![]() |
Re: top speed oltcit
mic.....eu zic ce arata ceasu....intr-un post anterior am zis......ca ia 80 in a 2 a asta daca arata bine ceasu.....citeste tot pana sa te iei de mine;) ......urmeaza sa fac si cu tine.....momentam am mici probleme cu ea.in scurt timp micule.:lol: ....si nu stiu pe cine zici tu ca provoc?
|
Re: top speed oltcit
CEW asta e topic pt ca fiecare sa zica viteza maxima cu care a mers cu un oltcit....nu sa faca planuri pt liniute si nu mai stiu eu ce...exista topicuri in care poti provoca pe cine doresti sa se dea cu tine...;)
|
Re: Top speed Oltcit
Motor 1.3 cu cv 5 tr viteza 160km\h ++.Acu mai multi ani:lol:
|
motor 1.3 fr + cutie 5fr = 170km/h la 6000 rpm !!! eu zic ca puteam s-o fac sa ia bordul!!!
|
1 Attachment(s)
motor de 1.3,cutie de axel,combustibil gpl cu sprituri de benzina din cand in cand,viteza atinsa in vreo 2km cred :lol:
de fapt viteza reala e undeva putin peste 150,dar daca as fi mers pe benzina s-ar fi dus in 6000 de ture |
1. Cu TZH am luat 150km/h ,in treapta a 4-a(atatea avea) la 5500rpm,pe gaz...nu bag mana in foc ca e viteza reala dar atat arata bordul
2. Cu RAI am luat 130km/h,in treapta a 5-a,la 4500 rpm,avea ambreiajul defect,si mai sarea din viteza a cincea si ma ingrozea toba sport,care era fara silencer si urla ingrozitor asa ca nu i-am dat mai mult 3 Cu RMD(actuala olteanca) nu pot spune o viteza maxima ca deocamdata nu am itp si nu circul foarte mult cu ea...revin! |
140 km/h - Club '86... 4 trepte franta [R.I.P]
La RL care il am acum nu stiu ;) nu mai merge vitezometrul de cativa ani. :) |
oltcit club '83,motor TRS,cv 4 trepte franta,4 persoane in masina...putin peste 150 km/h...nu stiu cat e eroarea sau daca este top speed-ul dar mai mult mi-a fost frica sa-i dau :D momentan...
|
fugi ma d-aici:)) ca mergeam cu aceeasi viteza si eu aveam 120 in bord :D tu cand stai pe loc ai 30km/h :))
glumesc:)) fuge coteata... |
Cutie 5ro,motor 1.1 ro si cauciucuri 165 70 r13,dinspre Campina spre Ploiesti(se intampla prin martie 2009):twisted:
https://img189.imageshack.us/i/dsc00016ac.jpg/ |
prea putina turatie la motor pentru viteza aia... :P
|
Am prins si eu azi incredibila viteza de 100 km/h:???: cu greu cu greu a prins suta...apoi in frana de motor mi-a intrat un nor de fum albastrui in masina:shock: de la ce a fost nu stiu...motoru trage la fel de prost ca inainte:x
|
https://img267.imageshack.us/img267/3...iul2010.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us https://img192.imageshack.us/img192/4...iul2010.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Banesti-Ploiesti,pneuri 185 55 r14 si cutie gsa,motor 1100 cu set 1300. |
eroare cat un elefant :))
|
3500rptm cauciucuri 145/13 cablu kilometraj rupt.
aveam undeva la 120-130dar nu bag mana in foc vedem cand fac rost de gps:D |
3500RPM nu rptm :lol:
si aveai doar 100 km/h... |
o fi adevarat ca bordul de oltcit pune de la el...da mie cand imi indica 120 am impresia ca am cel putin 180 :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:10. |
- Copyright 2026 4Tuning