![]() |
Re: Dacia mea BR 40 YUL
salut. foarte tare masina, o parere din partea mea sa nu ii mai faci nimic la exterior, arata foarte bine masina, volanul imi place mult, si tine_o cat mai curata, bafta
|
ma bucur k iti place.
la exterior nu ii fac nimik decat jenti,ori alea de mai sus, ori de-alea de tabla extra-balon. oricum io nu sunt genul care ii pune bari cu prelungiri sau alte tampenii. io vreau un clasic-modern, dak intelegi... |
felicitari pt masina, keep it clean
o masina foarte frumoasa ,ingrijita si mai rar asa masina. am avut si yoo una din 80, dar iam dat-o fratelui meu care o modifica :D o sa iasa ceva tare |
multumesc!
|
Quote:
|
frumoasa masina.sa o stapanesti sanatos....pui o poza cu angel eyes aprinse?
|
1 Attachment(s)
uite ti-am facut o poza cu jentile care vrei sa le pui si cu cateva mici modificari ;)....eu zic ca vin bine jentile aste
|
a iesit f misto!!! multumesc mult. chiar la asa ceva m-am gandit si io!!
|
Nervos 1.3-ul tau Iulica..ce sa zic,am ramas surprins..:shock:
Abia astept sa o dam din nou la primavara8) ..a inceput sa-mi placa sportul asta:D |
dragutza mashina ta.... sa ai grija d ea shi keep it clean ! ;)
|
Quote:
|
Quote:
sa vedem la primavara cum merge cu mot de 1.4:D |
2 Attachment(s)
Quote:
am sa revin cu poze mai clare |
frumoasa masina:-) eu as vopsii bariile negre
|
super daciuk , laso cat mai simpla k arata mai bine , iar la suspensie eu zic k nu merita drumurile noastre una sport si mai ales dak ai de mers mai mult cu ea e cam neplacut , in rest e super , cautai ceva jenti . Ai noroc de ea
|
multzumes! in privintza barilor am sa caut bari de TS, dealea care se prelungesc pe colt, adik fara tampoanele laterale.
in primavara o sa o mai cobor un pic si ii pun niste amortizoare sport, si in privintza jentilor nu sunt sigur; am un set de CMS-uri, dar eu cred k o sa ii stea mai bn cu niste jenti extra-balon. si cam atat, simpla si nervoasa :D |
super tare masina.bafta in continuare si ai grija sa nu o dai in penibil cu ea.pana acum e beton!:)
|
e super misto interioru.....am si yo o intrebare cam cat e un filtru de aer k al tau......sa o stapanesti sanatos....:D
|
misto liniutza....app pot sa imi pun si yo pe dacie din 95 cercuri dinalea la aruri k la bmw:D
|
da, bineinteles ca poti.cel mai bn ar arata unu mai mic in interior si unu mai mare in exterior.
|
Re: Br 40 Yul
4 Attachment(s)
am revenit, cu o evacuare mai pe placul vecinilor si a politiei!!:D
toba mica scoasa, toba mare goala de inox, si capat toba de inox de 10 cm! muzica pt urechile pasionatilor!!!:D a si iam adaptat si o masca de R12 si niste pleoape din tabla. sper sa va placa. |
arata urat pleoapele alea, mai bine lasa fata simpla , parerea mea
frumoasa toba bafta in continuare |
Quote:
|
Bravo!!! asteptam si ActivExhaust-ul....................
|
Iulica,imi place toba taticu'..lucru calumea! se aude de rupe,cred ca m-ai intrecut:lol:
s-o lasi pe liber cand te apropii de gabori ca iti iau astia masina cu totul cand te-or auzii:lol: Vezi,regleaza aprinderea,ca azi cand ai plecat de la mine se auzeau ceva intreruperi..:rolleyes2 ..o bujie,o platina ceva..sau sa fie Metabondul?:???: Oricum,SUPER TARE TOBA!!!8) 8) 8) |
Ms bogdan! problema se rezolvase cu aditivul de benzina metabond, dar am ramas fara banz ieri si de cand am pus iar benz a inceput sa intrerupa iar. sigur sunt bujiile de vina.asta e!
in leg cu politia...incetishor...cu clapa inchisa...:D |
1 Attachment(s)
dar da jos pleoapele jos ca arata urat si pune banda neagra peste imbinatura la pozitie si eu tot asa am avut si arata mult mai bine decat cu pleoapele alea (doar la farurile din interior am mai avut inele)
|
1 Attachment(s)
Sau poti sa le faci putin mai mari inelele si sa lasi fara pleoape. Uite ale mele, cele de pe interior le-am facut prima data, cele de pe exterior Stage2 :-) , acu urmeaza sa le fac si pe cele de pe interior tot albastrui si gata. Si am rezolvat si cu pleoapele... Acu cum crezi tu, daca iti plac pastreazale, daca tii cont si de parerea celor din jur...
|
ai stricat rau aspectul cu pleoapele alea....eu as zice sa le dai jos , sa gasesti alta solutie
toba e criminala....arata bine rau da ...sunt curios cum se aude....nu pui si tu un ''muvi''? :D |
toba se aude f TARE!!! imediat cum fac rost de o camera de filmat fac si un film.
in privintza pleoapelor...nush ce sa zic. chiar nu mia placut cum se vad angel-urile ziua si noaptea cu ele aprinse.dar tinand cont de ceea ce spuneti cred k am sa renunt la ele. |
vezi ca usor usor o dai in kitch cu pleoapele alea
|
Quote:
|
laso mai jos, si tine-o cat mai simpla ;)
|
Quote:
|
rotile sunt de vina baga si tu ceva pe 165/55 sau 170/50 :)
|
mi se pare mie sau dispar posturi pe aici?
|
Quote:
|
Quote:
|
evita cauciucurile cu talon mic pe 13" incearca 50 55 60 ca daca nu, va arata ca robinetii jantele
|
ms pt sfat. am sa tin cont si de asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning