![]() |
Re: Cielo TL 33 CTL
Dragutz celoul, la niste arcuri nu te gandesti ?
|
Ma gandesc mai de mult..dar deocamdata pana pe la primavara nu vor mai surveni mari modificari...vreau sa schimb si kitul de exterior....
|
Am inteles te-ai axat mai mult pe exterior, dar daca stai sa te gandesti arcurile schimba si aspectul exterior, eu daca as mai avea cielo primu lucru pe care l-as face i-as schimba arcurile mi se pare cea mai buna afacere la un cielo.
|
la inceput m-am axat mai mult pe exterior..dar acum vreau sa umblu si prin alte parti..!!! :)
Arcurile vor veni in mod sigur undeva spre primavara.Sper sa nu trebuiasca sa umblu si la amortizoare....Si vor surveni si altele pe langa.Deocamdata e slaba treaba cu finantele... :D . |
daca pui arcuri sport, mai joase, obligatoriu o sa umblii si la amortizoare... astea stock sunt destul de moi si daca ii micsorezi garda o sa-ti atinga de aripi, daca pui greutate risti chiar sa dai cu curul de pamant :D
|
Da...exact asta vroiam sa spun si eu ce a spun Geo, nu prea ai cum sa schimbi arcurile fara sa pui si niste amortizoare, chiar daca s-ar potrivi cele stock ti-ar trebui niste amortizoare care sa se potriveasca pe arcurile care le ai.
|
Pai momentan amortizoarele mele sunt pe gaz si sunt destul de tari zic eu....Daca o sa trebuiasaca o sa le mai intaresc!Asta e...
|
Neserios baiatul cu stopurile :( !!!Cine ma ajuta si pe mine cu unele?
Very soon Angel Eyes made by Matza...Sper sa pot dezlipi sticla de pe far cu feonul!!!Alte idei mai aveti in legatura cu dezlipirea sticlei...? |
Quote:
|
incearca sa bagi faru in apa fiarta si se desface :D
|
Pai cam care ar fi pretul in Galati pentru stopuri?
Daca le bag in apa fiarta nu risc sa sparg sticla? |
io stiu ca se desfac cu apa calda (fiarta)
io zic ca cel mai bine il intrebi pe Matza ca el a sti sigur sa-ti spuna cum le desfaci legat de feon iti tre feon dinala mare nu uscatorul de par |
Pai am discutat cu matza...el le desface cu un feon de 500 w!Am si eu unul de putere mai mica si sper sa reusesc!!
O bara stabilizatoare de nexia unde pot gasi,caut de mult si... |
Eu am desfacut semnalul cu feon... un feon vai de mama lui. Incalzesti o portiune mai mica, desfaci cu grija sa nu spargi sticla... si bagi o surubelnita subtire, pe post de pana. Mai incalzesti 2-3 cm... iar desfaci, iar bagi o alta surubelnita... si tot asa.
|
Pana ma apuca primavara.. :) :)O sa incerc ca al;ta posibilitate nu am!Geo ia zi-mi daca desfac si semnalizarea,pot scapa de plasticul ala galben?
|
Quote:
sa ai grija sa nu se ia "luciul" ala de pe interior, ca eu asa am patit... am dat cu carpa sa sterg mizeria si s-a luat cu tot cu vopseaua aia argintie. |
Asta cu luciul sticlei o stiam de la vechea dacie,unde am patit exact la fel!!Bineinteles ca dupa trebuie pus bec argintiu care face lumina galbena presupun.Vazusem pe aici pe undeva de vanzare...
|
Da, sunt... mi se par un pic cam scumpe pt niste becuri, dar merita pt a avea sticla clara.
|
Asta e clar!!Cat pot sa fie,doar nu costa o avere...!!!:)
|
Quote:
|
200 ron perechea??!!Pai sunt super ieftine!Am sa arunc o privire...
|
u ai cumva plasa in spatele grilei?daca da imi explici si mie cum ai facut?:)
|
Inca nu o am pentru ca mi-a fost lene sa o trec din fata in spate...E simplu:
Dai grila jos dupa care o desfaci din toate surubelele alea mici!Tai cu flex mic toate grilele alea...apoi unestei partea din fata cu cea din spate si plipesti plasa in spate cu silicon... Sper sa fi inteles cum!!!! |
pai o am deja pusaplasa in grila...dar e prinsa in masca aia de se prinde in 12 suruble mici..vreau sa o duc in sate tde tot...daia ziceam...o sa incerc cu silicon:d
|
Silicon sau chit...chitul tine mai bine...
|
eu o sa incerc cu 2 holsuruburi in partea de sus k nu se vede...apoi jos silicon...vreau sa fie tare...k poate iau vreo cioara in grila si nam kef sa ajunga in radiator:D
|
Quote:
ontopic: exista diverse tipuri de silicon, eu pe Dacie am folosit zeci de tuburi (avea gauri peste tot :lol:). exista silicon de constructii, care prinde f bine si se intareste ca piatra. |
Eu plasa de sub bara o am prinsa cu chit auto si sta teapana...Dar daca iei o cioara nu mai garantez!!! :)
|
la asta mam gandit si eu ...la o cioara...bine...hai fie o vrabiutza:)))poi si ce silicon sa incerc?denumire ceva..sa prinda plasticu:D
|
silicon sanitar...sau chiar mastik!!!
|
eu am zis ca e mai bun ala de constructii... se face ca piatra. ala sanitar ramane elastic si e posibil sa se desfaca.
|
nu stiu nu am folosit...!!!
|
deci mastiku e bun?k are tata ////dar d`ala rosu...dar e kam elastik ala...
|
Nu, nu e bun :lol: ala rosu este pt etansari auto, pt temperaturi mari, gen chiulasa, galerii, tobe...
p.s: e 10-15 ron un tub si iti ajunge pt 30 grile... cumpara un tub si un pistol pt el (inca 5 ron). ia unul care nu e elastic, cum ti-am zis eu... de constructii. |
ok msms...o sa iau...dar nush cat de bine o sa iasa...k bou pamantului...ala kare mia spart grila asparto...ca la un strain..si nush daca mai e la nivel...suprafatza..k dupa ce o vopsesc o sa se vada naspa...k ce are iesituri o sa fac eu cu sminghel...dar daca e ceva rupt ..in adancitura...cam greu...daca reusesc ,.pun poze cu ce mi`a iesit:Dsper sami iasa cum e la opel astra:D:D:D
|
Quote:
eu am inlocuit la dacia mea veche, chitul cu silicon de care iti zic, doar ca e f greu de modelat... cand e moale, e f lipicios si pastos... asa ca ai grija sa nu pui f mult cand lipesti pe acolo. la chit, de asemenea, sa nu pui mult intaritor. citesti bine instructiunile si intrebi la magazin... daca e prea mult ti se intareste aiurea, daca e prea putin ramane moale. |
...sper sa`mi iasa ceva k lumea....:)akm sa vedem...sper sa fie o surpriza:D
p.s. scuze de offtopic,webchatos :( |
Da e dificil cu chitul ala.Am muncit aiurea vre-o 2 zile la bara spate a mea pentru ca nu nimeream concentratia care trebuia de intaritor.Asa ca ai grija cat pui ca se intareste foarte repede!!!
|
el are portiuni mici... nu e nevoie sa foloseasca mult. sa faca cate putin, macar daca il strica, sa strice putin.
|
Au venit inelele de la MaTzA...super bine lucrate!Ma apuc de montaj..Sper sa reusesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:45. |
- Copyright 2026 4Tuning