dar asta e acum... bugetul nu-mi permite momentan. am in plan pe viitor 17-85 si 70-200 F/4
initial gasisem si 28-135 cu IS dar din ce-am citit pe net 28-105 e un pic mai sharp chiar si fara IS, iar aia de pe fredmiranda ziceau ca IS-u e un gunoi, si se simte ok doar la obiectivele cu L, ceea ce am vazut si eu personal cu IS on pe un 17-85 pus pe 40d, ca mai bine le faci fara |
Nu stiu unde ai vazut tu asta... dar ma rog asta e....
Oricum varianta de 70-200 f4 IS e considerata de multi cel mai bun 70-200 canon. Asta daca nu cumva lucrezi undeva intr-o sala intunecata unde chiar ai nevoie de 2.8 |
pai da, dar cat misti imaginea pe 85 mm si cat o misti cand esti pe 200 mm ? ia vezi, care iese mai blurata la cele 2 focale fara IS? cu siguranta poza facuta la 200 mm, si iti spun de data asta nu din search pe google, cu IS, poza cu focala la 63 mm, si IS activ, a iesit mai miscata decat aceeasi poza facuta FARA IS.
|
Depinde de timpul de expunere relativ la focala la care esti. IS e o alternativa pe o anumita plaja de expuneri. Nu faci o poza la 3 secunde fixa din IS.
|
Marca Sony
Model DSC-M2 Satisfacut pe deplin Mpx 5.1 |
niKon d300 obiective 70-200 f2,8 , 35 f2 , 50 f1,8 , 12-24 f4 si un tokina macro 100mm ...mai urmeaza un 24-70 f2,8 care din pacate nu se gaseste pe piata :sad:
|
Poate pui si poze cu d300 sa vedem si noi ce stie.
|
|
Aparat: Canon 400d
Obiective: 18-55 IS, 50 1.8, 70-300 IS Aparat dorit: Canon Eos1dIII cu un tun de 600 (pt orgoliul meu) |
Quote:
|
http://fotodigitale.3e.ro/olympus-e-410-kit?
ce parere aveti de asa ceva credeti ca merita banii? fara linkuri catre dpreview va rog am fost deja pe acolo ma mai gandeam la un nikon40d dar aia 6 megapixeli parca ...nu stiu nu prea suna bine mai ales ca vreau sa il am un timp si ma gandesc sa nu fie cam putini peste o vreme astept si de la voi propuneri la un dslr pana in 20 de mil stiu ca variantele sunt putine :( |
Quote:
|
nu e bun de nimic ala
si ce canon sau nikon pot sa imi iau la banii astia ? :( |
http://www.f64.ro/det.php?id=412&pid=3994
si nui cel mai ieftin, n-ai grija. mai pui 3 mil sa iei un 50 1.8 si TADAAAA!! restul obiectivelor le iei in timp. |
Dar masina nu vrei sa iti zicem ce sa iti iei? Eventual ideal ar fi si ce culoare nu?
|
sau kitul de nikon d40/ d40x
|
http://www.fotopedia.ro/magazin-foto...t-18-55-mm-ii/
ocularul mare, la fel ca la K10D, Pentax sunt renumiti pentru treaba asta, in afara de FullFrame este printre cele mai misto de pe piata stabilizator pe senzor, la banii astia este o super afacere, un 17-85 mm cu stabilizator pe alt sistem te costa undeva pe la 15-20 de milioane, tu il ai direct din kit ob de kit bun, nu e sticla profi, dar mult mai bun decat obiectivele care le ofera in kit altii la nivelul profesional, intr-adevar nikon si canon isi impart piata intre ei, ca incepator cu buget redus io zic ca nu strica totusi sa consideri si alte variante olympus insa am avut si nu-ti recomand, formatul asta mic de senzor pe care il folosesc ei inseamna ocular mai mic si zgomot de imagine mai mare decat orice alt SLR, 2 aspecte extrem de enervante la un astfel de aparat |
Panasonic
lumix dmc-fz50 10pmx 12x zoom optic Mega o.i.s -------------- Modificari -------------- card 4gb -------------- Viitor -------------- -suport blitz in plus -------------Info------- Sunt foarte multumit de el fac niste poze foarte faine, pana la ultimul detaliu. am dat pe rez cea mai mare si marimea cea mai mare face poze intre 5-8 mega......Nu as vrea sa il schimb doar daca se strica |
| All times are GMT +2. The time now is 13:52. |
- Copyright 2026 4Tuning