Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Dacia Nova GTT vs. BMW 320d Inedit Racing (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/4878-dacia-nova-gtt-vs-bmw-320d-inedit-racing.html)

RoSonic 16-06-05 10:22

Lucian, am mutat eu aici cam tot ce era legat strict de masina: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...t=8475&start=0

eventual, daca vrei, modifca primul post de acolo, cu o descriere a masinii, ca sa inceapa frumos topicul. :wink:

si deci discutati acolo despre masinutza lui Lucian.

pe topicul de aici speram sa aflam rezultatul Provocarii...

Lucian 16-06-05 19:32

Merci ! Si eu sper sa ajung sa aflu deznodamantul acestei posibile intreceri .

bogdanelius 25-06-05 13:30

Luciane ce ma oftic ca ne-a sparg gashca politia aseara ca tare as fi vrut sa ne dam :D ... oricum ai vazut m-am tinut cu 325 (VEC_ul) ma luat putin la plecare ca nah are tractiune spate dar m-am tinut egal cu el apoi ... oricum astept vinerea viitoare ...

Lucian 25-06-05 13:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdanelius\"
Luciane ce ma oftic ca ne-a sparg gashca politia aseara ca tare as fi vrut sa ne dam :D ... oricum ai vazut m-am tinut cu 325 (VEC_ul) ma luat putin la plecare ca nah are tractiune spate dar m-am tinut egal cu el apoi ... oricum astept vinerea viitoare ...

Opaaaaaaaaaa dar ce vad eu in semnatura ta ? 16v ? Pai parca era 8v !!! Sau prin eliminarea catalizatorului a luat inca 8v ? :)) Man .. uite cum stau lucrurile : Trebuie sa ai si ceva onoare . Te va respecta oricum lumea pt modificarile facute motorului . Nu trebuei sa vinzi gogosi cu \"2000 8v fara catalizator \" care rupe masina de 150 cai si sta cu VEC-ul ! Nu e frumos . Nu de alta .. dar imi era simplu sa-ti spun ca i-am schimbat jiglerele la nova si in rest o motorul ei . Si ... ti-ai luat 3 masini de la Nova !!! Urat ! Dar bine ca ai curatat catalizatorul si acum scoate 170 cai :lol: . Scuza-mi indignarea dar nu suport oamenii care imping motorul si apoi spun ca ... au pus filru de aer sport si asta e motivul pt care trage !
P.S. - Aseara , dupa ce am zburat la propriu dupa impactul cu o groapa din 1-a ... dadeam 3 . 2 nu mai cupleaza . Revansa ... cel mai sigur pe 10 la Craiova . Iti spun de acum ce modificari voi avea - presiunea 1.2 bar , alt intercooler , cutie de renault 5 gtt .
Si inca ceva ... nu stiu cum stateai cu VEC (poate nu-i dadea) ca eu si hyundai ne suiam pe voi . Eram in 3 cu pedala la 1/2 . Daca ii dadeam blana nu aveam loc de voi . Asta asa k sa te ambitionez putin . Poate faci toata evacuarea de inox si trage si ea la 200 cai. Dupa cum spuneam ... la cunostintele mele elementare la capitolul motoare ... sa-mi spui ca ai curatat catalizatorul si acum stai cu 325 ... ori ma iei de prost ori ai dat bani la 325 sa nu o calce . Sper ca ai dat bani ... :wink:

bogdanelius 25-06-05 15:50

Frate e semnatura veche asta cu 16v aseara chiar am deschis capota sa dovedesc faptul ca am 8v ... cand ne vedem o sa iti arat ca e 8v si in plus aseara cand ziceai tu ca erai in a 3-a cu pedala la jumatate eu si cu VEC-ul (325) eram paraleli si stateam de vorba nicidecum nu alergam ... apoi in timpul drumului i-am dat tare cand deja voi erati cu mult in spatele nostru ... cat despre Hyundai coupe 2000 16v fac pariu pe orice ca il fac .

Apropo aseara m-am mai dat cu un 525 24v ... am fost egali ...

PS: Deci iti spun sincer omule a mea avea catalizatorul infundat si nu putea sa se tureze bine ... se plafona pe la 4-5k ...

Lucian 25-06-05 15:55

Re:

Quote:

Frate e semnatura veche asta cu 16v aseara chiar am deschis capota sa dovedesc faptul ca am 8v ... cand ne vedem o sa iti arat ca e 8v si in plus aseara cand ziceai tu ca erai in a 3-a cu pedala la jumatate eu si cu VEC-ul (325) eram paraleli si stateam de vorba nicidecum nu alergam ... apoi in timpul drumului i-am dat tare cand deja voi erati cu mult in spatele nostru ... cat despre Hyundai coupe 2000 16v fac pariu pe orice ca il fac .

PS: Deci iti spun sincer omule a mea avea catalizatorul infundat si nu putea sa se tureze bine ... se plafona pe la 4-5k ...

Bine man ... e k tine. Deci tu ai o Calibra 2000 8v stock , nu ? :lol:
Ok... hai sa-ti spun un secret - si eu am 114 cai !

bogdanelius 25-06-05 21:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Quote:

Bine man ... e k tine. Deci tu ai o Calibra 2000 8v stock , nu ? :lol:
Ok... hai sa-ti spun un secret - si eu am 114 cai !

Da man am calibra 8 VALVE STOCK !!! FARA NICI O MODIFICARE ... 115 cai ... da-mi un privat cu id-ul tau de yahoo si poate facem o liniutza mai devreme 8)

Lucian 29-06-05 20:03

Id-ul meu e \"luci3x\" . Ne dam cand vrei tu cat timp nu-mi face figuri cutia mea de nova. In ultima vreme imi ia a 2-a cand vrea ea .

aleks 06-07-05 18:53

eu m-as baga sa vad cum mere'
doar asa ca si comparatie...
nu am pretentii sa te fac, dar macar sa vad pe unde ma situez...
c zici?

Lucian 06-07-05 19:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
c zici?

Sigur ! Nici o problema ! Cu ce te bagi ?

aleks 07-07-05 11:12

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
c zici?

Sigur ! Nici o problema ! Cu ce te bagi ?

cu un bmw 320 d, de asta era vb...
intreaba-l pe micutul, stie masina...

[T3m]b3|| 07-07-05 11:20

Aleks...Bacau... :roll: sa intzeleg k va facetzi planuri pt Craiova, da ? :D
Haidetzi k de kand asteptam SUPERnova vs. E46 320D ! 8)

Lucian 07-07-05 11:54

OK. Te astept la Craiova. Sau poate in Bucuresti si plecam impreuna.

aleks 07-07-05 13:27

Re:

Quote:

OK. Te astept la Craiova. Sau poate in Bucuresti si plecam impreuna.

imi expira nuerele rosii vineri si m#istii aia de militieni imi dau numerele definitive abia marti, f#t#-i in gura sa f#t :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:

All times are GMT +2. The time now is 10:39.

- Copyright 2026 4Tuning