![]() |
3 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
Am mai gasit ceva cu Ferrari-ul care arsese...a stat pilotul ceva in flacari, nu-mi vine sa cred!
|
3 Attachment(s)
Tot felul de curse...marpha
|
3 Attachment(s)
Tot de pe la vecini.
|
3 Attachment(s)
Saracul cangur...
|
3 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
kimi...ghinionist, o lada care o ia razna si....
o prosta cu scuterul...n-as lua-o de nevasta :-)) |
Morrrrrrrrrrr de rassssssssssssssssss ! Tipa cu scuter-erul a fost super idioata ! :lol:
|
ce idioata :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: CEA MAI IDIOATA :lol: :lol: :lol:
|
cea mai praosta femeie pe 2 roti
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si meldoia ce tare e :)))))))) hop peste bordura :)))))
|
azi am vazut Fordu Fiesta care a dat peste cretinu ala la baia mare , nici o zgarietura pe bara nimik la capota parbriz nimik , am inteles ca nu a murit nebunu a avut norok si am inteles ca asa facea cam pe la toate raliurile la care se ducea
|
O fractura de picior si alte contuzii minore...noroc cu carul.
|
1 Attachment(s)
super montaj
|
1 Attachment(s)
si un wrc
|
3 Attachment(s)
Un Corvette face bum...
Iar cel cu motoare...nici un accident, dar tre' sa-l vedeti pe cel de la sfarsit cu Pontiacul alb, tare de tot cascadoria, nu-mi vine sa cred ca a avut tupeu sa lase masnina aia sa mearga singura...hai ca lasat-ul pe \"cruise\" e simplu, dar directia? Ma gandesc ca mai era unul in masina, pur si simplu nu-mi vine sa cred ca aia mergea singura. Si un crash realizat de cei de la Top Gear, destul de nasol. |
3 Attachment(s)
Un drift esuat, nu inteleg de ce japonezul n-a indreptat si el volanul in timp ce frana, risca mai mult asa sa rupa ceva la directie (daca n-a rupt)...
Niste accidente funny in america pe autostrada (eram 100% sigur ca in BMW e o proasta) Si un accident de raliu. |
3 Attachment(s)
Primul e marpha rau, in ce hal i-a facut tabla aluia...varza PT Cruiser!
|
daca stai un pic si analizezi FUN ON ICE majoritatea masinilor care pierd aderenta/controlul sunt masini cu tractiune spate........
n-ar strica un diferential cu autoblocant :roll: |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
Incredible... :shock:
|
Re:
Quote:
riscul meseriei (cu pareri de rau pt pers in cauza) |
3 Attachment(s)
Brrrr, anuntati si voi cand puneti de pe ogrish...alea sunt naspa rau.
Ultimul de aici e relativ nasol. |
Re:
Quote:
|
bai cu parere de rau trebuie sa va anunt ca sunt mult prea de kko filmele voastre , nu mai puneti prostii din astea ma, ce vrei sa imi fie frica sa ma mai urc in masina sau sa ies pe strada ?
|
Re:
Quote:
VREM MAI MULT, VREM MAI MULT :P :lol: |
Re:
Quote:
|
INCHIDETI DRAQU TOPICUL ASTA...
E CA SI CAND ESTI PILOT SI ITI TOT ADUCE AMINTE CINEVA CA POTI SA TE PRABUSESTI. E CA SI CAND TE OPEREZI SI TE BATE LUMEA LA CAP CA POTI MURI ORICAND. E CA SI CAND SCAFANDRU SI TE GANDESTI MEREU CA RAMAI FARA AER SI TE INECI. Oameni buni, suntem soferi si nu cred ca este cazul sa ne aducem mereu aminte ce ni se paote intampla. Stim cu totii riscurile meseriei. Fiecare are calea lui si poate muri si in timp ce doarme sau da la buci. Terminati va rog cu asemenea tampenii... Ogrish sau Rotten sunt site-uri pentru dereglati mintali. |
aripioara acolo sus scrie:\"NU VA UITATI DACA NU VA TINE!!!!!!!!!!!!!\" :lol: :lol: nu prea te tine!
|
Re:
Quote:
SCRIE FOARTE FOARTE CLAR: NU VA UITATI DACA NU VA TINE |
test of caracter e super bestiala :)
|
pun pariu k aia era prietena soferului de pe locul 2 :D
|
Re:
Quote:
Aici vorbeam de ideea asta in sine ca e tampita si in loc sa ne incurajeze la condus, ne incurajeaza la RATB... Ai draqu masochisti :lol: |
bai adevarul ete ca nu te tine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: mihutz_b HIT ME HARDER :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
Sorry daca am deschis motiv de cearta, nici pe departe nu m-am gandit la asta...
Iata ca si asta a ajuns pe Ogrish...tot respectul pt. cel de saptamana trecuta, cel care a fost lovit de renault-ul galben (sper sa nu gresesc) pt. ca a avut inspiratia geniala sa sara inainte sa fie lovit! Ultimul e relativ nasol, parca l-a lovit pe unul, nu-mi dau seama... |
3 Attachment(s)
...
|
2 Attachment(s)
Asta e relativ nasol, nu cunosc urmarile...mai am unul asa pe acasa. Andretti parca era pilotul.
Nu mai stiu daca l-am pus pe asta pe undeva, daca da, nu ma injurati... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning