![]() |
Daca am spus ca nu puteam sa o prind din urma an ceeace priveste tuningul,ma refeream la faptul ca a-mi cunosc limitele financiare si de fiecare data cand mai faceam ceva la BUB,aflam ca VIT-ul era deja anaitea mea cu mult. an ceeace priveste fostul proprietar nu are 30-40 ani ci 40-45 ani, nu pot da prea multe detalii despre el, decat ca si-a achizitionat de curand un BMW M5 si clar ca loc de oplel numai era indiferent de unde ajunsese cu stadiul tuningului. Sa nu uitam ca M5 pe langa ca este un BMW de top,mai are si 400cp curati.
VIT-ul ia 100km/h an mai putin de 5 secunde iar viteza maxima depasaste cu mult 250km/h ,fiind ajutata si de faptul ca are roti mai mari de cat cele originale. Sper sa ajung cat de curand an tara si sa fac o prezentare masinii anainte de a o anstraina. |
R E S P E CT
pentru masina, nu pentru actualul proprietar |
fratilor....am vazut si yo poza aia cu roata.......voi vbiti de cai putere....turbine alea alea.....dar voi ati vazut ce discuri de dacia berlina are......vba la baietii astia....cum dreaq opreste ala 365 de cai cu discurile si placutzele alea??? :?: yo unu nush.....poate mah lamuriti si pe mine.....
|
oricum in afara de minusul cu franele.....dupa parerea mea......e o bijuterie......poate o vedem si noi pe la curse....legale mai degraba.. :wink:
|
pe spate sunt stock oricum,asa imi par...cele cu 1 piston pe disc...
pe fata,n-am idee... da oricum,alea nu se schimba asa greu... probabil,daca omu a facut-o sa mearga cu ea p strada,nu i-au trebuit super frane...... pt ca probabil la 45 de ani sau cat are el,nu se apuca sa se traga cu toti \"nebunii\" la semafor :)) :roll: :roll: parerea mea e ca se va rezolva asta de urmatoru proprietar... speram sa fie un bucurestean ;) sa o vedem des pe la !legale :) :wink: |
parere
O masina reusita si cu modificari interesante, fara zorzoane..nota 10
|
VECTRA
mai nene,in primul rind felicitari!e tare!da se pare ca toti de aici sintem curiosi cit a costat toata distractia.in rest toate bune!
s-o stapinesti sanatos si cit mai multi km sub gume si cit mai putine evenimente nedorite cu ea.O BIJUTERIE :D :D |
felicitari !!! ...\"fericitule\" iti urez sa dai cat mai multe \"rusinii\" si cat mai putzine evenimente \"neplacute\", ai grija de ea ca e pacat de munca depusa , in privintza gropilor \"IARTA-NE !!\" trebuie sa NU ne rupem si noi \"cazanele\".... cat pt domnu care intreba daca e 4x4 sau fatza?....parerea mea personala si mai mult ca sigura e ca are tractiune integrala (4x4) ....\"si stii de ce domnu ?\" ...pt ca are CARDAN [ (\"cardan usurat \"( mai subtire) \" ] SAU tractiune spate dar eu unul nu am vazut pana acu' vectra cu tractiune spate... poate a bagat omu' mai multi banii decat ne-a explicat el acolo sus si o fi facut vro \"inginerie\" dar nu prea cred pt ca implica prea multe \"keshtii\" :shock:
|
super frumos.. la fel ca multi dintre voi, sper sa jefuiesc o banca sau sa`l prind pe becali in off-side :google: nu cred ca alte comentarii isi au rostul 8)
|
Ce greutate are masina?
|
Cine te-a invatat sa scrii? :)
|
Off-topic am sters
|
Re:
Quote:
|
esti penibil copile.. mergi afara la sotron !
|
cred ca ma confunzi.. cu propria`ti persoana
|
Re:
Quote:
|
??????????????????
stil si bun gust aruncat asupra unei masini ce este destul de veche! asta se traduce cu pasiune si respect asupra modelului ce facut destul de multe valuri la vremea ei si chiar si in zilele de azi! si ca sa ne mai distram si amuzam putin am si eu o mare intrebare.....CE MARCA SUNT SURUBURILE DE LA OGLINZILE RETROVIZOARE????????????
|
sunt nituri...so.. :lol: :lol: :lol:
alea cred ca sunt romanesti 100% :lol: :lol: :twisted: |
Am fost surprins cat de clar si de usor a castigat Moartea duelul cu aceasta Vectra. BMW 330ci versus Opel Vectra 2000 turbo invingator BMW fara drept de apel. |
Poate nu-i mai functiona turbina la Opel.
|
eu zic ca nu conteaza ca masina e mai veche... oricum .. nu e chiar asa de veche
si oricum ... o maina germana e tot o masina germana :lol: cat despre modificarile aduse modelului ... sunt desul de surprinzatoare si reusite (parerea mea) :evil: :!: :evil: :!: :evil: |
pisica blanda zgarie rau ...
chiar daca la aspect nu iese foarte mult in evidenta, numai cand citesti ce imbunatatiri i'au fost aduse, performantele masinii ... ti se face parul maciuca ... :) Respect !! se vede ca a fost mana de maistru in ale tuning'ului |
Re:
Quote:
Vectra si Calibra Turbo cu ceva tuning bat lejer un 330. Sunt kit-uri de tuning (cum are VIT-ul), care dau fum si la M3(nu stiu daca si la CSL). Daca ai fost acolo si ai vazut liberele, BUB-ul a batut net Volvo S40 T5 AWD care a luat-o, la randul lui , dar la limita... atentie, de la 330(Moartea). QED Sper sa vina la fel de pregatit pe cat e de entuziast si sa arate ce poate, REAL!!! Merci! |
Da , dar volvo e stock deocamdata si nu am plecat extraordinar atunci (nu e o scuza, m-a facut m-a facut era normal sa ma faca , parerea mea , eu mi-am luat o masina eleganta nu de curse ;) ), pe cand BUB-ul e cam impins la limita
intr-adevar nu mergea bine vectra ca am vorbit cu proprietarul la momentul respectiv ; de fapt pentru ca Paul( 330ci )l-a facut atat de clar am vrut sa ma dau si eu cu el , altfel nu as fi avut pretentii la 280 290 cai cat are masina aia cand merge bine , sau cel putin asa am auzit |
E putin fortat sa spui ca ti-ai luat o masina \"eleganta, nu de curse\", cat timp tu te dai cu ea la curse si ai si castigat in Buc.
Comparatia nu viza alterarea imaginii S40-ului, ci s-a folosit de un rationament logic. In plus, Vectra si Calibra Turbo, au fost masini super-elegante (piele, clima, trapa, oglinzi incalzite, electrice, scaune incalzite, etc.)si versiunea stock, e putin sub tine (204CP si 280Nm), dar aici intervine si valoarea masini; poate fi impinsa foarte mult (vezi VIT-ul). Ce kit-uri poti pune pe S40, cat poti s-o impingi safe? |
P.S.
BUB-ul nu e impins la limita, chiar e lejer... :wink: VIT-ul e mai aproape de acea \"limita\", dar totusi departe... mai e loc destul! :paper: Succes! |
La cum e impinsa masina ar fi trebuit sa-i rupa capul lui 330ci , si 4x4 deci pe 400metri ......; am vrut doar sa spun ca avea probleme masina ; nu e fortat ce am afirmat ,eu mi-am luat masina in primul rand pentru cum arata , nu pentru cum fuge si imi place sa cred ca mi-am ales o masina eleganta nu de curse (sau in fine de alergat); as fi putut sa-mi iau masini care rup capul la banii astia (wrx sti , evo , s2000 si lista poate continua) dar am ales o masina de familie :) :)
masina poate fi adusa pe la 425 cai , e si un thread undeva pe forum aici cu masina in discutie ; www.evolvecars.com |
Oricum , parerea mea e ca VIT-ul face praf BUB-ul
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
referitor la vectra si calibra au fost masini elegante.....eronat calibra a fost este si va ramane o ghena |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Limba romana o lasam pentru altii... :wink: |
poti sa lasi cui vrei tu limba romana...momentan nu ma simt cu musca pe caciula
parerea mea proprie si personala este ca mai ales calibra a fost o ghena de masina? ceva de obiectat? nu vad de ce comentariul cu \"neputinta\" dar ma rog....asta e ...cumva tu ai luat BUB-ul? daca da.....bad deal amice ma repet....PARERE PROPRIE SI PERSONALA AAIGHT? |
\" aaight \".....e jargon sau argou Vlad ? :) :) dar vreau parerea ta proprie si personala :lol: :lol: si poate pozitia ta fata de calibra :)
|
Calibra a fost o \"ghena\" cu cel mai bun Cx intalnit vreodata la clasa ei.
In schimb, Volvo, cu al sau 2.5 Turbo 20V VVT, este cu mult superior invechitului SFI turbo de la Opel. Au fost motoare excelente acelea, dar la vremea lor. |
ca de obicei, ati dat-o in offtopic... discutiile pe teme condradictorii sa se mute in alta categorie si in nici un caz in threadu asta. Presupun ca cine l-a initiat astepta pareri si comentarii despre masina din numele threadului..si/sau intrebari despre ea,nu comentarii inutile si idioate lipsite de obiectivism.
|
Re:
Quote:
all my R3sp3kt |
Sunt curios citi fac fata la o liniuta, cu VIT-ul :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|