![]() |
Re: Dacia mea AG-88-RAK.
frate esti cu fratii tai, eu nu sunt frate cu tine
********* si ca sa fie ontopic: TARE MASINA ASTA NENE, n-am mai vazut vreuna ca ea. cand am vazut-o mi-a cazut fata, zau daca o mai exista vreuna ca ea, dar scociul e criminal |
cred ca daca ai vopsi bara ar da mai bine in rest masina arata ok spor la treaba .
|
uite ca io nu am observat scociu, poti face lejer o prelungire la capota aia, si la aripa , cred ca nu iti va atinge in far cand o deschizi, dar macar renunti la scoci
putine masini st cu prelungiri la capota si e apreciat lucrul asta.....scociuri st mai pe toate drumurile:peace: |
1 Attachment(s)
baga niste faruri de golf 4 si o sa intri in istorie, scapi si de scoci si de pleoape, si te alegi si cu ceva util nu numai estetic , te duci le faci un reglaj cum scrie la carte...si nu in spatele blocului noaptea si o sa fii invidiat pt bara faruri si lumina kre o ai pe masina ;) parera mea
|
Quote:
|
Quote:
SI ca sa fiu ON topic , Rak-ule ti-as recomanda sa schimbi diuzele de la spalatorul de parbriz. Atata timp cat ai led-uri albastre pe ele esti "luat la ochi" mult mai rpd de catre tablagii ! Pune-i din cele originale , daca ai gasi si din cele cu pulverizare (de tip VW Golf III sau Bora)ar fi si mai bine si ti-as recomanda niste stergatoare tip Aero ! Dau bine pe orice tip de masina (parerea mea ). O zi buna, |
parerea mea....daca permiteti:rolleyes2
degeaba pui stropitori cu "pulverizare" de bmw q7 golf si alte ozn-uri , asta nu inseamna ca iti va stropi la ca vw sau ca la q7, trebe sa ai si pompa de stropgel pe masura ;) sa bage cu presiune nu sa p i s e ca la dacie, stripitorile de logan pica cel mai bine, 2 diuze in fiecare le directionezi cum vrei si face fata si pompa. ramane valabila faza cu stergatoarele dc schimbi stergatoru schimba si bratele pune ceva mai dragut nu cracile alea de le are dacia in dotare. si dc vrei sa fii si mai adevarat scurteaza bratul de la sofer pune un stergator mai mare :!: ......parerea mea:!: |
Ai dreptate :) dar nu uita un lucru esential: romanu e inventiv :) ia cu pompa cu tot de la dezmembrari si tot o rezolva! :) Pana una alta..Rak-ule , cam ar trebui sa dai jos ce ai ptr ca bat la ochi ;)
|
toata lumea e inventiva , multi st intr-o continua creativitate ....daca nu era atata inventivitate acu impingeam la caruta cu roti de fier si scriam tot cu pana....trebe sa doar sa inventezi cu cap;)
pana una alta iti dau dreptate la faza cu luminitele , au fost depasite inca din prima zi de cand au fost scoase pe piata, eu unu am avut asa ceva doar pt stropitori , cand le-am pus am scos ledurile...acu fiecare cu pasarica lui :peace: numa bine |
ce iti place sa o omori :)) ... mai lasa frana aia de mana ca nu esti in TOKIO DRIFT :)) ca poate o aduci de la mioveni la pitesti cu platforma :)) .. te salut si ai grija de masinuta si de tine
|
5 Attachment(s)
am mai revenit cu cateva poze cu ag88rak
|
am stat si am studiat imaginile din nou...
cred ca daca spoilerul ar fi vopsit in culoarea masinii, si plasa neagra, ar arata mai putin opulent gurile de admisie, care, trebuie sa recunoastem, ar ajuta mai bine un motor v8 decat un motor de 1.4... nu am nimic cu motorizarea daciei, dar ar fi mai potrivita putina moderatie, ar ajuta imaginii mult mai mult dect actuala combinatie negru cu argintiu... nu de alta, dar nu are altceva in afara de spoiler, jantele, garda la sol, motorul, toate sunt stock, si e disproportionata diferenta, la modul nu tocmai placut... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu prea este singura cu bara aia
|
oare asta nu e tot de pe aici de pe la Pitesti!?
|
sa speram ca or sa urmeze si niste jante frumoase,praguri si bara spate ca altfel nu da bine deloc pe masina.
|
1 Attachment(s)
fratilor am sa va spun ceva. va urma o surpriza la dacia berlina cu nr ag88rak. o sa ii puna faruri de golf4 in scurt timp. de unde cumpara si el faruri la mana a doua mai ieftine. noi sunt 2mil 6sute bucata. ajutatine si pe noi. pls
|
parerea mea mergi pe faruri noi , e complet faru ai suportii de fixare intregi, ai reglajele de iluminat functionale 100% nu trebe sa faci investitia maine....poti sa o faci si peste o luna dar fa lucrarea de nota 10 nu de 5juma.......parerea mea
|
daca urmeaza asa o investitie importanta, atunci poate vopseste si plasa neagra... impreuna cu spoilerul la culoarea masinii, desigur :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
a little try :)
|
Dar cu ce-a gresit masina asta de a patit asa ceva?
Nu te supara, dar de la capota in jos imi pare neterminata, ca si cum a avut de-a face cu unul tare suparat si a inceput sa smulga din ea cate ceva. E doar o parere si sper sa n-o iei personal. Admir curajul si perseverenta, insa fara un pic de indrumare este foarte posibil sa nu ajungi la ceva bun ;) |
frate mie unu imi place cum arata. o sa urmeze sa ii pun niste facruri de golf 4 bara spate si praguri.
|
frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos , cand ai sa montezi farurile de golf 4 ,bara spate si pragurile?
|
Sper ca glumesti cu farurile de Golf 4...
|
lasa-l sa le puna....parerea mea ca o sa trebuiasca date jos si geamurile de la ele....pt ca farurile alea au o inclinatie nu sunt drepte ca cele de dacie! dar lasa omu sa investeasca ....ne uitam si noi....o sa aiba un shic cand o sa vrea sa o dea si cat o sa i se ofere dar asta este viatza...;)
|
frumoasa bara dar nu are grija la detalii raku'...suruburile de prindere a barii trebuiau mascate cumva..
vopseste si tu bara in culoarea masinii,schimba-i jantele,pune-i praguri...bara spate ...esti inca la inceput sa zic asa :D |
farurile de golf 4 vin excelent pe dacie.
stiu dacia albastra din constanta, care a fost lovita, si cu o dacie de aici, din bacau, care au avut faruri de g4, si aratau excelent... |
si in mangalia e unu cu faruri de g4 , dar nu prea are grija de masina
|
rak-ule n-ai mai facut nika la masina?sunt curios sa vad cum iese
|
preparatule, incearca sa scapi de logoreea asta...
postezi pe o multime de topicuri, fara a avea ceva important de spus ti-am mai sters, ti-am mai unit posturi, dar ar fi cazul sa postezi doar cand e nevoie, altfel te rog sa te abtii... |
1 Attachment(s)
chiar as vrea sa vedem cum ii vin farurile de g4..dar cred ca e ceva de munca sa se portiveasca..uitati dacia de care vb baietii...care din pacate nu mai exista:(
|
se imbina foarte bine...dar ce s-a intamplat cu masina asta....stiu ca a fost din Ct...si ca a suferit un accident. are cineva poze...sau poate spune mai multe despre ea...?
era chiar reusita...indraznesc sa spun..poate chiar mai frumoasa decat TAU |
exact, asta e masina.
are cateva lucruri care nu au ce cauta acolo, cum ar fi gura de admisie de aer de pe capota, sau imbinarea de pe spate la praguri, dar sa tinem cont ca a fost facuta acum ceva ani buni, cand modificatul masinilor era pe la inceput in ro... in schimb are niste calitati pe care nu le are nicio dacie de la noi: atentia la detalii. capota este imbinata cu masca exact cum trebuie, lufturile dintre masca si spoiler, dintre capota si masca, dintre capota si aripi, etc, au aceeasi dimensiune.oglinzile sunt un model frumos pentru dacie, jantele se potrivesc cu cauciucurile si cu linia masinii, linie pe care o respecta si pragurile si spoilerele, farurile sunt integrate aproape perfect deasemeni imi place cum sunt facute aripile, si cum se integreaza capatul spoilerului peste aripa spoilerul pe fata are curbura cu restul botului, spre deosebire de spoilerele care se pun pe daciile cele mai laudate de pe la noi, cum ar fi tau-ul de exemplu, care sunt pur si simplu exagerat de iesite in fata, si cu o curbura care nu are nicio legatura cu masina... nu am nimic cu nimeni, dar sunt lucruri care trebuiesc spuse, si cand e de bine, si cand e de rau... puneti pozele cu dacia asta, si cu alte dacii de pe la noi, si ziceti-mi care place ochiului si la care te uiti mai cu drag, de la prima vedere asa... |
Quote:
http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...12-105096.html |
3 Attachment(s)
da, din pacate nu mai exista de mult e facut deja pachet...:( era o dacie exceptionala..aia cand a fost la bazar a fost asa facut anuntul de cineva care nu avea ce sa faca..uitati aici cum arata...alte poze cu ea am mai gasit prin computer
|
deja o dam in alte treburi pe topicul omului, nu ar fi mai bine facut un topic cu dacii calumea care au existat de`a lungul timpului, astazi ajunse din pacate doar o cutie metalica, detalii despre ele, inclusiv accidentul prin care a trecut, istoria lor de la inceput pana la final ca sa zic asa? daca nu vrea nimeni macar sa ne mutam la sectiunea dacii speciale
|
nu, dacia asta a avut multe topicuri, nu mai trebuie facut inca unul.
insa intr-adevr, sa revenim la dacia care face obiectul topicului :) |
6 Attachment(s)
am revenit cu cateva poze cu masina. o sa revin cu poze cu bara fata vopsita in culoarea masini si o sa mai revin cu poze cu bara spate. sapt asta o sa iau si bara spate . o sa revin cu poze cat de curand.
|
permite-mi un sfat: scapa de luminitele alea albastre...
sunt unul din amanuntele care te fac sa nu spui "o masina reusita" dar sa gandesti "inca un kitsch".. nu iti trebuie pompoane si sorcove, e destul de agresiv spoilerul, incearca s-o lasi curata in rest pe fata, pentru contrast... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:28. |
- Copyright 2026 4Tuning