![]() |
Re: PROBLEME cu PC-ul
sper sa nu ma insel, dar ii zice vista aero ;)
|
In Internet Exploere mergi la meniul Tools / Internet Options. In mijlocul ferestrei vei gasi butonul "Delete Files". Apasa-l si vei obtine spatiu liber pe C.
|
Quote:
http://www.wincustomize.com/skins.as...d=6156&libid=1 Vienna for Vista |
Quote:
|
am si eu o intrebare la care pun pariu ca o sa rada juma de forum:)
cum fac sa imi incapa mai multe aplicatii jos in bara ca ma enerveaza cand deschid 4 ferestre firefox la baga pe toate intr-un grup care ma ajuta si pe mine? :) |
1 Attachment(s)
studiaza print-screen-ul meu si vezi ce rezolvi.....bafta
|
imi recomanda cineva ceva bun ca sa scap de troieni?am bitdefender-u instalat dar nu mi se pare ca isi face bine treaba.ms
|
Quote:
|
Quote:
|
astea deja nu mai sunt probleme de pc , probleme hardware... sunt mai mult probleme SOFTWARE.
|
Quote:
|
am si eu probleme cu webcamu ,l-am instalat a mers am facut 2 3 poze si deodata s-a oprit, am instal iar softu si tot n-a mers, nici nu stiu ce sa-i fac ,pur si simplu s-a oprit aiurea si n-a mai mers,voi ce credeti ?!?
|
tot ce e legat de pc-uri probleme nu conteaza ...postati aici..de asta am facut topicul ;)
|
Am nevoie de ajutoooor!!!
Salutare,
Am si eu o intrebare si as fi foarte fericit dk m-ati putea ajuta! De ceva vreme, cand deschid PC-ul(pentru prima oara in zi) nu imi apare imaginea pe monitor! Pentru a reveni imaginea, trebuie sa dau restart/reset de la buton! Nu imi pot da seama ce poate provoca acest lucru..si partea proasta e ca nu mai e in garantie! :(( La inceput am zis ca e din cauza placii video, am scos-o, curatat-o si am fixat-o la loc! Am asteptat vreo 3 ore si l-am deschis, A MERS! Imaginea a fost afisata din prima! Insa...a doua zi cand l-am deschis, s-a blocat cand trebuia sa afiseze hardurile si cdrom-ul! Si tot cu restartul am rezolvat! De aici eu cred ca e ceva cu placa de baza..dar ce sa fie? Nu mai am nici o idee..ce as putea face? Va rog, astept raspuns! Multumesc. |
Re: Am nevoie de ajutoooor!!!
Si eu am avut problema asta.
Ce am facut eu ? Datorita multor probleme care le aveam acumulate, am partitionat si am formatat harddiskul. Nu credeam ca aia o sa imi rezolve problema in privinta asta, dar se pare ca printr-o coincidenta s-a fixat si asta. As putea sa iti mai recomand sa resetezi BIOS-ul si CMOS-ul (scoti bateria aia tip pastila pt 5 minute, o pui la loc). Sper ca sfatul asta sa dea roade. La mine au fost 2 probleme si (cred) din coincidenta s-au rezolvat la partitionat+formatat. :) Trebuia sa postezi la capitolul "Probleme cu PC-ul". :D |
nu e nevoie sa scoata bateria de pe placa de baza.. intra frumos in bios si ii da load default settings ;)
|
Va multumesc pentru sfaturi si raspunsul rapid!
O sa incerc sa formatez zilele astea partitia cu WinXp si am dat load default settings, sa vedem cum se comporta! Totusi ma gandeam ca poate fi si de la benzile din PC..ca de ex azi dimineata zicea ca nu imi gaseste Floppy si "press Enter to Boot"! Ciudat rau! Oricum, sper sa ne auzim cu bine :) P.S. Imi cer scuze ca am postat unde nu trebuia, dar nu am gasit acest Topic. :D |
Quote:
|
Re: Am nevoie de ajutoooor!!!
Quote:
hai sa-ti povestesc ceva asemanator repet e asemanator.....deschid calc de dimineaza dau drumu verific pe acolo ma joc un pic ....etc....il inchid plec de aacasa...ma intorc dupa 3 ore pauza numai merge....problema...s-a ars placa de baza...calc de ceva vreme facea figuri ba se inchidea ba nush si am zis ca e de la win da cand colo .....o pocnit placa de baza asa ca ai grija si du-te in service....da ai grija sa nu te pacaleasca 1 sa-ti ia bani....2 sa-ti schimbe piesele din calc |
cica exista un program care citeste filmele direct din arhhiva ... il aveti careva ?
|
WinRar ? :lol:
|
nu win rar ... cica e ceva care nu mai trebuie sa dezarhivezi filmele .( de ex sa zicem ca iei ceva de pe torrente , arhiva toata are 1 giga , cu programu asta nu mai trebe sa dezarhivezi si in felu asta sa ai 2 giga in folder , ci sa ramai doar cu 1 giga ala si sa te uiti de pe el la film )
|
si cu winrar poti face la fel omule.
dai dublu click pe fisier in arhiva, iti arata ca l-ar desface (nu face asta), ci doar isi face treaba in folderul TEMP dupa care iti deschide fisierul. |
am o mica..sa zicem asa...neintelegere :lol: ...deci: nu mai stiu cum sa face sa nu mai apara conturnul la scris de la icoanele dupa desktop...adik ...ati vazut cand dati click dreapta pe desktop, >properties> desktop si acolo e scris color, sub position! am facut alt user si merge...nu mai apare conturnul ...e transparent! ..si intrebarea mea este: cum pot sa fac sa fie conturnul transparent fara sa fac alt user ? :lol: :D
|
salut.....de curand si-a luat fratimiu o placa video ge force 4 mx 40.... si nu gasesc driver pt ea :(....pe siteul or am gasit drivere de la 6 in sus :(...daca putetzi sa ma ajutatzi cu un link ceva :)....ms mult
|
Quote:
graphics driver >> geforce 4 series >> windowsul care il folosesti |
Quote:
|
1 Attachment(s)
deci eu vreau ca bordul sa fie transparent..de exemplu cum e scris cu albastru de mine...fara sa fie scris intr-un dreptunghi negru su alta culoare!!! ..sper ca ati inteles ce vreau sa zic!:???:
|
1 Attachment(s)
cred ca asa :)
|
era deja debifata :rolleyes2 ..nu stiu cum am facut pe celalt pc :???: ..chestia ciudata e ca daca fac alt user..dispar bordurile...devin transparente (dar decat pe acel user) .......stiu ca m-am dus undeva la Folder Options, si la View ..dar de acolo..am uitat tot...!!!
|
1 Attachment(s)
Quote:
sau .... dai click dreapta pe iconita "My computer" , "Advanced" , "Setings" de la Performance si ai grija sa fie bifat "Use drop shadows for icon labels...", apoi dai OK |
ooooo...in sfarsit...sar`ns :D...multumesc din SUFLET :lol: ...chiar nu mai stiam cum facusem :lol:... ms inca odata :D
|
Quote:
|
am si eu o pb.. cnd instalez anumite programe(ex: nero7) imi da o eraore :(...
|
adica c eroare? ..daca faci un print-screen sau scrii eroarea...ar fii mai bine ;)
|
nush dc nu a aparut print-screenul :(
Upload of file failed. |
Momentan sunt niste probleme la forum si nu se poate uploada mai nimic.
Rabdare. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Buey faceti ceva cu situ asta orice poza as uploadao nu ma lasa sa fac upload!:evil: :cry:
|
Are cineva vreun program pentru monitor Asus vw192s? ofer ceva la schimb nu mi-a mers functia edit caci o foloseam!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning