![]() |
viata de nuapte in arad.. io dorm noaptea, ieri iara am visat cu teroristi
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
greu cu cosmarele astea ...... :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Visele astea sunt din cauza ca nu mai are semnatura ADR :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
:lol: ''Informatiile costa''... pai hai ca dau un suc :wink: ''si eu in general nu fac acte de caritate!! '' :( da.... poate ar trebui....macar asa din cand in cand :wink: ai privi viata cu alti ochi ai fi si tu mai impacat sufleteste :peace: :flower: |
Re: Viata de noapte in ARAD
A Ar 46 Rau sigur bantuie noaptea pe la 9 pe la min epe la colt unde stam cu trupesti si tot timpul cand ma vede ii da o baritura la Masina de imi sparge timpanele :lol:
|
Re: Masinile din ARAD
ba da pe unde umblatzi?datzi forja sau rupetzi patu?
|
am umblat toata noapte prin centru da nu am vazut pe nimeni
|
io tzam vazut masina la ruleta langa wings:D pe la 2
|
Andre3y...da...e ceva de ras...TU
peste tot iti bagi nasu`...vorbesti aiurea in fiecare fraza...si faci comentarii de toata jena. La 12 ani m-as pune sa invat ca vine clasa a 8a, dai examenu` de capacitate...si te-ai ras daca incepi sa-i explici de NOS, turbo, jenti late, etc... Mai bine citeste si tu o revista cu si despre masini, mai uita-te pe net dupa detaliile tehnice ale unor masini...si lasa-i pe altii sa faca comentariile, pentru ca tu la 12ani nu vad ce ai putea adauga fata de altii. Sper ca nu te superi pe mine ca ti-am zis-o asa pe fata. |
foarte multa vaitza de noapte in arad o fo azi.strandu ful,terasele din oras ful,ce mai.viatza de viatza.si inca n-o venit vara.
|
strandu a fost plin ?? nu am avut timp sa ma duc si acolo am fost pe la divino si a fost plin plin.... ar33cop ai trecut pe acolo totata lumea au ramas cu gura deschisa...imi place zgomotu ala
|
Quote:
imi place si mie.parca ii un muscle car de ala american.parca-i dodge charger sau ceva de genu.:x :x |
Tekin nu te-a mai intrebat garcea de toba? mai nou politia recomanda ce localuri sa frecventam,aseara au venit peste noi vreo 2 dube si 2 jeep-uri de muscel la Diplomat, ...au descins, sau cum zic ei ca si cum am fi avut droguri in cafea,mai nou daca stai la terasa tulburi linistea si ordinea cetatenilor de buna credinta .
Ca sa nu mai avem probleme cu ei ne-au recomandat sa mergem la Divino,acolo zic ei putem sta linistiti fara probleme PS:Avem o rugaminte,daca mergeti careva la Diplomat va rugam nu faceti zgomot,ca ne-au amenintat ca ne trimit noua amenzile :flamed: :lol: |
Quote:
|
N-ati facut nici unu poze de la eveniment? ca dadea bine pt imaginea clubului :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
degeaba.place la lume la terase mai ales daca si-ar putea urca masina cu el la masa si s-o deschida si inchida de la telecomanda sa vada lumea ca-i alui.8) 8) 8) |
Quote:
|
sincer odata am parcat in fata la divino....odata si ultimadata nu imi place
|
Quote:
dar nu totzi gindesc asa |
Quote:
|
haha....nici mie nu-mi prea place....dar ce-mi place la divino e ca nu mai este loc ....or ocupat tot trotuaru..nici nu mai ai pe unde sa treci...numa mese si scaune..:D :D :D la diplomat e cel mai ok......
|
decî eu nu sint client fidel deloc la divino
|
inseamna ca am auzit bine.am si eu o intrebare.poate tzi se pare stupida,dar potzi sa stai in masina la galagia aia?am avut si io un a6 cu motor 2.8 v6 si avea toba remus.facea galagie tare cind era incins motoru la ea da nu in halu lu a ta.adi stie masina.
|
sincer mie imi place.....bine cateodata ma deranjeaza tare da imi place :)
care adi ? |
Quote:
|
bine bah na ce sa fac cu 160 de cai....
|
ce sa mai zic eu .....dar e bine si asa ....ba altzi nu au nici atat ......
|
bine am mintit am vreo 190-200 :)
|
Quote:
|
bine bah mai prins 250-300 e bine ?:)
|
Quote:
RS RULES ....................:D:D:D: |
RSprelude buhahahhaha nu prea se potriveste
da typer-audi sau audi-vtec asta mai mere |
ii rau adi asta.mere cum vretzi voi.important ii sa mearga.tot ce conteaza acolo e bi-turbo.atit.
|
asa e.....daca preludu avea bi-turbo gata gata visez deja
|
Quote:
|
de ce degeaba bah ??
|
Quote:
|
audi rules audi rules.......:Pjapan rules japan rules
|
asa tekin nu te lasa la adi.si eu zic audi rules dar mai is si altzii care rules.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning