![]() |
shit man....
imi pare rau pt. tine... :( |
BM
3 Attachment(s)
pt ca nu am mai gasit topicu \"Ce am avzut in vacanta\", o sa postez pozele aici...
nu si pre clare pozele... da era lucrat mishto omega-u' |
3 Attachment(s)
am uitat sa va zik ca is pozele ce le-am facut la Baia Mare cand am fost la festivalu castanelor... pe la ora care am facut pozele cred ca erau in plin desfashurare cursele la TM...
mai jos e un opel rekord... mi-a placut mult la el eshapamentu lateral sub prag... cred ca vroia propietaru sa ii dea un aer de muscle car :) era shi de vanzare PS Zolia, daca mai e topicu acela muta plz post-urile acolo.... |
Quote:
|
lol cum draq ai pus iconitzele alea?? :roll:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salutari pasionatilor de masini de pe forum!
Hai sa ma prezint si eu. nume: Vlad varsta: 26 locatie: Franta ocupatie: informatica îmi plac: masinile, cursele & mecanica auto, muzica pe sisteme audio de calitate 8) , calculatoarele, armele (sunt licentiat la un club de tir). masina: Opel Tigra 1.4 16v, 90 cp, imi place f. mult cum arata, dar, in ciuda aparentelor, nu e o masina prea sportiva. Motorul e sters la turatii mici, dar peste 3500 de ture prinde viata si e foarte agreabil. Sonorizarea - sursa Pioneer MP3, ampli 300w, 6 difuri + subwoofer Pioneer. Am de gand sa-mi iau un Nissan 200SX Turbo in curand :) http://users.telenet.be/eforum/emoticons4u/love/029.gif http://mapage.noos.fr/petrosani/vtf2.jpg http://mapage.noos.fr/petrosani/vtr2.jpg http://mapage.noos.fr/petrosani/vte2.jpg |
Welcome Mac :)
PS: a aparut o Tigra cameleon in Craiova. E SUPEEEEEEEEEEEEEEEEEER! PPS: am vazut un Chevy Camaro, model vechi... Treceam zi de zi pe langa el, cand mergeam la scoala. Statea in paragina intr-o parcare, dar de vreo 2 saptamani l-a inmatriculat omu'. E cewl masina. Sper sa reusesc sa le fac poze la aman2 ( Tigra & Camaro ). Numai bine :) |
Bine ai venot pe Forum BIG MAC.....draguta masinuta ta ! imi place tigra! esti de mult plecat in Franta?
GABI: fa niste poze cu Camaro! :lol: |
1 Attachment(s)
De vreo 6 ani...
Am vazut o poza cu o Tigra cameleon, mi se pare bestiala culoarea!! :shock: |
welcome big mac :) ma da e tare de tot calibra asta cameleon
|
LEGAL RACING ROMEXPO 19.10.2003
Eu zic ca in poza de sus e un Opel Tigra. va astept duminica dimineata in fata la Romexpo pt a participa la concursul de indemanare - viteza... 0722205378, |
welcome...
e mishto culoare de pe tigra.. sincer... nu is prea mare fan tigra 1 mashina e mica 2 perforrmantzele ei nu sunt prea apropiate de look.. mai mult (no ofence) mi se pae o mashina pt femei :lol: in schimb... 200SX este o mashina super, pe la ce scor e la voi? yo nu am vazut-o decat intr-o revista da e super... PS Espinoza... mi phutut serveru de net... acu de la shc scriu... sorry... sper sa nu luam reject :cry: :cry: |
Quote:
Quote:
Mac: 99 % din ce vad in poza aia vad si in Craiova zi de zi, numai ca cea pe care o stiu eu este simpla ( d.p.d.v. al tuningului ). Culoarea e identica. |
da tigra scuze . Nu stiu de am zis calibra
|
t3kno chiar ma gandeam pe unde umbli :) deocamdata e in pending sa speram ca vine
|
:D
Am vazut mai sus ca vatzi prezentat asa ca o sa mah prezint si eu !
Nume : Nicu Varsta : 19 ani Masina : Nova GTI '99 Profesie : elev Liceul Bilingv Decebal Pasiuni : Tot ce e legat de masini de cursa sau nu ! |
Quote:
Cat despre 'masina pt femei'.. e mai degraba masina de agatzat femei! Iti spun eu! :wink: :mrgreen: :lol: 200SX-ul , model S13 (1991-1993), il iau pe la 4500 euro, cu turbo-ul nou, la 120k km max. Din Germania. |
welcome Turbo....
mah... tu eshti nicu de la pro tv??? :lol: |
:lol:
tekno: de fapt eu sunt Nicu, dar sunt deghizat :roll: |
Nume : Laszlo Florin Mihai
Data nasterii : 8 noiembrie 1984 Ocupatie : Student Administratie Publica, ASE, Buc Hobby-uri : calculatoare ...., masini, montan bike, fotbal Telefon : 0722826775 Masina : lipsa :P |
:D
Nici o treaba cu Tv singurele programe pe care le urmaresc sunt ABmotors si Discovery !
|
salut
2 Attachment(s)
Tekno la recomandarea ta am ajuns si aici :
Nume : Marian G. Data nasterii: 05-02-1983 Ocupatie: student la colegiul de informatica in cadrul facultatii de matematica universitatea bucuresti anul 2 (cred.... sper :D ) Hobby-uri : ce-s alea? imi plac masinile ... cel putin o parte dintre ele :) calculatoarele nu-mi plac dar imi place sa le folosesc si imi plac fetele.... nu de alta dar sa nu vina cineva cu ganduri necurate pe aici :lol: Telefon : da-ti mesaj daca vreti sa stiti numarul ... nu de alta dar nu as vrea sa ma trezeasca cineva pe la 12 dupa amiaza ... adik la vreo 3-4 ore dupa ce reusesc si eu sa adorm :shock: ( vrajeala.... ca sa primesc si eu mesaje private :oops: ) Masina : BMW E30 320i 1984 in devenire 325IX 1988 M-Tehink(macar in parte M-Tehnik :) ) si haideti ca pun si eu o poza de revista de a mea.... o apucase pozatul pe prietena mea inainte sa plecam la disco |
mai incerc o data
|
mndeah...
1 Attachment(s)
acum o sa se vada si poza ei :?
|
Bine ai venit printre noi. Sa-ti traiasca prietena si lantzu' de la gat :lol:
|
lol
mersi Gabi ... ala era de efect acolo... nu stralucea nimik in poza asa ca trebuia sa fac ceva... altfel nu mai merita sa fac poza :)
|
bine ai venit marian, e frumoasa prietena ta, da' tot a lui gabi e cea mai frumoasa (parerea mea) :twisted:
|
Gabi, unde e o pza cu prietena ta de tot asa e de laudata aici ? :D
|
pimp: pe prima pagina a acestui topic, in primul mesaj ( al meu )
|
:lol: :lol:
Gabi transmitei salutari din partea noastra :lol: :lol: |
tekno: ii transmit, desi nu cred c-ar incalzi-o :cry: Am niste probleme de kko. Check PM ca-ti spun acolo...
|
da, m-am uitat.....frumos frumos, jos palaria.......!!!!
Si a lui Marian20 e \"adevarata\" ! |
Gabi... am zis mai mult la gluma acuma vf PM
|
:lol:
tekno: am zis eu ca m-am suparat?! |
:)
mmmmmmmmnope...
:))) |
Salut Baietiii eu sunt:
NUME:Filimon Sergiu Flaviu Data Nasteri:8 martie 1984 Ocupatie:Student primul an la Mediu Hobby:Masinile modificate preparate tuningate ori cum dar sa nu fie la fel ca alta masini,jocurile PC , netul,muzica, si sofatul (ma relaxseaza de obicei noaptea tirziu cu o muzica buna). Telefon:0742771069 Masina:o Dacia neagra putin lucrat la ea exterior interior (in lucru) si la motor ceva putin asa. |
Bine-ai venit printre noi ( oficial )!
|
Hai sa nu fiu ultimul
bogdan 13-12-79 BTL Executive Masini si cainii agresivi sau musculosi sierra sport 1986 .modificata \"putin\" 0740120897 0723851755 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning