![]() |
foarte amuzant
|
Bai, acum serios vorbesc, eu obisnuiesc sa fac glume dar daca nu prea agreati, o sa ma opresc. Ca vad ca nu prea tin romanii de pe forum la glume si iese cu altercatii in scris...
Gata, nu mai zic nimic. Scuze fratzilor... :cry: :cry: :cry: |
Nici o problema cand o sa ajungem sa te cunoastem nu o sa ne mai suparam da mai dune si pe noi cu honda si mai baga niste articole despre tuning!!!
ALL OK OUT HERE THE INDIANS ARE CALM NOW!!!! :lol: :lol: :roll: |
ai un mod tare ciudat de a spune glumele mie mi se pare putin ironic,astfel de glume se fac face to face pentru a vedea exptesia fetei iar eu sunt unul pe care tu nu ai sa-l poti enerva nuciodata credema.
|
3 Attachment(s)
Nici eu nu ma supar usor insa mi-am dat seama ca ii pot deranja pe ceilalti cu vorbele mele...
Gata, ajunge cu atitudinile negative. Topicul vorbea despre adunari la un gratar cu noi toti, nu ? Eu zic sa nu mai pierdem vremea si sa stabilim o data, cum ar fi 1 Mai pentru prima intalnire la un \"mic\". Am avut de ales intre Cernica si Branesti, dar mi-am dat seama ca acolo nu au loc multe masini si nici drumul nu prea este bun... Pana la urma m-am gandit la Padurea Baneasa, care este aproape, umbra si iarba si mai este si mult loc pt. masini. VOI CE ZICETI ??? Sper ca pana la urma sa facem ceva frumos, ca in pozele de pe topic, mai ales prima, cea cu Ferrari meeting... Tare de tot !!! Astept sa aflu ce ziceti si voi. |
Pe 1 Mai e etapa la mare deci nu merge!!!
Dar alta data e ok!! |
da mah...
am uitat, sa mor io !!!!!! pai daca e vremea frumoasa mai devreme, poate stabilim ceva prin aprilie pe langa Bucuresti. Un mic, un carnacior de bere, acolo, o halca, ceva... |
e perfect undeva intre 10 aprilie si 1 mai
sa vedem ce zice lumea si stabilim!! sper sa am masina!! :lol: |
Cu siguranta prima intalnire va fi la mare pe 1Mai. In rest as vrea sa vad cine se implica pt CJ si TM sa se intereseze de loc de intalnire de posibile aprobari... cazare si tot ce ar tine de aceste treburi. Noi de aici din Buc nu putem face asta asa ca vom avea nevoie de oameni care sa se intereseze in aceasta privinta si sa se ocupe de organizare in orasele respective.
|
Poate va hotariti sa faceti o etapa si prin Moldova ( la IASI in special ) .
Acolo sigur a-ti gasi multa lume interesata . Un singur exemplu : la ultimele linute desfasurate pe aeroport ( legal ) cred ca au fost cca 30 - 40 masini _( nu extraordinare - de la Impreza STI , Porsche pina la Dacia 1100 preparata , Vw Sciroco Turbo etc ) , spectatori cca 100. Ideea este ca lume ar fi si cu putina promovare ar iesi ceva super . |
in cluj puteti sa va bazati pe mine dar sa fie treaba serioasa
sa nu umblu degeaba k-gula ,daca vrei la cj asa ceva sa povestesti cu mine pt cluj eu sunt oricand disponibil |
pai oricum ar fi bine sa te mai gasesti pe cineva sa nu umblii de singur ! vezi vb cu Tehno daca vrea ca si el e din Cj
|
da chiar ce sa intamplat cu teknOca de cate luni de zile nu a mai intrat stie cineva ceva?
|
nu mai are calculator.. trebuie sa`shi cumpere
|
sa ne dea noua un tel, sa-i fac o oferta, ca ii simtim lipsa
|
o oferta de ajutor colegial, nu una financiara...
hai sa ii rezolvam problema.... cum dam de el? |
lasa ca vorbesc eu cu el
|
nu stiu exact ce trebuie, aici nu m-am interesat... la noi e mai simplu ne intalnim in Herastrau fara probleme, nu stiu daca in alte orase e nevoie de aprobare de la primarie sau nu. In mare trebuie gasit un loc, o parcare sau ceva cu iarba verde eventual si ceva linie dreapta sa organizam si ceva liniutze. Problema e de spatiu si aprobare!
|
1 Attachment(s)
:twisted: Sunt cu voi! :twisted:
|
Intalnirea de pe 20 martie de la Buc se mai tine?
|
vot pentru....
deci, LA CLUJ VA FI PRIMA! unde a fost rave partyum hoya, K_gula shti! :peace: :lol: |
Fratzilor, vine caldurica si tot nu am incins gratarul...
Ziceti cum facem, unde ne strangem si noi ??? |
la Cluj...
unde altundeva??? pt pcinicuri avem locuri... shi pt indemanare... mai putzin pentru liniutze... |
Weekend
Cat mai multe intalniri in weekend cu pasionatii automobilelor. :2gun: :chainsaw:
|
lool!
insfarshit te-ai gandit shi tuh ciclistu-le sa postezi un mesaj... oricum bine zis... ufo... mai intra shi tuh pe yahoo sa vbim de treaba asta de la cluj... |
SUNT PRO
TOTI DE PE FORUM DIN IASI SA ZICA !!!!sau sa ma contacteze imi asum responsabilitatea pt intalnirile din IASI ! |
daca se face la iasi vin si eu :!: :!: :!:
|
Bog unde ai vrea sa organizezi in Iasi ? Pe aeroport sau unde ?
Oricum cred ca daca s-ar auzi mai multe voci pro pentru Iasi nu ar fi asa de greu de realizat . Eu unul acum stau in Bucuresti dar sunt iesean si sunt 100 % pentru organizare in Iasi . Fa galagie mai multa si vedem ce iese :D |
Mare bengos mai esti ma Dj.
:)))))))))))))))))))))))))) :lemon: |
tekno am probleme cu netu sper sa le rezolv repede mai povestim
mai intru de la scoala :( |
Quote:
ciclist, ai uitat sa te loghezi ha? :lol: grea viatza mah... vino shi tuh aici shi fa scandal pt cluj mah, ia, ashtia vor sa faca la iashi inaintea noastra... ce zicetzi baietzi pe 1 mai v-ar placea la cluj??? mkay... sorry ufo... daca potzi trimite un pm cu nr de tel sa te sun sa vbim... |
Quote:
am vazut ca te-ai inscris si la mine pe forum pai hai sa adunam lumea din IASI pentru a face un fel de fanclub sau un fel de CLUB AUTO ! si sa adunam lumea la mine pe forum pt a fi mai ushor de vb ! la mine la forum am deja cateva persoane care sunt foarte dispuse sa facem chestia asta ! Deci lumea din Iasi adunativa pe forumul din linkul de la semnatura mea ! apropo mijto masina ta ! ti-am vazut-o prin Iasi. daca vrei poate facem un test drive pt site-ul meu ! Facem un loc de stabilire pt toti si cine stie poate face cineva un CLUB IN IASI ! Sa facem un club (bar) auto :)) IASI POWER ! Cat despre locul de curese il vom face pe aeroport ar fi singurul loc unde am putea face totul legal ! |
Mai nu trebuie sa fie loc de cearta , sau m de discutii contra .
Cu cit mai multe intilniri in tara , cu atit mai bine si pt NSL + LR si pentru noi ceilalti care nu suntem membri :? (inca ) Sa vedem noi ca iese ceva intr-un oras din provincie ...... |
Quote:
lumea din iasi poate sa se adune si aici daca ne rogi sa deschidem un forum sau topic pentru iasi = valabil pentru toate orasele nu e frumos sa chemi lumea de pe 4tuning explicit sa vina sa plece pe alt forum, ( \"\"la tine la forum\"\") mai ales ca nu ti-a spus nimeni nimic nici tie nici altora de semnatura. adica noi dam dovada de o politetze fair play si tu ce faci? : : \"\"\"LA MINE PE FORUM, ADUNAM LUMEA LA MINE PE FORUM, LINKUL TAU, FORUMUL TAU, SEMNATURA TA\"\"\"...... :lol: :blahblah: Intelegem ca esti tare mandru de situl tau, forumul tau, etc, dar dai dovada de imaturitate, impolitete, si lipsa de fair play si colegialitate.... dupa cum vezi, AICI te-ai intalnit cu prieteni cu aceleasi idei, si aici ai cele mai multe sanse sa gasiti mai multi, si sa va ajutam sa faceti ceva si in iasi... |
buna observatzie..
iar idea cu topicuile pt orashe e foarte buna... |
1 Attachment(s)
BOOMER power cercle :D :D :D
|
marpha!!!aia seamana mai mult cu o expozitzie de mashini de colectzie...
:lol: |
pan` la urma cand e prima? pe 10?
|
nuui pe 10..pe 17..cred..inca nu se stie..exact.. :twisted:
|
am o intrebare...
daca s-ar face la cj de 1 mai... care dintre voi ar veni? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning