Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   Vand Opel Astra Coupe (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/48183-vand-opel-astra-coupe.html)

matiu13 01-09-07 01:45

Re: Vand Opel Astra Coupe

Quote:

Originally Posted by robertzEL_bz (Post 1066224)
pai nu prea m`a kostat ....nimik......k asha am kumparato...uite vindeo pe a ta si o kumperi pe a mea...si o sa o ai k pe a mea....sg solutzie:))) k olikum nu gasesti piesele alea in romania;))

ai dreptate,piese k alea ale tele e greu de tot sa gasesti in romania,de fapt,cum zici tu,nu se gasesc in romania...uitatzi-va nene cum da unu cu o fosta dacie 'tunata' peste tuning facut de 'rieger' din germania si ce are el nu mai exista....:)))) aoleoooo

robertzEL_bz 01-09-07 02:50

Quote:

Originally Posted by matiu13 (Post 1075341)
ai dreptate,piese k alea ale tele e greu de tot sa gasesti in romania,de fapt,cum zici tu,nu se gasesc in romania...uitatzi-va nene cum da unu cu o fosta dacie 'tunata' peste tuning facut de 'rieger' din germania si ce are el nu mai exista....:)))) aoleoooo

matiu sincer nua m avut dacie :tunata : inainte ..chiar am avut un mercedes 200 E din 1990 ....kre l`am avut pana in 2000 ...un bmw seria 5 din 96....un renault megane sedan...chiar am avut masini frumoase...si acum am un pejo 407...un mitsubishi l200 modelul nou...si dupa ce imi termin kasa urmeaza si altele....asha k nu e chestia de masini...

robertzEL_bz 01-09-07 02:53

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 1075284)
vad k a prins bine trendul anul asta cu capota neagra... ar fi o idee sa-i vopsesti si plafonul si portbagajul. si poate faci pragurile, bandourile si manerele portierelor in culoarea caroseriei ;-)

de curiozitate: ziceai pe una din paginile anterioare k nu ai mai urmarit forumul cat ai fost in strainatate... si totusi, zi-ne si noua ce user aveai inainte sa pleci, k nu pari a fi prea in apele tale (sa nu mai pomenesc cu diferenta intre astra 3 usi si bertone...)

ceva cu robert_tuning...sau robertzel......nu`l mai stiu de aceea mi`am si facut altul....si la faza cu opel coupe chiar m`au enervat unii pt k nu am scris bertone si am scris coupe k sa isi dea seama cei care intra pe thread k e in 2 ushi ce naiba a fost atat de greu de inteles treaba aia si nu e vopsita pt cunostinta ta;)

OT-34-WAY 02-09-07 22:20

Quote:

Originally Posted by matiu13 (Post 1075341)

ce mare smecherie de piese? e o prelungire aplicata peste spoilerul fata si un eleron, asta e tot! aaa, si grila, da....
bandourile si pragurile ar da bine vopsite argintiu, iar bara fata cred ca s-ar potrivi mai bine aia de Bertone cu aceeasi prelungire, decat bara ei originala.

farurile sunt niste uratenii, mai misto ar fi alea de N-Joy, pe negru...
anyway "tuning"-ul ala e cam 10 milioane, iar proprietarul e un fantezist. motor de 2.5, ba de 2.0.... tot asa..
pun pariu pe orice ca masina aia va ramane cu acelasi motor, tactica cu: "topic inchis, masina se modifica si nu mai e de vanzare", e veche. Psihologia inversa merge doar in filmele americane din anii '80

btw, matiu 13, Stefan ce mai face?

robertzEL_bz 05-09-07 01:52

Quote:

Originally Posted by OT-34-WAY (Post 1077668)
ce mare smecherie de piese? e o prelungire aplicata peste spoilerul fata si un eleron, asta e tot! aaa, si grila, da....
bandourile si pragurile ar da bine vopsite argintiu, iar bara fata cred ca s-ar potrivi mai bine aia de Bertone cu aceeasi prelungire, decat bara ei originala.

farurile sunt niste uratenii, mai misto ar fi alea de N-Joy, pe negru...
anyway "tuning"-ul ala e cam 10 milioane, iar proprietarul e un fantezist. motor de 2.5, ba de 2.0.... tot asa..
pun pariu pe orice ca masina aia va ramane cu acelasi motor, tactica cu: "topic inchis, masina se modifica si nu mai e de vanzare", e veche. Psihologia inversa merge doar in filmele americane din anii '80

btw, matiu 13, Stefan ce mai face?

fii linistit nu are numai alea...si pana la urma ...dak mie imi plac farurile alea trebuie sa iti placa si tie neeaparat? sau ce? k nu inteleg?

laurentiu_tim 05-09-07 13:42

aoleu cata cearta pt nik :shock:

All times are GMT +2. The time now is 21:01.

- Copyright 2026 4Tuning