Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   pt cei din bt cu bmw (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/48450-pt-bt-bmw.html)

VBogdan 10-03-09 21:07

Re: pt cei din bt cu bmw

lasa mad un mic moment de rebeliune....makr aici dak nu altundeva...:-)

@Wilgax : poate ca ai intentii bune dar prea o iei din topor.....scuza ma ca iti spun....numai bine...:-)

FUL VIUS 10-03-09 21:27

[QUOTE=Wilgax;!"""Principiul pe care ar trebui sa se mearga la BMW este acela ca in momentu in care vrei sa iesi cu el.........nu iesi sa mergi lent si incet......BMWu e facut pt viteza si se stie.Si voi mai baieti........faceti si voi o intrunire de asta periculoasa numai cu BMW-uri....da sa fie.........una si buna! """"" Nu stiu ce apropo bati tu cu mersul lent aici,dar vreau sa spun ca gandesti exact ca un copil de 10 ani!!cu bmw si oricare alta masina mergi cum preferi!!!nu cum au facut altii pana acum!!Dumnezeu sa-i ierte!!!vezi-ti de treaba ta !!si nu mai fa afirmatii care nu intereseaza pe nimneni!!tu cand vei avea bmw te poti urca cu el si in copaci!!crede ma ca nu vei impresiona pe nimeni!!!

oliver 10-03-09 22:02

[QUOTE=FUL VIUS;2136649][QUOTE=Wilgax;!"""Principiul pe care ar trebui sa se mearga la BMW este acela ca in momentu in care vrei sa iesi cu el.........nu iesi sa mergi lent si incet......BMWu e facut pt viteza si se stie.Si voi mai baieti........faceti si voi o intrunire de asta periculoasa numai cu BMW-uri....da sa fie.........una si buna! """"" Nu stiu ce apropo bati tu cu mersul lent aici,dar vreau sa spun ca gandesti exact ca un copil de 10 ani!!cu bmw si oricare alta masina mergi cum preferi!!!nu cum au facut altii pana acum!!Dumnezeu sa-i ierte!!!vezi-ti de treaba ta !!si nu mai fa afirmatii care nu intereseaza pe nimneni!!tu cand vei avea bmw te poti urca cu el si in copaci!!crede ma ca nu vei impresiona pe nimeni!!![/QUOTE]

Nu ma simt in masura sa comentez de aceea doar am sa-i dau dreptate lui FUL ...

Wilgax 11-03-09 12:45

Daca altii n-au facut-o eu am s-o fac............pentru ce ai o viata??.......s-o traiesti asa cum vrei.Sunt fan BMW si stiu ce vreau!Indiferent ca altii zic k am 12 ani sau 16 ani stiu ce vreau..........indiferent ca ma voi urca in copaci sau k voi rupe masina in 2...........asta e mentalitatea mea si asa cum e pt mine e numai buna!Va salut si va respect.Inca odata TRAIASCA FORTZA BMW..................coxeala la maxim!

3Xtreme 11-03-09 17:26

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 2138193)
Daca altii n-au facut-o eu am s-o fac............pentru ce ai o viata??.......s-o traiesti asa cum vrei.Sunt fan BMW si stiu ce vreau!Indiferent ca altii zic k am 12 ani sau 16 ani stiu ce vreau..........indiferent ca ma voi urca in copaci sau k voi rupe masina in 2...........asta e mentalitatea mea si asa cum e pt mine e numai buna!Va salut si va respect.Inca odata TRAIASCA FORTZA BMW..................coxeala la maxim!

Ai zis-o si tu: Ai o viata sa o traiesti, nu sa te planga altii ca la 18 ani culegeai dude cu masina.

kir0087 11-03-09 18:40

jaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....serios... jaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

vLLLad 12-03-09 16:26

Deci asa fac baietii cu BMW-uri , Fulvius? a? dupa spusele fanului BMW! deci tu nu esti fan BMW :))) =))))

HOT 12-03-09 18:16

Doamne Doamne ceresc tata
Noi pe tine te rugam
Lumineaza a noastra minte
Lucruri bune sa-nvatam

FUL VIUS 12-03-09 19:07

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 2141794)
Deci asa fac baietii cu BMW-uri , Fulvius? a? dupa spusele fanului BMW! deci tu nu esti fan BMW :))) =))))

Lasa-i vllade cand se vor mai maturiza vor vedea altfel lucrurile!!pana atunci spera poate le cumpara taticul un bmw de 1000 euro sa face senzatii tari ,punand viata mai multor persoane nevinovate in pericol!!

vLLLad 12-03-09 19:41

DA Fulvius....dar din cauza unora ca astia care gandesc asa, sta politia in oras si face razii : te vad k esti tanar, incep sa te frece : folii, becuri,proiectoare etc...te baga in aceeasi oala cu ceilalti inconstienti :x

BT.04.BMB 12-03-09 19:55

Quote:

Originally Posted by FUL VIUS (Post 2142268)
Lasa-i vllade cand se vor mai maturiza vor vedea altfel lucrurile!!pana atunci spera poate le cumpara taticul un bmw de 1000 euro sa face senzatii tari ,punand viata mai multor persoane nevinovate in pericol!!

FUL VIUS, eu unu am glumit... imi pare rau daca ai inteles cu totul altceva.

BT.04.BMB 12-03-09 19:59

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 2142392)
DA Fulvius....dar din cauza unora ca astia care gandesc asa, sta politia in oras si face razii : te vad k esti tanar, incep sa te frece : folii, becuri etc...te baga in aceeasi oala cu ceilalti inconstienti :x

aici ai perfecta dreptate, faza e ca , il **** pe ala amarat care si-a pus o folie sau un bec, nu pe ala de face raliuri prin oras... m-am saturat de umflati de astia cu casca. Apropo de nenea de a facut accident in fatza la spitalul judetean, este recidivist, a mai facut o data chestia asta si uite-l ca e liber pe strazi si face ce face, pana nu omoara vreun om nu-l leaga ( mai rau e ca s-ar putea sa nu il lege nici atunci ).

FUL VIUS 12-03-09 20:01

Quote:

Originally Posted by BT.04.BMB (Post 2142449)
FUL VIUS, eu unu am glumit... imi pare rau daca ai inteles cu totul altceva.

tot ce am scris nu are legatura cu tine!!are legatura cu toti aia care cred ca bmw-urile sunt facute sa mergi doar cu viteza cu ele si altfel nu!!pt cine a condus cat de cat poate sa imi de-a dreptate ca orice masina ai avea poti merge cu viteza cu ea!!

3Xtreme 12-03-09 20:26

Quote:

Originally Posted by FUL VIUS (Post 2142476)
tot ce am scris nu are legatura cu tine!!are legatura cu toti aia care cred ca bmw-urile sunt facute sa mergi doar cu viteza cu ele si altfel nu!!pt cine a condus cat de cat poate sa imi de-a dreptate ca orice masina ai avea poti merge cu viteza cu ea!!

Si eu vreau sa imi iau bmw da mi-am propus sa merg cat de cat normal, ca tibi (oliver's brother).:D Stiu ca bmw e masina puternica, dar se poate transforma si in una pentru plimbari la viteze mici daca stii sa o modifici cu bun gust, cam ca a ta. Tipul asta de bmw-uri nu iti inspira viteza si curse ilegale sau tot felul de chestii deastea. Mie mi se pare ca al tau e mai mult de expozitie.

TEO/// 12-03-09 22:47

bmw-ul pentru unii e o fitza nu vb despre cei de pe forum,sunt multi care spun ca ''vreau sa imi iau si eu un bmw'' ca a auzit el ca is faine de la niste pitzi de pe strada,si sunt altii care isi iau intr-adevar ca sunt puternice dar majoritate dintre ei isi iau urs sau pisicutza pt ca nu suntem asa bogati ca sa rupem masini scumpe,i-ar ursul e cea mai ieftina masina cu tractiune spate care poate face ceva senzatie,nu toate bmw urile sunt puternice 1.6,1.8, sunt foarte multe si si-o pot lua de la multe alte masini care nu au un renume asa mare ca bmw-ul,iar asta ca sunt masini ieftine, da asa e dar in bucuresti si in alte orase sunt cluburi foarte unite de bmw-isti cu tot ce trebuie sub capota care daca vii tu cu ferarri nu impresionezi absolut deloc.

FUL VIUS 13-03-09 10:54

Quote:

Originally Posted by TEO/// (Post 2143191)
bmw-ul pentru unii e o fitza nu vb despre cei de pe forum,sunt multi care spun ca ''vreau sa imi iau si eu un bmw'' ca a auzit el ca is faine de la niste pitzi de pe strada,si sunt altii care isi iau intr-adevar ca sunt puternice dar majoritate dintre ei isi iau urs sau pisicutza pt ca nu suntem asa bogati ca sa rupem masini scumpe,i-ar ursul e cea mai ieftina masina cu tractiune spate care poate face ceva senzatie,nu toate bmw urile sunt puternice 1.6,1.8, sunt foarte multe si si-o pot lua de la multe alte masini care nu au un renume asa mare ca bmw-ul,iar asta ca sunt masini ieftine, da asa e dar in bucuresti si in alte orase sunt cluburi foarte unite de bmw-isti cu tot ce trebuie sub capota care daca vii tu cu ferarri nu impresionezi absolut deloc.

TEO fii atent pe toate forumurile !cei care isi iau ursi(e30) si vor sa scoata ceva din ele nu isi iau urs(e30) pt ca e cel mai ieftin de la bmw cu tractiune spate,ci pt ca ursul e cel mai usor si e una din cele mai bune masini pt a face senzatii!cei de pe forum(unii)cumpara un urs care costa 1500 si mai baga inca 10.ooo euro(motoare ,turbine,articulatii.etc)cei care fac treaba asta o fac din placerea de a avea o masina unicata ,facuta pe gustul lui!!fi sigur ca toti astia au pe langa ursi si masini mai noi;)multa bafta

danielddd 13-03-09 12:19

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 1046606)
Gaby nush de ce te mai chinui frate......vb ta.nu te cred nu te cred tata.K vad k iti tot cer sa le spui cati Kw are,de ce capacitate e motoru'......oricum dak stam bine sa ne gandim si luand toate BMW-urile seria 3 vechi din BT,al tau la ora actuala e cel mai tare....era LOV cu 230 de cai da aku nu mai este nici asta.....Omule bafta cu el si tine-l pana la 18 ani....stii u despre ce e vb!!!!!

LOV-ul a fost in darabani la mine :D acu are BT-85-SOR :D care la randu lui la vandut si asta....era pe net..la 3200 euro parca..DOAR ZICEAM SI EU :d

3Xtreme 13-03-09 12:44

Tu cine esti? Prezinta-ti masina si tu pe forum. Gasesti tu unde.

TEO/// 14-03-09 11:40

da asa e,e30 e foarte manevrabil si mult mai rezistent decat modelele mai noi,iar pe strazile care le avem cu o masina mai noua, cat de cat tunata e greu de mers normal sa nu mai vb de altceva,eu cred ca se cumpara pt ca e si mai accesibila fatza de alte masini care cer mult mai multi bani pt performante,performante se pot scoate din absolut orice masina si sunt si exemple pe youtube si fara bani multi nu faci nimic,multi isi iau si stock un e30 325 12v cu autoblocand si reusesc sa faca destula senzatie.Stiu ca este periculos de facut pe strazi,dar sunt fel de fel de oameni si in toata tzara asta nu este nici un loc special amenajat,oricarui dintre noi ii place cand vede un drift sau un burn prin oras.am vb ieri cu cineva si mi-a pus intrebare ''ce senzatie ai cand vezi in oglinda ca vine un bmw din spate orice serie ar fi el si an?'' voi ce senzatie aveti?

baloo_cs 14-03-09 22:42

Tare as vrea sa te vad ma Wilgax cum rupi tu masina si ca faci si ca spargi...de eroi suntem satuli...de aia vara asta atatea pisicute au iesit asa dramatic in decor :lol:...pustani ca tine "FORZA BMW" "BMW RULLLZZZ: si alte expresii de 3 lei...o calca si atat...CONTROL=0....la un bmw nu e totul numai cercuri,burn,viteza...daca tu iti iei bmw numai pt asta...esti un copil tembel si un viitor donator de organe...

baloo_cs 14-03-09 22:49

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 2136134)
Tind sa cred ca unii cateodata stau la sens acolo sa-i vada lumea..............asta inseamna la voi placerea de a face un burn sau un cerc??.........Placerea asta tre s-o aiba doar cei ce stiu despre ce e vorba acolo atat.......sa facem asta intre noi nu sa ne vada nush care sau sa ne filmeze nush care.Nu...numai noi si atat......!!!

Eu stau acolo cu sticla de 2 litri de suc 5 pungi de seminte sa vad eroii ca tine cum rup masina si cum se rup in basini...tot acolo sunt la vara sa te vad eroule :lol::lol::lol:.....aaaa si nu compara Bucurestiul cu Bt....acolo e mare orasul...aici daca ai tras o basina deja sa auzit in zona industriala...lasa-ne ba baiatule...

COCOBADAREL 15-03-09 08:30

mare dreptate ai baloo.lasa-l sa toarca singur ca nu o sa sfarseasca bine cu gandirea asta.......

BT-01-KAW 13-04-09 22:40

5 Attachment(s)
Salutare la toata lumea. Vreau sa imi prezint si eu noua achizitie....Este o pisicutza cu motor de 1.8I. nu stiu prea multe despre bmw dar se pare ca merge super ok. cu respect!!!!

3Xtreme 13-04-09 22:54

1 Attachment(s)
Un mic proiect de viitor.:D;)

djamir 21-04-09 08:59

1 Attachment(s)
Din ce vad aici pot aparea si eu cu un Bmw 328i 193cai 143kw ca nu ma fac de rusine :)) ce am vazut in bt este un bmw alb 320 cred care e facut cu bun gust

kiddo 21-04-09 18:49

frumoasa masinutza..... asfalt uscat

Wilgax 22-04-09 18:40

E o mare placere knd vad ca apar tot mai multe BMW-uri in orash.Apropo Baloo.daca nu ma-nsel masina ta are nr-ul BCZ nu?Stiu ca 320 ala avea cutie hidramata.Ce n-o schimbi?Sau ai schimbat-o?

siminelsimi 22-04-09 23:30

Da de ce s-o schimbe ?

Kenzo4Boss 23-04-09 08:05

salutaree! si eu am o pisicutza in 2 portiere , cine stie poate pe viitor mai modific ceva la ea ,. stie cineva prin bt care modifica barele(fata-spate) sa le mai prelungesc putzin si sa le vopsesc . sii am la numar EDY ca sa ma recunoastetzi .:P

Wilgax 23-04-09 14:33

s-o faca manuala.............sau na daca lui ii place hidramata asta e altceva!

3Xtreme 23-04-09 16:50

Quote:

Originally Posted by Kenzo4Boss (Post 2259119)
salutaree! si eu am o pisicutza in 2 portiere , cine stie poate pe viitor mai modific ceva la ea ,. stie cineva prin bt care modifica barele(fata-spate) sa le mai prelungesc putzin si sa le vopsesc . sii am la numar EDY ca sa ma recunoastetzi .:P

Te vad des prin oras si ma uit dupa tine ca ai culoarea ca a lui McMate(B 99 RRM) si arata si bine masina. Chiar azi ti-am vazut masina in fata la mine si dupa cateva minute te-am vazut cand plecai.;)
@wilgax: Tie nu iti place cutia automata?:D Poate iti place sa mesteci incontinuu in benzina.:lol:

Wilgax 24-04-09 12:31

nush la BMW mi se pare mai normal un manual......asta daca esti amator de senzatii tari.Din cate stiu poti face si cu automat dar nu ma pricep.Oricum optez in continuare pentru o pisica in portiere de 1.6i manual............si de viitor transplant de 2.5 VANOS!ca ursuletz nu se mai poate de akuma.In fine............nu cred ca exista BMW care sa nu invarta.......cred eu!Respect pentru toti posesorii de bimmere din Botosani!

3Xtreme 24-04-09 14:20

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 2262771)
...optez in continuare pentru o pisica in portiere de 1.6i manual...

E bine daca vrei o masina cu portiere.:D:lol::D
Cand o sa ai masina mult dorita sa ma anunti sa ma mut din oras.:D

Wilgax 24-04-09 21:37

in 4 portiere..............scz.....n-a mers tastatura!si nu e vorba de faze de-astea hai sa vedem care pe care ia in ras daca asta ai vrut sa subliniez.akuma nush poate am inteles eu prost mesajul..............dar cert este ca sunt altii care au BMW-uri in Botosaniul asta si nu stiu ce-anseamna BMW.SI ma refer la faptul ca spun.....''fratele meu imi plac BMW-urile is cele mai tari de ala vreau alea alea''............si daca il iei la bani marunti habar n-are.Eu sunt fan BMW si in iunie fac 5 ani de cand sunt fan BMW si ma mandresc cu asta!E o maisna care are tot respectul meu!

maD_angel 25-04-09 10:53

@wligax: Frateeee ! Si eu sunt fan Bambi, da' incerc sa nu dau in penibil...Te rog abtinete daca vrei sa nu mai fii luat in ras . :)

Wilgax 25-04-09 12:07

mai bine ai tace sincer.........esti fan bambi.........calareste-o vereanule!Altu tare in clanta.Incearca sa nu pari mare smecher.Abtine-te si e mai bine.Imi expun parerile in ce forma doresc.Inca odata..esti FAN BAMBI.......sa vedem pe viitor cine vorbeste si care pe care la asa ceva!

nu inteleg de ce tre sa fie tot timpu unu care sa vina sa zica el ca ba abtine-te.....ba ca e fan Bambi da ca e nush ce.........daca ai fi destept ai tace si ai fi de-acord.insa tind sa cred ca voi nu vreti mai nimic.daca unu zice ca vrea sa se int sa deschida un club ceva sariti cu gura ca voi le stiti pe toate...........nu asa se face imi pare rau!Si e pacat ca nu vreti sa tindeti la mai mult......decat frecatu ala de sens giratoriu!Oricum mai bine sa nu ma inteleaga nimeni ca e mai bine............imi retrag cu vintele si va spun..........EU SUNT PROSTUL........FITI VOI DESTEPTII!!

3Xtreme 25-04-09 14:25

Cu mentalitatea asta nu ai ce cauta pe forumul 4t. Si mie imi plac BMW-urile, dar asta nu inseamna ca tre sa zic la toata tara.
P.S.: Incearca sa folosesti virgula (,) si punctul (.) in loc de "........".;)
Respectele mele!;):D

maD_angel 25-04-09 14:32

Am inteles...cei care nu sunt de'acord cu afirmatiile tale sunt prosti.
Zi tu mai ...asta care le stie pe toate.Cati din useri de'aici ii cunosti?
Si un club crezi ca se face asa cu oameni ca tine?
De cate ori te'ai implicat la "organizat" o intalnire?
Sa dea Doamne Doamne sa iti iei tu BMW si sa te bucuri de el ! Poate macar asa o sa ne scutesti si pe noi de posturile tale si sa ne lasi in prostia noastra .

kiddo 25-04-09 14:36

lasal mai maD, cand o sa isi ia BMW il vezi izbit de un copac

maD_angel 25-04-09 14:39

Quote:

Originally Posted by kiddo (Post 2265564)
lasal mai maD, cand o sa isi ia BMW il vezi izbit de un copac

Doamne fereste ! Nu o ziceam cu rautate...
Inteleg ca ii plac f mult bmw'urile,dar sa'si aduca aminte in ce tara si cu ce oameni traim.

All times are GMT +2. The time now is 00:29.

- Copyright 2026 4Tuning