![]() |
Re: Tico Lovers
ce vrei si u?...fi mai explicit:)
|
neste jenti k ale lui roby tico ....sun tari frate sau cel puti ceva asemanator(am uitat sa precizez si ce...sry)
|
pr si simplu nu mai stiu unde sa caut.......
|
B_62_NOS cum ti-ai facut bordul ala la tico de ii asa luminos:)
da-mi si mie niste detalii si poze te rog merci |
3 Attachment(s)
STREET-pai cum sa fie:am gasit la un coleg care lucreaza la o agentie de publicitate si care se ocupa si cu panouri publicitare pe leduri.in poze se vad ca sunt k o lama orbit taiata in jumate.restu vezi in poze.alimentarea am facut-o la unu din becurile care lumineaza bordu,iar de fixat nu am gasit alta solutie decat dublu adeziv.si e luminos pt k am vopsit cu alb ce era odata negru
|
rog un moderator sa stearga toate posturile fara poze, multumesc anticipat!,inclusiv si acesta !!!
|
4 Attachment(s)
noutati!!!!!!!!!!!
|
stie careva codul culorii la tico de mai sus?:)
|
man , este 72U
|
Bai de unde v-ati luat toate aste pt tico...sa uunde le-ati facut...ca vreau si eu:((:(( [email protected] e id-ul me...astept raspuns
|
baietzi....cum pot sa pun si eu jante pe 13....tre sa modific ceva?
|
Quote:
|
alea stoc s-au alea de magneziu din cora:))
|
nu conteaza care , ideea e ca distanta intre pprezoane e la fel !!!!
|
multumesc de raspuns da ma gandeam ca sunt mai late si sa nu atinga la oala pe interior.....sa frece...........si oricum cred ca fara o suspensie buna tot atinge..........totusi stiti careva care sunt masurile unei jante de magneziu(ex la matiz)ca incerc sa caut pt ticalosu meu...:)multumesc
|
:wave::wave::wave:si as mai vrea sa va mai intreb ceva.....un turometru,unde trebuie legat la un tico.....macar ca idee....salve :wave:
|
Pai cand cumperi turometrul iti da ''mura-n gura '' . Se vinde cu instructiuni de montaj si cablare ! Doar trebuie sa depistezi firul de la bobina (am uitat ce culoare are) desfaci izolatia aia de pe cele doua fire si intepi izolatia cu un bold cu firul de semnal legat la bold ! S-ar putea sa nimeresti din prima !!!
|
5 Attachment(s)
Salutari voua! Si eu sunt posesorul unui Tico, poate cel mai nou printre voi si m-am alaturat voua pentru ca vreau sa-mi incep si eu tuning-ul la masina. Deocamdata am numai ceva muzica instalata si putin lucrat interiorul.
Iata si cateva poze :-) |
Quote:
|
Va salut.
Intrebare: ceasuri albe de bord pt tico se gasesc?? |
Treaba cu piulitele de la caz la caz (la mine nu a fost nevoie ) .
Marian nu schimbi ceasurile ,se aplica peste cadranele existente altele albe ! |
:twisted:sal all,misto masinile astea,sunt nou pe aici
:???:kre imi zice si mie qm sa`mi pun poza :oCobraArt qm ai facut ceasurile alea k is super |
2 Attachment(s)
xenoane pe tico sa ma respecte lumea in trafic acu' nu mai vrea nimeni sa stea in fata mea am sa ii bag si niste leduri rosii de 3W pe spate pentru fleshuitori si jeepuri
Am umblat un pic si pe la motor adica i-am gaurit pistoanele si bielele stie careva unde se poate face niste teste de putere in bucuresti Si inca o chestie ce m-ar interesa ar fi niste genti mai late pentru cauciucuri cu balonul mic |
:oCobraArt qm ai facut ceasurile alea k is super[/QUOTE]
|
4 Attachment(s)
Quote:
ticoxenon aia e instalatie de xenoane sau is becuri de 100w |
2 Attachment(s)
ticoxenon aia e instalatie de xenoane sau is becuri de 100w[/QUOTE]
Sunt xenoane 4.200.000 am dat pe ele si sunt cu balast. La bord sunt leduri albe inloc de becuri verzi. prima e doar pozitia (5 leduri) in pozitiile laterale sunt leduri albe la fel si in far. Iar din pistoane am usurat cu cca 3.34 grame. adica am dat 6 gauri si 2 in biela |
1 Attachment(s)
inca o poza la academie.
|
Quote:
|
Quote:
e dificil ce vrei tu , treaba cu turbo`ul.. |
Quote:
|
o priza de aer..si cand ploua ce faci :) tre sa gandesti un sistem de evacuare a apei.
|
:sad:e greu de segmentat motorul?
|
ticoxenon: pune o poza cu balastul d la xenoane pls & da mai multe detalii & poze care sa scoata in evidenta "i-am gaurit pistoanele si bielele " .... merci anticipat
|
1 Attachment(s)
Quote:
Pistoanele gaurite nu le-am pozat ca nu m-am gandit atunci la asta si acum e greu sa fac asta :). Dar in principiu daca ai vazut un piston pe fusta in interior are o sigla cu daewoo pe locul siglei am dat gaura de 10mm si lateral 30 de grade dreapta si stanga am dat cate o gaura de 8, am facut asta pe fiecare fusta deci in total 6 gauri pe piston, deasemenea am mai dar si doua gauri de 5 si in biela. Atunci mi-a cam fost frica sa nu se rupa dar acum regret ca nu am dat mai multe!!! Motorul nu se demonteaza greu dar mai ales la montare trebuie sa fi atent si sa nu te grabesti ca poti sa strici valvele eu am patit-o si o sa iti tacane, a trebuit sa ii dau chiuloasa jos dinou si sa ii schimb supapele. Cand il montezi trebuie sa ii schimbi automat segmentii ca ei se formeaza pe cilindri,( recomand sa ii schimbi, bolturile si cuzinetii pentru un zgomot perfect ca de ventilator) deasemenea daca tot il desfaci scimba si simeringurile ca nu se stie niciodata. Nu lucra in praf Garnitura de chiuloasa trebuie schimbata neaparat! Alte modificari pentru crestere rapida a turatiei: bobina de inductie de BMW si buji cu 3 electrozi Bosch Maresti tensiunea de alientare a bobinei si distanta la electrozi Bagi benzina cu cifra octanica superioara 98,99,100... si have a nice FLY |
:sad:ticoxenon le ai q motorasele astea la tico ??? zi si mie ce treb sa schimb k imi scoate fum alb.
|
topser qm ai facut semnalizarile albe sau le-ai cumparat???
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ai aici manualul |
Quote:
segmentare :) imi scotea si mie |
Quote:
|