Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul audi A4 cu aer de A5 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/49907-noul-audi-a4-aer-a5.html)

AlliedComposites 16-09-07 21:18

Re: Noul audi A4 cu aer de A5

si daca va ganditi, un RS4 si un M3 nu sunt cu mult departe la pret de un 650, deci intra automat in ceea ce am zis mai devreme dupa mine... alea sunt masini adevarate, care sunt cu adevarat cu un cap peste competitie... restul, cum am spus, sunt doar masini ca sa te lauzi ca ai si tu...

SFW 16-09-07 21:53

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1103880)
bai eu nu imi iau masini ca sa ma dau mare cu ele, eu iau masini ca sa le conduc... cine are nevoie sa dovedeasca ceva prin ce masina conduce n-are decat sa-si ia masini numai pentru marca... decat un A4 sau serie 3 de baza, prefer sa iau o masina cu marca mai ne-pretentioasa cu toate optiunile

si nu am atacat pe nimeni, e parerea mea despre unii dintre oameni, deci nu vad de ce va suparati atat

Eu sunt un om care are un A4 si nu e nici S nici RS ... tre sa ma simt??

Devii din ce in ce mai penibil ... te .... pe tine grija de optiunile oamenilor ... de ce isi cumpara ei masini.
Poate ai tu pe neonul ala multe optiunii, da plasticul ieftin specific masinilor americane il face sa fie cu 10 clase in urma unui A4 la interior ... poate sa aiba ce optiuni ar avea ...

_anaconda_ 16-09-07 22:48

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1103894)
si daca va ganditi, un RS4 si un M3 nu sunt cu mult departe la pret de un 650, deci intra automat in ceea ce am zis mai devreme dupa mine... alea sunt masini adevarate, care sunt cu adevarat cu un cap peste competitie... restul, cum am spus, sunt doar masini ca sa te lauzi ca ai si tu...

1)si daca ai intre 25k si 40k(sau 15-25k SH) ce ar trebui sa iti iei?ca nu poti sa intri in categaoria BMW 650 etc?
2)la tine versiunea normala,sau adevarata e M/RS/AMG?:rolleyes2
din ce scrii u inseamna ca un a4/3xx/c sunt penibilitati:rolleyes2 ...si le i`a lumea sa arate ca au,nu ca vor o masina calumea,confortabila cu mai mult sau mai putine dotari?
esti funny,sa ne spui si noua cam ce ar trebui sa cumperi daca nu ai de la 60k in sus ca sa iei masina adevarata...!
PS:SRT-4 RULZzZzZz,era sa uit:oops:

AlliedComposites 16-09-07 23:14

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1103960)
Poate ai tu pe neonul ala multe optiunii, da plasticul ieftin specific masinilor americane il face sa fie cu 10 clase in urma unui A4 la interior ... poate sa aiba ce optiuni ar avea ...

haha argumentul clasic... cand nu ai nimic concret de argumentat, te iei de interior :lol:

sunt multe forduri, opeluri, volvouri si alte marci care ofera EXACT ACELASI LUCRU, numai ca fara insigla mare...

sunte-ti prea inchisi la minte sa intelegeti... ce am zis e ca masinile cu RENUME merita daca ai banii, daca nu, in loc sa dai banii ca sa te dai mare, mai bine iei altceva, pana cand ai bani de ceva serios...

AlliedComposites 16-09-07 23:19

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1104110)
1)si daca ai intre 25k si 40k(sau 15-25k SH) ce ar trebui sa iti iei?ca nu poti sa intri in categaoria BMW 650 etc?

bai copile... iti iei ALTCEVA pana ai banii sa iei o masina adevarata... nu iti trebuie seria 1 hatchback de 30,000+, de exemplu, cand sunt zeci de alte hatch-uri...

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1104110)
2)si le i`a lumea sa arate ca au,nu ca vor o masina calumea,confortabila cu mai mult sau mai putine dotari?

ce scumpule nu poti sa pui piele si navigatie si tot ce vrei pe mai orice masina? mai toate masinile au scaune cu inclazire, o gramada si cu masaj, deci care e marea chestie care ii separa pe unii de altii?

AlliedComposites 16-09-07 23:23

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1103960)
Eu sunt un om care are un A4 si nu e nici S nici RS ... tre sa ma simt??

deci nu ai avut bani de mai mult, si ti-ai luat modelul de baza ca sa zici ca ai si tu audi si sa fi ca toata lumea "care stie".... exact cum am zis...

AR33COP 16-09-07 23:39

frumos A4 asta nou.oare de ce le schimba astia de la audi asa repede a4 astea?

Florin_Tei 16-09-07 23:44

banuiesc k e din cauza concurentei ... voi ce ziceti ??

AR33COP 16-09-07 23:45

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1103735)
astea nu normal, dar astea costa aproape dublu fatza de versiunile normale...

si cum tu si majoritatea lumii nu o sa aiba bani sa-si ia M3 sau RS4 ce o sa faceti? o sa va luati seria trei de baza si A4 de baza, si o sa va laudati la toata lumea ca vai ce super-masini aveti, si vai de la ce producatori buni vin... si o sa va umflati in pene si o sa va laudati masina de parca chiar ar fi fost versiunea ADEVARATA, care costa MULT MULT mai mult, desi masinile voastre o sa fie la fel de banale ca restul de pe drum

ba baieti...da ce dracu ii cu asta mah?ce pola mea l-o apucat?

AR33COP 16-09-07 23:50

de aia nu ma duc io in america mah ca ajung ca ala.cu toate ca am viza pe 10 ani.

_anaconda_ 17-09-07 11:17

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1104192)
deci nu ai avut bani de mai mult, si ti-ai luat modelul de baza ca sa zici ca ai si tu audi si sa fi ca toata lumea "care stie".... exact cum am zis...

daca te`ai obosi sa dai click pe semnatura lui SWF ai observa ce masina are,nu e deloc versiunea de baza de la motorizari pana la dotari(+tuning foarte reusit),si face cat 10 neoane sau cine stie ce `masini` americane,nu stiu ce te`a apucat sa insulti lumea pe forum,daca asa se face la voi acolo e destul de nasol:oops:
PS:din ce spui tu cu dotarile care le poti pune pe 'orice' masina reiese ca un seria 1 cu navigatie,telefon,piele,bi-xenoane si alte dotari este la fel ca un seria 7 cu aceleasi dotari la confort si finisari interioare?:rolleyes2
PS2:si cu siguranta sunt multi cu a4/seria3/a6/seria5 care ar fi avut bani de versiunea sport(care ii spui tu adevarata)dar nu toata lumea are nevoie de 500 CP,si pun mai mult accent pe confort,dotari mai multe,si o motorizare care este foarte suficienta de 150-250CP...

THX-1 17-09-07 11:33

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1102945)
dupa mine masini gen A4 si BMW seria 3 sunt masini pentru aia care vor sa zica CA AU SI EI... daca esti mare peste, nu cumperi decat de la seria 6 in sus

Ti-am citit mai toate posturile tale si am observat ce prostii debitezi,cred ca esti un frustrat care nu si-a permis o marca premium si suparat ca s-a pricopsit cu o tampenie de masina precum "Neon" vine sa-si verse amarul pe forum!

SFW 17-09-07 11:41

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1104173)
haha argumentul clasic... cand nu ai nimic concret de argumentat, te iei de interior :lol:

sunt multe forduri, opeluri, volvouri si alte marci care ofera EXACT ACELASI LUCRU, numai ca fara insigla mare...

sunte-ti prea inchisi la minte sa intelegeti... ce am zis e ca masinile cu RENUME merita daca ai banii, daca nu, in loc sa dai banii ca sa te dai mare, mai bine iei altceva, pana cand ai bani de ceva serios...

Bai capalau ... unii prefera sa stea intr-o masina cu un interior de exceptie, si nu intr-o caruta ... daca tie iti sa stai intre plasticaraie nu e problema mea.
Auzi ... cand nu ai nimic concret de argumentat te iei de interior :lol: Mi se pare interiorul un lucru foarte important, depinde de gusturi, de atentia la detalii da de ce sa ma astept sa sesizeze asta un tip cu un id ca: "besina cu sange"

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1104192)

Unu la mana, nu e modelul de baza, 2 la mana, daca e sa fiu la fel de marlan si tupeist ca tine as putea spune ca masina mea costa cat 2 neonuri de ale tale, asa ca mai bine te abtii ca nu te doar capu pe tine de resursele mele. ok??

Daca imi luam si eu acum un 18T ... si nu aveam motorul de 3.0 care e greu de modificat probabil acum te salutam din mers ... cu tot cu racheta ta de neon ... ;)

AR33COP 17-09-07 13:45

dar de fapt neon-ul asta ce-i?dodge?

AlliedComposites 25-09-07 01:20

bai fraierilor, cand am bani imi iau masina adevarata, pana atunci ma multumesc cu masina performanta si nu incerc sa dovedesc nimic prin ce masina conduc, spre deosebire de aia care-si iau masini sa se dea mari... de ce arata A4 cu A6? ca A4 e versiunea saracului... ia-ti A6 sau mai sus sau i-ati o masina normala...

da da interiorul e asa de important, ma pis pe mine de ras, deasta-mi pierd timpu cu voi.... de parca fiindca A4 are 9 bucati de lemn fals la interior, asta inseamna ca nu ie plasticarie :D Cand nu poti sa te lauzi de viteza, sau de alte performante, te dai mare cu cat de comod e scaunul... pai bai, va urez sa va fie interioru comfortabil bine de tot, ca o sa stati mult de tot in el... stiu foarte bine ca V6le e un melc, iar 1.8T-ul nu are absolut nimic impresionant la el... nu stiu cum e dieselul, dar fiind diesel probabil e la fel de varza ca dieselul din passatul nostru, poate chiar si mai slab, ca parca vad ca nu e de 2.7 ...

ce e asa spectaculos la A4?? are quattro!!! LOOOL, de parca in romania chiar e iarna adevarata... fiti seriosi, nu e nevoie de awd in romania si majoritatea europei, spre dovada mercedes. Deci ce va ramane? o emblema si un interior... laudativa de interior cat vreti, eu prefer viteza... si habar n-aveti cum merge masina mea in curbe deci nu va mai dati opiniile neinformate ca bateti campii mai rau ca tiganii

AlliedComposites 25-09-07 01:27

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1104373)
PS:din ce spui tu cu dotarile care le poti pune pe 'orice' masina reiese ca un seria 1 cu navigatie,telefon,piele,bi-xenoane si alte dotari este la fel ca un seria 7 cu aceleasi dotari la confort si finisari interioare?:rolleyes2

mor de ras :lol:

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1104373)
PS2:si cu siguranta sunt multi cu a4/seria3/a6/seria5 care ar fi avut bani de versiunea sport(care ii spui tu adevarata)dar nu toata lumea are nevoie de 500 CP,si pun mai mult accent pe confort,dotari mai multe,si o motorizare care este foarte suficienta de 150-250CP...

daca ar fi sa avem un pol intre ce ar lua lumea si optiune ar fi un "hot hatch", o masina sport, sau un A4/seria 3, cu acelasi plafon de pret, hot hatch si masina sport ar fi deasupra de fiecare data de fiecare data....

cine vrea lux cu adevarat, vorbeste de seria 5, de lexus, A8 si A6, jaguar... nimeni de A4 si seria 3... decat poate aia care.................................

AlliedComposites 25-09-07 01:30

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1104403)
Ti-am citit mai toate posturile tale si am observat ce prostii debitezi,cred ca esti un frustrat care nu si-a permis o marca premium si suparat ca s-a pricopsit cu o tampenie de masina precum "Neon" vine sa-si verse amarul pe forum!

eu nu ti-am citit nici un post pana acum ca nu ai avut nimic interesant de zis :shock: :lol:

AlliedComposites 25-09-07 01:33

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 1104258)
de aia nu ma duc io in america mah ca ajung ca ala.cu toate ca am viza pe 10 ani.

da, doamne fereste sa te expui unui fel de a gandi diferit :lol:

SFW 25-09-07 01:37

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1117131)
bai fraierilor, cand am bani imi iau masina adevarata, pana atunci ma multumesc cu masina performanta si nu incerc sa dovedesc nimic prin ce masina conduc, spre deosebire de aia care-si iau masini sa se dea mari... de ce arata A4 cu A6? ca A4 e versiunea saracului... ia-ti A6 sau mai sus sau i-ati o masina normala...

da da interiorul e asa de important, ma pis pe mine de ras, deasta-mi pierd timpu cu voi.... de parca fiindca A4 are 9 bucati de lemn fals la interior, asta inseamna ca nu ie plasticarie :D Cand nu poti sa te lauzi de viteza, sau de alte performante, te dai mare cu cat de comod e scaunul... pai bai, va urez sa va fie interioru comfortabil bine de tot, ca o sa stati mult de tot in el... stiu foarte bine ca V6le e un melc, iar 1.8T-ul nu are absolut nimic impresionant la el... nu stiu cum e dieselul, dar fiind diesel probabil e la fel de varza ca dieselul din passatul nostru, poate chiar si mai slab, ca parca vad ca nu e de 2.7 ...

ce e asa spectaculos la A4?? are quattro!!! LOOOL, de parca in romania chiar e iarna adevarata... fiti seriosi, nu e nevoie de awd in romania si majoritatea europei, spre dovada mercedes. Deci ce va ramane? o emblema si un interior... laudativa de interior cat vreti, eu prefer viteza... si habar n-aveti cum merge masina mea in curbe deci nu va mai dati opiniile neinformate ca bateti campii mai rau ca tiganii

Bai besina cu sange ... fraier sa-i zici lu tac-tu.
Pana o sa ai bani macar de masina mea mai taci in ... mea din gura ...

Avem in club (anonymous motorsport) un tt cu 1.8T care se ... pe neon-ul tau ...

Si fraiere ... am avut de ales intre A6 si A4 ... da pt ca am mai condus A6 si nu mi-a placut datorita dimensiunilor am ales A4 pt ca asta imi convine mie cel mai mult ca dimensiuni ... da ce sa ma astept de la un distrus ca tine ...

Si bai laba, ti-am mai zis ... daca iti place sa mergi in carutza poti sa-ti cumperi 10 neoane ... da mai taci dracului bai besina insangerata cand vine vorba de gusturile altora.

Ma bucur ca V6 meu e un melc ... da nu as da melcul meu pe 10 carutze ca a ta !

AlliedComposites 25-09-07 04:40

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1117144)
Avem in club (anonymous motorsport) un tt cu 1.8T care se ... pe neon-ul tau ...

haha, bine ca ai aruncat pe fereastra ce gram de credibilitate ce mai aveai :lol:

cand o sa scoateti voi 400 cai si 610+ Nm atunci mai vino sa vorbim amice ;) vai de biata mea carutza :lol:

AlliedComposites 25-09-07 04:49

stiu destul de multe despre A4, mai mult de cat crezi, pentru ca am clienti localnici care vor piese din carbon... subwoofer-ul si chestia pt amplificator o sa se vanda bine de tot, la fel ca upgrade-ul de interior care o sa inlocuiasca lemnul cu fibra de carbon, ca in RS4.... deci ai incredere, m-am dat si cu 1.8T si cu V6le, si am vorbit cu proprietarii, si toti aia cu V6 sunt de acord ca e un melc puturos... deci nu mai plange, ca nici fratii tai nu se amagesc cu vise deastea...

ce imi place la A4? ca are scaune de piele moi si misto... asta e TOT! si scuzama, dar prefer niste scaune sport oricand, si daca as vrea un sedan de familie, doar pentru niste scaune misto nu ar fi destul sa ma convinga...

le-am zis la ai mei sa-si ia A4, ca ghici ce, vroiau si ei sa fie ca toata lumea de cand au inceput sa se vanda bine, si i-am incurajat sa-si ia, numai pentru ca am un prieten care si el are un A4 1.8T si imi place la nebunie cat de stabil e pe drum pe ghetushul infernal care il avem aici iarna... pana la urma au luat passatul ca era o clasa mai sus...

deci da, chiar vorbesc fix din ****, exact cum vorbesti tu despre carutza mea....

MerlinSpitfire 25-09-07 09:43

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1117215)
stiu destul de multe despre A4, mai mult de cat crezi, pentru ca am clienti localnici care vor piese din carbon... subwoofer-ul si chestia pt amplificator o sa se vanda bine de tot, la fel ca upgrade-ul de interior care o sa inlocuiasca lemnul cu fibra de carbon, ca in RS4.... deci ai incredere, m-am dat si cu 1.8T si cu V6le, si am vorbit cu proprietarii, si toti aia cu V6 sunt de acord ca e un melc puturos... deci nu mai plange, ca nici fratii tai nu se amagesc cu vise deastea...

ce imi place la A4? ca are scaune de piele moi si misto... asta e TOT! si scuzama, dar prefer niste scaune sport oricand, si daca as vrea un sedan de familie, doar pentru niste scaune misto nu ar fi destul sa ma convinga...

le-am zis la ai mei sa-si ia A4, ca ghici ce, vroiau si ei sa fie ca toata lumea de cand au inceput sa se vanda bine, si i-am incurajat sa-si ia, numai pentru ca am un prieten care si el are un A4 1.8T si imi place la nebunie cat de stabil e pe drum pe ghetushul infernal care il avem aici iarna... pana la urma au luat passatul ca era o clasa mai sus...

deci da, chiar vorbesc fix din ****, exact cum vorbesti tu despre carutza mea....

A4 sau Passat e aceeasi mecanica si aceeasi motorizare . Dar tu vorbesti ce stii si din pacate nu stii ce vorbesti .

_anaconda_ 25-09-07 12:19

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1117137)
mor de ras :lol:

TU ai zis ca dc sa iti iei o masina ca a4/seria3/c-klasse cand poti sa pui aceleasi dotari si pe o alta masina mai ieftina!dar nu se compara un ***** de masina americana sau cine ce cu aceleasi dotari cu un a4/seria3/c...alea sunt masini premium,lumea de aia le cumpara,si bineinteles ca nu toata lumea isi permite a8 si s-klasse,nu toti isi permit neoane de baie....da ramai tu cu parerea ca posesorii de masini de genu si le cumpara ca sa arate de la ce 'mare producator vin'....si la cat mai multe beculete de ale tale,sau neoane....

_anaconda_ 25-09-07 12:21

Quote:

Originally Posted by MerlinSpitfire (Post 1117335)
A4 sau Passat e aceeasi mecanica si aceeasi motorizare . Dar tu vorbesti ce stii si din pacate nu stii ce vorbesti .

din cate stiam passatul foloseste platforma de a4 dar nu ultima generatie,si chiar daca... pt cultura generala a lul bloodfart a4 este o clasa mai sus ca passatul...

SFW 25-09-07 13:27

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1117215)

Da de ce ai vrut sa-si ia A4? Ca se se dea smecheri cand de fapt ei nu au bani de RS4?
Si prietenul ala al tau inseamna ca e tot un fraier care si-a luat A4 ca sa se dea mare ca are audi da e un prost care nu e decat un prost care nu are bani de o masina adevarata ... nu??
Vezi ca tu gandesti cu fundul ...

Si nu plang baiete, stai calm ... eu nu am zis ca am super bolid ca tine domnu meu ...

Si cu ce m-am compromis spunand de TT-ul acela?

ESPinoza 25-09-07 15:00

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1117700)
Da de ce ai vrut sa-si ia A4? Ca se se dea smecheri cand de fapt ei nu au bani de RS4?
Si prietenul ala al tau inseamna ca e tot un fraier care si-a luat A4 ca sa se dea mare ca are audi da e un prost care nu e decat un prost care nu are bani de o masina adevarata ... nu??

Si nu plang baiete, stai calm ... eu nu am zis ca am super bolid ca tine domnu meu ...

tu ai citit posturile lui pana acuma? nu vezi ca pt el becu ala e sfant si nu exista altceva.. sau cand ai vazut ca a scris ca cei care ishi iau a4, seria 3 sau c`klasse shi le iau ca sa se laude ca au mashini adevarate... chiar crezi ca merita efortu sa`l bagi in seama? fa si tu ca majoritatea si ignora`l e mai bine pt totzi:)

SFW 25-09-07 15:30

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 1117813)
tu ai citit posturile lui pana acuma? nu vezi ca pt el becu ala e sfant si nu exista altceva.. sau cand ai vazut ca a scris ca cei care ishi iau a4, seria 3 sau c`klasse shi le iau ca sa se laude ca au mashini adevarate... chiar crezi ca merita efortu sa`l bagi in seama? fa si tu ca majoritatea si ignora`l e mai bine pt totzi:)

Cam ai dreptate ... dar mi-e cam greu sa ma fac ca ploua cand unu ma jigneste ... desi nu merita omul atentie. ...

AlliedComposites 25-09-07 18:14

Quote:

A3 = Golf
A4 = Jetta
A6 = Passat
A8 = Phaeton (?)

nu?

AlliedComposites 25-09-07 18:25

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1117589)
TU ai zis ca dc sa iti iei o masina ca a4/seria3/c-klasse cand poti sa pui aceleasi dotari si pe o alta masina mai ieftina!dar nu se compara un ***** de masina americana sau cine ce cu aceleasi dotari cu un a4/seria3/c...alea sunt masini premium,lumea de aia le cumpara,si bineinteles ca nu toata lumea isi permite a8 si s-klasse,nu toti isi permit neoane de baie....da ramai tu cu parerea ca posesorii de masini de genu si le cumpara ca sa arate de la ce 'mare producator vin'....si la cat mai multe beculete de ale tale,sau neoane....

bai fraiere, pentru tine la categoria Europene nu exista decat Audi, BMW, si Merc, si la Americane doar Neonu meul...

Tu sti ce e ala volvo, alfa, opel, jaguar, ford, honda, toyota, nissan, renault, peugeut, citroen, ETC, ETC, ETC??? Alea nu-s pe majoritate masini normale? Alea sunt toate cacaturi???

VA PISATI IN GURILE VOASTRE COLECTIVE CA SUNTETI PREA TAMPITI SA PRICEPETI, SI VA CACATI PE VOI CA V-A ATACAT CINEVA BIJUTERIA!!!! LA ACELASI PRET, FACETI COMPARATIA INTRE ORICE MASINA SI UN A4 SAU UN 318, SAU UN 320, SI ARATATIMI VOI MIE PE HARTIE CUM CU ACEEASI BANI LUATI MAI MULT AUDI SAU SERIE 3, FATZA DE CEALALTA MASINA VA POATE INTRA ASTA IN CAP?

AlliedComposites 25-09-07 18:28

Quote:

ERA PE VREMURI, asta e model 2007

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1117591)
din cate stiam passatul foloseste platforma de a4 dar nu ultima generatie,si chiar daca... pt cultura generala a lul bloodfart a4 este o clasa mai sus ca passatul...

bai geniule, te bagi si tu ca musca-n curu calului

AR33COP 25-09-07 18:30

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1117213)
haha, bine ca ai aruncat pe fereastra ce gram de credibilitate ce mai aveai :lol:

cand o sa scoateti voi 400 cai si 610+ Nm atunci mai vino sa vorbim amice ;) vai de biata mea carutza :lol:

how about 610 hp or 490 whp (daca sti ce inseamna whp)si 780 nm?te gandesti ca altii au si din astea?

AlliedComposites 25-09-07 18:37

Quote:

bai boule, chiar daca citeai din doi in trei tot era de asteptat sa pricepea si capu tau sec ceva...

le-am zis sa-si ia si altele, inclusiv SUV, volvo, si altele, dar le-am recomandat A4 pentru quattro, pentru ca stiu cat de speriata e maicamea sa mearga iarna....

OK MANU?????? Crezi ca poti sa pricepi ceva atat de simplu in pielea mea sau esti chiar pe camp??

bravo ca ai gasit ceva ultra-minor de care sa te iei, si ai o scuza sa ignori sa raspunzi la restul din ce am zis

Quote:

WOW, cum e posibil ca cineva sa fie chiar in halu asta de idiot ???????? Copilu are masina de prin 2001.... eu l-am intalnit in 2003 intr-un curs de facultate.... CE **** MEA VREI SA-I FAC???? macar si-a tunerito si arata misto, si e destul de rapida, deci dute-n slobozi cu logica ta de taran

Quote:

da ma? ? ? ? te-ai compromis cand mi-ai facut masina carutza, si cand ai zis ca la tine in club sunt niste masini de masini care mi-ar da muci in orice zi.... pana una alta, carutza va da lectii la toti

AlliedComposites 25-09-07 18:43

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 1118124)
how about 610 hp or 490 whp (daca sti ce inseamna whp)si 780 nm?te gandesti ca altii au si din astea?

scumpule, stiu EXACT ce inseamna putere la roti, ca numerele care ti le-am dat sunt bazate pe dyno-uri, nu pe rice-math ;) :lol:

La 1400m altitudine la cat e calgary, am scos 12.39 la 118mph (189kmh) cu cauciucuri de strada, si daca as avea slick-uri as fi la in jur de 11.8 - 11.9 la aproape 200kmh..... Daca tu ti-ai construit ceva care sa fie asemanator de rapid, jos palaria si nu ma deranjeaza cu nimic daca tu sau altii sunt mai rapizi... pentru ca si sa ajungi la rezultatele astea e foarte greu, si majoritatea alora care se dau cunoscatori n-o sa ajunga in viata lor la nivelul asta si doar se pisa pe ei si-si dau cu parerea

22VIN 25-09-07 18:48

hai ma adu-ti u masina aia fara directie aici si hai sa vedem... ce castiga? tt-ul cu 180cp sau neon-ul cu 400cp si posibilitate de rulare in drum drept?:)) pt ca o cursa nu inseamna o liniuta iar o masina nu inseamna ca este puternica daca dovedeste asa ceva numai in drum drept. si nu te uit cand ziceai cat de rahat e civic-ul... un ''amarat'' de civic cu 140cp pe un drum stil dealu negru/transfagarasan/valea oltului te lasa sa ii vezi doar numaru din spate.
si hai sa vedem. hai sa dam un pumn in bord la un a4 ca ncii pumnu nu te doare datorita materialelor folosite si a spumei de sub bord si hai sa dam la neon un pumn ca se si crapa si iti si pica butonelele de pe-acolo :))) daca mai sunt si d-alea stil american (nu stiu asa ca nu bag mana in foc) pe care sa scrie: WINDOW, WASH, WIPERS, MIRROR, POWER asa ca pt americanii ''destepti'' car enu stiu sa citeasca o inscriptie atunci esti cool frate ce sa mai
cand dodge o sa fie la nivelu unui audi a3 macar atunci te las sa vorbesti. pana atunci ia-te si tu de daewoo, de ssang yong sau alte aberatii de masini

AR33COP 25-09-07 18:50

nu mai inteles.nu asemanator de rapid.mai rapid ca halogenul tau...asta era ideea.eu stau la 100 m altitudine dar e atata praf in orasu asta de nu-mi merge masina.asa ca a ta e mai ''buna'' clar ;-)

22VIN 25-09-07 18:53

bloodfart ti-as zice sa citesti semnatura lui COP si sa stii ca masina nu e stock...

AlliedComposites 25-09-07 19:02

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1118155)
hai ma adu-ti u masina aia fara directie aici si hai sa vedem... ce castiga? tt-ul cu 180cp sau neon-ul cu 400cp si posibilitate de rulare in drum drept?:)) pt ca o cursa nu inseamna o liniuta iar o masina nu inseamna ca este puternica daca dovedeste asa ceva numai in drum drept. si nu te uit cand ziceai cat de rahat e civic-ul... un ''amarat'' de civic cu 140cp pe un drum stil dealu negru/transfagarasan/valea oltului te lasa sa ii vezi doar numaru din spate.
si hai sa vedem. hai sa dam un pumn in bord la un a4 ca ncii pumnu nu te doare datorita materialelor folosite si a spumei de sub bord si hai sa dam la neon un pumn ca se si crapa si iti si pica butonelele de pe-acolo :))) daca mai sunt si d-alea stil american (nu stiu asa ca nu bag mana in foc) pe care sa scrie: WINDOW, WASH, WIPERS, MIRROR, POWER asa ca pt americanii ''destepti'' car enu stiu sa citeasca o inscriptie atunci esti cool frate ce sa mai
cand dodge o sa fie la nivelu unui audi a3 macar atunci te las sa vorbesti. pana atunci ia-te si tu de daewoo, de ssang yong sau alte aberatii de masini

Bai, tu speculezi si inventezi tot ce ai spus aici despre masina mea si alea americane... NU AI VAZUT IN VIATA TA AMARATA ASA CEVA, dar dai din gura mai rau ca o moara stricata.... DE UNDE NAIBA STI TU MA CUM IA CURBELE MASINA MEA???? BAZAT PE CE MA GENIULE??????? PE CE AI AUZIT TU?? PE CE SPUNE CLARKSON?? BAI FRAIERE, CLARKSON E UNU DIN FAVORITII MEI SI IL IUBESC LA NEBUNIE, DAR LA CAPITOLUL AMERICANE A FOST MEREU PE COMPLET ALTA PLANETA... MAI ALES ULTIMUL LUI FILM, CAND A LUAT UN MUSTANG DE BAZA SI TOT ZICEA CA E GT CU V8!!!! SAU CAND A FACUT CONCURS INTRE ARIEL ATOM SI DODGE RAM... ASTA E CONCURS CARE CHIPURILE ARATA CE E MAI BUN IN EUROPA CU CE E MAI BUN IN AMERICA MA????? DE CE NU PUNE UN FERRARI CONTRA UNUI VAN IN PIELEA MEA...

Stiti de ce exista aftermaket in aceasta lume?????? pentru ca sa imbunatatesti ce ti-a dat producatorul.... Si ghici ce??? Cum poti sa faci o dacie sa aiba tinuta de drum buna, si sa opreasca repede, asa poti sa faci la orice masina, chiar cu mult mai bine... Deci pentru tine si toti ceilalti care sunteti asa de informati incat nu mai aveti stare si trebuie sa ne ziceti si noua, masina mea are si coilovers, si sway bars, si strut bars, si cauciucuri late, si frane mari, deci daca aveti de gand sa fiti niste papagali in continuare, continuati cu idioteniile voastre despre cat de prost cotesc masinile americane...

SUNTETI NISTE BATUTI IN CAP!!!! masinile americane cand vin in europa de obicei vin cu suspensie mai buna... de ce? pentru ca in europa sunt trumuri mici si intortochiate... in america sunt largi si drepte, deci da, face sens sa-ti puna numai suspensie de baza, si daca tu vrei sa te simti ca in M3, iti pui tu ce suspensie vrei.... e atat de banal pentru orice om care cat de cat mai gandeste singur, nu doar repeta ca bou tot ce a auzit de la altii, si majoritatea timpului eronat

AlliedComposites 25-09-07 19:10

Quote:

si hai sa vedem. hai sa dam un pumn in bord la un a4 ca ncii pumnu nu te doare datorita materialelor folosite si a spumei de sub bord si hai sa dam la neon un pumn ca se si crapa si iti si pica butonelele de pe-acolo :)))

hahahahaha SI ASTA am facut la viata mea... cand am busit neonul vechi din 95 care il aveam, am adunat niste prieteni, si cu bate si ciocane ne-am distrat cu caroseria nitel pana a fost timpul sa o duc la fier vechi... si cand dadeam cu dita mai ciocanu, deabia se indesa tabla... deci esti pe campi din nou... mi se rupe mie **** acuma ca sunt masini americane care se indoaie usor, ideea e ca tu HABAR N-AI si vorbesti din ****, ca toti fraierii ca tine

Quote:

daca mai sunt si d-alea stil american (nu stiu asa ca nu bag mana in foc) pe care sa scrie: WINDOW, WASH, WIPERS, MIRROR, POWER asa ca pt americanii ''destepti'' car enu stiu sa citeasca o inscriptie atunci esti cool frate ce sa mai

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA! Bravo Jeremy Clarkson esti haios, numai ca imi amintesc deja faza asta de cand ai folosit-o in Top Gear, deci nu trebuie sa te repeti Jeremy Clarkson :lol: :lol:

Se vede ca nu poti sa mai dai semn de nici un pic de obiectivitate si nu esti capabil sa judeci fiecare masina pentru calitatile ei... dupa tine, "ce se spune" e biblia, si ce-ti spun cunoscatorii adevarati e o mare tampenie si nu crezi... o sa ajungi departe

Quote:

TU ma lasi pe mine sa vorbesc? cand iti *** o muie-n gura poate o sa-ti amintesti cine esti, si cu cine vorbesti

AlliedComposites 25-09-07 19:22

Quote:

Originally Posted by AR33COP (Post 1118157)
nu mai inteles.nu asemanator de rapid.mai rapid ca halogenul tau...asta era ideea.

baga niste cifre tata, si niste informatie...

cat face 0-100, viteza maxima, cat face pe 400m.... hai nu te oprii

AR33COP 25-09-07 19:24

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118210)
baga niste cifre tata, si niste informatie...

cat face 0-100, viteza maxima, cat face pe 400m.... hai nu te oprii

am scris mai sus....nu-ti fie lene sa citesti.iti mai zic una.80-120 km/h 2,3 sec.e bun?

All times are GMT +2. The time now is 19:08.

- Copyright 2026 4Tuning