![]() |
Re: Siab 2007
Quote:
|
criss_cars nu vreau sa intru in polemica da daca citesti mai atent n-am nimic impotriva fetelor....doar.....a publicului DE LA TARA...si inca ceva acu 2 ani nu cumva isi luase gigi maybach si columbeanu rolls???...ce draq premiera e asta???
sa vine intradevar cu macar 2 masini concept de la frankfurt sa le pune la 10 km distanta si sunt fericit o sa zic am vazut ceva nou!si apoi daca nu vin nu mai pot sa critic;) |
sunt curios ce o sa fie la standul Brabus :idea:
legat de Veyron, cred ca nu va fi nici unul la SIAB.. Porsche Romania a anuntat ca va aduce doar VOLKSWAGEN, AUDI, SKODA, SEAT, PORSCHE, LAMBORGHINI, BENTLEY, nu si BUGATTI. |
Fara suparare, dar de ce va agitati atata cu Veyron-ul??? e o masina relativ veche (ma refer la aparitia ei), pe care cred ca absolut toti am vazut-o cel putin odata la TV...eu am vazut cel putin 15-20 prezentari/teste/curse...
SIAB-ul e un eveniment important la noi, dar oricum nu este un salon auto in adevaratul sens al cuvantului...eu il consider mai mult un show-room "la gramada", tinand cont ca nu vedem decat masinile existente in productie. cand vom vedea in exclusivitate "noul subaru X" sau "noul "ford produs la craiova"..sau vre-un concept-car, atunci, da, va fii Salonul International Auto Bucuresti. oricum, 4t merge spre mai bine...iar SIAB-ul spre mai prost, din cate observ... si tind sa-i dau dreptate (dar nu in totalitate) si lui Sindrom: nu poti face o poza ca orice om la o masina, ca nu se vede nimic din ea din cauza "silicoanelor" aferente domnisoarelor de 15-16 ani cocotate pe capota. Sincer, la ultimul Siab chiar le-am rugat pe cateva sa se dea la o parte sa pot face o poza doua... Si nu, nu sunt gay :lol: dar ma duc acolo sa vad masini si fete dragutze printre...nu invers. |
Geo_ZGA tu de ce te duci la SIAB daca poti sa vezi orice masina la TV?
|
fiindca pot... si pe degeaba! :lol: Glumeam, nu te supara.
e o diferenta intre ce am spus eu si ce ai inteles tu. Am intrebat de ce atata agitatie in jurul Veyronului...vine, nu vine?!? eu la un salon international m-asi astepta sa vad masini noi, ceva deosebit fata de ceea ce stiu deja. Nu neg faptul ca m-ar incanta si pe mine sa vad un Veyron... dar nu mai e ceva inedit. Nu stiu daca m-am facut inteles...sper. |
premierele se vad la IAA, nu la SIAB :lol:
si ca sa lasam gluma deoparte, Veyron este o masina excelenta pe care, cred, orice pasionat ar vrea sa o vada.. si cum sansele pentru a o vedea pe vreo strada din Romania sunt foarte mici, salonul auto este singura sansa.. |
Foarte mici avand in vedere k este una singura in Romania. ;)
|
metro are o suprafata expozitionala de max 15.000m stiu asta ca lucrez la unul din ele si in plus a fost cam aglomeratie si la tuning dayz. fara corturi in parcare sau pe undeva prin spatele mag unde a fost receptia marfa nu reusesc sa expuna nici 50% din cat vor plus ca mai era si cortu' ala imens cu tuning acu 2 ani si 2 hangare cu accesorii..... mi-e greu sa cred ca o sa fie loc dc n-o sa fie ceva cu etaj..... aaa inca ceva locuri de parcare??? poate la otopeni in fata aeroportului :)
|
pe pagina a doua gasiti un comunicat de presa pe care l-a pus ZoliaT, in care se explica ce si cum..
'Evenimentul se va desfasura pentru prima data la Metro Otopeni, vis-a-vis de Aeroportul International Henri Coanda si va avea o suprafata expozitionala de peste 50.000 de mp. Spatiul destinat salonului este impartit in 3 arii. Primele doua, acoperite, vor cuprinde expozantii auto, moto si ATV, respectiv expozantii de accesorii, echipamente si servicii, iar suprafata aflata in aer liber va gazdui autoutilitarele.' 'Pentru vizitatori sunt pregatite peste 2500 de locuri de parcare, de 3 ori mai multe decat in 2005. Accesul auto se va face pe baza unei taxe de 15 lei.' |
Mda...sigur ca da...sa o credem si pe asta, nu? Nu stiu tu daca ai fost, dar la 4t days a fost f aglomerat. Si in nici un caz nu erau acolo 25.000 mp. hangarele din baneasa erau mai mari si tot pareau neincapatoare. si erau 2...plus cort.
oricum nu asta e important. e posibil ca organizatorii sa faca ceva "magic" si sa extinda spatiul expozitional. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar faza e ca nu stiu daca o sa-l vezi vreodata pe strazile patriei noastre. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite 2 poze de acu 30 de min > au construit 2 corturi uriase pe parcarea din fata ....dar locurile de parcare unde vor mai fi atunci ? :rolleyes2 :idea: :?: asta e marea intrebare
|
Mi se pare o prostie mai bine il faceu pe baneasa insa si acolo e o schema pentru care nu se poate organiza anul acesta considerandu-se ca fiind mult mai importanta decat SIAB , dar asta este sa speram ca o sa fie bine si aici important e sa vedem masinile nu conteaza foarte mult pe unde.
|
Cine se incumeta sa-mi explice si mie: vin dinspre buzau deci intru prin Colentina...care e cel mai simplu traseu sa ajung in Otopeni? :lol:
Multumesc anticipat! |
Quote:
prin oras ocolesti f mult si drumurile nu sunt deloc stralucite. daca vrei, iti pot explica si traseul prin oras. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
e o idee shi prin Ploieshti.... numa' ca o sa te omoare drumul pana in Ploieshti de la Buzau (am auzit ca nu-i prea bun)..... daca alegi varianta cu centura.... faci dreapta ca sa intri pe centura, iar la primul pod care itzi apare in cale faci dreapta, ieshi in DN1, iar la aeroport la Otopeni nu urci podul, ci faci dreapta shi treci pe dedesubt.... shi gata... ai ajuns.....
|
Imi spune si mie cineva, din piata Alba Iulia, aproxiativ cat dureaza drumul pana la SIAB, si daca sunt ceva strazi inchise si trebuie ocolit?
|
foarte nashpa locatia. :(( Dupa parerea mea e mult mai mica decat acum 2 ani
|
2 din masinile ce vor fi prezenta la salon ( premiere )
- Subaru Impreza 2008 - Subaru Impreza WRX 2008 - Subaru Justy |
Quote:
|
inca o premiera
- Mazda CX-7 |
Quote:
|
hmm... mie mi se pare mai mult 1 SUV
|
Da... Pai timpul din Pta Alba Iulia la Otopeni in periaoda SIAB il poti afla cu iGo-ul daca alegi "pieton"... Cu masina daca ieri s-a stat mai mult pe loc in oras si am facut 50 min de la baza podului de la Otopeni - centura pana la aeroport Baneasa (2 km?) iar pe centura era full de masini pe ambele sensuri, oprite (normal!) probabil ca vei avea nevoie de mancare la pachet si olita de noapte! Cele 2500 locuri de parcare cred ca vor fi pe DN 1, oricum se sta, poti sa te dai jos la SIAB si dupa 2-3 ore te intorci la masina, cat sa fi inaintat coloana? 10 m maxim. Corturile minune acopera toata parcarea, chiar nu stiu unde pana mea o fi parcarea minune!?
|
si noua mazda 6 va fi prezenta la SIAB, la fel si VW Tiguan..
|
Va fi prezentat si noul BMW X6 ???
|
Quote:
|
Care premiera...??
Ca e in Bucuresti de nu stiu cand... :( |
X6 nu o sa fie prezent anul acesta la SIAB doar din cauza faptului ca deocamdata se afla la stadiul de concept..
|
mda..Aveam si eu sperante :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:59. |
- Copyright 2026 4Tuning