![]() |
=)) gata...
beton .. :D mie-mi ramasese gandu la marcu care... in ... cu arcu :) :) misto :D |
Santos: mai coboara dracu' din Heavenu' ala, ca te-au tampit ingerasele cu cantatu' la harpa =))
PS: I love the way Dragos Bucur is playin' his part :D |
mie unul mi-a placut .. ma mandresc ca stiu mai bine engleza decat ciupanezu .. sau na .. stefan banica JR. .. :P
pare interesant si merita urmarit ... pacat ca se inspira prea mult din filmele americane ... |
a aparut deja pe torenti ;) pentru cine vrea sa-l aiba si pe hard..
|
Baieti.Buni.S01E01.TVRiP.XViD-ZiG.avi
pe dc++ |
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
banica JR :P stie bine engleza .. e la panarama acel accent :) ... oricum pare interesant si merita urmarit .. abia astept sa se ajunga pe la curse de masini .. tuning :D
|
da da
pardon .. CURSE ILEGALE PE MII DE PARAI , CU PISDE CARE DAU STARTU CU ESARFA .. si atat.. dezbracate.. sa vezi.... ce-o sa mai fabuleze jegosii .. ca sa-si vanda marfa.... ;) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Go, go Good Guys!!! :peace: Cat mai e pana duminica ? :roll: |
Ce va faceti sa credeti ca vor fi curse de masini. Poate e doar promoul sa atraga telespectatori :D
|
Mai bine o puneau pe Cosmina Pasarica a.k.a Guvida :lol: :lol: :lol: :lol: capra :)
|
Re:
Quote:
bah .. da m`am *** pe mine de ras cu faza cu ... ala ... cum draq il cheama ... dop cum draq il chema p mana dreapta a lu ciupanezu nu .. francezu plm daca imi aduk aminte scriu .. cand i`o dadea lu` aia in verde acolo si .. i`o dadea capra .. voi atzi vazut k se uitaiu la desene cu bugs` bunnt :D .. hahahaha .. prima data am crezut k e claudia .. aia d la sexxy :D |
ROTULA :D il cheama daca de ala zici :twisted:
|
LAsa mah la ce se uitau... dar cred ca a fost cea mai falsa scena... ala cik i-o dadea aleia si cand l-a luat Banica la cotonogeala a apucat sa-i traga si boxerii pe el... iar aia s-a asezat pe canapea si statea ca proasta :lol: probabil se gandea... iar nu m-a satisfacut boul asta... :D
|
Kool:D :twisted: :twisted: bah ai draq cum sa se uite mah la Desene animate =))=)) :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
dap , e o pasiune de`a ei ... dupa ce si-o ia la K@K! ii place sa se uite la desene.
|
acum am vazut si eu filmul in sf.....mi-a placut :D...joaca bine Stefan Banica
...politistul ala Boboc ...seamana cu cineva de la Legal racing sau e chiar el ...dar nu stiu cum il cheama :)...sau confund eu ! :peace: |
apropo baieti care aveti si voi melodia de inceput a lui mafia & mario format mp3 - plss o vreau si eu
|
1 Attachment(s)
uite-o ca vine
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:45. |
- Copyright 2026 4Tuning