![]() |
sa lasam faptele sa vorbeasca tura viitoare :twisted:
poate facem si un mic pariu pe langa sa fie mai palpitant? rcs te tine :?: |
mah caline cand mergi vin si eu sa vad cum mere masina ta acuma :wink: ma suni ???
|
Re:
va doresc un \"PASTE FERICIT\"!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
poze, participanti, calendar, etc.. http://www.rektime.com/speedracing/index2.htm
|
poze care poze mah oir facut niste poze.... mai bine faceam eu pozele
|
bah....noi mai platim taxa de participare tura asta? :D asta daca as veni.......
|
asa s-a anuntat ca cei care au participat la etapa trecuta, nu vor plati etapa asta, din cauza ca nu au fost timpurile afisate. asa ca wati scos. ne vedem la arad
|
ar99bmw mah tu vii sau nu ??? :wink: sau tie frica de passatu ala 1.8t de aia nu vrei sa vii :lol:
|
poate vin ...nusth.....
|
Re:
Quote:
|
pacat.......
offtopic...am plecat la service:) :mrgreen: :peace: |
a fost slabutz azi... sau mi sa parut? ma asteptam la ceva mai complex ca data trecuta...dar... :(
|
cam putine masini.....
|
Spectatori si mai putini... Oarecum este prea scumpa intrarea si participarea... la alte competitii similare, preturile sunt la jumate...
|
Re:
Quote:
|
haha :)
Asa o sa fac :) tu nu ai participat data trecut? daca da...azi de ce nu? :( |
Au fost jumate din masinile ce au fost data trecuta :roll: Cei mai multi au fost de la Tm , surprinzator de slab a fost reprezentat Aradul :? Mai bine ca nu au fost asa multi spectatori, a fost mai lejer :wink: Aaaa, da, norocul tipului cu Swift e deja ridicol :!: Sper ca etapa urmatoare sa fie mai multe masini, ca oricum aducem cupele la Tm :twisted:
|
Nici prin cap nu-mi trecea ca nu ia CIVICU ROSU cupa
|
cine a luat cupa? Ce motor avea civicu rosu?
|
mi sa parut mie...sau CL600 a mers foarte slab??
|
Re:
Quote:
poate data viitoare o sa aiba ceva mai mullt antrenament pe noua masina |
Re:
Quote:
:) |
himm da chiar are 160 vtec 1.6 usuoara masina merge bine daaa ala cu crx te a facut sau nuu ??? asa am auzit :roll:
|
Nu stiu daca atzi observat dar Honda au fost cele mai multe!!! Oare asta deoarece toata lumea se inghesuie la V-tec??? Il astept pe Criss sa-si cumpere 1.6 V-tec pe Crx-u' lui..... nu prea cred ca o sa aiba vreun concurent pe masura!
|
Re:
Quote:
Criss:cioli scuze de modificare ,a fost din greseala :oops: Acolo am fost doar ca eram spectatori de data asta :( :cry: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
Quote:
Btw nu stitzi cumva un Corrado de vanzare??? Ofer un pretz bun daca mashina e pe masura!!! |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Bah am o rugaminte fatza de totzi cei din forum shi va rog sa o respectatzi !!!!! NU VA MAI LUATZI DE RCS.... se supara foarte repede!!!!!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
macar sa fii venit cu taxi sa nu bata la oki , in fine ... ti-ai pus folie pe spate ? |
Nu cioli...masina aia nu era a mea !!! De ce masina vorbesti frate ??? Eu eram in Jamaica la plaja...!!! Mai este un Clio sport in arad ??Eu nu am folie...ale mele sunt ionizate !!! Deci intrebare intrebatoare: cine are in arad un Clio Sport cu folie pe luneta !! Hm..deja am concurenta !!!! :shock:
Sper sa nu fie un V6 !! Am auzit un zvon ca vrea unul sa-si cumpere un V6 !!! :shock: :shock: |
Re:
Quote:
pana acuma nu am vazut nici un motiv bun :wink: |
De ce drequ nu is pe 400 metrii cursele?....hmmmmm.....asa ii o prostie...normal ca o masina mica si usoara gen swift....are cele mai multe sanse pe 200m......sec..... :evil:
|
Filmele din 14 Mai le gasiti aici:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=185988#185988 |
Re:
Quote:
|
sebastian ai grija ca ai postat de 2 ori, si ca sebastian si ca zaporojet :lol:
inca ceva IP address: 83.103.177.21 [ 63 Posts ] zaporojet [ 63 Posts ] aviator [ 5 Posts ] guci [ 3 Posts ] beduin [ 1 Post ] criss, sa nu stergi postul asta, ca sa stie lumea cu cine sta de vorba :wink: |
Re:
Quote:
Da stiu ca e o problema, la mine intru de pe telefon si apar IP ciudate cate o data se mai suprapun peste altele dar nicidecum nu arata nimic asta.Au mai fost confuzii multe pe net cu rahatul asta dar vad ca fiind mai noi pe aici si voi picati in aceeasi plasa. Hai sa trecem pentru ca nu ma simt, iar voi va puteti interesa mai bine cum vine treaba cu asta. Nu am timp de discutii si presupuneri sterile. Sper sa nu fi facut o obsesie pentru mine. Eu nu am nici o problema ba chiar apreciez ca faceti ceva pt lumea auto de acolo si astept sa discutam cand ne putem vedea. Multumesc de intelegere! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:06. |
- Copyright 2026 4Tuning