Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Dar pentru un barbat conteaza masina pe care o femeie o conduce? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/49731-barbat-conteaza-masina-femeie-conduce.html)

Mustang 27-08-07 22:35

Re: Dar pentru un barbat conteaza masina pe care o femeie o conduce?????

Pentru barbat conteaza ...
Fatza tipei din masina, sanii, fundul (daca o vede iesind din masina).

Masina ... NU ! Majoritatea vor vota cu NU!

Bea69 27-08-07 22:44

o informatie d ultima ora ptr unele domnisoare!!!!poti sa ai si ozn sub cur,daca esti timpita si defecta barbatul va trebui sa puna la bataie materialul intreg d lab@ k sa fie in stare d o mica demonstratie...ptr ei mimatul e mai problematic decit ptr femei....so that's why ei intr-adevar se vor uita la femeie prima oara,ba' kiar si a doua oara....;)
p d alta parte..daca l-ai rupt in pat...si ai fost in stare sa il uimesti mai mult decit o data cu o vorba...el si peste 5 ani va fi in stare sa iti zica c iti place la pat...si poate habar nu o sa mai aiba daca ai avut masina,sau nu!

dogy_10 28-08-07 02:08

am votat DA......conteaza foarte, foarte putin, dar de ce sa mint probabil ca mi-ar place ca prietena mea sa conduca un SLK....dar sa nu fie vre-un "gip" pt ca sincer mai bine o blonda intr-un 206 decat una in tuareg....apropo in timisoara e o bagaboanta cu un 206 cc roz....face senzatie tipa....e ajutata si de aspect

bodyspeed 28-08-07 08:56

:lol: :lol: :lol:
deci mai tare decat postul tau bea69 nici ca se va gasi
mi-am inceput dimineata sooooper bine .. ;)
pai asa e... daca rupe... patul crezi ca te intereseaza cu ce s-a deplasat pana la locul faptei. poate si cu taxi-ul sau ai dus-o tu dar nu conteaza...ce masina sau daca are ,,,asta e ideea ;)

dexter_20 28-08-07 09:38

cand vezi cur, decolteu si alte minunatii poa sa se dea jos si din carutza. la urma urmei nu de masina am nevoie ca pe-aia o am eu. mie imi trebuie femeia.

aleks 29-08-07 11:59

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1067867)
o informatie d ultima ora ptr unele domnisoare!!!!poti sa ai si ozn sub cur,daca esti timpita si defecta barbatul va trebui sa puna la bataie materialul intreg d lab@ k sa fie in stare d o mica demonstratie...ptr ei mimatul e mai problematic decit ptr femei....so that's why ei intr-adevar se vor uita la femeie prima oara,ba' kiar si a doua oara....;)
p d alta parte..daca l-ai rupt in pat...si ai fost in stare sa il uimesti mai mult decit o data cu o vorba...el si peste 5 ani va fi in stare sa iti zica c iti place la pat...si poate habar nu o sa mai aiba daca ai avut masina,sau nu!

adevarat grait-ai maria ta :lol::lol::lol:
pusei punctul pe y , dupa cum se spune.
ai rezumat perfect cum stau lucrurile :lol::lol:

IONUT-GBP 30-09-07 23:56

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1066054)
Finuta , draguta... :)

miroase a modestie :lol: :lol: ....conteaza prea putin ce masina conduce:x , atata timp cat e Desteapta , Curata ,Frumoasa :oops: :oops: :rolleyes2

needBrain 03-10-07 03:30

io am votat ca da dar nu neaparat ca ar conta masina in sine,ci cum are grija de ea,cum conduce,etc
cat despre masina...aici automat intrebarea e ceva de genu "conteaza daca are bani sau nu" si sincer nu-mi place sa ma intretina prietena..so...

26WRC 03-10-07 18:09

^ true true 8) :D

Mustang 03-10-07 23:44

Nu ma intereseaza ce conduce femeia ...
Ma intereseaza cum arata ea, ce are in cap si ce stie sa faca ...

Poate sa aibe Ferrari ... poate sa aibe Dacie ...
Atata timp cat o consider alegerea perfecta (ca persoana, nu pe baza masinii) atunci ma voi zbate pentru EA si nu pentru ce masina are.

shadowro 11-10-07 16:53

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1131761)
....atunci ma voi zbate pentru "EA" si nu pentru ce masina are.

Electronic Arts ? :))))))))))))))))))

Mustang 11-10-07 17:44

Si pentru firma aia ... as fi milionar :lol:

Decodat 20-10-07 10:12

Mai bine frumoasa cu Dacie decat urata cu SL!:ciggy:

dogy_10 21-10-07 11:46

corect.....da ia gandestete la frumoasa in SL......cum suna ;)

Mustang 21-10-07 15:29

Am vazut eu ... frumoasa in CLK ... dar proasta cu spume.

dogy_10 21-10-07 15:41

pai nah tot asa de bine poate sa fieb prosta si in dacie...nu inseamna ca daca are sl trebuie sa fie neaparat urata sau proasta...eu stiu una si frumoasa si desteapta si cu audi a4.....dar foarte rea...

payty 21-10-07 16:47

eu am votat "NU", pentru ca in mod normal nu ma uit ce conduce tipa. Dar acuma ma gandesc ca mai bine puneam "DA".

Si cum sunt mare fan dacia 1300, vreau sa vad si eu gagica aia care conduce asa ceva si mai e si mandra de asta :)!

Mustang 21-10-07 17:41

Quote:

Originally Posted by dogy_10 (Post 1160290)
pai nah tot asa de bine poate sa fieb prosta si in dacie...nu inseamna ca daca are sl trebuie sa fie neaparat urata sau proasta...eu stiu una si frumoasa si desteapta si cu audi a4.....dar foarte rea...

ma abtin la ultima parte :D

mirciu 21-10-07 20:29

Quote:

nu prea mai vad ce as putea adauga.......pt ca omu are perfecta dreptate

payty 21-10-07 20:38

Quote:

:):):) ha haaaaaaaaaa...... foarte tare! s-ar putea sa zica unele domnisoare ca tii cu "dusmanul", asa ca ai grija ce zici :):)

Bea69 21-10-07 22:27

Quote:

Originally Posted by mirciu (Post 1160791)
nu prea mai vad ce as putea adauga.......pt ca omu are perfecta dreptate

omu este o EA :D :D :D nu d park ar face vreo diferenta,dar ptr viitor poate e bine sa stii...;)
@payty : prefer sa infrunt realitatea cruda,decit sa ma amagesc cu povesti...si prea putin ma intereseaza parerea oamenilor ,asa in general,daca stiu k am dreptate ;)

aleks 22-10-07 15:34

postul tau face valuri si acum bea :D:D:D
ai rezumat prea bine totul ;)

Mishu-f 23-10-07 00:04

deci visu meu e o femeie cu zile putine si multi bani.... sa aibe un CLS ...... dar sincer sa fiu .... nu ma intereseaza sa aibe masina :)) .....sa arate bine, sa fie desteapta si sa ma inteleg cu ea atat......

P.S. Bea mare dreptate ai... nu suport fetele care put a prostie.... pot ele sa fie si super bune.... pot sa zic ca merg o data si gata =)) ..... da te plictisesti repede.....

11KPO 06-11-08 00:03

pentru mine nu conteaza ce masina conduce femeia.

zGb 07-11-08 03:25

pe mine ma doare la banana ce conduce dar chiar nu m-as supara daca ar avea macar un m ceva :lol:

26WRC 09-11-08 10:15

prietena mea conduce o dacie 1310, dar nu asta ma deranjeaza, enervat ca o considera o maisna foarte buna, desi a condus si cu servodirectie si masini hidramate, ea tot la dacia ei tine si o considera mai buna:evil:

Mustang 09-11-08 10:24

Daca asta ii place fetei, ce-ai cu ea? :lol:

Evoluzione 09-11-08 14:44

Nu conteaza pentru ca nu are nici o legatura cu sentimentele...
Dar ce masina conduce fata e o indicatie utila, conduce Twingo: sau e prosta sau nu are nici un gust... conduce 206: e sportiva si emotionala, conduce a4: i plac masinile, conduce Fiat 500: e fashion... conduce cayenne: taicaso io luat =))

aleks 09-11-08 20:02

si daca soferita de twingo a avut bani doar de atat?
depinde foarte mult de gust, twingo e urata, dar are calitati pe care alte surate de aceleasi dimensiuni nu le au...
la concret: sa presupunem ca mama ta sau prietena ta ar primi de la munca un twingo masina de servici, si le-ar vedea altcineva in trafic, ti s-ar mai parea corecta catalogarea ta de mai devreme? ma indoiesc serios...
de ce nu incercati sa va formati parerile in functie de date concrete si nu de catalogari inchistate in tipare si sabloane?

Evoluzione 09-11-08 20:27

Drept am plecat de la idea ca masina e proprietatea fetei...
In cazul masinii de serviciu oricum se anuleaza orice comparatie de genul asta... Poate o tembela sa aiba masina de serviciu un Audi A6!

Twingo nu e masina ieftina, cine vrea sa-si pastreze bani alege Matiz, cine are gust 107/C1/Aygo... asa se explica totul ;)

Aleks... De ocazie nu gasesti la 400EUR, si tot gasesti alte masini mai bune sau barom mai frumoase.
Am zis ceva mai sus, nu retrag din contra, "C'est l'exception qui confirme la regle." asa ne spuneau profesorii 'exceptia ce confirma regula' :-P

aleks 09-11-08 22:10

twingo se fabrica de la inceputul anilor 90, si incepe de la 4-500 de euro, de asta spuneam..
cat despre prietena cu a6 masina de servici, te-ai scos daca e a ta(prietena, nu masina) :lol:

needBrain 12-11-08 01:38

masina sa aiba...dar cum zicea si cineva mai sus...nu m-ar deranja un m :))

Mustang 12-11-08 08:10

Daca needbrain a ajuns o "curvulita", ma bag si eu. :lol:

needBrain 12-11-08 11:20

pai...ia gandeste-te,cand ajung pe undeva si ma trotilez,pe mine cine ma duce acasa? :))))
ca io am talentu sa beau pana numar si becu :)) iti dai seama ce efort ar fi sa numar banii in taxiu...?:))

aXelstorm 13-11-08 11:38

Pt mine conteaza masina pe care o conduce, daca are asa ceva. Nu conteaza ca valoare materiala, insa spune uneori destul de multe despre persoana de la volan. Iti da o idee despre acea persoana, ca pofta de viata, ca mod in care isi tine lucrurile...cat de ingrijita e. In exterior...duca-se, nu prea ai cum s-o tii curata curata non stop...insa fond de ten cazut pe centura (nu radeti, am vazut asa ceva) sau jeg mult ascuns sub covoare, huse...ridica semne de intrebare. De asemenea felul in care conduce masina, felul in care reactioneaza in situatii suparatoare (oameni cu co*** de carton care conduc agresiv nejustificat pt a dovedi ca sunt smecheri), pot spune cate ceva despre persoana respectiva. Chiar si culoarea masinii, si motorizarea (daca masina nu e luata second, bineinteles, unde mai iei si ce gasesti)

bmwm5 13-11-08 12:31

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 1858930)
pai...ia gandeste-te,cand ajung pe undeva si ma trotilez,pe mine cine ma duce acasa? :))))
ca io am talentu sa beau pana numar si becu :)) iti dai seama ce efort ar fi sa numar banii in taxiu...?:))

am vazut o tipa,o amica intr-o seara CU PRIETENUL in masina,un bmw,numai ca in loc sa-l tina in dreapta cum era normal,il pusese pe bancheta din spate ca abia spalase masina si nu vroia sa i-o murdareasca ala :)

needBrain 13-11-08 18:49

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1861376)
am vazut o tipa,o amica intr-o seara CU PRIETENUL in masina,un bmw,numai ca in loc sa-l tina in dreapta cum era normal,il pusese pe bancheta din spate ca abia spalase masina si nu vroia sa i-o murdareasca ala :)

era bmw pick-up? :)))
io cred ca se murdareste la fel...si in fata si in spate...

aXelstorm 13-11-08 22:55

O boratura tzapana pe scaun, maneca si schimbator, plus putoarea degajata de o voma de dupa bautura...masina compromisa oricum, dar decizie desteapta, s-a aparat de cel mai rau scenariu. =))

aleks 13-11-08 23:19

ma rog, sa lasam amanuntele de genul asta si sa revenim la subiectul topicului.
parerile voastre de barbati (sau de femei) despre rolul pe care il joaca masina in aprecierea fetei de catre barbati...

needBrain 14-11-08 00:44

esti carcotas ma alekse
lasa-ne sa parlamentam si noi :P

All times are GMT +2. The time now is 12:58.

- Copyright 2026 4Tuning