![]() |
Re: tunatele din oradea!!!
Cu un pic de investitie cred ca poti scoate ceva fain din ea !!!!!!!!!!!!
|
din mazda ai poti sa faci avion de masina cu un pic de timp si oleaca de bani !!!!!! asa ca la treaba succes !!!!
|
Da ..sunt din Nufaru2 ...dar acu tre sa fac alta investitzie in ea decat tuning ..daca nu ai auzit a luat fok la motor :( shi imi tre acu ceva piese care le gasesc cam greu ...oricum dupa ce e gata o sa incep la ea sa o fac cam ceva asemanator cum e in poza aia modificata !
|
Daca auzitzi voi de o mazda 929 coupe pt piese sau de vanzare ..ma anuntzatzi shi pe mine va rog ? Va rog eu mult ca nu imi gasesc :( :D ;)
|
sa ai bafta la munca shi sa-ti curga banii pt. ea!apropos de piese,ai incarcat la reprezentanta?informativ,depinde ce-ti trebuie!:)
|
4 Attachment(s)
Nu am incercat la reprezentatza..am zis ca e prea veche sa incerc la ei .... nusht daca potrivesc piese de pe 626 ..sapt. viitoare primesc ceva bani shi am sa incerc sa vad ...uite cum arata motorul dupa incendiu ;) :D:sad:
|
Da cum ai reusit sa ii dai foc ?
|
Dintr`o prostie de 10 mii de lei :)) :P ...trebuia schimbat un furtun care ducea la carburator...shi am amanat cu o saptamana pt ca sincer nu aveam timp de ea..shi intr`o seara i`am dat cheie shi ca sa vezi ..lumina cat vrei de sub capota...s`a scurs benzina exact pe electromotor....a ars doar la motor dar e de`ajuns ca nu imi gasesc nici piese shi nici alta identica ca sa zic ca imi cumpar alta...motorul inka e bun...dar s`a dus draqu toata instalatzia electrica shi pompa de benzina ...aproximativ tot ce e mai important ....am intzeles ca in Austria sunt o gramada ..am sa incerc. ;)
|
Quote:
|
horguemtuning....prima data tre sa o repar :)) :P .....apoi 100% am sa o tuninghez shi am sa te caut ca vreau sa vad care ar putea sa mi`o faca ca in poza aia unde e verde din Oradea ;)
|
spor la treba baetzashule!:)
|
Vai in ce hal arata saraca dupa incendiu. Reparo cat mai repede, si vopsesteo o culoare mai speciala. Ceva frumos, dar in acelasi timp simplu, nu o impodobi prea mult ca nu e brad de craciun.
|
o s-o faca verde,gen virtual tuning!din cate am inteles!
|
Yeap...Verde Metalizat ....exact ca shi in poza....nu vreau nici eu sa o impodobesc asha de mult...dar o culoare ca verdele metalizat o prinde bine...farurile nusht la cine le`as putea face...vreau sa elimin examponarea de la ele...adika sa nu se mai ridice ....shi sa ii pun faruri rotunde ca in poza de la virtual. Acu pe primul plan e sa o repar...daca auzitzi careva pe undeva de o mazda 929 de vanzare anuntzatzi`ma shi pe mine ca o cumpar ;)...shtiu ca este una ca a mea roshi in orash dar nush a cui e shi daca e de vanzare....daca il cunoashtetzi va rog eu intrebati daca e de vanzare ;)
|
Un Renault Laguna, modificat destul de frumos, gri, mai este pe aici. Nu l-a prins nimeni la pozat??
|
@Xender: Laguna 2?
|
il vad des,shi voi face o foto!:)
|
2 Attachment(s)
Va referiti cumva la asta ? ;)
|
eu la aia ma refeream ;)
|
las ca iese in curand de la noi o alta bestie un Nissan 300ZX speram sa faca ravagii printre iubitorii de masini sport adevarate, poze in premiera pe saptmana viitoare
|
e vb de 300zx-ul de la kid tuning?
|
ala e clar altu'...
nu o sa iasa ala de la Laci...;)) sa vedem... Laguna2-ul e fain facut. am si eu poze de vineri seara inainte de dbdrag. |
Nu asta e alta e 3 litri in V cu carburator Webber momentan !
|
ce parere avetzi de citroenu' c4 coupe ala visiniu,cu dungi?:)
|
Quote:
|
Mai bine i-ai zice la proprietarul Citroenului sa apese pe acceleratie cu gandul cum se si poate opri ! >:)
|
Laguna arata super!!! era intr-o seara in cantemir la semafoare mama' cum o plecat de la semafor!! super suna esapamentul!!! Felicitari proprietarului!!:)
|
cam apasa pe acceleratzie,nea laci!crede-ma!:)
|
|
Fratilor astea as cam jumate din cate exista. Mai sunt destule!Osa va pun io cu restu dar nu acum!
|
Quote:
o parte din masinile din WSR : https://forum.4tuning.ro/157-west-side-racers.html |
Mai are Erwin Opelul Calibra ala Pictat Beeton....??:?: :!: :idea:
|
de cand io facut interioru zebra o fugit repede de la el :) :) :) o vandut-o demult
|
mai am o dilema mare la papuc cum sa ii fac interiorul , idei ? ....
|
Uitate soundidentityhifi o masina frumoasa:arrow:
|
tu trebuie sa decizi nea' laci,shi nimeni altcineva,pt. ca tzie tre' sa-tzi placa!
|
Quote:
|
Quote:
|
:):):):)):):))))):)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:22. |
- Copyright 2026 4Tuning