Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Am mare nevoie de ajutorul vostru.... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/493-nevoie-ajutorul-vostru.html)

Bytzu 23-06-04 15:07

da , sunt din buc, colentina, lucrez in Berceni,
ideea e ca vine vara: terase, mare,bere, distractie
chiar dc o sa fie mai complicat incearca sa faci economii(invata-te)(banuiesc ca ai tai nu conduc Mergedes)
incearca sa te angajezi undeva(o benzinarie, ceva), nu e nici o rusine, si o parte din bani sa-i strangi

ideea e sa strangi tu banii si dup-aia te ajutam noi
dc vrei sa inveti, vorbim
nu e bine sa faca altii treaba in locul tau, pentru ca o sa vina vremea sa fii singur
noi te putem invata, ajuta, ghida, da un sfat, dar trebuie sa faci tu singur cat mai mult(cate putin din toate)

EvLSant0S 23-06-04 15:20

omule 10xz mult de tot ptr tot.. asta o sa si fac... am vb cu un amic.. tatal lui are o firma de constructii... si pana mea... speram sa ne infiltram si noi pe acolo... se munceste mult dar... na... 6 mil pe luna... stransi bani bagati in banca... plus eu vreau neaaparat sa ma duc pe la unchimiu` prin Spania vara asta... sotto mai scot ceva bani de la el pe acolo.. si doamne ajuta , oricum ai yahoo messenger? ca as vrea sa vorbim.. ID-ul meu e evilsant0s cu zero , peace brotha`

SpeedeR 24-06-04 00:14

dar un oltcit nu ati luat in considerare?!

dk gasesti unul in stare buna, faci o dacie....

hmmmmmm?

+ k e ieftin

SpeedeR 24-06-04 00:17

dak vrei te fac un test- drive....

si dk vei compara un oltcit ku o 1310&family... u decizi oricum...

Bytzu 24-06-04 07:55

e o idee, dar dacia e mai buna, mai simpla pt un incepator
chiar acum am o okazie cu un oltcit la 10mil,motor nou, frane nnoi, am luat 90 intr-a doua cu el lejer, am dat fum la cielo

Monkey_Bz 24-06-04 09:41

frate la fel ca ceilalti iti zic si yo dacie !!! (nici oltcit nu e rau) pt ca...daca o sa trebuiasca sa intretii tu singur masina nu o sa te rupa asa de rau! si n plus poti scoate ceva frumos dintr-o dacie.......parerea mea.... :D

EvLSant0S 24-06-04 11:52

da mai ... asa fac dacie... dar mai incolo cand o sa am si eu bani de dacie :) oricum multumesc mult ptr sfaturi...

yonutz 24-06-04 12:27

si eu tot pentru dacie optez...maisna daca o sa aii grija de eao sa te tina... cat de rea o fi ..ai modifici u pe parcurs.

EvLSant0S 24-06-04 13:54

da mai bajete... dar bani sa fie ca si o dacie tot e 1000 1000 si ceva... de fapt am vazut si pe la 700 dar termenate... si pana mea... mai am de asteptat si de muncit.. pana sa imi iau...

Gycone 29-06-04 15:50

poate faci bani din vanzarea anvelopelor si iti iei o dacie ( ce cauciucuri ai ca sunt interesat-sunt noi?) Daca faci tot ce ai in gand ar iesi ceva frumos. Succes la fonduri :!:

200SX 01-07-04 17:48

opinia mea

Parerea mea e sa pastrezi bani isi cand faci 18 ani sa iei o masina pe numele tau, ceva ieftin in care sa nu trebuiasca sa bagi bani, adevarata scoala de soferi se face in primul an dupa ce ai luat carnetul, atunci inveti sa controlezi masina bine, si sa te orientezi in trafic, ar fi pacat sa-ti faci o masina calumea de acuma si sa incepi dupa ce-ti iei carnetul sa ii troznesti abreiajul, sa o zgarii sau cine stie ce de sa te doara sufletul.
Eu personal as recomanda o masina straina si cat ma ieftina (care sa si mearga), dar daca nu gasesti asa ceva atunci ramai la dacie pt inceput

Bytzu 02-07-04 08:39

tu ai citit tot topicu'?
dc va avea masina va putea invata sa conduca mult inainte de 18 ani, si in plus pana la varsta aceea va avea timp sa invate ceva despre masini(mecanica si tinichigerie) cate putin din toate, si mai ales sa stie SINGUR, nu ajutat

All times are GMT +2. The time now is 04:33.

- Copyright 2026 4Tuning