Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   un posibil campion de viitor (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/48494-posibil-campion-viitor.html)

nistea mircea 22-06-08 14:35

Re: un posibil campion de viitor

7 Attachment(s)
Auto Tuningshow 2 Satu Mare 25 Mai 2008
Locul 1 Best Interior
Locul 2 Best Paint

nistea mircea 22-06-08 14:36

Quote:

Originally Posted by mariusard (Post 1596488)
f Tare Masina Inainte Era Alb Perlat Si Avea Cutia De Redbull In Grila De La Spoiler Nu?:)
App Tu Aveai Si Un Opel Astra (ntt) Ce S-a Intamplat Cu El ?

Da Asa E Opelul Lam Vandut In Cluj In 2005

Cristy65 24-06-08 09:41

am ceva filmari cu muzica din masina ta de la un prieten.te-ai intalnit cu el in satu mare de ceva vreme o luna 2 cred are ochelari nu stiu daca mai tii minte.era acolo pentru scuter.oricum o sa ii cer filmarile si o sa le atasez aici.numi bine!

CoCaine 30-06-08 19:30

Care mai e treaba?Ceva noutati?Pe la motor nu umbli?Salutari,CoCaine.

hohlotto 04-07-09 19:23

imi place masina ta.se vede ca ai investit o caruta de bani in ea.sa nu mai zicem de orele de lucru si nervii mancati.dar acuma a venit momentul sa strangi si roadele.sant sigur ca masina asta tia adus si iti va aduce si multe sadisfactii.am vazuto la baia mare e frumos lucrata.sper ca masina sa primeasca si un motor pe masura masinii.

nistea mircea 09-05-10 12:56

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by hohlotto (Post 2461874)
imi place masina ta.se vede ca ai investit o caruta de bani in ea.sa nu mai zicem de orele de lucru si nervii mancati.dar acuma a venit momentul sa strangi si roadele.sant sigur ca masina asta tia adus si iti va aduce si multe sadisfactii.am vazuto la baia mare e frumos lucrata.sper ca masina sa primeasca si un motor pe masura masinii.

sal am revenit cu ceva schimbari

nistea mircea 09-05-10 12:57

Quote:

Originally Posted by nistea mircea (Post 3345632)
sal am revenit cu ceva schimbari

astept parerile voastre. ms

kitz` 09-05-10 15:52

Quote:

Originally Posted by nistea mircea (Post 3345635)
astept parerile voastre. ms

ce smekere sunt stopurile ... felicitari pentru munca depusa...smekerie de masina:evil::evil:

CoCaine 09-05-10 16:06

Ca si lucrare,se vede ca a fost/este multa munca.
Dar personal nu imi place.
Nu mi se pare ca Audi Coupe este pentru asa ceva,atata tot.
Fata este clar replica dupa EVO X iar bara spate mi se pare a fi ceva gen VW Corrado.

Bineinteles,fiind un work-in-progress rezultatul final poate va fi ceva mai ok.

Culoarea va fi tot portocaliu-albastru?

catalanu 12-05-10 14:08

Inca o masina superba a murit.....pacat :(

bluey 12-05-10 14:25

Nu a murit inca.
E nevoie si de altfel de tuning decat bari rieger si aripioare de rechin.
Putea sa fie mult mai urat rezultatul.
Asteptam rezultatul final :)

Sa speram ca reusesti sa pastrezi cat de cat identitatea Audi.
Oricum ar iesi va fi ceva deosebit.

nistea mircea 12-05-10 22:15

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3346085)
Ca si lucrare,se vede ca a fost/este multa munca.
Dar personal nu imi place.
Nu mi se pare ca Audi Coupe este pentru asa ceva,atata tot.
Fata este clar replica dupa EVO X iar bara spate mi se pare a fi ceva gen VW Corrado.

Bineinteles,fiind un work-in-progress rezultatul final poate va fi ceva mai ok.

Culoarea va fi tot portocaliu-albastru?

nu e suparare dar poate nu ai inteles proectul. care trage in a fi a acelora din spania adica tuningul spaniol dar asta e dupa gustul fiecaruia nu e deloc suparare. culoarea nu va mai fi aceias va fi alta iar masina nu e replica niciunei masini poate fura pozele si nu le intelegi. sa sti ca totul e lucrat manual nu dupa vreo matrita sau asa ceva matrita e la mine in cap.ms

DrifterGT 13-05-10 00:05

Respect! pentru munca depusa ! :D sa ai noroc si grija de masina , sa iti iasa ce iti doresti tu !

turbo600 13-05-10 14:15

O masina care trebuia sa arate dub style,euro style,etc style.......pacat.....

Din pacate o mica parte din spanioli fac un tuning....care numai lor li se pare cool......NU E TREABA

Oameni aia arunca un sac de bani in masini care plac copiilor de 14 ani....................uuuuuuuuuuuuuoooooooooooooo ooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zici ca este aia din STAR TREK

BAFTA MULTA CU PROIECTUL SI ..........NO OFFENCE nu o spun cu rautate

nistea mircea 13-05-10 20:23

Quote:

Originally Posted by turbo600 (Post 3357083)
O masina care trebuia sa arate dub style,euro style,etc style.......pacat.....

Din pacate o mica parte din spanioli fac un tuning....care numai lor li se pare cool......NU E TREABA

Oameni aia arunca un sac de bani in masini care plac copiilor de 14 ani....................uuuuuuuuuuuuuoooooooooooooo ooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zici ca este aia din STAR TREK

BAFTA MULTA CU PROIECTUL SI ..........NO OFFENCE nu o spun cu rautate

da asa e ai dreptate. poate am gresit eu dar nu te supara unde sunt masinile romanilor din revistele maxi tuning si alte reviste de tuning din lume interesant ca mai toate revistele pozeaza masini facute de tuneri spanioli.

nistea mircea 13-05-10 20:24

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3355895)
Respect! pentru munca depusa ! :D sa ai noroc si grija de masina , sa iti iasa ce iti doresti tu !

ms si tie la fel bafta

CoCaine 13-05-10 21:20

Quote:

Originally Posted by nistea mircea (Post 3357947)
da asa e ai dreptate. poate am gresit eu dar nu te supara unde sunt masinile romanilor din revistele maxi tuning si alte reviste de tuning din lume interesant ca mai toate revistele pozeaza masini facute de tuneri spanioli.

Cu asta m-ai dat pe spate.
Eu sunt in Madrid de 6 luni de zile.
Incepand cu luna ianuarie am cumparat toate numerele revistei Maxi Tuning.
Din aprilie nu am mai avut "rabdare" sa o citesc.
Multe masini de acolo sunt pur si simplu dezgustatoare.
Grilele de Audi sunt la moda pe Corsa si nu numai.
Kitsch-uri in toata regula.

Exista 2 tipuri de masini care atrag priviri/poze:
- cele frumoase
- cele urate.
Din experienta pot spune ca am pozat si eu multe masini urate,pentru a fi postate la rubrica Kitsch.Nu din admiratie.Si cu siguranta nu sunt singurul.

Dar cum gusturile nu se discuta si nu se pot cumpara de la magazin,ramanem fiecare cu parerea lui.

turbo600 14-05-10 06:38

Fara sa-l deranjez pe colegul nostru NISTE MIRCEA,vreau sa va prezint ultima aparitie de la Audi.......si tendintele spaniole in materie de tuning

audi a9

https://forum.4tuning.ro/18-masini-mo...ng-aka-a9.html

URSU_DEEA 14-05-10 08:15

mie ime place masina ta dar un raspuns cu parerea me despre ea o sa iti pun cand o sa o vad vopsita spor la munca . Uitasem sa nu uiti ca este totusi un audi

bluey 14-05-10 09:23

Eu zic sa-l lasam pe om sa-si faca masina dupa gustul lui si apreciem rezultatul final.
Pana la urma este ceva nou in Romania si nu vad stopuri sau faruri de pe alte masini puse pe ea ceea ce e un lucru bun.
Ca e un bradut pus la oglinda sau ca e tuning exterior dus la extrem cum face Mircea tot personalizare se numeste.
Cu siguranta aceasta masina va fi recunoscuta pe strada ca fiind masina lui Mircea si asta e scopul final al tuningului exterior.
Intrebare: la Roby o faci?

RIcKO 14-05-10 09:37

S-a cam dus in extrem tuningul pe masina asta .....spatele nu e rau ....dar eu zic ca pe fatza trebuie schimbata bara aia ...facut o grila mai mica ,ceva ...si eu am fost plecat 4 ani in madrid iar la showuri numa masini dinastea vedeai calibra cu fata de civic si spate de corrado in fine e si asta un stil de tuning , oricum apreciez munca ...nu e rieger sau alte firme care le vezi la showuri ......eu unul personal adoptam dub style , euro style , german style ....per total eu zic ca o sa fie o masina de show destul de reusita ...bafta in contnuare cu proiectul

nistea mircea 15-05-10 17:44

[QUOTE=turbo600;3358727]Fara sa-l deranjez pe colegul nostru NISTE MIRCEA,vreau sa va prezint ultima aparitie de la Audi.......si tendintele spaniole in materie de tuning

in orice caz nu cred ca eu am facut asa ceva. da ok vreau aici sa si incheu toata povestea asta cu masina mea ca in final eu am facuto si e munca mea. si mai ales ca nu fac parte din nici un club nu am apelat la nici un sponsor nu am facut pe nimeni de rusine ci am vrut sa expun imaginatia mea nu pe hartie ci real. ms de toate parerile bune si rele. bafta tuturor

nistea mircea 15-05-10 17:47

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3358955)
Eu zic sa-l lasam pe om sa-si faca masina dupa gustul lui si apreciem rezultatul final.
Pana la urma este ceva nou in Romania si nu vad stopuri sau faruri de pe alte masini puse pe ea ceea ce e un lucru bun.
Ca e un bradut pus la oglinda sau ca e tuning exterior dus la extrem cum face Mircea tot personalizare se numeste.
Cu siguranta aceasta masina va fi recunoscuta pe strada ca fiind masina lui Mircea si asta e scopul final al tuningului exterior.
Intrebare: la Roby o faci?

nu la roby da in satu mare undeva. ms

bluey 15-05-10 18:12

Eu iti urez succes in continuare si la multe vaze castigate.
Sa nu uiti sa mai pui poze cu evolutia proiectului.

P.S. Am vazut Vw POLO facut de Dahlback cu 2.2T si quattro.900cp.
Lor le-a zis cineva oare ca fac o strutocamila?

nistea mircea 29-05-10 16:55

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3362412)
Eu iti urez succes in continuare si la multe vaze castigate.
Sa nu uiti sa mai pui poze cu evolutia proiectului.

P.S. Am vazut Vw POLO facut de Dahlback cu 2.2T si quattro.900cp.
Lor le-a zis cineva oare ca fac o strutocamila?

ms am sa mai pun poze

bluey 29-05-10 18:02

Ce o sa pui in spatele grilei?
Daca lasi doar radiatoarele vor arata urat, parerea mea.
Si lasa si pe oglinzi loc de semnalizari cu led :D

nistea mircea 29-05-10 22:51

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 3399685)
Ce o sa pui in spatele grilei?
Daca lasi doar radiatoarele vor arata urat, parerea mea.
Si lasa si pe oglinzi loc de semnalizari cu led :D

poi vine plasa deasa neagra nu se va vedea radiatorul iar la oglinzi am sa ma mai gandesc cu semnalizatoarele. ms de sfat

GTXR 02-06-10 16:32

Parerea mea ca evazarile spate sunt putin cam mari, nu stiu ce jante vei pune pe ea ,oricum asteptam finalul.

nistea mircea 17-08-10 22:24

7 Attachment(s)
am mai revenit cu niste treburi

matiu13 09-09-10 10:45

nimic nou???

mrlonca 02-10-10 11:09

sincer credca orice pasionat de masini ar zice ca ar arata cel mai bine stok ,o vopsea buna si pe burta,no offence

vacaroz 07-10-10 22:27

nu este un stil cu care suntem noi obijnuiti. dar sa zici ca e urata in stadiul asta e cam mult. de apreciat munca si mai ales finisajele de calitate, o imagine conceputa de proprietar a masinii .
ce ma roade cel mai tare e ca tot mai e mentalitatera aia comunista la noi. daca e ceva nou care nu l-am vazut intr-o reclama(ca aia vinde cel mai bine) nu e bun. peste tot in tarile mai occidentale se pune foarte mare accent pe idei noi indiferent daca nu sunt tocmai cele mai frumoase..... noi daca nu suntem invatati cu designul e pocitanie frate...
felicit idea si conceptul proprietarului.
o mica intrebare. in ce domeniu activezi? ceva modelaj banuiesc odata ce ai fost instare sa faci un astfel de body pt masina ta si din prima. asta clar nu o poate face orcine.
spor la lucru si sa ne mai prezinti poze cu etapele masinii.

DiavoLLo 23-10-10 16:14

mda......multa munca a fost depusa aici ...asta e clar...si apoi tuning inseamna personalizare...deci fiecare isi modifica masina cum ii place....nimeni nu isi face masina in primul rand sa ii placa altcuiva.....asa ca nu vad rostul rautatilor mai ales din partea unora care nu au facut nimic la nici o masina...dar comenteaza doar pt ca a mai comentat unul inainte....ganditi cu capul nu cu c....l.spor la treaba in continuare.

nistea mircea 05-04-11 20:23

16 Attachment(s)
ms pentru toate aprecierile bune sau ne(bune). eu apreciez cea ce am facut eu si asta ma bucura pe mine cel mai mult in primul rand. intradevar parerile sant inpartite dar vom vedea rezultatele si apoi mai vb.doresc tuturor spor la munca in continuare tuturor.

vacaroz 05-04-11 20:41

frumos
o lucrare deosebita si radicala, mai rare fata de ce suntem noi obijnuiti
detaliile si finisajele sunt de nota 20
ce paint o sa aiba?

TheWizz87 14-04-11 21:33

Salut,felicitari pentru masina.Am citit cu interes topicul si am ramas uimit,transformarile au venit unele dupa altele si priveam pozele facute in garaj cu ea nefinisata,sperand ca pe pagina urmatoare a topic-ului sa gasesc rezultatul final,dar ne tii cu sufletul la gura :D nu mai divulgi nimic ;)

E un proiect ambitios si sper sa ai succes cu el,e de apreciat munca si daruirea depusa.

P.s. renault-ul ala din primele poze tot al tau este?daca da,ce modificari i-ai mai adus:D,nu cred ca l-ai lasat asa:!:

Numai bine,

o.s 25-05-11 00:59

ON : superba masina, s-o sapanesti sanatos, succes

OFF: ce credeti despre audi coupe ca o masina de zii cu zii ( fiabilitate, daca se gasesc piese...etc) ?

nistea mircea 25-05-11 22:35

4 Attachment(s)
aproape gata

o.s 25-05-11 23:05

incredibil ce ai facut cu masina.....intradevar un tuning ciudat, cu care nu suntem obisnuiti dar pe de alta parte superb, parerea mea

tot respectul pentru curajul de a incepe un astfel de proiect si pentru ce ai reusit sa faci din masina.......

bluey 26-05-11 08:15

Hai cu vazele alea odata :D

All times are GMT +2. The time now is 19:30.

- Copyright 2026 4Tuning