Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km) (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/48532-top-speed-indicat-bord-dacia-posibile-erori-limita-km.html)

gelu_r 30-08-07 11:07

re: Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km)

da ce sa zic..cam toti zic ca o dacia rupe o masina mai cunoscuta..da voi nu va ganditi ca tre sa stea si bine in curbe tre sa se si opreasca tre sa aiba si putina siguranta etc...voua va place sa stiti ca va pelcat masina violent de pe loc si ca a facut o masina scumpa..si ganditi cam asa..am plecat de la semafor primu si langa mine erau un cl500 si un 350z si eu am pelcat cel mai bine..negandindu va ca soferii aia nicic nu au bagat de seama..si veniti pe forum si povestiti...

bo$$u 30-08-07 14:06

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1072456)
da ce sa zic..cam toti zic ca o dacia rupe o masina mai cunoscuta..da voi nu va ganditi ca tre sa stea si bine in curbe tre sa se si opreasca tre sa aiba si putina siguranta etc...voua va place sa stiti ca va pelcat masina violent de pe loc si ca a facut o masina scumpa..si ganditi cam asa..am plecat de la semafor primu si langa mine erau un cl500 si un 350z si eu am pelcat cel mai bine..negandindu va ca soferii aia nicic nu au bagat de seama..si veniti pe forum si povestiti...

Dupa cum observi topicul se numeste TOP SPEED DACIA nu bmw , renault , ferrari sau nuj ce viper asa ca te rog nu mai abera si ce au daciile , ca au jante pe 13 si nuj ce fel de cauciuce , roata tot se invarte , ca aveti motoru de nuj cati cai putere si dacia il are de cat il are tot merge , ca prindeti 200 km /h sau mai mult si dacia se tara cu 140-180 tot ajunge la destinatie cu 2-3 min intarziere asa ca te rog nu mai abera si lasa-ne pe noi sa ne mandrim cu batranele noastre dacii si u du-te la sectiunea BMW:evil:

confuzzling 30-08-07 17:01

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1070700)
288 km/h dacia 1300 biturbo, cutie de vit. de zonda .

...du-te frate si culca-te !

bo$$u 30-08-07 17:52

cam asa ziceam si eu nici macar SGM sau COX nu au reusit viteza asta

apline5 30-08-07 19:16

Quote:

Originally Posted by confuzzling (Post 1073096)
...du-te frate si culca-te !

99% dintre posturi sunt mincuni ,m-am gandit ce mai conteaza o palma la un om batut ?
nu ma cunosti deci shhhh,era o aluzie ;) frantuzoaica mea rar depasteste 110 km/h :!:

npeti 30-08-07 19:24

De la 180 kmh in sus sigur vibreaza,si nu are stabilitate,(eu am chiar multe modificari..) dar nu are aerodinamica suficienta. Se poate atinge viteze mari cu o dacie , dc ai niste cauciucuri ok(nu pe 13 :) ) , o cutie care sa se intinda la viteze de genu plus 1 motor care sa impinga maisna. teoretic se poate atinge si 230. (dar doamne fere ca la viteza aceea sa tre sa eviti ceva, sau sa intervina ceva neasteptat (neprevazut) ca viu de acolo nu pleci.
Sentimentul cu o dacie la 200 la KMH este ceva de nedescris.Vibratiile amplifica foarte mult impresia de viteza. unde la o masina sport calumea.la 200 ai impresia de siguranta,la dacia de la 175-180 sigur nu mai ai nici o siguranta, ne mai vorbind de viteze mai mari....plus unde ne grabim cu totii asa. :)...?? nu avem drumuri pt astfel de viteze...(sau dc da ...foarte putine)..si alea au trafic.
iar cel cu biturbo ..sa fim seriosi...e o gluma, nu se poate lua in serios...:)

bo$$u 30-08-07 20:57

daca e sa faci caterina mai bine te lasi batut , rog un mod sa stearga ultimele posturi ale lui alpine 5

apline5 30-08-07 21:38

chiar nu ma intereseaza daca imi sterge posturile cineva ...am vrut sa in vedere un aspect al acestui topic ...99% minciuni...unu mergea cu supernova cu 205 ...in sfarsit ...cine a inteles bine cine nu asta e ...nu sunt "vitezoman" dar mi sa parut topicul plin de posturi false

cristache03 30-08-07 21:44

chestia cu biturbo .....e frectzie...probabil ca era un motor de nush ce masina pe care a lipit stema de la DACIA....parerea mea e ca nu ai unde si pe ce sa pui atatea "gadget-uri" ....pe o DACIA, poate peste 10-15 ani....dar si atunci cine stie...

CristianoXXX 30-08-07 21:46

orice se poate cu bani, io unu sa am acum 1 mil de euro, jumate ii bag in dacie, mai imi iau un s classe si de restu ma imbat :lol:

morcov_ssl 01-09-07 12:59

Quote:

Originally Posted by gelu_r (Post 1071883)
BMW 325 din 2002 pe autostrada soarelui 250KM/h ahahahaa
mati omorat ma cu daciile voiastre..
nu va inteleg pentru ce aberati in halu asta va mintiti intre voi mai rau ca,copii aia...ala zice ca a prins 180 cu jantele alea pe 13 si cauciucuri care din fabrica sunt facute sa nu depaseasca 160 170..si celalalt cica 288..
ba nene e forum de adulti nu copii..daca a prins careva cu o dacie in 4 trepte mai mult de 160 si are vreo dovada de la politie cu vreo amenda..sa posteze cai cumpar eu masina noua.

ba baiatule ce masina ai u? despre ce masina este vorba aici? te rog frumos sa ne raspunzi si noua la intrebari ........ si in final nu mai postati mah unde nu aveti ce sa cautati......... k eu unu mam saturat d copi dastia ca voi care in primu rand habar naveti in ce parte se strange un surub si va luati masini p banii lu taticu si lu mamica si va bagati aiurea in seama k sa aveti cat mai multe posturi......... mie scarba d toti copii astia care in primu rand vorbesc din auzite si nu stiu nimic

si inca ceva crezi k astia care au dacii nu au mers cu viteze mai mari ? cu alte masini da....... ca fapt divers era vorba d dacie

AG-20-MCA 01-09-07 15:17

Quote:

Originally Posted by ynp_46 (Post 1070785)
zimi si mie la logan cu 180, cate r.p.m. aveai?si mai aveai inca pedala?:lol:

aveam aprox. 5300 de ture

confuzzling 01-09-07 18:02

as zice sa nu mai posteze fiekre aiurea, doar daca aduce ca argument poza ...
altfel nu mai are rost, fiekre isi povesteste visele p-aici ...

Cypy... 03-09-07 01:09

Quote:

laso naibi de dacie atunci nu mai imi iau BMW k poate nici ala nu prinde atata ma refer la unele tipuri de BMW
si mai ceva ,,biturbo'' chiar mar interesa cum arata masina mai ales motorul
hai sa fim seriosi k e prea de tot o luam razna fratilor
dar chiar mas bucura dk chiar a mers atata 288 km\h:oops:

bo$$u 03-09-07 12:52

daca nu ai citit bine e pusa la mijto el cu masnia lui abia prinde 110 km/h

Cypy... 03-09-07 20:39

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 1078560)
daca nu ai citit bine e pusa la mijto el cu masnia lui abia prinde 110 km/h

am vazut si eu dar nu mai puteam sa sterg ;)

Andrey_FL 06-09-07 15:42

155km\h(atat aratau ceasurile) cu Dacia 1310 Lm din 93 cu cutie de 5 trepte si motor de 1.4....si era drumul la o iesire din oras si era cam denivelat....sa zicem ca poate ar merge 160

CristianoXXX 06-09-07 17:48

tu ia ti permisu k esti un pericol pt ceilalti daca ai condus cu viteza aia (ceea ce nu cred pt k am mai zis k iti arata viteza cu o marja de eroare)

Andrey_FL 06-09-07 18:26

in primul rand nu am zis ca am mers eu cu acea viteza....
si in aldoilea rand am zis ca asa aratau ceasurile...fii atent la ce se scrie si dupa aia vb

Cypy... 06-09-07 23:49

Quote:

Originally Posted by bc_01_ftu (Post 1085538)
in primul rand nu am zis ca am mers eu cu acea viteza....
si in aldoilea rand am zis ca asa aratau ceasurile...fii atent la ce se scrie si dupa aia vb

sal am si eu o intrebare
cum tiai pus imaginea aia sub scris mai sus
sau ce setare ai facut:lol:

Dodo_998 07-09-07 14:46

doamne cate minciuni.. :) ziceti ma nene ce viteza ati atins voi... asa incep si eu.. aveam un unchi din slobozia din partea lui mama, si i-a dat la dacie 200, mi-a zis mie si nu ma minte......

Sindrom 07-09-07 14:50

1310 ....140km/h

Andrey_FL 07-09-07 16:06

cum esthi pe orice pagina in stanga sus ai USER CP dai click acolo dupa care tot in stanga sus ai EDIT SIGNATURE....dai browse la o poza si dai upload,,,,sper ca ai inteles....bft

Cypy... 07-09-07 16:09

ms pt raspuns
o sa incerc

Andrey_FL 07-09-07 16:17

Quote:

Originally Posted by ENigmaBoy (Post 1087079)
doamne cate minciuni.. :) ziceti ma nene ce viteza ati atins voi... asa incep si eu.. aveam un unchi din slobozia din partea lui mama, si i-a dat la dacie 200, mi-a zis mie si nu ma minte......

scuze de off topic dar ,.....:blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah:

Dodo_998 15-09-07 03:39

pai te supara adevarul ? zi ce viteza ai atins tu... de fapt.. nu ai cum sa zici.. ai 17 ani.. n-ai permis.. :D

B-XX-NOX 15-09-07 03:49

Quote:

Originally Posted by ENigmaBoy (Post 1101446)
pai te supara adevarul ? zi ce viteza ai atins tu... de fapt.. nu ai cum sa zici.. ai 17 ani.. n-ai permis.. :D

sincer iti spun ca aici s-ar putea sa gresesti , la 17 ani nu poti sa conduci sau ce ? crede-ma ca nu esti la curent sunt o groaza kre merg fara permis.... nu vreau eu sa ma dau acum mare smecher sau asa dar si eu ma numar printre ei si sincer sa fiu e foarte aiurea pt k unii de aici printre kre ma numar si eu suntem chiar pasionati de masini si conduc de cate ori au ocazia negandindu-se la consecinte.... traiesc clipa ( aici nu ma refer la inconstientii care habar nau ce e aia o frana de motor sau un sens giratoriu) aici ma refer la oameni care chiar au invatat legislatie inca de la varsta knd nu puteau sa dea de carnet numai asa din pasiune . sper k nu am scris prea mult dar sincer ma enerveaza cum aici se face discriminare intre cei care au o varsta si cei care nu o au...... totusi aici e un site de masini in care toti suntem pasionati de acelasi lucru.... dar daca o tineti tot asa..... la fel cum au scos revista probabil k o sa scoata si site-ul....... ce oameni ma.....

Stuey 15-09-07 04:56

1310 - 145 km/h (all alone) (asta arata acu ala...care cam incepuse sa tremure :D...acu nush care era viteza reala...anyway..i'm proud :D )

Cypy... 15-09-07 15:28

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by B-XX-NOX (Post 1101452)
sincer iti spun ca aici s-ar putea sa gresesti , la 17 ani nu poti sa conduci sau ce ? crede-ma ca nu esti la curent sunt o groaza kre merg fara permis.... nu vreau eu sa ma dau acum mare smecher sau asa dar si eu ma numar printre ei si sincer sa fiu e foarte aiurea pt k unii de aici printre kre ma numar si eu suntem chiar pasionati de masini si conduc de cate ori au ocazia negandindu-se la consecinte.... traiesc clipa ( aici nu ma refer la inconstientii care habar nau ce e aia o frana de motor sau un sens giratoriu) aici ma refer la oameni care chiar au invatat legislatie inca de la varsta knd nu puteau sa dea de carnet numai asa din pasiune . sper k nu am scris prea mult dar sincer ma enerveaza cum aici se face discriminare intre cei care au o varsta si cei care nu o au...... totusi aici e un site de masini in care toti suntem pasionati de acelasi lucru.... dar daca o tineti tot asa..... la fel cum au scos revista probabil k o sa scoata si site-ul....... ce oameni ma.....

aicia ai foarte mare drepate eu am fost prin sodata la 9 ani cu masina pe sosea si la 14 tot pe un drum public de politia din oras si tot de atatea ori mam scos cu pile
si pot sati spun ca am condus masina lui fratemiu furata de acas seara si am mers cu ea 120 si am furato si pe cea batrana (albastra) care e din 86 care nu prinde mai mult de 100 cand ajunge la 100 e turata deo ia dracu motorul na fost facut in viata lui poza aia e motorul de la dacia albasstra:-P
deci nu putem conduce daca nu avem carnet

mirceas37 18-09-07 21:53

2 Attachment(s)
A mea mai mult de 120 cu un wc de cutie in 5 nu merge. tre sa schimb cutia ca e prea turat motorul , Dacia berlina din 2000 injectie.
Astept sfaturi si pareri ce cutie de viteze sa-mi tunez pe ea.

bo$$u 18-09-07 21:57

1 Attachment(s)
Uitazi ce poate baba mea , sambata trecuta spre Mizil daca stiti drumu cu 2 benzi :rolleyes2 , cutie in 4 trpte, motor turat undeva la 5500 de ture , zgomot infernal ..

marele_ouu 18-09-07 21:57

1 Attachment(s)
Aseara am chinuit putin masina

bo$$u 18-09-07 21:59

nu mere vazut

marele_ouu 18-09-07 22:12

merge cu media playeru de la nokia

canny 18-09-07 22:15

Quote:

Originally Posted by marele_ouu (Post 1107497)

daca scoteai presu, mai aveai 1 cm de pedala si ceva ponei in plus cat sa iti arate ca stai pe loc :)))

Pmc78 18-09-07 22:30

Quote:

cand o vad si eu ce poate ?
ca vand A6 si o cumpar pe a ta

morcov_ssl 18-09-07 23:01

Quote:

Originally Posted by marele_ouu (Post 1107497)

problema e k era si drumu cam nasol(denivelat......) si au mai aparut si idiotii aia care lau speriat p grasu....... :)

mirceas37 18-09-07 23:44

Esti tare frate cu 170 la ora :lol: :lol: :lol: :lol: . Poate Wc ul tau atata?

bzsa 19-09-07 00:15

Quote:

Originally Posted by Pmc78 (Post 1107572)
cand o vad si eu ce poate ?
ca vand A6 si o cumpar pe a ta

sincer pe bord are pana in 180 km/h oare cum s-a ajuns la viteza asta :?: :?: :?:
s-a dat ceasul peste cap??
asta chiar nu imi vine sa cred sunt masini cu motoare adevarate preparate si nu se prea ajunge la viteza hmmm:shock: :shock:

Andy2heart 19-09-07 11:11

Cu un logan de 1.6 am prins 165-170 la 4000 de ture, dar nu m-am mai dus ca nu avem drumuri pt viteza. In fine am mers numai sa vad cat duce si atat ca normal merg cam cu 120 la ora pe afara. Odata ce esti trecut pe langa moarte nu iti mai trebe viteza.

All times are GMT +2. The time now is 15:15.

- Copyright 2026 4Tuning