![]() |
Pot sa zic numai ca ascultati pe vlad pentru ca zice adevarul!
De la mine pot sa zic ... ca Sunt sisteme facut pentru motor stock. 90 la 100 cand sa intimpla ceva cu motor e din cauza SOFERULI nu din cauza N20. |
Da, aducem si biele si pistoane forjate, ba chiar si biele din titan, singura problema e ca o biela din titan sare de 1000 de euro, sant numai pe comanda si nu vad pe nimeni in Romania sa aiba nevoie de ele, daramite sa mai aiba si disponibilitate. Bielele forjate sant arhisuficiente pentru super aplicatii extreme. Un set de pistoane sau de biele forjate e vreo 750 la 4 bucati.
|
VladSion, v-am trimis de zile bune un mail pt info. si nici pana acum nu mi-a raspuns cineva. Dar am citit topicul si mi-am raspuns la o parte din intrebari. De ce folositi nene dual nozzle pt. orice motor? Nici nu stiu daca se poate modifica sa mearga ca un dual-stage pe un motor cu o clapeta. A doua chestie e ca majoritatea motoarelor au o singura clapeta, chiar daca arhitectura e in v. La mine de ex., dupa MAF si TB aerul merge printre liniile de cilindri la fiecare in parte. Foarte rar gasesti motoare cu cate o clapeta /cyl. bank, ex. motoarele de pe 750 si 850 din '90. Asa k..:
1. Cat costa un Stage One? Fabricantul da un pret de max. 600E (mai aproape de 500). Oricum, 1200E pe un dual nozzle e enorm, nicaieri n-am vazut ca asta sa treaca de 1000. Sau intra cu TVA si manopera? Daca da, posteaza fara manopera, cre k am o idee suficient de clara sa-l instalez si singur. 2. Cat costa un incognito? 3. Cat e un Hitman? La toate sistemele ma gandeam cu o butelie de 10lbs si k un mic \"upgrade\" pt incognito kt ar face o but. de 5lbs? Si ultima piesa care ma intereseaza, aveti un rpm switch? Cre k e cea mai importanta dpdv al sigurantei pt motoarele EFI cu AT. E un circuit care taie alimentarea cu N2O peste o turatie specificata de utilizator. Cam asta ar fi, mai vreau doar sa stiu daca aveti statii de refill si altundeva afara de Buc., eu sint in CJ si n-as vrea sa fac 1000km dus-intors cu consum de 20 afara :) |
Salut, preturile includ transport(avion), vama(30% pentru unele componente), instalarea si testarea si butelia plina, adica o informare onesta a clientului despre costurile reale, nu fara tva, nu CIP Curtici sau zona libera...
Poti sa transformi un Dual Nozzle in Stage Two cu inca un rand de solenoizi, relee, furtune si intrerupatoare. insa faci o afacer mult mai buna cu UNICHIP si Progressive Nitrous(dozarea nitro in functie de pozitia acceleratiei) Pretul de lista NITROUS EXPRESS pt un STAGE One EFI cu butelie de 10lb este de 854 $, iar Dual Nozzle 1010$ Daca iti instalam UNICHIP se poate seta Nitrous Controll si limita de turatie pentru nitro Hitman 10lb 870 Euro, Incognito 405 Euro, fara instalare. Incarcarea se face pentru inceput doar la Buc., dar poti trimite butelia goala prin curier la fel plina inapoi. |
Cum instalati sistemele pt carburator ??? Cu placa speciala pusa intre carburator si galerie sau tot cu fogger ???
|
Am un Opel Manta din `79, motorul are destui km, nu are computer masina, deci este pe carburatie si sunt curios daca un sistem NX ar merge pe ea fara sa faca probleme, avand in vedere anul masinii:)
|
Ma gandesc ca ti-ar merge un Hitman, part no. 40040, de la 50-200cp, ai numa grija sa fie peste 3000 rpm si acceleratia la max sa nu-ti faca o detonatie. Pretul dincolo e de 441$, la noi cred ca ar trebui sa-l inmultesti cu 2 si sa-l transformi in Euro, adica in jur de 900E. Avantajul tau e ca n-ai limitator de turatie care-ti taie alimentarea la turatie maxima si de aia nu-ti trebuie un Stage One ci iti ajunge un Hitman (ar fi ca in Fast ad Furious, cu butane de declansare) sau poate si un Incognito care iti da de la 20-50cp in plus cu 400E in Romania, 200$ in afara. Numai ar trebui sa-ti imbogatesti \"manual\" mixul in carburator pt ultimul sistem.
|
Sau celebrul sistem, cel mai ieftin dealtfel, Sneeky Pete... :lol: :lol: Carbs only !!!!
|
Hmm si credeti ca ar rezista batranica :)?
Dati-mi si mie mai multe detalii despre aceste sisteme, daca as putea sa le iau de pe aici si...detalii :) |
Salut, am ei eu o intrebare, vroiam sa vad daca ati putea aduce sistemul Main Line si la ce pret (pe siteul NX este 399 $). Eu ,din lipsa de fonduri,as vrea sistemul fara instalare si cu butelia goala , asa cum vine de la mama lui. Merci mult.
|
Salut, sant Florin de la MasterTuner. Suna-ma si vedem ce solutii ar fi. 0722 275522 :)
|
Re: MasterTuner
Am o nova pe gaz 42 cp, cred ca o sa aflati cine sunt, as vrea sa o programez la DEMOLATORUL ca m-am saturat de ia! Va saluta fostul "taxi"!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning