![]() |
Sa isi puna toti ...la sfarsit noul logo cat mai curand.
Dak nu stiti cum intrebati l pe radu sau p mine. |
1 Attachment(s)
Inca unu si gata!
|
In concluzie...Sharky tata ...e marfa rau ala cu roata si cu \"let's play evo\" asa zic eu si crede ma ca asa o sa zica toti.Asa k lasa l pe ala.Good job!!! :mrgreen:
|
zise regele
|
1 Attachment(s)
In urma unor discutii avute cu unu Radu. Am decis sa fac un logo asemanator semnului de incepator, si pt ca nu am vrut sa fie identic uitati cam cum a iesit.
|
il pupa raducu pe sharky :D
on topic : inca ne hotaram ce logo sa punem inca se decide iar duminik vom anunta oficial tot tacamu |
Ufff.......
Bine frate...ok cum vreti voi...e misto si ala ...dar nu inteleg legatura intre el si noi sau voi...Care i faza cu incepatori ???Adik voi ...va subestimati sau ce?Adik voi sunteti niste fraieri care nu stiu sa faca nimic cu masinile lor...?Dak asta credeti si in asta vreti sa pozati in fata mai marilor din cursele din Bucuresti ...treaba voastra...dar va zic ca e aiurea.....rau!!
In concluzie...eu zic ca cel de care zisesem eu era cel mai ok. |
cls21b_EVO >>> A fost doar o propunere, o idee, nu e nevoie sa :boxing: in noi. A fost o propunere. Iar la faza cu va subestimati, sa fim un pic modesti, ar cam fi o calitate. Semnul ala inseamna atentie, in primul rand, nu incepator. Iar daca te-ai uita mai atent ai putea intelege. Atentie Evolution Crew. Ca parca aia scrie. E o propunere. Votam sambata. :peace:
|
baieti sunt 4 pagini de offtopic...
|
baiete si? te deranjeaza cu ceva? doar intreb nu dau cu paru :d evident
|
nu e scris nimic concret `mosule`
|
Re:
Quote:
Poate in afirmatia de mai sus am fost un pic mai dur ...si poate o sa-mi purtati raca pentru asta, desi nu as vrea...dar ca sa va priveasca lumea cum trebuie ar trebui sa va alegeti o sigla la care sa ramaneti, sa puneti mana sa va faceti niste stickere si placute sa ne aratati niste poze cu masinile ....si eventual sa va prezentati pe la cursele legale ! :wink: Felicitari inca odata pentru initiativa si multa bafta ! :wink: P.S. nici eu n-am dat cu paru :) |
Hmm...ce as putea sa spun...deabia astept sa ne intalnim cu toti ...la cursele legale dupa cum ai spus u...si sa vedeti cum suntem...si ca nu suntem doar niste pusti care vor atentie...Si ....nu sunt chiar toate 4 offtopic. :P
|
Quote:
n-am zis asta! :wink: |
am inteles sa traitzi normal ca nu am luat-o in nume de rau :D venim si cu sigla si cu tot pozele nu stim unde sa le punem ....
off-topic : sambata seara pescarush |
Frumos,frumos,sambata.......La Zoo... :lol: :lol: Cine stie cunoaste...
Ah....am dat o raita iar pe aici prin topicuri si am vazut niste flimuletze asemanatoare cu ce am facut noi ....Frate.......sunt cam mici copii aia... Ahmmmm....Intrebati l pe Za_Priest_EVO de cerculetze pe doua rotzii sau pe trei ...sa vedeti acolo caterink... :lol: :lol: :lol: Si iar cine stie cunoaste.... 8) |
poate pentru ca au un singur topic, oamenii sunt nevoiti sa scrie amestecat, si pare offtopic
ce faceti? cand vad niste poze cu voi sa intrati la cluburi? |
felicitari baieti.... si mult noroc :wink: cand mai facem o conferinta toti tampitii? :shock: :shock: :twisted: :twisted: :mrgreen:
|
nu cred ca ai inteles ce am scris acolo...nu ma iau de nimeni..... era o intrebare ptr cei de la evo ....jtiu eu sau poate nu chiar toti ...ca nush cati erau atunci in conferinta de la ei :lol: :lol: :lol: sau cred ca era de fapt numai BabyBlue_EVO si de la alte cluburi...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
hmm...niste poze cu noi...cred ca ar trebui sa vb cu BabyBlue ...sa le puna el ...
Asha sunt cateva poze pe forum.evolutioncrew.ro dak chiar vrei sa vezi cateva fetze.. :) dar nu sunt toti... Si ...ar fii ceva sa aparem si noi la cluburi acolo...dar intai trebuie sa fim legali din cate stiu eu nu? O sa vb zilele astea cu un avocat ceva ...si sa vedem ce tre' sa facem ..sa ne \"mobilizam\" :lol: |
Pai pt a va legaliza, aveti nevoie in primul rand de BANI (min intre 12 si 15 mil, fara comisionul avocatului) si in al II-lea rand un avocat!!!
|
Ceea ce vrea sa zica domnul Shadow este ca ar fi bine ca mai intai sa fiti in jur de 30 si apoi sa legalizati ca sa dati mai putini bani :wink: :wink: :wink:
|
Nu neaparat, depinde de capitalul fiecaruia. Eu le-am spus nishte costuri aproximative, ca sa stie la ce sa se astepte.
Repet, alea sunt costurile minime, in realitate pot depasi cu MULT acele preturi!!! |
Re:
Quote:
|
Am inteles...hmm eu ma gandisem pe undeva pe la 10 mil. ...dar e ok si asa ...cu ce ati zis voi.
Eu totusi as vrea sa apelam la un avocat mai ales ca avem si am cunostinte ...ceea ce ar insemana ca nu ...dam bani ...sper... Cred ca un avocat ne ar usura cu mult munca si de asta... |
nu cred...
|
dupa 5 pagini cum ramane :?: nu vreau sa fiu carcotas dar...
|
Cum ramane cu ce?
La ce t referi... Sa stiti ca majoritatea discutiilor noastre sau mutat pe forum.evolutioncrew.ro |
Bafta multa si vb. mai mult vineri ....... 8)
|
Re:
Quote:
|
daca ai pus pata pe noi nu am avem ce face pana rezolvam aici noi discutam acolo sa nu mai deranjam oameni ca tine cu off-topicurile noastre ...
intelegi acum? |
nu am pus pata pe voi unde ai vazut tu asta :roll: :wink: doar v-am pus cateva intrebari pe care si le pune orice user ce vede topicul vostru :wink: nu te mai aprinde asa ca nu am nimic cu voi :wink:
|
Imi cer eu scuze pt iesirea lui Radu aka BabyBlue... :?
In concluzie ...nu aparem impreuna cu ceilalti pt. ca nu suntem inca legali...iar nu stiu dak vrea Gratzian sa ne puna asa.... :? Oricum pt mai multe detalii si altea alea...intrati si voi pe forum.evolutioncrew.ro pt ca v am zis ca ne am cam mutat acolo... Si faza cu ne vedem vineri ...imi pare rau si imi cer scuze iarasi in numele Evolution Crew ...ca nu am putut sa ajungem la intalnire cu cei din AfterDark ...dar majoritatea membrilor Evolution Crew sunt plecati din Buc. prin tara...asa k nu avea rost sa aparem 2 masini.... Ne vom vedea cu siguranta...nu stiu cand ...poate la SAB ..dak nu poate mai curand ...vedem.Pana atunci salut. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
din cate am inteles clubul e din bucuresti dar nu este inca legalizat,deci nu prea exista formalitati de indeplinit ptr ca o persona sa intre in clubul vostru decat sa vb personal cu voi.ati accepta si persane care nu sunt din bucuresti?sunt curios.numai bine
|
Asadar in numele Evolution Crew Bucuresti ...pot sa spun ca primim si din alte orase si ne ar placea sa avem \"sucursale\" si in alte orase...dar cei de acolo sa faca ceva ...nu sa zica ca sunt din Evolution Crew si atat...
Si alt lucru ...ar fii bine sa dai o fuga pana la Bucuresti si sa vb ...u cu prieteni de ai tai ...sau doar u ...pt mai multe detalii si discutii te rog sa intri pe forum.evolutioncrew.ro . Multumesc. |
Super baieti ........ chiar ca sunteti un club promitator ..... astept urmatoarea intalnire sa pot sa ma dau si cu solenza :D acu am rezolvat PSV-u
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning