![]() |
Re: Audi A3 8P
Multumesc frumos.
Jante am gasit in genul alora ale tale dar nezgariate :D Vreau sa le fac negre. |
3 Attachment(s)
Dyno.
Poze si filmulete. |
foarte frumoasa masina...sa ai grija de ea;)
|
Multumesc frumos domnisoara.
Si tu esti finuta ca de obicei :) |
Quote:
doar din soft?sau ai schimbat si turbina? |
Pai inca nu ii am pe aia 220.
Am cat da pe fisa de dyno si aia doar din soft. |
Partea 1 cu Fiesta ST https://www.youtube.com/watch?v=bPOV-OwXV4A
|
|
Si un filmulet facut pe cauciucuri de vara la aproximativ -5 grade.
In liniile drepte se depasea 140km/h. https://www.youtube.com/watch?v=lKGnnvvlaWI |
frumoasa masina bluey! sa o stapanesti sanatos. felicitari pt suspensie. park o dadeai, te-ai razgandit??
asteptam cu interes sa se incalzeasca vremea, sa te vedem cu alte roti:D bafta! |
Rotile astea fuge mai tare decat alea mari.
Cat mai sunt dungi raman cu ele. Poate le schimb culoarea eventual. |
Te imprumutam noi ma sa-ti cumperi si tu drk niste jenti...mai mare rusinea :-P
|
Pe 30" daca e pe gratis si fuge tare :D
Complotati a?? |
Cateva filmulete de la o shaorma :D
https://www.youtube.com/watch?v=cDVjN9_dhsE https://www.youtube.com/watch?v=uDK1wzHKFQA https://www.youtube.com/watch?v=z7tPF4Vgzyo Asteptam caldura :) |
dar trage bine bine...ma faci sa imi schimb parerea despre diesel.....eu vreau sa imi iau tfsi(a3 sau a4 dtm) si nu prea ma atragea tdi..dar vad ca cu putin curaj faci miracol...si totusi consumul cred ca e mult mai mic ca la tfsi(eu inca sunt student si ma cam gandesc la consum) :D
deci o sa iau in considerare si diesel cu performante imbunatatite |
Nu se poate compara (inca) la capitolul performante cu un 2.0 tfsi nici macar stock.
Dar nici motorul asta nu a fost conceput pentru performantele unui gti sau ale unui rs. Oricum masina nu are nici o modificare hard inca. |
frumoasa masina sa o stapanesti sanatos
|
Multumesc!
|
Quote:
frumos frumos |
dude felicitari pt masina,sa o stapanesti sanatos si spor la cai;)
|
Multumesc frumos...
Vine campania de insamantzare acum in primavara :P |
O masina frumoasa care fuge pe masura!
Sa te bucuri in continuare de ea! PS: poate mai schimbam si noi 2 vorbe live! |
Quote:
Fara livezi prin preajma. :P |
AUDI A3 8P 2.0TDI 185Cp... inca...cred ca este suficient
|
Ar mai fi loc acolo de o ciunga :D
Deocamdata i-am facut niste upgrade-uri la aspectul exterior si vreau sa renunt la angel-eyes ca mi-e rusine sa mai ies cu ei pe strada :D |
Vreo noutate? ai renuntat la angel eyes? De ce iti era rusine sa iesi asa pe strada? Legat de tuning, ce vrei sa-i faci sa urci mai sus, la ce modificari concrete te-ai gandit?
|
Quote:
Numai e nici un element nou asa ca facem altceva. Trebuie sa schimb ambreiajul sa pun unul care tine minim 500Nm. Si ma bate gandul la o turbina mai mare, am vazut eu ceva interesanht facut de Mastertuner la o masina cu acelasi motor. Am pus stalpii si am instalat setul Focal care se aude incredibil. Acum trebuie sa gasesc un player care sa se ridice la inaltimea sistemului Focal. AM mai vopsit plafonul si capota in alte culori, revin cu poze. :) |
4 Attachment(s)
Poze cu difuzoarele noi care se aud incredibil.
Am modificat si setarile si conectarea la amplificatorul fata si acum am mai multa putere in fata. Trebuie neaparat sa inlocuiesc DVD-playerul care nu se ridica la inaltimea difuzoarelor si e pacat de ele. |
5 Attachment(s)
Cateva poze de la 4Tday...
Masina a fost cu setare de SPL dar nu am mai putut sa o scot din expozitie sa o duc la concursul de SPL. |
f frumoasa masina...pacat k nu am ajus la expozitzie:((...ash vrea sa o vad live..mai am ocazia?..FELICITARI!!!
|
S-ar putea sa ajung la Braila la curse duminica asta daca e frumos...
Sau la Cluj. |
de 1 mai te'am vazut dupa cernavoda....kred k am stat langa tine vreo 5 min la o coloana...frumoasa masina.bv ;)
|
Quote:
Nu aveam de unde sa stiu. Plecam la bulgari si eram plin de bagaje si 5 insi in masina :D |
ti'am zis f frumoasa masinutza....esti fotograf bun rau asa am auzit :D asta inseamna k imi faci si mie kte poze la "caruta" dar sa o fac k am pocnito ;;)
|
Quote:
Am un aparat foto dar mare artist nu sunt. Daca vrei sa-ti fac poze iti fac cate vrei. |
poi lasa'mi id tau de mess si vb acolo :D k mai dureaza cu reparatia la mine
|
Blueysmart .
|
Nimic nou sub soare? :( Ce mai faci tu, ce mai face masina?... :)
|
Pus azi arcuri.Schimbat un cap de planetara stricat datorita mizeriei (burduf spart neinlocuit la timp).Roate pe 17.
To nu am aderenta 1-2.Sper sa ajung la Bz in w-e. Dupa ambreiaj si evacuare te caut sa iti rup fashu :D |
Super masinuta o vad dest in Baneasa in complexul Metav.Azi ai cam dat cu botu de pamant sper ca nu a patit nimic rau.Singurul lucru care mi se pare ca nu da bine sunt jantele dar nu trebuie sa-mi placa mie ci proprietarului :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning