![]() |
Re: Recomandari exclusiv FILME HORROR!!!!!!
aseara l-am vazut , ff tare filmu
|
..poate kreva sa ma ajute va rog :cry:..Akum ani buni am vazut la Tv..un film..zik eu horror. Cva de genu`..cu adolescentzi, era o mama sh` o fiica. Fata era mai retrasa, si se apropia balul bobocilor unde a participat alaturi de baiatul de care era indragostita sau de care ii placea. Colegii i`au facut o farsa astfel incat atunci knd a urcat pe scena sa fie incoronata..a fost udata q sange(undeva deasupra ei era pusa o galeata q sange). Knd ajunge acasa, hm..tzin minte k face baie..iar mama ei sta dupa usha q un cutit si vrea s`o omoare...ce imi mai aduk aminte e..mama ei infinta in usha q nisthe cutite, iar fata intr`o camarutza. Casa unde locuiau ele se darama..este un film mai vechi dar vreau neaparat sa`l gasesk..dak are cnv idee despre ce vbesk pls sa ma ajute:).
|
Quote:
|
Quote:
|
am auzit despre el lucruri bune :) ....
|
A fost putin mai diferit fata de restul filmelor de tip horror...
|
Quote:
|
=)))))))))) finalul face totul :-P
Stiu ca sunt mai sadica..dar ... naspa pt el ca a trebuit sa se sacrifice :-P |
are cineva jeepers creepers 3?
|
7 Attachment(s)
Niste poze... reusite :weee: ultimele 3 fiind preferatele mele :-D
|
Nimic nou aici ?
|
Recent am vazut "Day of the dead" si "Diary of the dead". Il recomand doar pe primul ;)
|
al doilea de ce nu-l recomanzi?
|
Quote:
https://youtube.com/watch?v=2MdqNr0gN4Y |
deci filmu seama cu dawn of dead sper ca am scris corect .oricum filmu e marfa
|
am vazut "captivity" - e mai mult triller, insa...FINALUL face TOT :-D
|
eu va recomand Death Tunnel nu atat pt actiunea filmului cat pt faptul a cik ar fii inspirat dupa o poveste reala, care printre altele, e chiar interesanta..si daca tot vizionati filmu, n-ar fii rau sa vedeti si Spooked:Ghosts of Weaverly Hills Sanatorium, explica foarte multe din film;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Scuzati reclama dar :) www.movie-land.org gasiti ce filme vreti :)
|
e bine venita reclama ,sper sa nu fie sters postu tau de moderator.
|
Are cineva acest documentar?
http://www.imdb.com/title/tt0926758 |
Not a horror fan, dar un horror pe care l-am vazut acum ceva timp si mi-a placut este "Rec". Il recomand! :D
|
faceti si voi un top 3 la filmele horror vazute vre`odata de voi ...da sa simt si eu fiori ceva...ca la unele, imi vine sa rad in loc sa ma sperii :)
|
Buna ideea cu TOP-ul.
Si referitor la ¨filme horror amuzante¨, rar mi-a fost dat sa vad un film mai prost gandit si realizat decat ¨Mustang Sally House of Horror¨. O pierdere de timp... |
Quote:
nu se poate numi chiar horror. dar ii interesant. aseara l`am vazut si io. si sincer, ma asteptam la ceva mai bun. :) |
Recomandari exclusiv FILME HORROR!!!!!!
un film destul de interesant ar fi 'alone'.
e japonez. :D |
Quote:
|
eu as recomanda "boo"-2005..mi a placut f mult,si "fragile"care..ma rog e mai mult un thriller,dar merita..zic eu:)
|
frumos rau filmul fragile il recomand :D
|
am vazut aseara "apartment 1303",(e chinezesc sau japonez,nu mi pot da seama),si e fff ciudat..si spooky asa..cat de cat:)
|
"UNREST"..ffff tare!mi a placut mult:)
|
imi puteti da un link de unde as putea descarca filmu horror alone am vazut traileru ii foarte fain dar nu gasesc de unde sal descarc:(
|
Recomand Haute Tension , dau pe pm link-ul de unde sa-l luati.
|
Ultimu pe care l-am vazut este "Mirrors".Foarte interesant ->recomand !
|
Stiu ca e destul de vechi dar se merita pentru poveste si pentru decorurile care sunt chiar spooky : House on haunted hill. Continuarea Return to house on haunted hill n-o recomand...este trasa de par si penibila.
@Dari, am vazut Children of the grave si nu e infricosator, este un documentar. Mai degraba mai interesant este Spooked...Waverly Hills Sanatorium e intr-adevar cel mai infricosator;) |
Dod Sno sau Dead Snow( nazisti zombie). Chiar nu-mi plac filmele cu zombie, nu prea ma sperie, dar asta banuiesc ca va fi mai interesant. O alta abordare....
Va recomand Pet Sematary(asa se scrie, cine a citit cartea stie-cimitilul animalelor).As mai avea ceva de zis, chiar daca e offline, Va recomand sa cititi cartile lui Stephen King( Shining, IT, Christine, Cimitirul animalelor-atat am apucat sa citesc). CU mult mai bune decat filmele, desi nu te sperie mai deloc. |
multumim ca ne-ai zis, sa vad de unde fac rost de carti.Recomand the Gravedancers
|
Quote:
Faza aia cu toporul infipt in usa s-a intamplat in realitate si din cate imi amintesc si 2 sinucideri s-au intamplat exact la fel(spanzurata si aruncata de pe acoperis)-nu sunt sigur! Am vazut pe ZOne Reality, s-au dus sa filmeze si li se tot descarcau aparatele foto si video. Plus ca mediumurile care erau cu ei simteau prezente! Din cate imi amintesc asa era! Un search pe Google clarifica situatia, dar nu am avut timp! |
m-ati facut curios cu filmu Spooked:Ghosts of Weaverly Hills Sanatorium, imi plac si mie filmele de groaza inspirate din fapte reale :D. Nu uploadati careva un torent sa-l scot si eu? :D ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning