![]() |
Re: ce telefon este cel mai bun?
ce are VK-ul ala ajea neobisnuit in afara de o camera cu 4MP care e prastie si de 128MB memorie dar fara posibilitate de extindere. iar lucrurile importante: edge ,3G lipsesc.
nokia sunt bune dar sunt scumpe ce-i drept :) daca ar fi sa imi iau alt telefon acesta ar fi SE W800i sau V3x si nu N90 |
Ce are neobisnuit....:|
Ori esti tu orb....ori nu stii sa apreciezi lucrurile...:? O prastie de camera de 4mpx...pe telefon...care e subtire cat o lentila de camera normala.. Un telefon de asta e tare si fara camera,dar cu una ca asta....nici nu am ce sa zic...:| Prea tare... Unde ai vazut tu in RO un tel cu o camera de 4 mpx?!? |
2 Attachment(s)
Quote:
acum cu Vk-ul ala. ce-i 4MP sunt aproape degeaba datorita senzorlui mic => o gramada de noise la rezolutia maxima. compara u o camera digitala de 500-600 RON cu telefonu asta care tinde spre 2000 RON (doar are 4 MP nu??) si vezi unde e mai mare calitatea ;) cu riscul de a ma repeta, ii lipsesc lucruri esentiale : slot de card, EDGE , 3G si ar mai fi ceva: 260k culori pt un astfel de tel sunt deja....depasite. la 109$ ai panasonic VS3 cu 16M de culori...insa se poate trece cu vederea. deci in concluzie, de banii care ii dai pe tel asta as prefera si un 3310 si o camera kalumea sau un SLR mai ieftin ;) si de curiozitate VK-ul este varza din nou :D uite un samsung, prezentat la CEBIT 2006 de 10 MP |
O camera...un 3310....compari tu cu un telefon care are 74 de grame si dimensiunile 97.8 x 49.5 x 12.5 mm
Mai bine iti iei SLR...cum spui tu...sau mai bine decat SLR ia-ti un camion....si cumpara un motor cu reactie si baga-l pe el....o sa fie mai tare decat SLR-ul...;) |
1 Attachment(s)
Quote:
aici era vorba de camere foto digitale SLR - Single Lens Reflex-Aparat foto reflex, cu vizare prin obiectiv ;) PS:scuzati de offtopic :) |
de la telefoane a-ti ajuns la masini (SLR) ,camere foto ?
:D |
Still....SLR-ul ala costa la fel si cantareste mult mai mult...si...nu e telefon...
So...gata cu off-topicul...si cu SLR si SLK si CLK sau ce mai spui tu.. In concluzie...telefonul ala e prea tare...:p |
am nokia..dar consider k cea mai buna firma .. fiind ..sony ericsson .... VOTAT sony ericsson ! :D :D :D
|
Mie nokia mi se pare cea mai buna firma
|
eu am un nokia 6230 cu card mmc de 256 mb. sunt super multumit de el chiar daca camera Vga nu mai este la moda. e rapid in meniu, se incarca repede pozele si il mai pastrez vreo 2 ani (chiar daca il am din 2004), merita ;)
|
si eu tot nokia votez 8) ... am 2 telef nokia . rezistente si utile 8)
|
Merg pe sony ericsson :D
|
Nokia ..
cel mai tare |
Sony Ericsson sunt cele mai bune la baterie !!!
|
acuma depidne si de model ... dar nokia - best phone
|
nokia clar
|
nokia >au baterii bune+meniu f bun!
mai ales n95 e un tel complet! are navigatie(100 de tari)...tot ... |
sony-ericsson pt ca am eu :)
nu serios mi se pare mai bun ca nokia si ca design si ca soft |
Nokia normal... eu am un 6680
|
cik Nokia e cel mai jmeker...dar la fiabilitate Siemens e pe primul loc(MADE IN GERMANY)....eu am un Nokia super multzumit de el.....
|
Nokia.
Dar ... Am rămas profund dezamăgit când am văzut că Sony Ericsson scoate pozele mai clar ca şi Nokia :( . |
mo-to-ro-la for life:D pana acum am avut 4 motorole. toate au rezistat la busituri nemaivazute:D un motorola c650, intro criza de nervi, lam aruncat pe geam(et 1). cand mam dus sami iau simu dintre resturi (credeam eu) am avut o surpriza..era intreg, mai putin carcasa care se sparsese. pana si lcdul functiona perfect:D motorola sunt telefoane rezistente:P
|
nokia e cel mai tare. in special 6310i si e50
nu cred ca e tel mai tare ca 6310 sau 6310i care sunt inca ft cautate |
Umm...moto :D
Telefoane bune...singurul lucru pe care il regret e ca e facut in state :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning