Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri.html)
-   -   Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/47588-reparatii-faruri-stopuri-proiectoare-geamuri-far-clare-faruri-stopuri-fumurii.html)

tea_radu 15-08-07 19:41

re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii

Quote:

Originally Posted by webcathos (Post 1045963)
Pentru Cielo...triplele,cam cat ar ajunge?

1 milion jumate bucata

tea_radu 15-08-07 21:00

re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii

Quote:

Originally Posted by 300zxtt (Post 1046093)
sau geamuri laterale ?

geamuri laterale pt ce masina?

tea_radu 15-08-07 21:06

Quote:

Originally Posted by axela (Post 1046157)
niste faruri custom made pt un proiect aparte poti face..?nu de mari dimensiuni dar conteaza calitatea si deataliile.astept ...........ms

se pot face...calitatea este buna iar detaliile depind de model
de ex daca am un model pe care nu pot sa il fac dint-o singura bucata si trebuie sa lipesc nu o sa fie asha misto ca si cand l-as face dintr-o bucata.....oricum da-mi niste detalii...eventual un desen..ceva...aici sau pe prv si atunci iti pot spune ce metoda folosim

tea_radu 15-08-07 21:09

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 1047743)
Salut.

Da-mi si mei o adresa la care sa iti trimit triplele.
Deci pretul este de 75 ron?!

Numai bine

dap, 75 ron bucata...str Vasile Lucaciu nr 14,apt 1, sector 3, Bucuresti

salut

tea_radu 15-08-07 21:10

Quote:

Originally Posted by Bitza (Post 1046543)
Salut
Paravant-uri pentru geamurile laterale la o Kia Pride faceti? La ce bani?
Multumesc

nu pot sa fac din pacate:(

Xerius 15-08-07 22:13

custom made ? poti face faruri cum vreau eu ?

tea_radu 15-08-07 22:36

Quote:

Originally Posted by Xerius (Post 1048764)
custom made ? poti face faruri cum vreau eu ?

iti pot face geamuri la faruri cum vrei tu, nu tot farul:D

webcathos 16-08-07 02:25

Adica 300 RON ambele?Imi pare rau dar m-i se pare excesiv de scump...ma simt nevoit sa zic pas ( la 350 ron iau stopuri spate super cu totul)...Spor la vanzare!

Xerius 16-08-07 02:36

geamuri laterale pentru rx7 fd3s. cam cat m'ar costa ?

tea_radu 16-08-07 12:48

Quote:

Originally Posted by Xerius (Post 1049200)
geamuri laterale pentru rx7 fd3s. cam cat m'ar costa ?

nu pot sa iti fac pt ca nu pot sa urmez curbura geamului de fabrica....in cel mai bun caz ti-l fac si nu il prind in macara si sincer...nu vreau sa imi bat joc de masina

deobicei clientii doresc un geam provizoriu ,pt a nu sta cu pungi lipite in geam, pana isi cumpara unul nou

gabyneagu 16-08-07 17:33

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 1044404)
ti-am dat mail din 1 zi in care ne-ai intrebat...dar se pare ca nu a mai ajuns:P
da-mi te rog dimensiunile geamurilor pt a iti spune un pretz

Salut

Am revenit cu dimensiunile la geamurile pt. rulota:
Am doua geamuri mari de 157-160cm pe 70 cm cu colturile de jos rotunjite(dar nu trebuie neaparat) si doua trapezoidale pe laterala rulotei cu urmatorele dimensiuni:
la baza 77cm,sus 55 cm si in laterale 67 cm si respectiv 63 cm.Ele vin in oglinda stinga fata de dreapta.Aceste 2 geamuri au toate colturile rotunjite(am unul intreg pt. model)
Toate 4 geamurile sunt duble(bombate)si au grosimea de 1 cm(dupa alipire).
Te rog sa-mi spui preturile si cu geam dublu(bombat) si simplu.Eventual daca ai alte culori in afara de alb transparent.

Multumesc pt. raspuns

gabyneagu 16-08-07 22:02

Quote:

Originally Posted by gabyneagu (Post 1050287)
Salut

Am revenit cu dimensiunile la geamurile pt. rulota:
Am doua geamuri mari de 157-160cm pe 70 cm cu colturile de jos rotunjite(dar nu trebuie neaparat) si doua trapezoidale pe laterala rulotei cu urmatorele dimensiuni:
la baza 77cm,sus 55 cm si in laterale 67 cm si respectiv 63 cm.Ele vin in oglinda stinga fata de dreapta.Aceste 2 geamuri au toate colturile rotunjite(am unul intreg pt. model)
Toate 4 geamurile sunt duble(bombate)si au grosimea de 6 mm(dupa alipire).
Te rog sa-mi spui preturile si cu geam dublu(bombat) si simplu.Eventual daca ai alte culori in afara de alb transparent.

Multumesc pt. raspuns

Am gresit la grosimea geamurilor care este de 6 milimetri(nu 1 cm).:rolleyes2

GiGiCarbiT 17-08-07 09:12

stopuri..e30 cam ce poti sa faci?si la ce bani?

tea_radu 20-08-07 17:28

Quote:

Originally Posted by gabyneagu (Post 1050648)
Am gresit la grosimea geamurilor care este de 6 milimetri(nu 1 cm).:rolleyes2

momentan nu dispunem de masina de termoformare ca sa le putem bomba pe dimensiunea asta

o sa iti trimit un mail cand o sa dispunem de o masina de termoformare

tea_radu 20-08-07 17:30

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 1051195)
stopuri..e30 cam ce poti sa faci?si la ce bani?

depinde ce vrei, in principiu se pot face multe modificari...iar pretzul difera in fuctie de modificari

gabyneagu 20-08-07 17:33

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 1056116)
momentan nu dispunem de masina de termoformare ca sa le putem bomba pe dimensiunea asta

o sa iti trimit un mail cand o sa dispunem de o masina de termoformare

Dar preturi la geamuri simple(fara sa fie doua lipite)te rog sa-mi scrii ca prefer sa renunt la cele duble bombate.
Multumesc

tea_radu 20-08-07 17:41

Quote:

Originally Posted by gabyneagu (Post 1056130)
Dar preturi la geamuri simple(fara sa fie doua lipite)te rog sa-mi scrii ca prefer sa renunt la cele duble bombate.
Multumesc

ti-am dat pm:)

GiGiCarbiT 20-08-07 19:31

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 1056122)
depinde ce vrei, in principiu se pot face multe modificari...iar pretzul difera in fuctie de modificari

Poti sa imi faci astea.. model ingust 86 da`mi si un pret te rog

tea_radu 25-08-07 21:05

Quote:

Originally Posted by GiGiCarbiT (Post 1056365)
Poti sa imi faci astea.. model ingust 86 da`mi si un pret te rog

scuze pt intarziere....identice nu pot sa ti le fac, daca ai drum prin bucuresti, treci pe la noi si vb la fatza locului;)

blowwind 25-08-07 21:44

3 Attachment(s)
poze noi !

turbo_tudor 02-11-07 13:44

Salut, geamul la 2 faruri Chrysler Sebring 95-99, sunt cam bombat, tot din plexiglas cat ma costa?
Se schimba plexiglasul cu totul sau partial?

tea_radu 03-11-07 13:05

Quote:

Originally Posted by turbo_tudor (Post 1180350)
Salut, geamul la 2 faruri Chrysler Sebring 95-99, sunt cam bombat, tot din plexiglas cat ma costa?
Se schimba plexiglasul cu totul sau partial?

salut, te costa 1 mil jumate de far si se pastreaza doar prinderile originale, restul se face din plexiglas

turbo_tudor 03-11-07 20:09

Unde va pot gasi sa va fac luni o vizita?

dan_mkn 05-11-07 09:10

Geamuri

ma intereseaza niste geamuri pentru rulota cu dimensiunile 1270x620mm bombate duble(sau simple).Cat mar costa?
Va multumesc!:!:

dan_mkn 05-11-07 09:11

Unde as putea sa va gasesc sau sa va contactez?

paulic 05-04-08 01:48

Quote:

Originally Posted by dan_mkn (Post 1184187)
Unde as putea sa va gasesc sau sa va contactez?

Au dat oameni adresa si nr tel mai sus in topic.

WILD_CAT 06-04-08 22:04

o addresa de mass ceva se poate sa tinem o discutie in prv...????

niculae sorin 07-04-08 23:25

salutare!
m-ar interesa si pe mine un geam de rulota din plexiglas,sau din ce poti sa faci.
dimensiuni 1200/500(golul in interior) si 1250/550(golul pe exterior).
este vorba de geamul dublu.daca se poate face,cam in cit timp ar putea fi gata?
astept raspuns urgent.0723.924.207.sorin niculae.

Laurr_07 01-11-08 23:54

sal te rog imi poti spune daca imi poati face o pereche de triple alb transparent (sau chiar mat) pentru o dacia nova?

tea_radu 02-11-08 00:47

Quote:

Originally Posted by Laurr_07 (Post 1838781)
sal te rog imi poti spune daca imi poati face o pereche de triple alb transparent (sau chiar mat) pentru o dacia nova?

noroc, nu prea pot, adica pot dar ies o porcarie si mai bine nu iti fac, vezi ca mai sunt niste baieti care lucreaza cu plexi, incearca si la ei

shoby4ever 11-03-09 02:15

Salut mai este de acctualitate anuntul sau a picat? Daca este as dori si eu o bucata de 30cm pe 25 cm cu niste gravari in ea . Imi poti spune pretul sau tre sa sti si ce gravezi?:)

tea_radu 12-03-09 17:29

Quote:

Originally Posted by shoby4ever (Post 2137318)
Salut mai este de acctualitate anuntul sau a picat? Daca este as dori si eu o bucata de 30cm pe 25 cm cu niste gravari in ea . Imi poti spune pretul sau tre sa sti si ce gravezi?:)

spune-mi ce trebuie sa gravez ca sa iti dau un pret exact

shoby4ever 12-03-09 22:24

http://thesituationist.files.wordpre...vil-inside.jpg
Asta . Nu pe rosu dar "gravat " .... este pt laterala unui calc .

cristian_cc22 12-03-09 23:07

o capota poti sa faci pt un bmw e36 coupe si daca da la ce pret

tea_radu 13-03-09 14:14

Quote:

Originally Posted by shoby4ever (Post 2143077)
http://thesituationist.files.wordpre...vil-inside.jpg
Asta . Nu pe rosu dar "gravat " .... este pt laterala unui calc .

1 mil jumate te costa cu totul

tea_radu 13-03-09 14:16

Quote:

Originally Posted by cristian_cc22 (Post 2143247)
o capota poti sa faci pt un bmw e36 coupe si daca da la ce pret

nu pot sa fac toata capota pt ca nu pot termoforma pe dimensiuni asha mari
daca vrei doar mijlocul capotei sau oricum o suprafata mai mica din capota, se poate rezolva

nicu132003 19-03-09 00:56

salut

am un volvo s40, berlina din 2002 si as dori sa stiu, daca puteti sa imi faceti geamurile de la faruri?
cat ma costa,va rog?

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2144640)
nu pot sa fac toata capota pt ca nu pot termoforma pe dimensiuni asha mari
daca vrei doar mijlocul capotei sau oricum o suprafata mai mica din capota, se poate rezolva

tea_radu 20-03-09 11:05

Quote:

Originally Posted by nicu132003 (Post 2162487)
salut

am un volvo s40, berlina din 2002 si as dori sa stiu, daca puteti sa imi faceti geamurile de la faruri?
cat ma costa,va rog?

salut, se fac intr-o zi si te costa 1 mil jumate de far

nicu132003 20-03-09 23:33

salut

ai vreun model ceva? as dori sa vad cum dau.
de unde esti?
stima

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2166782)
salut, se fac intr-o zi si te costa 1 mil jumate de far

tea_radu 21-03-09 09:51

ai vreun model ceva? as dori sa vad cum dau.
de unde esti?
stima[/QUOTE]

Sunt din bucuresti, nu am ce model sa iti arat, farurile vor arata ca unele originale
daca vrei iti pot pune poze cu unele lucrari efectuate, dar de s40 nu am nici o poza.

All times are GMT +2. The time now is 19:15.

- Copyright 2026 4Tuning