![]() |
Re: dr.zozo se muta si in sibiu
chiar va rog sa nu intervina certuri,etc
amluat decizia sa vin in sibiu ptr ca imi place orasul,oameni,peisajul. am vrut putina liniste, ma-m saturat de oradea. si in ultimul rand piata e cam goala aici si sant cerinte la lucruri de calitate. WWW.ZOZOTUNING-SIBIU.RO |
Quote:
eu mi-am dat cu parerea... compara cate masini tunate sunt la VL si cate la SB... si cati din cei de la SB sunt dispusi sa plateasca ca cei de la VL |
2 Attachment(s)
cam asa arata,firma mai vine cate ceva pe-acolo
|
Felicitari!!! :) Chiar ca asa un sediu merita udat bine... :)
Bafta in continuare si oricum stii ca te admir pentru munca pe care ai depus-o si inca o depui, ti-am mai zis doar !! ;) |
7 Attachment(s)
merci,DRAGUTO:)
SEC 500 de vanzare in stare inpecabila,8000 euro. si niste jante care acuma mi-au sosit. |
Din cate am inteles DR. Zozo nu se muta si in SB se muta in SIBIU de tot ;) asta e bine de stiut si de aprieciat.
|
Super, in cazul acesta este mai aproape de Capitala :)) :D
|
am terminat cu mutarea:))insfarsit.mi-a ajuns si ultima masinuta porche 911sc
am sa mai pun niste poze mai incolo. |
salutare domnule ZOZO si multa bafta in continoare
am citit mai sus ca aduci cele mai ieftine piese de pe piata da FORD m-ar interesa o pompa de injectie de ford focus 2002 tddi c9db crezi ca ma poti ajuta cu un pret? multumesc si am sa iti fac o vizita la pimp my ride-ul tau din sura :D |
pai eu pe 7 09 plec aksa la bt
|
sal maine seara ajung in sibiu si am sa iti zic cat costa pompa de inj si cand ajunge.
pa |
Bine ai venit dr.ZOZO in Sibiu. Sper sa iti placa si sa fi multumit de ce ai gasit si ce o sa gasesti aici!!! multa bafta.
P.S. cu chefu de sambata cum mai e? |
dupa deschiderea magazinului....care merge.....ma poate lua si pe mine??? sa vad si io cei acolo....k nam cu ce ajunge acolo....
dak poate cineva sa ma ia sami dea un sms : 0742030711 |
Quote:
|
Dupa ce ne ai bagat microbul car audio ai plecat sa arati si in sibiu ce stii ... bafta si mai pune si tu poze cu masini care le faci ;)
|
pai mai trebuie sa bag microbul si in sibiu ca asta mi meseria,si apoi om vedea ce iese.
mai vorbim. |
Poze de la 'MASIVE PARTY' ?
Pot sa te intreb de ce ai plecat din Oradea ? :| Succes in ceea ce vrei sa faci !!! |
dr zozo.am tot vrut sa trec pe la tine pe la noul tuning-shop dar nu am reusit sa te gasesc....mi-au povestit niste prieteni ca la omega nu mai sunt manere la usi si vroiam sa te intreb daca putem face si la masina mea asa.am un peugeot 206 cu 2 usi din 2003
|
o viata am vreau sa cunosc oameni noi,doar atat.
salut POPOR a venit si ziua deschideri,santeti cu titi invitati vineri 21 sept de la orele 18 la mine in sura mare nr 705. sint bine veniti toti cei care ar vrea sa schimbe cu mine doua vorbe in legatura cu tuning,sound,etc. muzica si voie buna si ceva papic vor fi pe aici. VA ASTEPT. |
Am trecut prin sura pe la tine si de afara arata superb. Sunt curios cum e inauntru. O sa incerc sa vin si eu vineri pe la tine.Poate o punem si de un gratar :D
Numai bine... |
ia sa vezi ca na-i venit:((
|
totusi, cum a iesit cheful? :)
|
ceva poze sa vada si ochiul nostru?!?...
|
Sa mor yo dak nu venem dar m-au rapit ai mei, la scos cartofii si cules mere. Si am venit numa duminik. K veneam si yo. Aporoporo, a fost lume? V-ati distrat?
|
DR.ZOZO, un id de messenger ai? vreau sa iti cer ceva sfaturi despre audio ....
|
da e super locul am trecut doar prin fata dar nu m-am putut opri am vazut si cateva jante afara sunt beton si e bine sunt aproape de sura in AXENTE
|
Quote:
|
Zozo am fost azi pana la tine la magazin si nu era nimeni....cand deschizi?
|
Quote:
|
Poze de la chef ? :))
|
se pare ca atat de lucru are ca n are timp nici sa intre pe forum.... :)
|
sal baieti.e adevarat ca na-m mai intrat pe forum intradevar am f f mult de lucru.si ma mut din sura mare in sibiu mai exact pe rahovei colt cu cisnadiei este o spalatorie s=cu 4 boxe si mai sus mai e o spalatorie care e ingradita,vizavi de nigt clubul acela.acuma il amenajez cam in 2-3 saptamani va fi gata.acesta e locul care mi l-am dorit de la inceput dar n-am dat de el.
mai vorbim pa tel meu e 0752358548 daca doreste cineva ceva sa ma sune. |
Am vazut opelul ala omega... vizavi de benzinaria aia Aral de mai sus de Mc'Donald's e acoperita da vantul tot mai descopara masina :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
de saptamana viitoare aprox din data 6 noiembrie ma gasiti la firma noua str rahovei colt cu cisnadiei,dupa spalatoria de pe colt vizavi cu night clubul.acolo voi si ramane mult timp e un loc beton dar pacat ca nu lam gasit mai repede.am de lucru acolo nu gluma pana fac sa arate cum trebe spatiul si garajul(fosta spalatorie)
|
in sfarsit aproape si de mine unde pot ajunge si io....
spor la treaba! |
ca un punct de reper asa mai bine :) puteti sa imi ziceti si mie ?
|
de pe dumbrava o iei pe centura catre iesirea spre brasov,ajungi intro intersectie un o sa ai benzinaria ana oil pe dreapta,iar pe stanga e o spalatorie auto din termopan dupa spalatorie in fata la 20 metri sant eu ,vazavi cu o cladire mare rosie care e pensiune si este si un night club la sbsol.
tel 0752358549 |
da la night clubul ala cum ii zice? si la pensiune ca poate stiu mai bine asa.
|
vis-a-vis de fostul emanuele
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning